Rukoile Toimi Lahjoita

MiniMissio avaa ikkunan maailmanlähetykseen. Noin 16–32-vuotiaille tarkoitettu esilähetyskoulutus antaa monipuolisen näköalan lähetystyön maailmaan.

Pohdimme MiniMissiossa kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja menetelmiä sekä kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista ja vuorovaikutusta. Tutustumme lähetystyön arkeen kotimaassa ja työalueilla sekä opiskelemme lähetystyön perusasioita Raamatusta.

Yhdessä vietetyt hartaushetket ja hengellinen pohdiskelu kulkevat mukana ohjelman läpi.

MiniMissio koostuu lähi- ja etäjaksoista. Koulutus järjestetään kansanopistokurssina, johon kuuluu kolme lähijaksoa Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa.

Vuoden 2017 lähijaksot

1. jakso 24.–25.3. Lähetys Raamatussa, lähetyskutsun toteutuminen maailmalla (SRO)
2. jakso 21.–22.4. Lähetys tämän päivän maailmassa, lähetyksen työvälineitä, elämä työalueella (SRO)
3. jakso 6.–7.10. Mission ytimessä (SRO)

Mahdollisuus kansainväliseen harjoitteluun

MiniMissioon otetaan opiskelijoita jatkuvana opiskelijavalintana, joten hakuaikaa ei ole rajattu.

Koulutuksen suorittaminen edellyttää kaikkiin etä- ja lähijaksoihin osallistumista. Voit suorittaa koulutuksen myös 5 op:n laajuisena tekemällä muutamia lisätehtäviä. Mikäli olet estynyt käymästä jotakin lähijaksoa, voit suorittaa saman jakson vuoden kuluttua.

MiniMission järjestäjät ovat Kylväjä, SRO, OPKO ja Sansa. Opettajat ovat näiden järjestöjen työntekijöitä. Järjestäjät maksavat majoituksen ja ohjelman, kurssilaiset maksavat itse matkansa ja ruokailunsa.

Koulutuksen käyneillä täysi-ikäisillä on mahdollisuus hakea harjoittelujaksolle ulkomaille (Kroatia, Itävalta, Englanti ja Kypros). Lisätietoa: Mervi Viuhko p. 050 551 6180.

MiniMissio-esite 2017

Hae MiniMissioon

Pin It on Pinterest

Haku