skip to Main Content
Testamentit Ovat Auttaneet Vaikeina Aikoina
Testamentilla voi ohjata omaisuuden käyttöä niihin asioihin, jotka ovat itselle tärkeitä.

Testamentit ovat auttaneet vaikeina aikoina

– Moni testamentti on auttanut Sansaa vaikeassa tilanteessa. Oikealla hetkellä tullut testamentti on mahdollistanut esimerkiksi sen, ettei jo suunniteltuja leikkauksia ole tarvinnutkaan tehdä, kertoo hallintojohtaja Timo Lankinen.

Hän on huomannut käytännön työssään, että Jumala on nähnyt Sansan tulevat tarpeet jo kauan ennakkoon.

– Jopa parikymmentä vuotta sitten tehty testamentti on tullut Sansalle juuri sillä hetkellä, kun lisärahan tarve on ollut erityisen suuri.

Testamentilla voi lahjoittaa eri muodoissaan olevaa omaisuutta, esimerkiksi varoja, irtaimistoa, kiinteistön tai osakkeita. Testamentin tekeminen ei tarkoita, että lahjoittaisi välttämättä kaiken omaisuutensa yhteen paikkaan. Testamentin tekijä voi vapaasti päättää, minkä verran haluaa tukea mitäkin itselle tärkeää asiaa.

– Testamentilla voi ohjata varojen käyttöä niihin asioihin, jotka ovat itselle tärkeitä. Rahallisen perinnön myötä myös ihmisen henkinen perintö jää tällä tavalla elämään, Timo Lankinen muistuttaa.

Ei perintöveroa

Sansalle tai muille yleishyödyllisille yhteisöille testamentatusta omaisuudesta ei tarvitse maksaa perintöveroa. Timo Lankinen korostaa, että Sansa on kiitollinen kaiken kokoista testamenteista.

– Se, että varautuu tulevaisuuteen tekemällä testamentin, ei tarkoita, että olisi jo kuolemassa. Se on rehellistä tulevaisuuden ymmärtämistä ja erityisen tärkeää varsinkin silloin, jos ei ole omia perillisiä, hän sanoo.

Suurin osa Sansan saamista testamenttilahjoituksista käytetään ulkomaiseen toimintaan eli evankeliumin viemiseen television, radion tai muiden medioiden välityksellä Aasiaan, Afrikkaan, Lähi-itään tai Eurooppaan.

Tiesitkö tämän testamenttilahjoituksesta?

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku