Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittaminen on kauaskantoista

Vaivaton e-lasku

Kuukausilahjoitus e-laskulla on vaivaton tapa tukea medialähetystyötä. Pienikin säännöllinen tuki voi merkitä suuria asioita radio-ohjelman kuuntelijalle tai televisio-ohjelman katsojalle.

E-laskulla on monia etuja:
 • Se on vaivattomin lahjoittamisen tapa.
  E-laskun saa voimaan näppärästi verkkopankissa.
  Viite- ja tilinumeroita ei tarvitse toistuvasti syöttää.
  Halutessasi saat sähköpostiisi ilmoituksen laskusta.
  Voit määrätä maksamisen kuukausittain automaattiseksi.

Jos jokin asia kuukausilahjoittamisessa askarruttaa, ota yhteyttä
019 457 7700 (vaihde) tai Erkki Salo p. 050 327 3900.

Kuukausilahjoitus on pieni askel sinulle, suuri lahjan saajalle – tule kuukausilahjoittajaksi!

Osion kuva

Tee kuukausilahjoitussopimusNäin lahjoitat e-laskulla kuukausittain

Kuukausisopimuksen voi tehdä kahdella tavalla. E-laskun laitat itse voimaan ja hallinnoit verkkopankissa. Jos hoidat sopimuksen voimaan käymällä pankissa, on kyseessä suoramaksu.

 1. Täytä viereinen lomake. Oma pankkisi ja henkilötunnus tarvitaan vain, jos haluat, että järjestelmä vie sopimuksen heti omaan pankkiisi valmiiksi. Jos et halua toimia näin, henkilötunnusta ei tarvita. Sansa ei kerää henkilötunnustasi talteen missään oloissa.
 2. Jos et täytä pankki- ja henkilötunnustietoa, mene verkkopankkiisi ja luo siellä uusi e-lasku.
 3. Valitse/hae verkkopankissasi e-laskuttajaluettelosta Medialähetys Sanansaattajat laskutusaiheella lahjoitus. Lomakkeen lähetettyäsi sijoita sähköpostiin saamasi asiakasnumero ja viitenumero verkkopankin e-laskun kenttiin.
 4. Hyväksy e-lasku.
 5. Kun saamme pankiltasi ilmoituksen hyväksytystä sopimuksesta, lähetämme kuukausittain e-laskun sopimallasi summalla verkkopankkiisi. Erillistä vahvistusta ei sopimuksesta enää tule. Huomaat ensimmäisen Sansan laskun verkkopankkisi e-laskuissa 1-6 viikon kuluessa.
 6. Kun e-lasku saapuu, valitse automaattinen maksaminen, niin lahjoitusta ei tarvitse hyväksyä joka kuukausi erikseen. Jos et valitse automaattista maksamista, hyväksy e-lasku kuukausittain aina kun se tulee verkkopankkiisi.

Lahjoittaminen jatkuu kuukausittain niin kauan kuin itse haluat. Lahjoituksen kohdetta ja summaa voi muuttaa tai sen voi lopettaa ilmoittamalla siitä Sansaan.

Lahjoituspalvelun yhteystiedot:
/ p. 050 327 3900

Tervetuloa kuukausilahjoittajien kasvavaan joukkoon!

Kuukausilahjoituskohteet

Valitse lahjoituskategoria

Lahjoitustili: FI 37 5062 0320 0320 18

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021 alkaen. Päivitetty 12.01.2023 

Kerättävät varat käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n vuosibudjetin mukaisesti kristilliseen mediatyöhön ulkomailla sekä Kroatian evankelisen kirkon seurakuntatyön tukemiseen sekä hätäapu- ja katastrofityöhön. Suomessa kerättyjä varoja käytetään maahanmuuttajatyöhön, kotimaan sidosryhmien palvelutyöhön ja kristillisten mediasisältöjen kehittämis-, tuottamis- ja lähetyskuluihin sekä digitaalisten viestintäalustojen kehittämiseen.

Lahjoituskohteen muutokset: Jos kuukausisopimuksen lahjoituskohde poistuu, lahjoittajalle etsitään Sansan valikoimasta samantyyppinen lahjoituskohde. Uudesta kohteesta informoidaan lahjoittajaa postitse. Jos viestiin ei reagoida siinä mainittuun päivään mennessä, lahjoituskohde muuttuu ehdotettuun. Lahjoituskohteen vuosibudjetin täytyttyä varaamme oikeuden siirtää varoja toiseen Sansan kohteeseen.

Lahjoituskohteen tai summan muuttaminen ja sopimuksen päättäminen onnistuu tiedottamalla: soittamalla p. 050 327 3900 tai p. 019 457 7700 (vaihde).

Jos tarvitset lisätietoja e-laskun käyttöönotosta, katso pankkisi ohjeista:

Aktia | DanskeBank | Handelsbanken | Nordea | OmaSP | Osuuspankki | Pop-pankki | S-pankki | Säästöpankki | Ålandsbanken