skip to Main Content

Kouluttaudu-sanansaattajaksiRyhdy sanansaattajaksi

Olit sitten vanha, nuori tai jotain siltä väliltä, sinulla on monia mahdollisuuksia osallistua medialähetystyöhön! Sansan yhteydessä toimii upea joukko vapaaehtoisia, jotka pitävät medialähetystyötä esillä eri tavoin. On pienryhmien vetäjiä ja ryhmäläisiä, vapaaehtoisia aluetyöntekijöitä, seniorityöntekijöitä sekä Sansa-lähettiläitä ja Toivoa naisille -lähettiläitä. Lue lisää!

 

MiniMissio – nuorten ikkuna maailmanlähetykseen

MiniMissio-esilähetyskoulutus antaa monipuolisen näköalan lähetystyön maailmaan. Koulutus on tarkoitettu noin 16–32-vuotiaille. Lue lisää!

 

 

Lyhytvideokoulutus

Onko seurakunnassasi tarvetta videokoulutukselle? Noin kuuden tunnin koulutuksessa mietitään, miten oman viestin voi kertoa tehokkaasti lyhytvideolla ja syvennytään siihen, kuinka hyviä videoita tehdään. Lisäksi opiskelijat pääsevät tutustumaan videotuotantoon esimerkiksi kuvaajana, näyttelijänä, puvustajana tai äänimiehenä. Lue lisää ja tilaa koulutus!

 

 

Summer Mission School (TAUOLLA 2018)Summer Mission School -logo

Vuosina 2016 ja 2017 järjestettiin Kroatian Kutinassa nuorille aikuisille suunnattu Summer Mission School eli mediapainotteinen kesäkoulu. Vuonna 2018 Summer Mission School on tauolla. Lisätietoja antaa verkostotoiminnanjohtaja Mervi Viuhko.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku