Raamattu kannesta kanteen

Lahjoituskohteen kuva

SUOMI: Raamattu kannesta kanteen yleiskeräys

Kertymä 01.01.2022 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 2226 €

tavoite: 80000 €

keskilahjoitus: 77 

lahjoituskertoja: 29 kpl

uusimmat: 300 € / kpl

2.8%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma tai lahjoita haluamasi summa

Lahjoitit €, kohteelle Raamattu kannesta kanteen.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma antaa mahdollisuuden Raamatun perusteelliseen opiskelemiseen kotioloissa. Meille Sansassa on tärkeää, että aivan jokaisella on mahdollisuus oppia tuntemaan Raamattua. Voit auttaa tässä lahjoittamalla Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tuotantoon. Lähetyskulut katetaan yksityisellä tuella, siksi lahjoitukset ovat jatkuvasti tarpeen. Toisinaan tuki on pudonnut alle kokonaiskustannusten.

Radiokuuntelijatutkimusten mukaan ohjelmaa kuuntelee viikoittain noin 130 000–150 000 ihmistä Radio Dein ja Järviradion taajuuksilla. Sovelluksen kautta kuunteleminen lisääntyy koko ajan.

Lahjoittamalla vaikutat siihen, että kymmenettuhannet kuuntelijat voivat jatkossakin opiskella Raamattua radiosta. Tukemalla työtämme olet lisäksi mahdollistamassa ohjelmakokonaisuuden kehittämistä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Jukka Norvannon opetukset löytyvät myös audiokirjastostamme ja vuosina 20162017 radioidut Raamatun teemaluennot SoundCloudista. Raamatunopetukseen liittyviä kirjoja ja äänitteitä voi tilata nettikaupastamme Putiikista.

Lahjoittaa voi myös soittamalla 0600 199 09

Puhelun hinta on 10,26 euroa + paikallisverkkomaksu.

Pidä lähetys käynnissä – tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle Raamatun opiskelijalle ikään kuin kummina, joka mahdollistaa heidän kuuntelunsa. Voit itsekin iloiten kuunnella ohjelmia oltuasi myös niiden rahoittajana.

Lahjoita nyt Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tuotantoon!Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Rkk-ohjelman tuotantoon ja radiointiin Radio Dein ja Järviradion kautta sekä Rkk-sovelluksen ylläpitoon ja kehitystyöhön lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tutustu vielä tarkemmin rakastettuun Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan, lue ohjelman historiasta ja syntyvaiheista sekä nykyisen radio-ohjelman tekijöistä. Raamattu kannesta kanteen on innostava tapa opiskella Raamattua. Se on sijoitus, joka antaa kestäviä matkaeväitä elämääsi.

Voit myös tilata ystäväkirjeemme tai rukouskalenterin, jos haluat pysyä perillä ajankohtaisista kuulumisista, rukoilla työmme puolesta tai tutustua laajemmin Sansan tekemään työhön. Ystäväkirjeen kautta saat muutaman kerran vuodessa meiltä sähköpostia.

