Raamattu kannesta kanteen

Lahjoituskohteen kuva

SUOMI: Raamattu kannesta kanteen yleiskeräys

Kertymä 01.01.2024 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 9416 €

tavoite: 80000 €

keskilahjoitus: 58 

lahjoituskertoja: 162 kpl

uusimmat: 490 € / kpl

11.8%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma klikkaamalla tai oikealle kirjoittamalla

Lahjoitit €, kohteelle Raamattu kannesta kanteen.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma antaa mahdollisuuden Raamatun perusteelliseen opiskelemiseen kotioloissa. Meille Sansassa on tärkeää, että aivan jokaisella on mahdollisuus oppia tuntemaan Raamattua. Voit auttaa tässä lahjoittamalla Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tuotantoon. Lähetyskulut katetaan yksityisellä tuella, siksi lahjoitukset ovat jatkuvasti tarpeen. Toisinaan tuki on pudonnut alle kokonaiskustannusten.

Radiokuuntelijatutkimusten mukaan ohjelmaa kuuntelee viikoittain noin 130 000–150 000 ihmistä Radio Dein ja Järviradion taajuuksilla. Sovelluksen kautta kuunteleminen lisääntyy koko ajan.

Lahjoittamalla vaikutat siihen, että kymmenettuhannet kuuntelijat voivat jatkossakin opiskella Raamattua radiosta. Tukemalla työtämme olet lisäksi mahdollistamassa ohjelmakokonaisuuden kehittämistä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Jukka Norvannon opetukset löytyvät myös audiokirjastostamme ja vuosina 20162017 radioidut Raamatun teemaluennot SoundCloudista. Raamatunopetukseen liittyviä kirjoja ja äänitteitä voi tilata nettikaupastamme Putiikista.

Lahjoittaa voi myös soittamalla 0600 199 09

Puhelun hinta on 10,26 euroa + paikallisverkkomaksu.

Pidä lähetys käynnissä – tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle Raamatun opiskelijalle ikään kuin kummina, joka mahdollistaa heidän kuuntelunsa. Voit itsekin iloiten kuunnella ohjelmia oltuasi myös niiden rahoittajana.

Lahjoita nyt Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tuotantoon!Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Rkk-ohjelman tuotantoon ja radiointiin Radio Dein ja Järviradion kautta sekä Rkk-sovelluksen ylläpitoon ja kehitystyöhön lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tutustu vielä tarkemmin rakastettuun Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan, lue ohjelman historiasta ja syntyvaiheista sekä nykyisen radio-ohjelman tekijöistä. Raamattu kannesta kanteen on innostava tapa opiskella Raamattua. Se on sijoitus, joka antaa kestäviä matkaeväitä elämääsi.

Voit myös tilata ystäväkirjeemme tai rukouskalenterin, jos haluat pysyä perillä ajankohtaisista kuulumisista, rukoilla työmme puolesta tai tutustua laajemmin Sansan tekemään työhön. Ystäväkirjeen kautta saat muutaman kerran vuodessa meiltä sähköpostia.

Tarinoita alueelta

Sanalla on voimakas vaikutus

Tämä sovellus on kulkenut mukana pitkään. Olen kuunnellut sitä aamuisin ja iltaisin. Päivällä ruokaa tehdessäni, kutoessani. Joskus kirjoitan ylös puhuttelevia kohtia. Etsin Raamatusta uudestaan ne paikat, joita kuuntelin. Jaan ystävilleni mietteitä tekstistä. Mutustelen ja koen saavani hoivaa. Myönnän kyllä senkin, että illalla olen nukahtanut kesken kaiken. Sen voi aamulla kuitenkin kuunnella uudestaan. On ihmeellistä kuulla taustoja aikakausista, tavoista, sanojen merkityksestä. Sanalla on voimakas vaikutus. Pidän tästä sovelluksesta tosi paljon. Kiitos tekijöille.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija

Syvää ja tasokasta raamatunopetusta

Rkk-ohjelmasarjan opetukset ovat sopivan lyhyitä kuunnella. Yhden parinkymmenen minuutin mittaisen jakson olen joskus kuunnellut useammankin kerran uudelleen, koska niissä on asiaa niin paljon, ettei aina yksi kuuntelukerta riitä. Raamatun opetus on syvää ja tasokasta, kuulee, että Jukka Norvanto on perehtynyt opetettavaan Raamatun kohtaan. Eniten Rkk:ta tulee kuunneltua jotain tehdessä; neuloessa, pyykkiä viikatessa tai kirpputorille meneviä tavaroita hinnoitellessa. Iltaisin, jos en saa unta, on myös mukava kuunnella Rkk:ta. Jukan ääni on mukavan tasainen – joskus liiankin, jolloin saatan helposti nukahtaa. Mutta silloin, kun uni ei tule, on ihana nukahtaa totuuden sanan äärelle!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija

Sain koko Raamatun kuunneltua

Kuuntelin alkuun radiosta. Siirryin sovelluksen käyttäjäksi, kun aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla, jonne oli ajomatkaa yhteen suuntaan yli 300 km. Kuuntelin ohjelmaa järjestyksessä, luku ja kirja kerrallaan, ja sain koko Raamatun kuunneltua. Nyt aloitin kuuntelun toiseen kertaan ja odotan [sovelluksen] päivitystä, jotta voin taas autossa työmatkoilla kuunnella ja löytää ihania helmiä siunaamaan päivääni. Samalla muistan läheisiäni rukouksin.

Palaute Suomesta

Itkin ja kuuntelin

Tänään kuuntelin viimeiset kaksi jaksoa Jukka Norvannon Vanhan testamentin opetuksista Malakian kirjasta. En tarkkaan muista, milloin aloitin kuuntelemaan lähetyksiä netistä, ihan VT:n alusta. Useampi vuosi on mennyt, kun järjestyksessä olen edennyt. Tänään sain kuitenkin sen päätökseen ja innolla siirryn UT:n puolelle! Nämä viimeiset kaksi jaksoa olivat Jumalan suoraa puhetta minulle ja elämäntilanteelleni. Väsyneenä huolten alla sain kuulla juuri sitä, mitä Isä halusi minulle sanoa. Lämmin kiitos siitä! Itkin ja kuuntelin lohduttavia Jukan sanoja. Se oli balsamia sydämelleni! Siunausta tärkeään työhönne!

Palaute Suomesta
Vuoden 1998 paikkeilla kuulin ensimmäistä kertaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelman autossa. Vedet virtasivat silmistäni. Olin niin otettu, että saamme tällaista tietoa suoraan kotiin (tai autoon). Norvannon ohjelma johti minut uskoon, joka vain kasvaa päivä päivältä. Siitä kiitän teitä lämpimästi nyt, vuonna 2016.
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta
Kun olin auto-onnettomuuden takia vain kotona, ohjelma piti minut järjissäni ja auttoi jaksamaan. Kiitos! Tämän olen myös kertonut muille ja erityisesti vasta uskoon tulleille ja vielä etsiville, joilla on paljon kysymyksiä.
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta
Raamattu kannesta kanteen on aamun juhlahetki! Kiitoskiitoskiitos näistä hienoista raamatunopetuksista! Siunausta teille jotka järjestätte sen!
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta
Kiitos ohjelmasta. Se on minulle erittäin tärkeä, jokailtainen must-juttu. Olen kuunnellut Rkk-ohjelmaa alusta asti. Ensimmäisen kierroksen ajan tein muistiinpanoja, nyt ne ovat hyllyssä käytet­tävissä ja apuna hartausohjelmia tehdessä. Mieheni muistuttaa, jos meinaa unohtua: Hei sun ohjelmas alkaa! Joka kerta löytyy jotain uutta, ennen huomaamatonta, uusi näkökulma tai oivallus.
Rkk-kuuntelijan palaute Suomesta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Kannustus Raamatusta

Opiksi ja kasvatukseksi:

”Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään. Näin Jumalan ihmisestä tulee täydellinen ja kaikkeen hyvään kykenevä.”

2. Tim. 3: 16-17

Osion kuva

Lisätietoja

Kaikki lahjoituskohteet