Osallistu medialähetykseen

Haluaisitko antaa aikaasi Sansan työlle? Tervetuloa joukkoon!

Osallistu medialähetykseen

Me Sansassa tarvitsemme jokaista käsiparia työhön medialähetyksen puolesta! Jos tahdot auttaa, sinulle löytyy taatusti paikka. Voit tehdä juuri sellaista työtä medialähetyksen eteen kuin itsellesi sopii. Rukoile, toimi tai lahjoita, olisiko joku niistä sinun tapasi? Vai onko mielessäsi jotain muuta? Kerro meille!

Haluaisitko antaa aikaasi Sansan työlle? Tervetuloa joukkoon! Tarvitsemme talkoolaisia toimistolla Hyvinkäällä ja tapahtumissa eri puolilla maata. Paljon voi tehdä myös kotoa käsin ja oman aikataulun mukaan, kuten käännöksiä, graafisia töitä tai somettamista. Mikäli haluat antaa enemmän aikaasi, voit ryhtyä esimerkiksi aluetyöntekijäksi, Sansa-lähettilääksi, Toivoa naisille -lähettilääksi tai seniorityöntekijäksi. Sansan vapaaehtoisverkostossa tarjoamme sinulle merkityksellistä tekemistä, vastuuta ja verkostoja. Tutustu vapaaehtoistyöhön Sansassa.

Etsitkö elämääsi omaa kristittyjen joukkoa? Tahtoisitko löytää paikkasi pienryhmässä? Suomessa kokoontuu lähes 180 Sansan pienryhmää. Jos paikkakunnallasi ei ole vielä ryhmää, voit myös perustaa uuden. Lue pienryhmän perustamisesta. Vai kiinnostaisiko sinua lähetystyö? Olemme mukana järjestämässä Lähetetty-koulutusta, jonka jälkeen voit lähteä vapaaehtoiseksi maailmalle.

Merkittävä osa työtämme on rukous. Rukoilemme yhdessä toivoa kaipaavien puolesta. Julkaisemme rukouskalenteria, jonka avulla voit joka päivä muistaa työtämme maailmalla ja Suomessa. Voit myös ryhtyä rukouskummiksi ja rukoilla yhden työntekijän puolesta 40 päivän ajan.

Työtämme voi toki tukea myös lahjoittamalla rahaa johonkin ajankohtaiseen tai pitkäkestoiseen kohteeseen. Millainen työ sinua puhuttelee? Tällä hetkellä keräämme varoja esimerkiksi evankelioiviin ohjelmiin ja Ukrainan mediatyöhön.