Ohjelman tuottaja, Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on ev.lut. kirkon lähetysjärjestö. Se on erikoistunut sähköisten viestinten välityksellä tehtävään lähetystyöhön kansoille, joita on muuten vaikea evankeliumilla tavoittaa. Sansa kustantaa kristillisiä radio- ja tv-ohjelmia sekä digitaalisia palveluita lähes 40 kielellä: sansa.fi


Sovelluksen 2.0.9 päivitys

Sovellusversionumero löytyy sovelluksen asetukset-sivulta. Jos versiosi on alempi kuin 2.0.9 – käyhän päivittämässä sovelluskaupassasi.


Tarvetta rukoukselle?

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Voit kirjoittaa rukousseinälle oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi: Sansan rukousseinä.


Toivoa naisille – kansainvälinen rukousliike

Toivoa naisille kaikkialle maailmaan ja kaikille sukupolville: toivoanaisille.


Keräys Rkk-työlle

Toivottavasti olet iloinnut täysin uusiksi rakennetusta sovelluksesta. Sovellukseen on suunnitteilla joitakin uusia käyttäjämyönteisiä toimintoja lisää. Lisäksi Rkk-ohjelmien lähettäminen vaatii jatkuvasti Sansan panostuksia. Suuri kiitos, jos voit olla lahjoittaen mukana. Raamattu kannesta kanteen -työmuoto tarvitsee jatkuvaa tukea.


Tunnetko DominiLife -rukoussovelluksen?

Kaipaatko tukea elämääsi kristittynä? Domini Life -sovellus tuo iloa arkeen ja auttaa virkistämään rukouselämää. Tukenasi ovat rukousseinä, kristillisten medioiden uutisvirta ja paljon muuta. Lähde keräämään aarteita taivaaseen mobiilisti! (Domini Life -sovelluksen tarjoavat Medialähetys Sanansaattajat ja Kansan Raamattuseura)
Lisätiedot ja latauslinkki: domini.life


Sansa – Lähetys käynnissä – yli rajojen