Ohjelman tuottaja, Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on ev.lut. kirkon lähetysjärjestö. Se on erikoistunut sähköisten viestinten välityksellä tehtävään lähetystyöhön kansoille, joita on muuten vaikea evankeliumilla tavoittaa. Sansa kustantaa kristillisiä radio- ja tv-ohjelmia sekä digitaalisia palveluita lähes 40 kielellä: sansa.fi


Sovelluksen 2.0.21 päivitys

Sovellusversionumero löytyy sovelluksen asetukset-sivulta. Jos versiosi on alempi kuin 2.0.30 – käy päivittämässä sovelluskaupassasi.


2.0.30 versio valmistui tammikuussa 2024 ja mahdollistaa käytön Android versioilla 8-14. iOS alustoilla uusimman version numero voi olla erilainen.


Tarvetta rukoukselle?

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Voit kirjoittaa rukousseinälle oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi: Sansan rukousseinä.


Toivoa naisille – kansainvälinen rukousliike

Toivoa naisille kaikkialle maailmaan ja kaikille sukupolville: sansa.fi/toivoanaisille.


Keräys Rkk-työlle

Toivottavasti olet iloinnut täysin uusiksi rakennetusta sovelluksesta. Sovellukseen on suunnitteilla joitakin uusia käyttäjämyönteisiä toimintoja lisää. Lisäksi Rkk-ohjelmien lähettäminen vaatii jatkuvasti Sansan panostuksia. Suuri kiitos, jos voit olla lahjoittaen mukana. Raamattu kannesta kanteen -työmuoto tarvitsee jatkuvaa tukea.Sansa – Lähetys käynnissä – yli rajojen