Tarinoita kohteesta

Tänään kuuntelin viimeiset kaksi jaksoa Jukka Norvannon Vanhan testamentin opetuksista Malakian kirjasta. En tarkkaan muista, milloin aloitin kuuntelemaan lähetyksiä netistä, ihan VT:n alusta. Useampi vuosi on mennyt, kun järjestyksessä olen edennyt. Tänään sain kuitenkin sen päätökseen ja innolla siirryn UT:n puolelle! Nämä viimeiset kaksi jaksoa olivat Jumalan suoraa puhetta minulle ja elämäntilanteelleni. Väsyneenä huolten alla sain kuulla juuri sitä, mitä Isä halusi minulle sanoa. Lämmin kiitos siitä! Itkin ja kuuntelin lohduttavia Jukan sanoja. Se oli balsamia sydämelleni! Siunausta tärkeään työhönne!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija
Kuuntelin alkuun radiosta. Siirryin sovelluksen käyttäjäksi, kun aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla, jonne oli ajomatkaa yhteen suuntaan yli 300 km. Kuuntelin ohjelmaa järjestyksessä, luku ja kirja kerrallaan, ja sain koko Raamatun kuunneltua. Nyt aloitin kuuntelun toiseen kertaan ja odotan [sovelluksen] päivitystä, jotta voin taas autossa työmatkoilla kuunnella ja löytää ihania helmiä siunaamaan päivääni. Samalla muistan läheisiäni rukouksin.
Palaute Suomesta
Tänään kuuntelin viimeiset kaksi jaksoa Jukka Norvannon Vanhan testamentin opetuksista Malakian kirjasta. En tarkkaan muista, milloin aloitin kuuntelemaan lähetyksiä netistä, ihan VT:n alusta. Useampi vuosi on mennyt, kun järjestyksessä olen edennyt. Tänään sain kuitenkin sen päätökseen ja innolla siirryn UT:n puolelle! Nämä viimeiset kaksi jaksoa olivat Jumalan suoraa puhetta minulle ja elämäntilanteelleni. Väsyneenä huolten alla sain kuulla juuri sitä, mitä Isä halusi minulle sanoa. Lämmin kiitos siitä! Itkin ja kuuntelin lohduttavia Jukan sanoja. Se oli balsamia sydämelleni! Siunausta tärkeään työhönne!
Palaute Suomesta
Vuoden 1998 paikkeilla kuulin ensimmäistä kertaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelman autossa. Vedet virtasivat silmistäni. Olin niin otettu, että saamme tällaista tietoa suoraan kotiin (tai autoon). Norvannon ohjelma johti minut uskoon, joka vain kasvaa päivä päivältä. Siitä kiitän teitä lämpimästi nyt, vuonna 2016.
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta
Kun olin auto-onnettomuuden takia vain kotona, ohjelma piti minut järjissäni ja auttoi jaksamaan. Kiitos! Tämän olen myös kertonut muille ja erityisesti vasta uskoon tulleille ja vielä etsiville, joilla on paljon kysymyksiä.
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta
Raamattu kannesta kanteen on aamun juhlahetki! Kiitoskiitoskiitos näistä hienoista raamatunopetuksista! Siunausta teille jotka järjestätte sen!
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta
Se tunne, kun olen Uudenkaupungin torilla mansikoita ostamassa, tulee tuttu nainen ja tokaisee: ”Hei, sinähän olet se Hanna-tyttö. Olen lehdestä lukenut.” Torimyyjä siihen: ”Mikä se sellainen Hanna-juttu on?” Minä onnellisena kaivan laukustani esitteen, johon äskeinen tuttava kommentoi: ”Anna mullekin!” Olin mielissäni, että minulla oli näitä laukussa. Olin monta vuotta ollut yksinäinen hanna. Kun meitä nyt on useampia ja ihmiset kyselevät, on tosi riemullista saada kertoa.
Toivoa naisille -palaute Suomesta
Mänttä-Vilppulan Hannat kävivät tutustumassa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseen. Turvapaikanhakijoita oli useasta maasta, mm. Syyriasta, Irakista ja Marokosta. Saimme kuulla vastaanottokeskuksen arjesta ja minkälaista elämä keskuksessa on. Joku Hanna on jo lähtenyt vetämään kudontapiiriä vastaanottokeskukseen. Näkymme on siunata naisia kaukaisissa maissa, mutta Herra on avannut silmämme näkemään apua tarvitsevat ihmiset myös lähellämme. Saimme kuulla, että ei meiltä odoteta ihmeellisiä, vaan tärkeintä on olla ihminen ihmiselle. Koskettavaa oli, kun eräs turvapaikanhakija kiitti meitä lopuksi ja pyysi, että rukoilemme heidän ja heidän perheittensä ja maittensa puolesta.
Toivoa Naisille -palaute Suomesta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Kannustus Raamatusta

Opiksi ja kasvatukseksi:

”Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään. Näin Jumalan ihmisestä tulee täydellinen ja kaikkeen hyvään kykenevä.”

2. Tim. 3: 16-17

Osion kuva

Lisätietoja

Kaikki lahjoituskohteet