skip to Main Content
Uusia Rooleja Ja Tehtävänimikkeitä Sansassa

Uusia rooleja ja tehtävänimikkeitä Sansassa

Medialähetys Sanansaattajien organisaatio muuttuu, mikä näkyy muutoksina myös joidenkin johtajien ja päälliköiden rooleissa ja tehtävänimikkeissä. Muutokset liittyvät uuteen, toukokuussa vahvistettavaan strategiaan. Uudet roolit otetaan käyttöön 1. kesäkuuta.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdessä globaalin lähetyksen päälliköksi nimitetyn Kristiina Ojalan kanssa Sansan ulkomaantyöstä. Kotimaisessa työssä vastuuta ottavat palvelujohtaja Marja Soikkeli ja viestintäjohtaja Mervi Viuhko. Timo Reuhkalan kokemusta ja osaamista käytetään jatkossa nimikkeellä Senior Advisor sekä globaalissa lähetystyössä että kotimaan tukitoiminnoissa.

Uudessa järjestelmässä toiminnanjohtaja Arto Antturin apuna yhdistyksen operatiivisen toiminnan johtamisessa on johtoryhmä, johon kuuluvat viestintäjohtaja, palvelujohtaja, henkilöstöjohtaja ja globaalin lähetystyön päällikkö. Senior Advisor ja talouspäällikkö osallistuvat johtoryhmän työskentelyyn tarpeen mukaan. Henkilöstöjohtajana jatkaa Marko Pihlajamaa ja talouspäällikkönä Sirpa Laurell.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku