skip to Main Content

MiniMissio on valmentava koulutus 16-32-vuotiaille, ja se antaa monipuolisen näköalan lähetyselämään kaikkialla maailmassa. Kurssilla opiskellaan sekä lähetystyön perusasioita Raamatusta että kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja ‑menetelmiä, myös kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista. Koulutuksen aikana tutustutaan lähetyselämän arkeen kotimaassa ja työalueilla.

MiniMissio on lähijaksoista koostuva monialainen opetuskokonaisuus, joka järjestetään kevätlukukaudella kolmena lähijaksona Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa. Jos jokin jakso jää väliin, sen voi suorittaa vuoden kuluttua. Hakuaikaa ei ole, ja kurssin voi aloittaa mistä jaksosta tahansa. Aikaa suorittamiseen on kaksi vuotta.

Seuraavat lähijaksot

22.–23.1.2021
Lähetyselämää

26.–27.3.2021
Lähetys tämän päivän maailmassa
, lähetyksen työvälineitä, elämä työalueella

7.–8.5.2021
Mission ytimessä
, missio kohtaa maailman haasteita

Lue lisää jaksojen sisällöistä!

Mahdollisuus kansainväliseen harjoitteluun

MiniMissioon otetaan opiskelijoita jatkuvana opiskelijavalintana. Koulutuksen järjestävät Kylväjä, SRO, OPKO ja Sansa, ja opettajat ovat näiden järjestöjen työntekijöitä. Järjestäjät maksavat majoituksen ja ohjelman, kurssilaiset puolestaan opetusmateriaalin (25 €) matkat ja ruokailun.

MiniMission jälkeen on mahdollisuus hakea missio- tai ryhmämatkalle Kylväjän tai Sansan työalueelle. Lisätietoa: Mervi Viuhko p. 050 551 6180.

MiniMissio-esite 2021

Hae MiniMissioon

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku