skip to Main Content

PerustaPienryhma

Tuntuuko sinusta, että raamattupiirisi kaipaa lisäulottuvuutta? Puhuuko Jumala sydämellesi, että kotipaikkakunnallasi olisi tarvetta uudenlaiselle piirille? Koetko kutsumusta palvella pienryhmän vetohahmona?

Eri puolilla Suomea toimii Sansan yhteydessä lähes 180 pienryhmää, joista jo toistasataa on Toivoa naisille -ryhmiä. Lähtisitkö mukaan Sansan pienryhmätoimintaan? Jos vastauksesi on kyllä, alla oleva lista on tarkoitettu juuri sinulle!

Pienryhmän perustajan muistilista

– Ota yhteys seurakuntasi lähetystyöstä vastaavaan henkilöön ja kerro toiveestasi perustaa pienryhmä.

– Ota yhteys Sansan pienryhmätoiminnan yhteyshenkilöön, Marja Soikkeliin, p. 050 551 6130.

– Järjestetään kaikille avoin uuden ryhmän startti-ilta! Tilaisuuteen voi kutsua myös Sansan edustajan kertomaan medialähetystyöstä. Vierailupyynnöt: seurakuntapalvelut@sansa.fi tai p. 050 437 2151.

– Haluamme tukea sinua pienryhmän vetäjän tehtävässä. Saat Sansasta materiaalia, koulutusta, ohjausta ja työntekijävierailun. Siksi toivomme, että otat meihin yhteyttä.

– Pienryhmä saa jokaisesta kustantamastaan radio- tai televisio-ohjelmasta nimikko-ohjelmailmoituksen. Siinä kerrotaan mm. kustannetun ohjelman nimi ja lähetysaika (mikäli se on tiedossa), jotta voitte rukoilla ohjelman ja kuuntelijoiden tai katsojien puolesta. Ryhmä voi tukea Sansan työtä taloudellisesti myös määrittelemättä selkeää kohdetta. Lisätietoja: Pirjo Hyövälti, p. 050 564 3541.

”Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni,
siellä minä olen heidän keskellään.” Matt. 18:20

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku