skip to Main Content
Vivamossa Vietetään Medialähetyksen Elopäiviä 18.−20.8.2017
Medialähetyksen elopäiviä vietetään Lohjan Vivamossa 18.−20.8.2017.

Vivamossa vietetään Medialähetyksen elopäiviä 18.−20.8.2017

Kaikille avoimilla Medialähetyksen elopäivillä Lohjan Vivamossa 18.−20.8.2017 on luvassa ravitsevaa raamatunopetusta ja tasokasta musiikkia. Yhteys muodostettu -teemaa käsitellään raamattu- ja lähetystunneilla sekä iltojen sielunhoidollisissa puheenvuoroissa. Valtaosa puhuja- ja musiikkivieraista on Sansan entisiä ja nykyisiä työntekijöitä.

Tapahtuma alkaa perjantaina 18.8. tervetulokahvilla kello 14 ja sitä seuraavalla avajaisjuhlalla. Ohjelmassa on myös Sansan seniorityöntekijä Seija Uimosen raamattutunti sekä Yhteyden ilta.

Lauantaina 19.8. kuullaan kello 9 Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoman raamattutunti. Sen jälkeen keskitytään reformaation merkkivuoden teemaan Timo-Matti Haapiaisen (TT, Kirkon reformaation merkkivuoden koordinaattori) johdolla.

Myöhemmin lauantaina on rovasti Eino Rauhan raamattutunti. Lähetystilaisuudessa puhutaan Kiinasta, asiantuntijana mm. professori Miikka Ruokanen. Illalla on Vivamon järjestämä Kertokaa se hänelle – Mauno Kuusisto 100 v. ja Tenorissimon konsertti (liput 15€), ja päivän päätteeksi Sanan ja musiikin ilta.

Sunnuntai 20.8. alkaa Seija Uimosen raamattutunnilla, ja messussa siunataan Sansan lähetystyöntekijöitä ja vapaaehtoisia. Yhdessä eteenpäin -päätösjuhlassa ovat mukana mm. kirkon lähetysteologi Jaakko Rusama, Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen ja hallituksen puheenjohtaja Jarno Tepora. Elopäivien kanttorina toimii Hannu Leskinen, ja musisoimassa ovat myös Hannele ja Leo Karppinen.

Ruokailu- ja majoitusvaraukset pyydetään tekemään viimeistään 7.8. Vivamon vastaanottoon: vivamo@sana.fi tai p. 020 768 1760.  Lisätietoa saa myös Sansasta, p. 019 457 7700 tai sansa@sansa.fi.

Elopäivien koko ohjelma

Elopäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku