skip to Main Content

MLP13_sansa-kanava

Haluatko tietää medialähetystyöstä? Olet oikeassa paikassa!

Me Sansassa autamme sinua omaksumaan, miten medialähetys on osa seurakuntasi lähetystyötä juuri nyt.

Media muuttaa maailmaa – yksi sydän kerrallaan. Vuonna 2021 Sansan vuositeemana on Katso ihmistä. Haluamme vuoden aikana antaa erilaisten yleisökertomusten avulla kasvot heille, jotka Jumalan rakkaus on medialähetystyön kautta tavoittanut. Lue lisää vuositeemasivulta!

Ajankohtaista

Sansa on päättänyt kutsua Erja Tillgrenin lähettikandidaatiksi 16. elokuuta alkaen. KM Erja Tillgren valmistautuu lähtemään OM:n palvelukseen Itävaltaan toimiakseen siellä mediastrategina MediaWorksin (ent. OM East) organisaatiossa.

Erja Tillgren osallistuu syksyllä Lähetysyhdistys Kylväjän lähettikurssille. Lähettämispäätös tuotaneen Sansan hallituksen kokoukseen marraskuussa, ja lähtö Itävaltaan on näillä näkymin alkuvuonna 2022. Erjan tuleva tehtävä on tukea ja kehittää MediaWorksin eri maissa toimivien tiimien mediatyötä.

Kiinnostaisiko seurakuntaanne sopimusyhteistyö Erjan työn tukemiseksi? Ota yhteys Sansan yhteyspäällikkö Tea Rasiin.

Huom! Korona-ajan tietoa

Liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi perinteinen lähetystyö on vaikeutunut monilla työalueilla. Medialähetystyön mahdollisuudet tavoittaa ihmisiä ovat sen sijaan kasvaneet entisestään. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tuki medialähetystyölle jatkuu ja että se voisi jopa kasvaa.

Sansa on luonut poikkeusoloja varten seurakuntalaisille mahdollisuuden lahjoittaa medialähetystyöhön. Katso tarkemmin: Seurakuntalaisten lahjoitus.

Videosuositus

Lähetysaika ekstra on video, joka kertoo Sansan medialähetystyöstä ulkomailla ja kotimaassa. Suosittelemme 8-minuuttisen videon katsomista seurakunnan tilaisuuksissa sekä työntekijä- ja/tai luottamushenkilöiden kokoontumisissa. Katso Lähetysaika ekstra!

Kolehtiasioita

Kolehtipyhä 7.3.2021:

Satelliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta

Kolehtipyhä 11.4.2021 ruotsinkielisissä seurakunnissa:

SAT-7-arbetet via Mediamission Budbärarna

Kirkkohallituksen suosittelema kolehtikohde vuonna 2021:

Evankelioivien monimediaohjelmien tuottamiseen Medialähetys Sanansaattajien kautta

Kolehdin tuotto käytetään evankelioivien ohjelmien tuottamiseen ja kustantamiseen radion, television, internetin, sosiaalisen median ja mobiilisovellusten välityksellä Aasiassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Keski-Aasiassa ja Venäjällä.

Lisätietoa kirkkohallituksen kolehtikohteista, kolehtisuosituksesta & kolehtien tilittämisestä

Muuta materiaalia

Ajankohtaisartikkeleja Sansan työalueilta osoitteessa: sansa.fi/ajankohtaista.

Sansa nyt -uutiskirje seurakunnille ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lue tuorein mediapankista!

Domini Life. Mietitkö, kuinka voisit tukea seurakuntalaistesi elämää kristittynä tässä ajassa? Domini Life -älypuhelinsovellus auttaa virkistämään rukouselämää ja tuo iloa arkeen. Domini Life kokoaa eri toimijoiden uutisvirtaa, tarjolla on Voimasanoja Raamatusta vuoden jokaiselle päivälle ja mahdollisuus tehdä oma rukousohjelma. Rukousseinälle voi jättää rukousaiheita ja rukoilla muiden jättämien aiheiden puolesta. Tilaa esitteitä osoitteesta sansa@sansa.fi tai p. 019 457 7700. Domini Life on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteille. Lisätietoa ja latauslinkit: https://domini.life.

Materiaalia maahanmuuttajatyön tueksi. Sansa julkaisee arabiankielisen saarnan joka sunnuntaiksi. Saarnat löytyvät tallennettuina Sansan verkkosivuilta ja SoundCloud-palvelusta.

Etsitkö Sansan logoa? Logoja ja muuta materiaalia löydät mediapankista!

Ota yhteyttä

Lähetystyö on yhteistyötä. Miten voimme tehdä sitä seurakuntasi kanssa? Ota yhteyttä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku