skip to Main Content

PerustaPienryhma

Tuntuuko sinusta, että raamattupiirisi kaipaa lisäulottuvuutta? Puhuuko Jumala sydämellesi, että kotipaikkakunnallasi olisi tarvetta uudenlaiselle piirille? Koetko kutsumusta palvella pienryhmän vetohahmona?

Eri puolilla Suomea toimii Sansan yhteydessä yli 170 pienryhmää. Näistä hiukan yli puolet on Toivoa naisille -ryhmiä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmiä). Nyt uutuutena voit perustaa Matkalla missiossa -pienryhmän. Tilaa Matkalla missiossa -pienryhmätoiminnan virikeaineisto: sansa@sansa.fi

Lähtisitkö mukaan Sansan pienryhmätoimintaan? Jos vastauksesi on kyllä, alla oleva lista on tarkoitettu juuri sinulle!

Pienryhmän perustajan muistilista

– Ota yhteys seurakuntasi lähetystyöstä vastaavaan henkilöön ja kerro toiveestasi perustaa pienryhmä.

– Ota yhteys Sansan pienryhmätoiminnan yhteyshenkilöön, Mervi Viuhkoon, p. 050 551 6180.

– Järjestetään kaikille avoin uuden ryhmän startti-ilta! Tilaisuuteen voi kutsua myös Sansan edustajan kertomaan medialähetystyöstä. Vierailupyynnöt: seurakuntapalvelut@sansa.fi tai p. 050 448 8009.

– Haluamme tukea sinua pienryhmän vetäjän tehtävässä. Saat Sansasta materiaalia, koulutusta, ohjausta ja työntekijävierailun. Siksi toivomme, että otat meihin yhteyttä.

– Pienryhmä saa jokaisesta kustantamastaan radio- tai televisio-ohjelmasta nimikko-ohjelmailmoituksen. Siinä kerrotaan mm. kustannetun ohjelman nimi ja lähetysaika, jotta voitte rukoilla ohjelman ja kuuntelijoiden tai katsojien puolesta. Ryhmä voi tukea Sansan työtä taloudellisesti myös määrittelemättä selkeää kohdetta. Lisätietoja: Pirjo Hyövälti, p. 050 564 3541.

”Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni,
siellä minä olen heidän keskellään.” Matt. 18:20

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku