skip to Main Content

MLP13_sansa-kanava

Haluatko tietää medialähetystyöstä? Olet oikeassa paikassa!

Me Sansassa autamme sinua omaksumaan, miten medialähetys on osa seurakuntasi lähetystyötä juuri nyt.

Vuonna 2018 olemme juhlineet Sansan 45-vuotista taivalta, 30 vuotta jatkunutta mediatyötä Intiassa sekä 20 vuotta jatkunutta hepreankielistä radiotyötä Israelissa. Vuosi 2019 on perheradiotyön teemavuosi. Lisätietoa tulossa!

Kolehtiasioita

Kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaan 18.2.2018 kannettiin kolehti Sansan medialähetystyöhön Intiassa.

Työ Intiassa koostuu radio-, televisio- ja Toivoa naisille -työstä sekä viestintäkoulutusohjelmasta. Sansan tukema mediatyö Intiassa 14 kielellä tuo evankeliumin yli puolen miljardin ihmisen ulottuville. Sansa tukee myös intialaisten naisten aseman vahvistamista Toivoa naisille -työn kautta ja luterilaisten kirkkojen viestintäohjelmaa. Kolehdilla autetaan niin syrjäkylien kuin suurkaupunkien ihmisiä kuulemaan Jeesuksesta. Esimerkiksi yksi radio-ohjelma Intian maaseudulle maksaa 130 euroa.

Lisätietoa kirkkohallituksen kolehtisuosituksesta

Kolehdin tilittäminen

Muuta materiaalia

Sansa nyt -uutiskirje seurakunnille ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lue tuorein mediapankista!

Domini Life. Mietitkö koskaan, kuinka voisit tukea seurakuntalaistesi elämää kristittynä tässä ajassa? Domini Life -älypuhelinsovellus auttaa virkistämään rukouselämää ja tuo iloa arkeen. Domini Life kokoaa eri toimijoiden uutisvirtaa ja vie inspiroivalle matkalle maailmalle. Tarjolla on Voimasanoja Raamatusta vuoden jokaiselle päivälle ja mahdollisuus tehdä oma rukousohjelma. Rukousseinälle voi jättää rukousaiheita ja rukoilla muiden jättämien aiheiden puolesta. Rukoileminen kartuttaa pisteitä ja Raamatun hahmoja. Esitteitä voi tilata osoitteesta sansa@sansa.fi tai p. 019 457 7700. Domini Life on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteille. Lisätietoja ja latauslinkit: https://domini.life.

Lähetysaika-uutiskatsaus. YouTubesta löytyvä Lähetysaika-katsaus kertoo medialähetystyöstä nykyaikaisella ja rennolla tavalla.

Toivo ja Anna - kallellaan lähetyksen suuntaan

Toivo ja Anna – Sansan uutisankkurit
kallellaan lähetyksen suuntaan

Vaikka uutisankkureilla Annalla ja Toivolla on pilkettä silmäkulmassa, käsiteltävät asiat ovat totta, ja vakavilla asioilla ei leikitä. Lähetysaika tekee medialähetystyötä tutuksi ja innostaa työhön mukaan. Lyhyt ja helppo suoralinkki kanavaan on YouTube.com/lahetysaika. Tilaa Lähetysaika-kanava, niin saat tiedon sähköpostiisi aina, kun uusi jakso ilmestyy. Tilaaminen onnistuu klikkaamalla YouTubessa videon alla näkyvää Tilaa-painiketta.

 

 

Materiaalia maahanmuuttajatyön tueksi. Sansa julkaisee arabiankielisen saarnan joka sunnuntaiksi. Saarnat löytyvät tallennettuina Sansan verkkosivuilta ja SoundCloud-palvelusta.

Onko seurakunnassasi tarvetta lyhytvideokoulutukselle? Intensiivikoulutuksen voi tilata esimerkiksi seurakunnan nuorille tai työntekijöille. Lue lisää ja tilaa teidän tarpeisiinne räätälöity koulutus!

Etsitkö Sansan logoa? Logoja ja muuta materiaalia löydät mediapankista!

Ota yhteyttä

Lähetystyö on yhteistyötä. Miten voimme tehdä sitä seurakuntasi kanssa? Ota yhteyttä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku