skip to Main Content

Tälle sivulle on koottu palautteita, joita olemme saaneet tukemiemme radio-ohjelmien kuuntelijoilta ja televisio-ohjelmien katsojilta eri puolilta maailmaa. Mukana on myös Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelijoiden sekä Toivoa naisille -työssä mukana olevien palautteita Suomesta. Medialähetystyöllä on merkitystä!

Kuuntelin alkuun radiosta. Siirryin sovelluksen käyttäjäksi, kun aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla, jonne oli ajomatkaa yhteen suuntaan yli 300 km. Kuuntelin ohjelmaa järjestyksessä, luku ja kirja kerrallaan, ja sain koko Raamatun kuunneltua. Nyt aloitin kuuntelun toiseen kertaan ja odotan [sovelluksen] päivitystä, jotta voin taas autossa työmatkoilla kuunnella ja löytää ihania helmiä siunaamaan päivääni. Samalla muistan läheisiäni rukouksin.

Palautteet Suomi Nainen

Kiitos FEBC:n henkilökunnalle radio-ohjelmista. Olen huolissani tulevasta, sillä koronapandemia ei tunnu koskaan loppuvan. Luukkaan evankeliumin kylväjävertaus saa minut pohtimaan, olenko minä kalliolle pudonnut siemen. Mieheni on vastustanut uskoani Jeesukseen, ja olen totellut häntä. Uskon Jeesukseen sydämessäni. Unelmani on päästä kirkkoon ja saada kaste, mutta mahtaako se koskaan toteutua? Rukouksissa jätän asian Jumalalle ja koetan saada mielenrauhaa. Luen salaa Raamattua, kirjoitan ylös raamatunjakeita ja teille kirjeitä, niin ettei mieheni huomaa. Käyn myös päivittäin tarkistamassa postini, olisiko teiltä tullut kirjettä. Kiitos teille.

Palautteet Japani Nainen

Katson kaikki suorat ohjelmanne, joskus jopa 4–5 tuntia päivässä. Elämäni on muuttunut juuri SAT-7:n ohjelmien ansiosta, sillä minulla ei ole kristittyjä ystäviä eikä Raamattua.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Emme tule kristitystä suvusta, mutta Jumala valitsi meidät uskomaan ja seuraamaan Jumalan Sanaa. [Radioasema] Krusa FM:llä on tärkeä rooli siinä, että otimme vastaan Jeesuksen Kristuksen pelastajanamme. Olemme tulossa vanhoiksi ja tiedämme, ettei meillä ole paljon aikaa jäljellä täällä maan päällä. Kiitämme Jeesusta, joka on meille niin hyvä. Hän antaa meille mitä tarvitsemme ja myös rauhallisen sydämen. Kiitos Krusa FM ja ystävät, että jatkatte rukousta perheemme puolesta. Jumala teitä kaikkia siunatkoon.

Palautteet Kambodza Mies

Ennen en uskonut Jumalaan, mutta hiljattain minut kastettiin. Anoppini ei ole kristitty, mutta hän on aika uskonnollinen ja on tukenut minua uskoon tulossani. Katsoimme yhdessä kanavaanne, kun pyysitte meitä yhtymään rukoukseen. Hän nosti kätensä ylös ja rukoili kanssanne! Olin erittäin yllättynyt ja vaikuttunut. Teette todella hyviä ja vaikuttavia ohjelmia. Herra työskentelee paikoissa, joita emme aina näe.

Palautteet Turkki Nainen

Olen 20-vuotias ja uskon Jeesukseen. Äitini oli uskossa, mutta monien perheongelmien vuoksi hän on menettänyt uskonsa. Kohtaan paljon vastustusta ja taistelua, mutta Jumala on ollut kanssani eikä uskoni ole horjunut. Voisitteko rukoilla äitini puolesta, niin että hän kääntyisi jälleen Jeesuksen puoleen?

Palautteet Intia Nainen

Tänään laitan syrjään pelon ja huolen siitä, että viranomaiset saavat tietää minun ottaneen teihin yhteyttä ja kertoneen, kuinka tulin tuntemaan Herran. Haluan teidän tietävän, että vaikka kirkkojen ovet on Iranissa suljettu, meistä jokainen on kirkko. Teidän viikoittaiset WhatsApp-viestinne tuovat kirkon koteihimme ja saavat meidät pois yksinäisyydestä ja eristyksestä. Olen jo pitkään halunnut kertoa tämän teille, mutta olen pelännyt ottaa teihin yhteyttä. Kun sain tänään viestinne, en tiedä miksi, mutta heitin varovaisuuden tuulen mukana pois ja päätin soittaa teille. Olen onnellinen, kun saan puhua kanssanne ja haluan kiittää teitä siitä, että palvelette meitä. Ette ehkä tiedä sitä, mutta lähettämänne viestit ovat meille erittäin tärkeitä. Ne ovat kuin viestejä taivaasta, ja haluan lausua teille kiitokseni.

Palautteet Iran Mies

Olen Amarjargal ja asun Huvsgulin maakunnassa. Olen kuunnellut FEBC:n ohjelmia siitä asti, kun radioasema aloitti maakunnassamme. Minulle annettiin silloin Galcom-radio. Radio on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja se latautuu auringonvalossa. Minä ja tyttäreni kuuntelemme usein ohjelmaanne nimeltä Tosiasioita Jeesuksesta Kristuksesta. Pidän tarinoista ihmisten tosielämästä ja siitä, kun opetatte ja selitätte Jeesuksesta. Olen käynyt seurakunnassa vuodesta 2009, mutta pandemian vuoksi kirkot ovat kiinni. Kiitos, että radioitte vaikuttavia ja hyödyllisiä ohjelmia arkemme keskelle.

Palautteet Mongolia Mies

Haluaisin kysyä teiltä neuvoa meille, jotka olemme tulleet tai jotka haluamme tulla uskoon tv-kanavanne välityksellä. Afganistan ei ole turvallinen maa, ja kätemme ovat sidotut. Olen katsonut ohjelmianne kaksi vuotta ja haluan katsoa edelleen. Mutta enää emme pysty keskustelemaan kanssanne. Talibanit ovat kaapanneet vallan, ja toivomme on pirstaleina. Olen työteliäs ihminen. Haluan itse valita, mitä Jumalaa palvon, enkä vain seurata vanhempiemme jumalaa. Halusin etsiä ja löytää oikean, paremman tien, mutta nyt en voi tehdä mitään. Tapahtukoon Herran tahto, mikä ikinä se onkaan.

Palautteet Keski Aasia Mies

Tänään kuuntelin viimeiset kaksi jaksoa Jukka Norvannon Vanhan testamentin opetuksista Malakian kirjasta. En tarkkaan muista, milloin aloitin kuuntelemaan lähetyksiä netistä, ihan VT:n alusta. Useampi vuosi on mennyt, kun järjestyksessä olen edennyt. Tänään sain kuitenkin sen päätökseen ja innolla siirryn UT:n puolelle! Nämä viimeiset kaksi jaksoa olivat Jumalan suoraa puhetta minulle ja elämäntilanteelleni. Väsyneenä huolten alla sain kuulla juuri sitä, mitä Isä halusi minulle sanoa. Lämmin kiitos siitä! Itkin ja kuuntelin lohduttavia Jukan sanoja. Se oli balsamia sydämelleni! Siunausta tärkeään työhönne!

Palautteet Suomi Mies

Sairastan parantumatonta syöpää ja olen nyt kotona saattohoidossa. Aikaa on jäljellä vain vähän. Vaikka kärsin kovasti joka päivä, FEBC:n kuunteleminen on minulle suuri ilo. Kaksi kuukautta sitten minut kastettiin kotona. Nyt olen vuoteenoma ja luen Raamattua joka päivä. Koska uskoni Jeesukseen on niin nuori, en ole oikein ehtinyt elää kristittynä enkä ole tuntenut Jeesusta vielä vahvasti. Nyt voin ainoastaan rukoilla, että parantuisin. Kaipaan varmuutta, että Jeesus Kristus on aina kanssani. Kiitos, että neuvotte minua.

