Seurakunnille

Luodaan vaikuttavaa sisältöä yhdessä!

Medialähetystyö seurakunnassasi

Medialähetystyö on moderni tapa toteuttaa lähetyskäskyä ja viedä evankeliumia sinnekin, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tavoitamme ihmisiä ympäri maailmaa radion, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä. Näin pääsemme lähelle niitäkin ihmisiä, jotka eivät muuten kuulisi evankeliumia Jeesuksesta. Rohkaisemme myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Medialähetystyö on nykyaikainen tapa viedä ikiaikaista viestiä!

Haluatko, että medialähetystyö on osa sinunkin seurakuntasi lähetystyötä? Kerromme mielellämme lisää. Voimme esimerkiksi tulla seurakuntaasi kertomaan työstä. Ota yhteyttä, niin sovitaan vierailu.

Etsimme seurakuntia myös yhteistyökumppaneiksi. Kumppanuus auttaa meitä pitämään medialähetystyön pyörät pyörimässä. Käytännössä kumppanuus voi tarkoittaa esimerkiksi Sansan lähetystyöntekijän tai jonkin työmuodon tukemista yhdessä sovittavalla rahasummalla. Tervetuloa kumppaniksi!

Lisäksi kutsumme seurakuntia Medialähetys Sanansaattajat ry:n jäseneksi. Jäsenyyden myötä seurakunta pääsee mukaan vaikuttamaan medialähetystyöhön ja sen tulevaisuuteen.  Lue lisää jäsenyydestä.

Tuntuuko medialähetystyö vaikeasti hahmotettavalta? Kaipaatko kättä pidempää? Lue lisää medialähetystyöstä sivuiltamme. Käy tutustumassa esimerkiksi YouTube-kanaviimme tai lue Sansa-lehteä. Mielenkiintoinen materiaalimme on vapaasti käytettävissä.

Palvelemme