Pienryhmät − kohtaamisen ja yhteyden paikka

Sansan pienryhmät ovat joka seurakunnassa erilaisia. Toiset keskittyvät rukoukseen ja elämän jakamiseen, toiset esimerkiksi käsillä tekemiseen tai tapahtumien järjestämiseen. Millainen medialähetyksen pienryhmä sopisi sinun seurakuntaasi? Jos seurakunnassasi ei ole vielä ryhmää, haluaisitko olla käynnistämässä sellaista?

Pienryhmät voivat kokoontua seurakunnan tiloissa, kodeissa tai virtuaalisesti.

”Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” Matt. 18:20

Vinkkejä pienryhmille

Raamatunlukijain liiton materiaalit raamattupiireille

Sansa on Raamatunlukijain Liiton (RLL) jäsen. RLL:n sivuilla on monipuolista materiaalia raamattupiireille ja pienryhmille materiaalipankissa: https://rll.fi/materiaalit/

Materiaalipankin linkeistä löydät mm.:

Muita vinkkejä pienryhmille

Ilosanomapiiri − Mailis Janatuisen sivut: Raamattupiiri

Janoinen lammas: Janoinen Lammas – Elämän isojen kysymysten äärellä

Hengellisiä harjoituksia: Tässä olen -harjoitukset Raamattu.fi-sivuilla − Lue lisää Tässä olen-harjoituksista Suomen Pipliaseuran sivuilta: Blogi: Mitä voi löytää, jos aloittaa päivittäisen hengellisen harjoittelun?

Raision seurakunta & Godfulness, hiljentymis- ja rentoutumisharjoituksia: Godfulness

Linkkejä lasten Raamattu-hetkiin

Lasten Raamattusovellus RLL:n sivuilla: Lasten Raamattusovellus – Raamatunlukijain Liitto

MOBIILIRAAMATTU LAPSILLE

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Sovellusta voi käyttää kotona, kerhoissa, pyhäkoulussa ja uskontotunneilla. Sovelluksen asetuksista (hammasrattaan kuva) voi valita suomen lisäksi monia muita kieliä, esimerkiksi ukrainan kielen pakolaislapsille.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8-vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset.

Janoinen Karitsa -sivut: Karitsa – Janoinen Lammas

Linkkejä nuorille & nuorille aikuisille

Yhdysvaltalainen Bible Project -hanke tuottaa animaatioita Raamatun kirjoista eri kielillä. Suomenkielisiä videoita YouTubessa:

BibleProject – Finnish / Suomi – YouTube

Katso esim. Tuhlaajapohjan tarina: Tuhlaajapoika: Luuk. 9–19 – YouTube

TWR Bible Projectin kansainväliset sivut / suomenkielinen: TWR360 | BibleProject − Suomi ja Bible Resources in Finnish Translation | BibleProject™

Amerikkalainen sivusto “He Gets Us” − vapaasti suomennettuna Hän ymmärtää meitä.

Home − He Gets Us

Englanninkielinen sivusto kutsuu tämän ajan ihmisiä tutustumaan Jeesukseen:

He Gets Us simply invites all to consider the story of a man who created a radical love movement that continues to impact the world thousands of years later. There are many churches and Christian groups that can help people who are spiritually open to understand more about who Jesus was and why his words and life are relevant today.

Whether you consider yourself a Christian, a believer in another faith, a spiritual explorer, or not religious or spiritual in any way, we invite you to hear about Jesus and be inspired by his example.