skip to Main Content

Lyhytvideokoulutus

Miten kerron tarinan?

Haluaisitko upgreidata videosi seuraavalle tasolle? Oletko miettinyt, millaista kameraa kannattaisi käyttää tai mikä olisi oikea editointiohjelma juuri sinulle? Mietitkö, miten voisit kertoa tarinan videon avulla?

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) videokoulutus antaa eväitä omia videoita tekeville tai aloittamista harkitseville. Kyse ei ole vain videobloggaamisesta tai kotivideoista, vaan sukellamme syvemmälle ja isompien projektien sekä lyhytelokuvien maailmaan. Koulutus auttaa ymmärtämään, mitä visuaalisuus, äänimaailma ja editointi antavat videolle sekä ohjeistaa oikean kohderyhmän löytämisessä. Olemme median suurkuluttajina tottuneet niin hyvälaatuisiin videoihin, että omienkin videoiden tasoa kannattaa nostaa, jotta sosiaalisen median vilskeessä saa katsojia.

Koulutus sopii seurakunnan nuorille ja nuorille aikuisille mutta myös seurakunnan työntekijöille. Koulutus antaa ymmärrystä videoiden tekemiseen ja pureutuu myös siihen, miten hengellisiä arvoja sekä sanomaa pystyy tehokkaasti levittämään videon välityksellä.

Mitä, missä ja miten?

Lyhytvideokoulutus on kestoltaan noin kuuden tunnin mittainen. Ensimmäinen kolmen tunnin osio sisältää teoriaopetusta sekä tarinankerronnan harjoittelua. Toisessa osiossa opiskelijat pääsevät tutustumaan lyhytelokuvan tekemiseen esimerkiksi näyttelijän, kuvaajan tai puvustajan roolissa. Jokaiselle löytyy siis jotain.

Lyhytvideokoulutuksen voit tilata omaan seurakuntaan tai esimerkiksi nuortenleirin yhteyteen. Koulutus sopii myös kristilliselle järjestölle. Koulutuksesta voi tarpeen mukaan räätälöidä myös lyhyemmän tai pidemmän kahden päivän kurssin.

Ota yhteyttä ja kerro, millainen videokoulutus sopisi juuri sinun seurakunnallesi. Koulutuksen hinta muodostuu kulukorvauksesta noin 200 € + matkakuluista ja päivärahasta. Sansan yhteistyösopimusseurakunnat saavat alennusta. Opettajana toimii mediakoordinaattori Petteri Rantamäki. Ryhmäkoosta riippuen mukaan voi tulla myös muita opettajia.

Huom. Syksyn 2018 koulutuskalenteri on jo täynnä!

Kenelle?

Nuoret, nuoret aikuiset,
seurakunnan työntekijät

Missä?

Omassa seurakunnassa tai
vaikka nuorten leirillä

Kuinka pitkä?

6 tuntia tai vaikka
koko viikonloppu

Mitä?

Opi lyhytvideon tekemisen perusteet

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä.

Lisätietoja: Petteri Rantamäki Puh. 050 341 5303

Haluaisitko koulutuksen omaan seurakuntaasi?

Lähetä viestiä: petteri.rantamaki@sansa.fi

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku