Miten toimimme

Media välittää toivoa sinnekin, minne lähetystyöntekijät eivät pääse, kuten suljettuihin maihin, vaikeakulkuisille seuduille tai vankilan muurien sisäpuolelle. Paikallisten ihmisten paikallisille tekemä kristillinen mediatyö muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

Arvomme

1. Sanaan sitoutuminen

Jumala on ilmoittanut itsensä Raamatun sanassa. Sansa on perustettu Jumalan sanan välittämistä varten ja se työskentelee tämän toteuttamiseksi Suomessa ja ulkomailla.

2. Toivon viesti

Evankeliumiin sisältyy toivo. Sansa pyrkii tavoittamaan totuutta etsiviä ihmisiä toivon ja ikuisen elämän sanomalla ja rohkaisemaan alaspainettuja, vainottuja kristittyjä. Tähän pyritään sekä koti- että ulkomailla.

 3. Usko ja palvelu   

Ihminen on koditon ilman oikeaa suhdetta Jumalaan. Sansa tekee työtä, että ihmiset löytäisivät pelastuksen ja elämän tarkoituksen Herrassa Jeesuksessa ja saisivat työskennellä Jumalan heille tarkoittamassa tehtävässä.

4. Yhteistyö 

Sansa ei voi täyttää tehtäväänsä yksin, vaan tarvitsee yhteistyökumppaneita sekä kotimaassa että ulkomailla. Sansa pyrkii aktiivisesti yhteistyöhön ja etsii siihen konkreettisia keinoja. Yhteistyö perustuu luottamukseen ja vastuuseen.

  5. Avoimuus 

Sansa kertoo avoimesti työn onnistumisista, haasteista ja tarpeista. Näin medialähetystyö voi tulla luonnollisemmaksi osaksi yhä useamman kristityn elämää.

Yhteistyökumppanimme

Sansa on osa maailmanlaajaa sanansaattajien ketjua. Tuemme kansainvälisiä kumppaneitamme, jotka tekevät mahdolliseksi sen, että viesti kerrotaan juuri sillä kielellä, jota vastaanottaja ymmärtää. Kristillinen mediatyö muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan. 

Suurimmat kumppanimme maailmalla ovat kansainväliset medialähetysjärjestöt FEBC ja TWR, satelliittitelevisioverkosto SAT-7 sekä Luterilainen maailmanliitto ja paikalliset luterilaiset kirkot. 

FEBC (Far East Broadcasting Company) tuottaa ja radioi mediasisältöjä 145 kielellä noin 50 maassa. Yhteistyömme alkoi mandariinikiinankielisen nuorten radio-ohjelman tukemisesta vuonna 1974. Nyt teemme yhteistyötä FEBC:n kanssa Indonesiassa, Japanissa, Kambodžassa, Kiinassa, Mongoliassa, Thaimaassa ja Venäjällä. Mediatutkijamme Eila Murphy työskentelee FEBC:n palveluksessa Suomesta käsin.

Osion kuva

TWR, alkuperäiseltä nimeltään Trans World Radio, tuottaa ja lähettää radio-ohjelmia ja muita mediasisältöjä yli 300 kielellä ja murteella 190 maassa. Yhteistyön aloitimme heti Sansan perustamisvuonna 1973, ja ensimmäinen tukemamme ohjelma oli venäjänkielinen. Nyt teemme yhteistyötä TWR:n kanssa Eritreassa, Etiopiassa, Indonesiassa, Intiassa, Kambodžassa, Kamerunissa ja Kiinassa sekä laajemmalti Toivoa naisille -työssä. Lähetystyöntekijämme Miia da Silva työskentelee TWR:n Euroopan, Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

Osion kuva

SAT-7 on kristillinen satelliittitelevisioverkosto, jonka katsoja-alueella asuu 560 miljoonaa ihmistä 25 maassa. Kanavia on neljä: arabiankieliset SAT-7 Arabic ja lastenkanava SAT-7 Kids, persiankielinen SAT-7 Pars sekä turkinkielinen SAT-7 Türk. Tuemme ohjelmatuotantoa taloudellisesti sekä lähetämme henkilökuntaa televisiotyöhön. Tv-tuottajamme Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa ohjelmia SAT-7 Pars -kanavalle. Kansalliset työntekijämme ovat SAT-7:n Libanonin maajohtaja Maroun Bou Rached sekä SAT-7 Pars -kanavan lastenohjelmien toimittaja ja tuottaja Parastoo Poortaheri.

Osion kuva

LML eli Luterilainen maailmanliitto on luterilaisten kirkkojen yhteisö ja yhteistyöjärjestö. Sillä on lähes 150 jäsenkirkkoa kaikissa maanosissa. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä Luterilaisen maailmanliiton ja paikallisten luterilaisten kirkkojen kanssa Eritreassa, Etiopiassa, Intiassa, Kamerunissa, Kroatiassa, Thaimaassa ja Venäjällä.

Osion kuva