skip to Main Content
Toivoa Naisille -juhlakonferenssien Ja Medialähetyspäivien Uudet Ajankohdat
Toivoa naisille -konferenssit järjestetään Pirkkalassa 14.11.2020 ja Äänekoskella 15.11.2020. Sen sijaan Seinäjoen Medialähetyspäivät siirtyy ensi vuoteen. Uusi ajankohta on 28.–29.8.2021.

Toivoa naisille -juhlakonferenssien ja Medialähetyspäivien uudet ajankohdat

Huhtikuuksi suunnitellut Toivoa naisille -juhlakonferenssit ja toukokuiset Medialähetyspäivät on siirretty myöhempään ajankohtaan koronaviruspandemian vuoksi. Uudet ajankohdat ovat nyt tiedossa.

Toivoa naisille

Suomen Toivoa naisille -työ viettää 20-vuotisjuhliaan. Toivoa naisille -juhlakonferenssit järjestetään tämän vuoden syksyllä, 14. marraskuuta Pirkkalassa ja 15. marraskuuta Äänekoskella.

− Rukousta, rakkautta, rinnalla kulkemista, auttamista, kuulemista, kohtaamista, toivoa paremmasta huomisesta. Tätä on Toivoa naisille -työ, innostaa Tuula Jäppinen Espoon Auroran kappelin rukousryhmästä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Medialähetyspäivät

Seuraavat Medialähetyspäivät järjestetään Seinäjoella ensi vuonna, 28.–29.8.2021, yhdessä Seinäjoen seurakunnan kanssa.

− Seinäjoen Medialähetyspäiviä on suunniteltu jo kahden vuoden ajan. Yllättäen suunnitelmat menivät uusiksi. Elämä on joskus arvaamatonta, eivätkä suunnitelmat toteudu. Kristityllä on kuitenkin horjuvan maailman keskellä turva Jumalassa. Evankeliumi menee eteenpäin, vaikka ajat ovat vaikeita. Usko Jeesukseen tuo toivon ihmisen elämään. Tämän toivon sanoman äärellä saamme kohdata elokuussa 2021, rohkaisee Sansan henkilöstöjohtaja ja Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa.

Lisätietoa Toivoa naisille -työstä ja aikanaan konferensseista.

Medialähetyspäiväsivusto päivittyy, kun tapahtumajärjestelyt etenevät.

Tutustu Sansan uuteen Toivonverkko-sivuun, joka palvelee korona-aikana.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku