skip to Main Content

Haluatko tietää medialähetystyöstä? Olet oikeassa paikassa!

Me Sansassa autamme sinua omaksumaan, miten medialähetys on osa seurakuntasi lähetystyötä juuri nyt.

Vuonna 2022 Sansan vuositeemana on Näkymätön yhteys. Rukouksen teemavuosi kantaa meidät kesäkuussa alkavaan 50.toimintavuoteen. Haluamme olla osaltamme tukemassa rukouselämän vahvistamista niin lähellä kuin kaukana. Tuomme vuoden aikana monin tavoin esille työtä, jossa välitetään rukoustukea tukemiemme ohjelmien kuuntelijoille ja katsojille. Linkki vuositeemasivulle!

Ajankohtaista

Medialähetys Sanansaattajien hallitus on 20.11.2021 päättänyt lähettää Erja Tillgrenin lähetystyöntekijäksi MediaWorksin palvelukseen kolmen vuoden kaudelle 2022-2024. Erja tulee työskentelemään mediastrategin tehtävissä, asemapaikkanaan Itävallan Wien. Sansassa vuodesta 2011 työskennellyt Erja on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri.

Etsimme nimikkoseurakuntia Erja Tillgrenin työn tueksi.  Lisätietoa sopimusmahdollisuuksista yhteyspäällikkö Tea Rasilta.

 

Kolehtiasioita

Kolehtipyhä 13.3.2022 suomenkielisissä seurakunnissa:

Toivoa naisille -työlle Aasiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta

Kolehdin tuotolla tuetaan Toivoa naisille –ohjelmatuotantoa ja/tai ohjelmien lähettämistä yhdeksällä kielellä sekä arabiankielistä sosiaalisen median työntekijää. Tuettavat kielet ovatIndonesian kielet jaava ja indonesia, Intian kielet tamil, gujaratiorija ja hindi, Kambodžan khmer, turkki sekä yksi keskiaasialainen kieli. Lisäksi kolehdin tuotolla tuetaan ihmiskaupan uhreille suunnattua Kätketyt aarteet -ohjelmakokonaisuutta.   

Lisätietoa ja materiaaleja kolehti-sivulla

Kolehtipyhä 24.4.2022 ruotsinkielisissä seurakunnissa:

För arbetet bland kvinnor (=Hopp för kvinnor -arbetet)

Genom den insamlade kollekten Sansa stöder produktionen och/eller sändningen av Hopp för kvinnor -programmet på nio språk i Indien, Indonesien, Kambodža, Centralasien och Turkiet. Sansa stöder också uppföljningsarbete för det arabiska Hopp för kvinnor -radioprogrammet och programredskapet Hidden Treasures (Dolda skatter), som hjälper prostituerade. 

Kirkkohallituksen suosittelema kolehtikohde vuonna 2022:

Medialähetys Sanansaattajien mediatyön tukemiseen Intiassa.

Kolehdin tuotolla tuetaan 13 kielellä lähetettäviä kristillisiä radio-ohjelmia sekä hindin kielellä lähetettäviä televisio-ohjelmia. Osa ohjelmista on Toivoa naisille (TN) -työtä. Lisäksi Sansa tukee ja auttaa kehittämään Intian luterilaisten kirkkojen hanketta, joka kouluttaa jäsenkirkkoja nettisivujen ja radio-ohjelmien teossa. 

Huom! Korona-ajan tietoa

Liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi perinteinen lähetystyö on vaikeutunut monilla työalueilla. Medialähetystyön mahdollisuudet tavoittaa ihmisiä ovat sen sijaan kasvaneet entisestään. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tuki medialähetystyölle jatkuu ja että se voisi jopa kasvaa.

Sansa on luonut poikkeusoloja varten seurakuntalaisille mahdollisuuden lahjoittaa medialähetystyöhön. Katso tarkemmin: Seurakuntalaisten lahjoitus.

Muuta materiaalia

Ajankohtaisartikkeleja Sansan työalueilta osoitteessa: sansa.fi/ajankohtaista.

Sansa nyt -uutiskirje seurakunnille ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lue tuorein mediapankista!

Domini Life. Mietitkö, kuinka voisit tukea seurakuntalaistesi elämää kristittynä tässä ajassa? Domini Life -älypuhelinsovellus auttaa virkistämään rukouselämää ja tuo iloa arkeen. Domini Life kokoaa eri toimijoiden uutisvirtaa, tarjolla on Voimasanoja Raamatusta vuoden jokaiselle päivälle ja mahdollisuus tehdä oma rukousohjelma. Rukousseinälle voi jättää rukousaiheita ja rukoilla muiden jättämien aiheiden puolesta. Tilaa esitteitä osoitteesta sansa@sansa.fi tai p. 019 457 7700. Domini Life on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteille. Lisätietoa ja latauslinkit: https://domini.life.

Materiaalia maahanmuuttajatyön tueksi. Sansa julkaisee arabiankielisen saarnan joka sunnuntaiksi. Saarnat löytyvät tallennettuina Sansan verkkosivuilta ja SoundCloud-palvelusta.

Etsitkö Sansan logoa? Logoja ja muuta materiaalia löydät mediapankista!

Ota yhteyttä

Lähetystyö on yhteistyötä. Miten voimme tehdä sitä seurakuntasi kanssa? Ota yhteyttä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku