skip to Main Content
”Uusi Elina” Juontaa Raamattu Kannesta Kanteen -ohjelmaa
Elina Tuohisto-Kokko juontaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa Elina Vaittisen opintovapaan ajan. Kuva: Sami Heinomo.

”Uusi Elina” juontaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa

Yksi Radio Dein rakastetuimmista ohjelmista, Raamattu kannesta kanteen, on saanut uuden juontoäänen. Radiotoimittaja Elina Vaittinen on opintovapaalla, ja neljännen tuotantokauden alkaessa hänen sijaisenaan toimii Elina Tuohisto-Kokko. ”Uusi Elina” aloitti Sansassa marraskuun alussa, joskin hänen äänensä on kuulunut radiosta 11. joulukuuta alkaen.

– Otin iloiten ja kiitollisin mielin tehtävän vastaan, sillä koen Raamatun opetuksen ja sen ymmärtämisen elintärkeäksi ja sydämeni asiaksi. Rukoillaan, että usean vuoden kokemukseni radiotoimittajana ja -juontajana avittaisivat minua tässä työssä, Elina sanoo.

Roomalaiskirje 12:1 rohkaisee

Raamattu on Elina Tuohisto-Kokolle rakas, ja Raamattu kannesta kanteen-ohjelma ennestään tuttu. Erityisen tärkeä ja rohkaiseva Raamatun kohta on Roomalaiskirje 12:1, jossa sanotaan: ”Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla.”

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmassa käydään koko Raamattu läpi, lähes jae jakeelta. Jukka Norvannon Raamattu-tuntemus ja miellyttävä ääni ovat tuoneet vankkumattoman suosion. ”Radioraamattukoulun” ääreen kerääntyy viikoittain arviolta 200 000 kuulijaa.

Sansan tuottamaa ja kustantamaa ohjelmaa on radioitu vuodesta 1997, ja neljäs kierros käynnistyi 14. joulukuuta. Ohjelmaa voi kuunnella Radio Dein ja Järviradion taajuuksilla sekä vuoden 2015 loppuun Radio Kajauksesta. Netistä ja mobiilisovelluksina ohjelmat ovat kuultavissa missä ja milloin vain.

Rukouskävely virkistää

Elina Tuohisto-Kokko on koulutukseltaan medianomi-amk. Hän asuu Espoossa aviomiehensä kanssa. Parin kaksi lasta on jo lentänyt pesästä omiin opintoihinsa.

– Vapaa-aikanani opiskelen kirjoittamista, lenkkeilen ja nautin pitkistä rukouskävelyistä yksin tai seurassa. Suosittelen kokeilemaan rukouskävelyä!

Katja Vihmakoski

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku