skip to Main Content

MLP13_sansa-kanava

Haluatko tietää medialähetystyöstä? Olet oikeassa paikassa!

Me Sansassa autamme sinua omaksumaan, miten medialähetys on osa seurakuntasi lähetystyötä juuri nyt.

Vuonna 2019 suuntaamme katseemme Aasiaan ja Yhteys kotiin -teemalla perheradiotyöhön. Monissa Aasian maissa myös mobiilisovellukset ja sosiaalinen media tavoittavat hyvin. Lue lisää

Uutta

Lähetysaika Sansa 2019 on uusi Medialähetyksestä kertova video. Tämä video kertoo Sansan työstä ulkomailla ja kotimaassa. Suosittelemme videon katsomista seurakunnan tilaisuuksissa sekä työntekijä- ja/tai luottamushenkilöiden kokoontumisissa. Katso Lähetysaika Sansa 2019

Kolehtiasioita

Kirkkohallituksen suosituskolehti vuonna 2019 on fulfuldenkieliset radio-ohjelmat Kamerunissa (Radio Sawtu Linjiila).

Radio Sawtu Linjiila perustettiin vuonna 1966 tavoittamaan fulfuldea puhuvia fulanipaimentolaisia läntisessä Afrikassa. Perinteinen lähetystyö ei tavoita näitä paimentolaisia. Taustayhteisönä on eri kirkoista koostuva verkosto, jonka tavoitteena on kertoa evankeliumi fulaniheimolle.

Toiminnan haasteina ovat olleet mm. laitteistoviat, esimerkiksi lähettimien rikkoutuminen, sekä säännöllisen sähkökatkokset. Taloudellinen tuki radioaseman toimintaan on erityisen tärkeää.

Kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaan 5.5.2019 kolehti kannettiin Toivoa naisille -mediatyöhön Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Maailman kolmesta miljardista naisesta neljäsosa on tuomittu luulemaan, ettei heillä ole mitään arvoa. Kouluttamattomuus, alistaminen, köyhyys, sairaudet, sodat ja hyväksikäyttö tekevät usein jo pelkästään hengissä selviämisestä taistelua.

Lisätietoa kirkkohallituksen 5.5.2019 kolehtipyhästä sekä vuoden 2019 kolehtisuosituksesta & kolehtien tilittämisestä

Muuta materiaalia

Sansa nyt -uutiskirje seurakunnille ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lue tuorein mediapankista!

Domini Life. Mietitkö, kuinka voisit tukea seurakuntalaistesi elämää kristittynä tässä ajassa? Domini Life -älypuhelinsovellus auttaa virkistämään rukouselämää ja tuo iloa arkeen. Domini Life kokoaa eri toimijoiden uutisvirtaa ja vie inspiroivalle matkalle maailmalle. Tarjolla on Voimasanoja Raamatusta vuoden jokaiselle päivälle ja mahdollisuus tehdä oma rukousohjelma. Rukousseinälle voi jättää rukousaiheita ja rukoilla muiden jättämien aiheiden puolesta. Esitteitä voi tilata osoitteesta sansa@sansa.fi tai p. 019 457 7700. Domini Life on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteille. Lisätietoa ja latauslinkit: https://domini.life.

Toivo ja Anna - kallellaan lähetyksen suuntaan

Toivo ja Anna – Sansan uutisankkurit
kallellaan lähetyksen suuntaan

Lähetysaika-uutiskatsaus. YouTubesta löytyvä Lähetysaika-katsaus kertoo medialähetystyöstä nykyaikaisella ja rennolla tavalla.

Lähetysaika tekee medialähetystyötä tutuksi ja innostaa työhön mukaan. Lyhyt ja helppo suoralinkki kanavaan on YouTube.com/lahetysaika. Tilaa Lähetysaika-kanava, niin saat tiedon sähköpostiisi aina, kun uusi jakso ilmestyy. Tilaaminen onnistuu klikkaamalla YouTubessa videon alla näkyvää Tilaa-painiketta.

Materiaalia maahanmuuttajatyön tueksi. Sansa julkaisee arabiankielisen saarnan joka sunnuntaiksi. Saarnat löytyvät tallennettuina Sansan verkkosivuilta ja SoundCloud-palvelusta.

Etsitkö Sansan logoa? Logoja ja muuta materiaalia löydät mediapankista!

Ota yhteyttä

Lähetystyö on yhteistyötä. Miten voimme tehdä sitä seurakuntasi kanssa? Ota yhteyttä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku