skip to Main Content
Veljekset Koodasivat Norvannon Opetukset Mobiilisovelluksiksi
Vapaaehtoisvoimin toteutettuja Raamattu kannesta kanteen -mobiilisovelluksia on ladattu yli 8000 kertaa.

Veljekset koodasivat Norvannon opetukset mobiilisovelluksiksi

Jussi Keränen, 31, sai Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa (Rkk) kuunnellessaan idean: tätä pitäisi voida kuunnella omasta puhelimesta silloin, kun itselle parhaiten sopii. Hän otti yhteyttä Sansaan, ja ajatus mobiilisovelluksen tekemisestä sai innostuneen vastaanoton.

Jussi Keränen kehitti Rkk-sovelluksen iPhonelle vapaaehtoistyönä ja sen valmistuttua vinkkasi veljelleen, että tarvetta olisi myös Android- ja Windows-käyttöjärjestelmien sovelluksille. Alan ammattilainen Antti Keränen, 25, otti haasteen vastaan, myös talkooperiaatteella. Nyt sovellukset ovat valmiit ja maksutta ladattavissa puhelinten omista nettikaupoista.

Raamattu kannesta kanteen on Keräsen veljeksille tuttu jo lapsuudenkodista, jossa heidän äitinsä kuunteli ohjelmaa. Rakkaus Jumalan sanaan on vuosien varrella syventynyt, ja nyt he iloitsevat mahdollisuudesta olla mukana viemässä sitä eteenpäin.

Jokainen lataus on kiitosaihe

Rkk-sovelluksia on tähän mennessä ladattu yli 8000 kertaa. Mobiilisovellusten saama palaute on ollut yksinomaan positiivista.

Vapaaehtoisprojekti oli Jussi ja Antti Keräsen mielestä antoisa. He kannustavat kaikkia osallistumaan oman kiinnostuksen, aikataulujen ja mahdollisuuksien mukaan.

– Kaikilla on jotain annettavaa. Joku taito, josta on evankeliumin eteenpäin viemisessä hyötyä. Kun on saanut Jumalalta lahjoja, miksei niitä käyttäisi?

Katja Vihmakoski

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku