skip to Main Content
Wind FM Sai Tunnustusta Mongoliassa
Epäsäännöllinen kello -ohjelma palkittiin Mongolian parhaana opetuksellisena lastenohjelmana. Kuvassa ohjelman tuottaja ja tekijöitä. Kuva: FEBC-Mongolia.

Wind FM sai tunnustusta Mongoliassa

Sansan yhteistyökumppani, perheradioasema Wind FM sai Mongoliassa ensimmäisen palkinnon valtakunnallisesti parhaasta opetuksellisesta lastenohjelmasta Duremgujhonh (Epäsäännöllinen kello). Kilpailu oli avoin kansallisille radio- ja televisio-ohjelmille, ja kriteereinä olivat paras kansallista historiaa, kieltä, traditiota ja kulttuuriperintöä käsittelevä opetuksellinen ohjelma lapsille.

Kilpailun oli sponsoroinut Mongolian pääministeri U. Khurelsukh. Hän totesi olevansa jatkossakin halukas tukemaan ohjelmia, jotka tukevat lasten kansallisen identiteetin kasvua ja maan kulttuuriperinnön sekä historian tuntemuksen lisäämistä, koska ne ovat osoitus maan itsenäisyydestä.

Useat kuuntelijat onnittelivat radioasemaa sosiaalisessa mediassa ja kommentoivat sen olevan maan paras radiokanava.

Wind FM -radioasema tunnetaan Mongoliassa myös Perheradion nimellä, ja se on osa
kansainvälistä Far East Broadcasting Company -järjestöä (FEBC). Sansa tukee Perheradion nuorille sekä perheille suunnatun ohjelmasisällön tuottamista. Tänä vuonna tukea on ohjattu myös koronavalistusta sisältävien ohjelmien tekoon.

Sirpa Rissanen

Uutinen on julkaistu myös Lähde-lehdessä 3/2020.

Tue Mongolian mediatyötä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku