Raamattu kannesta kanteen -sovellus

Raamattu kannesta kanteen -sovellus tuo rakastetut ja innostavat Jukka Norvannon raamatunopetukset aina ulottuvillesi ja kulkevat mukanasi missä ja milloin vain. Voit opiskella Raamattu innostavan ja monipuolisen Rkk-sovelluksen parissa, ilmainen sovellus on ladattavissa Applen ja Googlen sovelluskaupoista ja se sisältää 1 434 jaksoa raamatunopetusta – kuunneltavaa siis riittää. Kuuntelijapalautteet kertovat, että opetukset innostavat, rohkaisevat ja lisäävät ymmärrystä Raamatusta. Lue eteenpäin ja katso myös kolmen kuuntelijan tarinat, miten Raamattu on heidän elämäänsä muuttanut.

Raamattu kannesta kanteen aina mukanasi

Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen myötä rakastetut raamatunopetukset kulkevat arjessasi kätevästi mukana. Uusi alkuvuodesta 2022 julkaistu sovellus on merkittävä panostus raamatunopiskeluun kannustamisessa. Edellinen sovellus on vuodelta 2015, ja oli aika uudistaa sovellus vastaamaan tämän päivän tarpeita. Rkk-sovellus tarjoaa nykyaikaisen tavan opiskella Raamattua. Raamatun opiskelu on sijoitus, ja sovelluksen käyttö on elämää rakentava ja rikastuttava kokemus.

Medialähetys Sanansaattajien tuottama sovellus sisältää 1434 raamatunopetusta, ja niissä käydään koko Raamattu läpi.  Älypuhelinsovellus sisältää lisäksi paljon uusia, käyttäjien toivomia ominaisuuksia. Rkk-ovelluksessa voi muun muassa seurata kuuntelun edistymistä Raamatun läpi, tallentaa omia kuuntelutietoja ja kelata tai nopeuttaa kuuntelua. Voit myös jakaa innostavan jakson ystävällesi kuunneltavaksi. Lisäksi sovelluksen kautta voit lisäksi lukea ajankohtaisia uutisia medialähetystyöstä ja tukea Sansan tekemää työtä.

Raamattu kannesta kanteen puhuttelee eri elämäntilanteissa

Raamattu laajenee ja syvenee sitä lukiessa ja tutkiessa. Se myös puhuttelee lukijoitaan eri elämäntilanteissa eri tavalla. Yksi sovelluksen aktiivisista käyttäjistä on laulaja Virpi Kätkä, jolla sovellus kulkee mukana jokapäiväisessä elämässä, niin lenkillä kuin autoa ajaessa. Kurkkaa kuinka Virpi Kätkä, räppäri Daniel Karjalainen sekä entinen elinkautisvanki Lauri Johansson kertovat, mitä Raamattu kannesta kanteen heille merkitsee ja miten Raamatun sanoma on heidän elämänsä mullistanut.

 

     

Raamattu kannesta kanteen -sovellus aina ulottuvillasi. Mobiilisovelluksen kautta raamatunopetukset kulkevat mukanasi ja ovat aina saatavilla. Levähdä hetki Jukka Norvannon rauhoittavan äänen parissa ennen työpäivän kiireitä, lenkillä tai mökkilaiturilla. Mielenkiintoinen tutkimusmatka Raamattuun voi alkaa!

Lataa sovelluskaupoista omalle älylaitteellesi suosittu Raamattu kannesta kanteen -sovellus:

Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen iOs-lataus. Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen android-lataus.