Palautteet Japani Nainen

Kasvoin pienessä kylässä, eikä elämä ollut helppoa. Perheeni on konservatiivinen ja isäni ei-kristitty uskonnollinen johtaja. En koskaan uskaltanut kysyä Jumalasta – ennen kuin päivänä, jolloin katsoin SAT-7:n ohjelmaa. Otin yhteyttä kristittyyn johtajaan, joka kutsui minut kirkkoon, ja siellä annoin elämäni Jeesukselle. Kun perheeni kuuli, että minusta on tullut Kristuksen seuraaja, isä ajoi minut kotoa pois yli vuodeksi. Jumala käytti äitiäni vakuuttamaan isä siitä, että jokainen voi valita itse uskontonsa.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Olen ihanien, 3–10-vuotiaiden lasten äiti. Rukoilen usein näin: ”Hyvä Jumala, en ole koskaan ennen ollut äiti. Lapseni ovat lahja Sinulta. Opeta minulle, kuinka saan heidät johdettua Sinun luoksesi.” En aina ymmärrä lapsiani. Silloin olen kärsimätön, vihainen ja torun heitä. Yhtenä päivänä kuulin ohjelman lasten kasvatuksesta. Naisjuontaja sanoi, että lapset eivät pysy kanssamme ikuisesti. He ovat vanhempiensa luona vain siihen asti, kunnes lähtevät opiskelemaan. Silloin he lentävät luotamme pois kuin linnut. Miksemme siis olisi heidän kanssaan ja viettäisi laatuaikaa, kun he ovat vielä pieniä? Juontaja oli oikeassa! Nyt koetan viettää laatuaikaa lasteni kanssa ja kuunnella heitä, vaikka olisinkin väsynyt tai harmissani. Kiitos, että autoitte minua ymmärtämään tämän.

Palautteet Mongolia Nainen

Kuuntelen säännöllisesti ohjelmaanne. Saan siitä valtavasti toivoa, rauhaa ja inspiraatiota. Olen lapseton nainen, monien avioliittovuosien jälkeen yhä lapseton. Viime viikkoina olen oppinut Toivoa naisille -ohjelmasta Jumalan ylistämisen merkityksestä. Ymmärsin, kuinka meidän pitäisi riemuita Jumalasta, Luojastamme. Innostuin oppiessani Jumalan ihmeellisestä suunnitelmasta, joka on tässä maailmassa Johannes Kastajan syntymän ja Jeesuksen Kristuksen syntymän taustalla. Olin niin onnellinen. Pyydän teitä rukoilemaan puolestani, että myös minun elämässäni Jumalan suuri suunnitelma tulee täyttymään.

Palautteet Intia Nainen

Olen 22-vuotias ja olen katsonut kanavaanne jo jonkin aikaa. Käsitykseni Jeesuksesta on muuttunut merkittävästi. Nyt tunnen olevani valmis hyväksymään Jeesuksen jumalallisena persoonana ja haluaisin seurata häntä.

Palautteet Iran Nainen

Kolme päivää sitten käännyin Kristuksen puoleen ja pääsin osalliseksi uskosta. Rukoilkaa, että uskoni kestää. Elin pitkään pimeydessä, kunnes löysin kanavanne. Katsoessani ohjelmaanne tunsin, kuinka jotakin syttyi syvällä sisimmässäni. Nyt olen antanut tulevaisuuteni Jeesuksen käsiin.

Palautteet Iran Mies

Mieheni menehtyi muutama päivä sitten. Jäin yksin kahden pojan kanssa. Mieheni sukulaiset ajoivat minut ulos talosta väärin syytöksin. Minulla ei ole vanhempia eikä sukulaisia tukenani. Katsoessani ohjelmaanne kuulin, että Jumala voi antaa minulle voimia ja yhteyden kokemuksen. Toisinaan en haluaisi elää, koska tunnen, että Jumala on hylännyt minut. Mutta olen kiitollinen, että voin jakaa taistelujani Toivoa naisille -tv-ohjelman välityksellä.

Palautteet Intia Nainen

Äskettäin liikenneonnettomuudessa kuoli yksi veljistämme, joka oli kirkon pastori. Tilanne oli täysin odottamaton. Veli oli nuori, terve, elämänsä kunnossa ja rakasti Jumalaa. Hänellä oli vaimo ja kolme lasta. Nyt vaimosta ​​tuli leski. Kuultuaan miehensä äkillisestä kuolemasta tämä sisar pyörtyi. Mutta koska hän on uskovainen, hänellä on toivo ja usko siihen, että hänen miehensä on nyt Herramme kanssa. Itse hän menetti miehensä, ja se oli shokki. Viikkoa myöhemmin, kun hän oli hiukan toipunut, kävimme hänen luonaan. Puhuimme ja itkimme yhdessä. Kerroin hänelle tarinoita naisista, jotka olivat menettäneet aviomiehensä ja kuinka he olivat selviytyneet eteenpäin. Hän kuunteli tarkkaan, ja tarinat rohkaisivat häntä. Hän pyysi saada kuunnella ohjelmiamme. Koska meillä on ohjelmat kazakin kielellä ja hän on venäläinen, lähetin hänelle ohjelman käsikirjoituksia venäjäksi käännettyinä. Hän luki niitä mielellään ja kiitti meitä seuraavasti:

"Kiitos sisar, Jumala siunatkoon sinua ja palvelustasi. Näiden naisten todistukset auttoivat minua suuresti. Ajattelin ensin, miksi Herramme antoi kaiken tapahtua, mutta nyt haluan vain olla Hänelle kiitollinen kaikesta. Vaikka en voi tehdä sitä vielä, myöhemmin tulee aika palata palvelustyöhön ja auttaa muitakin ​​naisia ​​löytämään rauha sielulleen."

Palautteet Kiina Nainen

Asun veljeni kanssa Omanissa. Katsomme SAT-7 Kids -kanavaa, koska meillä ei ole täällä pyhäkoulua tai kirkkoa. Kiitos ohjelmistanne.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Ajattelin aina, että kristityt ovat itsekkäitä ihmisiä, mutta olen kuunnellut ohjelmaanne ja käsitykseni kristityistä on muuttunut. Haluan pohtia lisää näitä asioita.  Minulla on kristittyjä ystäviä. He sanovat, että heidän uskonsa ei riitä minulle, vaan sen tulee olla henkilökohtaista ja minun tulee itse ottaa Jeesus vastaan elämääni.

Palautteet Mongolia Mies

Siitä asti, kun tiiminne ja seurakunnan johtaja kävivät luonani, olen uskonut Jumalaan. Minut kastettiin helmikuussa, ja sen jälkeen Jumala on johtanut ja suojellut minua sekä täyttänyt tarpeeni. Olen vammainen, mutta sain silti täysipäiväisen työn moottoripyöräyrityksessä. Koronapandemian alettua sain myös osa-aikaista työtä tiskaajana. Jumala auttoi minua. Ennen kuin opin tuntemaan Jumalan, kukaan ei pitänyt minusta ja tunsin itseni arvottomaksi. Nyt kuitenkin tiedän, että olen mittaamattoman arvokas; Jumala on totisesti antanut minulle uuden elämän. Kiitos Sydänystävä-ohjelmasta ja kiitos tiimille, joka on neuvonut minua ja ohjannut Jumalan luo.

Palautteet Thaimaa Mies

Ennen kuin kuulin gujaratinkielisestä naistenohjelmasta, olin pelokas ja hyvin huolissani elämästä. Kuunneltuani ohjelmaa ajatukseni muuttuivat. Sain toivoa ja voimaa. Päätin, etten enää stressaa. Aloin elää ohjelman opetuksen mukaan ja ohjasin perhettäni samaan. Rukoilen, että moni nainen kuuntelisi ohjelmaa ja oppisi hyvän tavan elää.

Palautteet Intia Nainen

Kuukausi sitten tapasin erään naisen, joka on yksinäinen ja henkisesti sairas. Hän puhuu paljon ja luottaa valheisiin. Yritin puhua hänelle, mutta hän ei pysty kuuntelemaan. Hän syyttää toisia epäonnistumisistaan. Lähetin hänelle ohjelmia kuunneltavaksi ja kirjoitin, että hänen pitäisi kuunnella niitä. Alussa hän ei myöntänyt luottavansa valheeseen. Eräs lähettämäni ohjelma koski juuri valheita, joihin ihmiset luottavat. Pyysin häntä kuuntelemaan sen loppuun asti. Hän tykkää kyllä kuunnella ihmisten todistuksia. Hän oli myös fyysisesti sairas ja halusi parantua, mutta varsinainen ongelma oli hänen sielussaan.

Kuunneltuaan ohjelmat hän kirjoitti ymmärtävänsä ja pyysi anteeksiantoa. Lähetän hänelle säännöllisesti ohjelmia Telegram-viestimen kautta. Valitsen ja lähetän hänelle sopivia ohjelmia. Nämä lyhyet, kymmenen minuutin ohjelmat auttoivat häntä. Hän kuunteli kokonaisen sarjan loppuun asti. Sen jälkeen aloin lähettää hänelle ohjelmia, joissa oli myös ylistysmusiikkia. Sitten hän kirjoitti minulle: "Kiitos. Olen pahoillani. Voisitko lähettää minulle täyspitkiä ylistyslauluja, koska nyt olen saanut vain puolikkaita kuullakseni." Sitten aloin tehdä uusia 20 minuutin ohjelmia, joiden lopussa oli kokonaisia ylistyslauluja.

Palautteet Mongolia Nainen

Annoin elämäni Jeesukselle ja mieheni uhkasi, että hän ilmiantaa minut ja joudun pidätetyksi. Kohtelin häntä kuitenkin rakkaudella. Nyt hän on hyväksynyt sen, että olen kristitty, ja hän on lopettanut uhkailemiseni. Olen kiitollinen tästä muutoksesta. Rukoilen, että hänen muutosprosessinsa voisi jatkua.

Palautteet Iran Nainen

Tyttäreni kuuntelee säännöllisesti ohjelmaanne. Aluksi vastustin, koska se on kristillinen ohjelma. Edustamme eri uskontoja mieheni kanssa. Kuunneltuani ohjelmaa ymmärsin, että siinä saarnattiin totuutta ja meidän tuli uskoa se. Jeesus tuli maailmaan pelastamaan syntiset. Vain sairaat tarvitsevat parantajaa. Raamattu opettaa, että me kaikki olemme syntisiä ja tarvitsemme pelastajaa. Pidän opetustenne kuuntelemisesta. Uskon, että vain Jeesus voi pelastaa meidät syntiseltä luonnoltamme. Pyydän teitä rukoilemaan perheenjäsenteni puolesta, että he ymmärtäisivät sen totuuden, että vain Jeesus pelastaa.

Palautteet Intia Nainen

Pääsin äskettäin pois vankilasta. Ystävystyin siellä joidenkin kristittyjen kanssa. En osaa kuvata sitä tunnetta, minkä koin, kun luin Raamattua. Olen nyt kristitty. Olisin kiitollinen, jos voisitte auttaa minua saamaan oman Raamatun!

Palautteet Turkki Mies

Tämä on ensimmäinen sähköpostini teille. Olen 27-vuotias nainen. En ole kristitty, mutta kuuntelen FEBC:n lähetyksiä, sillä ne saavat minut tuntemaan suurta helpotusta. Tein myös pienen lahjoituksen. Keikon kirjelaatikko -ohjelma on tällä hetkellä suurin pelastukseni. Mielenterveysongelmani ovat pahentuneet ja vahingoitan itseäni. Haluan Jeesuksen pelastusta. Pyydän Jeesusta antamaan anteeksi syntini. Koska perheeni vastustaa, en usko, että voin saada kasteen ja liittyä kirkon jäseneksi. Pelastaako Jumala minut, vaikka minua ei kastettaisi? Käsivarteni on täynnä viiltoja ja arpia. Antaako Jumala anteeksi, vaikka satutan itseäni? En ole näyttänyt arpia perheelleni, mutta jonain päivänä ne tulevat ilmi. Pelkään heidän surevan, että vahingoitan itseäni. Vaikkei minusta voisi tulla kristittyä, löytääkö Jumala silti minut ja pelastaa synnistä?

Palautteet Japani Nainen

Haluan kiittää lauantai-iltaisin kuultavasta lastenohjelmasta. Vasta äskettäin löysin ohjelman ja olen harmitellut, etten ole aikaisemmin sitä huomannut. Kerroin ohjelmasta heti lapsilleni, jotka ovat nyt sen säännöllisiä kuulijoita. Ainoa ongelma on ohjelman pituus; teidän täytyy pidentää sitä näinä vaikeina korona-aikoina.

Palautteet Afrikka Nainen

Kuuntelen FEBC:n Voice of Love (Rakkauden ääni) -radioasemaa. Jo 1980-luvulla buddhalaisena munkkina kuuntelin ohjelmianne. Vuonna 2000 Jumala avasi sydämeni, kun pastori rukoili radiossa. Jatkoin kuuntelua ilta toisensa perään. Pyhä Henki teki työtään minussa ja otin vastaan Jeesuksen Kristuksen pelastajanani. Jumalalla oli suunnitelma minua varten, ilosanoman jakaminen eteenpäin, ja niin minusta tuli pappi. Vuosien varrella monet ihmiset ovat tulleet uskoon Pohjois-Kambodžan maaseutukylissä. Nyt meillä on yhdellä alueella 20 kirkkoa ja toisella 11. Kiitän Jumalaa, että hän johdatti minut buddhalaisuudesta kohti Kristusta ja teki minusta toivon lähettilään. Kiitos, että teidän kauttanne silmäni ja sydämeni avautuivat kuulemaan Jumalan Sanaa. Rukoilen, että Hän antaa teille voimia jakaa evankeliumia monille ihmisille.

Palautteet Kambodza Mies

Jumalan armosta olen jo 92-vuotias. Kuuntelen TWR-Intian ohjelmia. Naistenohjelman sanoma ja keskustelut ovat erinomaisia ja tätä päivää. Pyydän teitä rukoilemaan puolestani.

Palautteet Intia Nainen

Synnyin uskonnollisesti konservatiiviseen perheeseen. Koska olin tyttö, minut otettiin pois koulusta ja sanottiin, että paikkani on kotona. Menin naimisiin 17-vuotiaana. Kymmenen vuoden sisällä synnytin seitsemän lasta. Jäin jo nuorena leskeksi ja olin todella suuren haasteen edessä kasvattaessani yksin lapsiani. Kylässäni asuu kristittyjä, ja he kertoivat meille Jeesuksesta. Kaksi pojistani otti Jeesuksen vastaan pelastajanaan ensin ja muutaman kuukauden kuluttua minäkin päätin seurata Jeesusta. Hän on pyyhkinyt kyyneleeni ja parantanut särkyneen sydämeni.

Palautteet Arabia Lähi Itä Nainen

En ole kristitystä perheestä, mutta ohjelmanne ansiosta opin tuntemaan Jeesuksen. Naisten elämään perustuva sanoma on auttanut minua ymmärtämään monia uusia asioita.

Palautteet Intia Nainen

Kuuntelin ohjelmaanne, jossa puhuttiin kuolemasta ja mitä sen jälkeen tapahtuu. En usko, että Jumala antaa anteeksi ihmisille heidän pahoja tekojaan. Ohjelmanne sai minut kuitenkin ajattelemaan Jumalaa. En tiedä, kuinka kauan Jumalaa pitäisi rukoilla. Keskustelin ohjelman juontajan kanssa. Hän selitti minulle, että rukous on yksinkertaisesti keskustelua Jumalan kanssa. Aion kuunnella jatkossakin ohjelmaanne.

Palautteet Mongolia Mies

Sisar Tien Tien, kuinka voitte? Olen kuunnellut Avoimin silmin -ohjelmaa yli puoli vuotta. Joskus kun heräsin keskellä yötä enkä saanut unta, kuuntelin tätä ohjelmaa. Pidän optimistisesta asenteestanne. Ennen kuin opin tuntemaan Jeesuksen, otin avioeron perheväkivallan vuoksi ja tunsin olevani velassa Herralle. En haluaisi olla yksin. Olen todella yksinäinen ja kaipaan perheen tuomaa lämpöä. Lapseni ovat aikuisia ja töissä muualla. Rukoilkaa tulevaisuuteni puolesta ja että löytäisin kumppanin. Kiitos.

Palautteet Kiina Nainen

Olen ollut kristitty jo monta vuotta, mutta välillä lannistun. Minun pitää oppia nöyrtymään ja luottamaan Kristukseen. Olin iloinen, kun löysin sosiaalisesta mediasta Krusa FM:n ohjelmat. Kiitos Krusa FM:lle, joka kannustaa rakastamaan Jumalaa ja pysymään lujasti evankeliumissa. En ole yksinäinen, kun minulla on Jeesus ja Krusa FM. Jumala on hyvä.

Palautteet Kambodza Nainen

Olen buddhalainen ja 16-vuotias, opiskelen 10. luokalla Supanburin provinssissa. Löysin Sydänystävä-ohjelman nettisivuiltanne jo jokin aika sitten ja siitä lähtien olen kuunnellut sitä. Pidän ohjelmastanne. Pidän myös kirjasesta Aito ystävä, jonka lähetitte minulle. Jatkan ohjelman kuuntelua aina, kun minulla on opiskelusta vapaata.

