skip to Main Content

Haluatko tietää medialähetystyöstä? Olet oikeassa paikassa!

Me Sansassa autamme sinua omaksumaan, miten medialähetys on osa seurakuntasi lähetystyötä juuri nyt.

Vuonna 2022 Sansan vuositeemana on Näkymätön yhteys. Rukouksen teemavuosi kantaa meidät kesäkuussa alkavaan 50.toimintavuoteen. Haluamme olla osaltamme tukemassa rukouselämän vahvistamista niin lähellä kuin kaukana. Tuomme vuoden aikana monin tavoin esille työtä, jossa välitetään rukoustukea tukemiemme ohjelmien kuuntelijoille ja katsojille. Linkki vuositeemasivulle!

Ajankohtaista

Medialähetys Sanansaattajat lähettää Roy Rissasen satelliittitelevisio SAT-7:n palvelukseen nimikkeellä Funding Director (varainhankinnan johtaja). Lähetystyön konkari Roy Rissanen on lentäjän ja lennonopettajan lisäksi koulutukseltaan MBA ja Ph.D. Business Administration sekä hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Hän on ollut aiemmin mukana SAT-7:n työssä niin johtokunnan jäsenenä, partnerineuvoston puheenjohtajana ja suomalaisten lähetettyjen työntekijöiden esimiehenä. Roy Rissasen työkausi Kyproksella alkaa 1.10.2022.

Sansan tukema kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 lähettää televisio-ohjelmia Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella neljällä kanavalla 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelmat ovat katsojille maksuttomia.

Etsimme yhteistyöseurakuntia Roy Rissasen työn tueksi. Lisätietoa sopimusmahdollisuuksista Tea Rasilta.

Kolehtiasioita

Kirkkohallituksen suosittelema kolehtikohde vuonna 2022:

Medialähetys Sanansaattajien mediatyön tukemiseen Intiassa.

Kolehdin tuotolla tuetaan 13 kielellä lähetettäviä kristillisiä radio-ohjelmia sekä hindin kielellä lähetettäviä televisio-ohjelmia. Osa ohjelmista on Toivoa naisille (TN) -työtä. Lisäksi Sansa tukee ja auttaa kehittämään Intian luterilaisten kirkkojen hanketta, joka kouluttaa jäsenkirkkoja nettisivujen ja radio-ohjelmien teossa. 

Huom! Poikkeusajan tietoa

Liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi perinteinen lähetystyö on vaikeutunut koronan vuoksi monilla työalueilla. Medialähetystyön mahdollisuudet tavoittaa ihmisiä ovat sen sijaan kasvaneet entisestään. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tuki medialähetystyölle jatkuu ja että se voisi jopa kasvaa.

Sansa on luonut poikkeusoloja varten seurakuntalaisille mahdollisuuden lahjoittaa medialähetystyöhön. Katso tarkemmin: Seurakuntalaisten lahjoitus.

Muuta materiaalia

Ajankohtaisartikkeleja Sansan työalueilta osoitteessa: sansa.fi/ajankohtaista.

Sansa nyt -uutiskirje seurakunnille ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lue tuorein mediapankista!

Domini Life. Mietitkö, kuinka voisit tukea seurakuntalaistesi elämää kristittynä tässä ajassa? Domini Life -älypuhelinsovellus auttaa virkistämään rukouselämää ja tuo iloa arkeen. Domini Life kokoaa eri toimijoiden uutisvirtaa, tarjolla on Voimasanoja Raamatusta vuoden jokaiselle päivälle ja mahdollisuus tehdä oma rukousohjelma. Rukousseinälle voi jättää rukousaiheita ja rukoilla muiden jättämien aiheiden puolesta. Tilaa esitteitä osoitteesta sansa@sansa.fi tai p. 019 457 7700. Domini Life on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteille. Lisätietoa ja latauslinkit: https://domini.life.

Materiaalia maahanmuuttajatyön tueksi. Sansa julkaisee arabiankielisen saarnan joka sunnuntaiksi. Saarnat löytyvät tallennettuina Sansan verkkosivuilta ja SoundCloud-palvelusta.

Etsitkö Sansan logoa? Logoja ja muuta materiaalia löydät mediapankista!

Ota yhteyttä

Lähetystyö on yhteistyötä. Miten voimme tehdä sitä seurakuntasi kanssa? Ota yhteyttä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku