skip to Main Content
Syyskeräys Tukee Raamatunopetusta Aasiassa
Raamattu on kirjoitettu ohjeeksi ihmisten arkeen. Nyt on aika opettaa yhä uusia aasialaisia tuntemaan Jumalan sanaa. Kuva: Shutterstock.

Syyskeräys tukee raamatunopetusta Aasiassa

− Olen 22-vuotias thaimaalainen ja opiskelen Raamattua. Kuuntelen raamatunopetusohjelmianne Facebookista. Opetatte Raamattua niin hyvin, että minun on helppo ymmärtää. Opiskelen nyt Roomalaiskirjettä, jossa puhutaan uudesta elämästä ja kuinka tulisi elää Hengen eikä lihan mukaan. Olen nähnyt, kuinka osa kyläläisistämme on vapautunut epäjumalien palvonnasta, pelosta, tupakasta ja alkoholista. He kaikki ovat kristittyjä ja ottaneet Raamatun sanan tosissaan. Kiitos, että voin kuunnella opetusohjelmianne joka päivä!

Näin kertoo kiitollinen kuuntelija Thaimaasta. Sansan syyskeräyksen tuotolla tuetaan Aasiassa lähetettäviä raamatunopetusohjelmia.

Yli 80 prosenttia ei-kristityistä asuu Aasiassa

Aasiassa asuu yli 60 prosenttia maapallon väestöstä, ja puolet heistä on alle 25-vuotiaita. Aasia on nopeasti muuttuva ja dynaaminen maanosa.

Monen aasialaisen arki on kuitenkin kovaa työtä elannon hankkimiseksi. Mielessä on huolia ja pelkoja, jotka vievät elämästä ilon ja toivon. Onko järkeä elää, kun tarjolla ei ole mitään parempaa? Mitä minulle tapahtuu kuolemani jälkeen? En ole saanut käydä kouluja; miten voisin oppia?

Aasia on myös maanosa, jossa on julistettu evankeliumia kaikkein vähiten. Siellä asuu yli 80 prosenttia maailman ei-kristityistä.

Sansan syyskeräyksellä tuetaan erityisesti Aasiassa lähetettäviä raamatunopetusohjelmia, jotka auttavat Raamatun tuntemisessa ja uskon syventämisessä. Kumppaneina tässä työssä ovat medialähetysjärjestöt FEBC, TWR ja VOS. Niiden tuottamia ja paikallisten ihmisten tekemiä ohjelmasisältöjä voi kuunnella radion, internetin ja sosiaalisen median kautta.

Katso kuuntelijan todistus Indonesiasta!

Sinäkin voit vaikuttaa Aasian ja aasialaisten tulevaisuuteen. Rukoile ja lahjoita.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku