skip to Main Content
Turussa 20.−22. Syyskuuta Kuullaan, Kuinka SAT-7 Rakentaa Rauhaa Lähi-idässä
Lähetyksen ja kansainvälisen työn päivässä Turussa 22.9.2018 kuullaan muun muassa, kuinka televisio tuo pakolaisleireille toivoa. Kuva: SAT-7.

Turussa 20.−22. syyskuuta kuullaan, kuinka SAT-7 rakentaa rauhaa Lähi-idässä

− Satelliittitelevisio on hyvä keino tavoittaa naisia, lapsia ja lukutaidottomia sekä sellaisia Lähi-idän asukkaita, jotka eivät arjessaan kohtaa kristittyjä. Haluamme myös tukea ja rohkaista kristittyjä olemaan valona maailmassa, kertoo SAT-7:n perustaja ja toimitusjohtaja Terence Ascott, joka tulee Suomeen syyskuussa.

Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 kokoaa nuoret ja aikuiset Turkuun 20.−22. syyskuuta. Tapahtuman ulkomaisina puhujavieraina ovat Terence Ascottin lisäksi SAT-7:n varatoimitusjohtaja Rita Elmounayer sekä käsikirjoittaja-juontaja Parastoo Poortaheri farsin-/persiankieliseltä SAT-7 Pars -kanavalta.

Kolmena päivänä järjestettävissä tilaisuuksissa tutustutaan monipuolisesti SAT-7:n työhön ja pohditaan evankeliumin julistamismahdollisuuksia niin Lähi-idässä kuin Suomessa. Tilaisuuksien järjestäjinä ovat muun muassa Turun arkkihiippakunta, Mikaelinseurakunta sekä SAT-7:n Suomen työryhmä.

Tilaisuuksia maahanmuuttajille, nuorille aikuisille ja kaikille kiinnostuneille

Torstaina 20.9. kello 18 järjestettävään tilaisuuteen kutsutaan erityisesti persiankielisiä maahanmuuttajia. Illassa Mikaelin seurakuntakodilla ovat mukana muun muassa Parastoo Poortaheri ja muusikko Dariush GolbaghiLue lisää.

Samaan aikaan Mikaelinseurakunnan God’s Gas -nuortenillassa ovat mukana Sansan lähettikandidaatit Joanna ja Petteri Rantamäki, jotka lähtevät alkuvuodesta 2019 töihin SAT-7 Pars -kanavalle Kyprokselle. Lue lisää.

Perjantaina 21.9. on Turussa SAT-7:n Euroopan-hallituksen kokous ja Aureliassa kello 18 nuorten aikuisten ilta. Illan aikana kuullaan muun muassa evankeliumin haasteista ja millaista on olla kristitty Lähi-idässä. Tilaisuudessa puhuu Terence Ascott, ja myös Parastoo Poortaheri on paikalla. Lue lisää.

Lähetyksen ja kansainvälisen työn päivä

Lauantaina 22.9. kello 9−17 vietetään lähetyksen ja kansainvälisen työn päivää teemana SAT-7 ja otsikkona Yhteinen todistus muuttuvassa maailmassa. Pääosin Mikaelin seurakuntakodilla järjestettävän tapahtuman avaa arkkipiispa Tapio Luoma. Päivän aikana muun muassa Terence Ascott puhuu aiheesta Mediatyö rauhanrakentajana Lähi-idässä ja Rita Elmounayer toivosta, jota televisio välittää pakolaisleireille.

Monipuolisessa ohjelmassa ovat iltapäivällä myös kanavat. Niiden aiheina ovat Hyviä uutisia. Miten välittää ne kadun kulkijalle? (Anssi Nurmi), Yhteinen todistus (Jaakko Rusama), Evankeliointi 2018 (Sari Lehtelä ja Teijo Peltola) sekä Ahtaalla elävät kristityt (Terence Ascott ja Miika Auvinen).

Lauantain tapahtuma on maksullinen (20€) ja siihen ilmoittaudutaan 12.9. mennessä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

 

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku