Arabiankielinen työ

Lahjoituskohteen kuva

ARABIANKIELINEN: mediatyö

Kertymä 01.01.2022 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 10 €

tavoite: 75000 €

keskilahjoitus: 10 

lahjoituskertoja: 1 kpl

uusimmat: € / kpl

0.0%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma tai lahjoita haluamasi summa

Lahjoitit €, kohteelle Arabiankielinen työ.

Arabiankielistä työtä vuodesta 1981

Sansa on tukenut arabiankielistä mediatyötä vuodesta 1981. Ensin oli radio-ohjelmia TWR:n kautta. Nykyään arabiankielisen työn painopiste on monipuolisesti satelliittitelevisio SAT-7:n kanssa tehtävässä tv-työssä. Tuemme arabiankielisiä SAT-7 Arabic ja SAT-7 Kids -kanavia, tuotamme evankelioivaa ohjelmaa sekä tuemme TWR:n Toivoa naisille -työn sosiaalisen median yhdyshenkilön työtä.

Arabiankielinen tv-työ tavoittaa paljon lapsia ja nuoria. Esimerkiksi monelle pakolaisleirillä asuvalle lastenkanava SAT-7 Kids voi olla lähes ainoa koulunkäynnin muoto.

SAT-7 Kids -lastenkanavan ohjelmistoa

Vaikuta lasten elämään ja epävakaiden alueiden tulevaisuuteen. Lahjoita SAT-7:n lastenohjelmiin!

Esimerkkejä ohjelmistosta:

Palaute: ”Tämä kanava on ensimmäinen ja ainoa, jota katsomaan voin hyvillä mielin jättää lapsemme. Tiedän, että teidän kanssanne he ovat turvassa ja oppivat innoissaan hyviä asioita.”

SAT-7 Arabic – kristillistä ohjelmaa 21 arabiankieliseen maahan

Esimerkkejä ohjelmistosta:

Palaute: ”Perheenjäseneni ovat vihaisia, jos katson ohjelmianne televisiosta. Siksi katson niitä säännöllisesti puhelimestani. Kiitos ohjelmista!”

SAT-7 lähettää kristillisiä televisio-ohjelmia jo kolmatta vuosikymmentä ja opettaa pysyvästä perustuksesta, Jeesuksesta Kristuksesta. Kanavat lähettävät ohjelmaa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Ohjelmissa kerrotaan anteeksiantamuksen elämää muuttavasta voimasta, kasvatetaan uutta sukupolvea uskomaan Raamattuun ja sitoutumaan hyvän puolesta.

Arabiankielisten kanavien lisäksi SAT-7:llä on turkinkielinen SAT-7 Türk sekä persiankielinen SAT-7 Pars. Tutkimusten mukaan SAT-7:n kanavilla on yli 25 miljoonaa katsojaa, ja lisää tulee koko ajan.

Satelliitit ovat valmiina lähettämään uutta ohjelmaa. Tuodaan yhdessä toivo epävarmuuden keskelle – satelliittitelevision välityksellä!

Pidä lähetys käynnissä – tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle arabiankieliselle ”kummina”, joka mahdollistaa pääsyn kristillisten ohjelmien pariin ja muiden kristittyjen yhteyteen.


Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään arabiankieliseen työhön SAT-7:n ja TWR:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tarinoita alueelta

Asun veljeni kanssa Omanissa. Katsomme SAT-7 Kids -kanavaa, koska meillä ei ole täällä pyhäkoulua tai kirkkoa. Kiitos ohjelmistanne.

Katsoja Omanista
Katson kaikki suorat ohjelmanne, joskus jopa 4–5 tuntia päivässä. Elämäni on muuttunut juuri SAT-7:n ohjelmien ansiosta, sillä minulla ei ole kristittyjä ystäviä eikä Raamattua.
Palaute Libanonista
Kasvoin pienessä kylässä, eikä elämä ollut helppoa. Perheeni on konservatiivinen ja isäni ei-kristitty uskonnollinen johtaja. En koskaan uskaltanut kysyä Jumalasta – ennen kuin päivänä, jolloin katsoin SAT-7:n ohjelmaa. Otin yhteyttä kristittyyn johtajaan, joka kutsui minut kirkkoon, ja siellä annoin elämäni Jeesukselle. Kun perheeni kuuli, että minusta on tullut Kristuksen seuraaja, isä ajoi minut kotoa pois yli vuodeksi. Jumala käytti äitiäni vakuuttamaan isä siitä, että jokainen voi valita itse uskontonsa.
Palaute Algeriasta
Asun veljeni kanssa Omanissa. Katsomme SAT-7 Kids -kanavaa, koska meillä ei ole täällä pyhäkoulua tai kirkkoa. Kiitos ohjelmistanne.
Palaute Omanista
Synnyin uskonnollisesti konservatiiviseen perheeseen. Koska olin tyttö, minut otettiin pois koulusta ja sanottiin, että paikkani on kotona. Menin naimisiin 17-vuotiaana. Kymmenen vuoden sisällä synnytin seitsemän lasta. Jäin jo nuorena leskeksi ja olin todella suuren haasteen edessä kasvattaessani yksin lapsiani. Kylässäni asuu kristittyjä, ja he kertoivat meille Jeesuksesta. Kaksi pojistani otti Jeesuksen vastaan pelastajanaan ensin ja muutaman kuukauden kuluttua minäkin päätin seurata Jeesusta. Hän on pyyhkinyt kyyneleeni ja parantanut särkyneen sydämeni.
Palaute Algeriasta
Viisivuotias poikani katsoo SAT-7 Kids -kanavaanne. Hänen suosikkiohjelmansa on Raamatun sankarit, koska se on niin lapsiystävällinen kilpailuineen ja peleineen. Seuraan itse SAT-7 Arabic -kanavan jumalanpalveluksia suoratoistona.
Palaute Egyptistä
Olen muslimi, mutta pidän valtavasti tv-kanavastanne, samoin lapsemme. Te ette erottele muslimien ja kristittyjen välillä, vaan arvostatte kaikkia ihmisiä. Suuret kiitokset johtajille ja käsikirjoittajille hienoista ideoista, joilla hämmästytätte meitä kaikkia.
Palaute Lähi-idästä
Jumala on niin hyvä! Hän lähetti enkelinsä suojelemaan meitä, kun Libanonissa räjähti. Menetimme paljon, mutta se ei ole mitään sen rinnalla, että Jeesus rakastaa meitä ja että Hän antoi meidän jäädä eloon. Olen todella kiitollinen.
Palaute Libanonista

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Kannustus Raamatusta

Jeesus sanoo:

”Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.”

Joh. 14:27

Osion kuva

Lahjoita arabiankieliselle työlle

Lahjoita kohteeseen
Kaikki lahjoituskohteet