Palautteet Thaimaa Nainen

Viisivuotias poikani katsoo SAT-7 Kids -kanavaanne. Hänen suosikkiohjelmansa on Raamatun sankarit, koska se on niin lapsiystävällinen kilpailuineen ja peleineen. Seuraan itse SAT-7 Arabic -kanavan jumalanpalveluksia suoratoistona.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Toivoa naisille -ohjelma kosketti elämääni ja muutuin sisältäpäin. Myös perheeni oppi tuntemaan Herran. Ohjelmassa käytetään yksikertaista kieltä, niin että lukutaidoton voi kuunnella ja ymmärtää. Rukoilemme herätystä alueellemme, jotta monet sielut tulisivat Jumalan valtakuntaan.

Palautteet Intia Nainen

Löysin Jeesuksen elämääni kuukausi sitten. Kirkot ovat täällä kiinni koronapandemian vuoksi, mutta voin seurata kanavanne ohjelmia ja saada vastauksia kysymyksiini. Kiitos myös siitä, että autatte minua löytämään seurakuntayhteyden, kun tämä virustilanne helpottaa.

Palautteet Turkki Nainen

Tervehdin teitä Jeesuksessa Kristuksessa ja kiitän erinomaisista ohjelmistanne SAT-7 Pars -kanavalla. Niiden kautta olen itsekin oppinut tuntemaan Jeesuksen pelastajanani. Mieheni kärsi masennuksesta ja teki itsemurhan. Olen yksin poikani kanssa, ja näinä vaikeina aikoina ainoa toivoni on Jeesuksessa. Olen lääkäri ja koronapandemian aikana minulla on aiempaa enemmän vastuuta työssäni. Olen kiitollinen, että rukoilette kanavalla puolestamme. Minulla ei ole seurakuntayhteyttä. Ohjelmanne ovat suuri apu, ne ovat selkeitä ja opettavia.

Palautteet Iran Nainen

Olen muslimi, mutta pidän valtavasti tv-kanavastanne, samoin lapsemme. Te ette erottele muslimien ja kristittyjen välillä, vaan arvostatte kaikkia ihmisiä. Suuret kiitokset johtajille ja käsikirjoittajille hienoista ideoista, joilla hämmästytätte meitä kaikkia.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Tyttäreni toi koulusta kotiin esitteen, jossa puhuttiin Jeesuksesta. En lukenut sitä, vaan laitoin vain ompelukoneen laatikkoon. Tuli päivä, jolloin olin ahdistunut ja onneton, ja silloin luin sen. Jo lukemisen aikana mieleni rauhoittui. Siinä mainittiin myös kutchinkieliset ohjelmat. Emme olleet kristittyjä, ja yleensä aamulla radiossa kuului toisen uskonnon ohjelmaa alueen valtakielellä. Kun aloin kuunnella teidän ohjelmaanne, joka oli meidän kielellämme, opin, että Jeesus Kristus on totuus. Elämäni on muuttunut.

Intia-palautteiden Kuva

Kuuntelen tamilinkielisen Toivoa naisille -ohjelman poikkeuksetta. Joka kerta siitä on iloa. Saan hyviä vinkkejä. Erityisesti jakso "Onnellisen perheen perusta" on auttanut meitä. Se auttoi minua parantamaan yhtä ja toista tapaani. Opin paljon siitä, miten miehen ja vaimon tulee käsitellä asioita, ja varsinkin listoista, joissa kerrottiin, miten kannattaa ja miten ei kannata toimia. Olen varma, että jokaisessa perheessä kannattaisi kuunnella TN-ohjelmaa.

Intia-palautteiden Kuva

Olen kuunnellut afarinkielisiä ohjelmia kahden vuoden ajan. Ajattelin ensin, että kristityt yrittävät huijata afareja käyttämällä meidän kieltämme. Aluksi jokaisen ohjelman aikana kirosin puhujaa. Vähitellen ymmärsin, että puhujan opetukset olivat tosia ja luotettavia. Olin epäillyt Raamatun opetuksia, mutta tajusin, että ne ovat luotettavampia kuin meidän koraanimme. Mitä enemmän kuuntelin, sitä enemmän ymmärsin, että omassa kirjassamme on valheita. Nyt olen antanut koko elämäni Jeesukselle, Messiaalle. En kuitenkaan voi kertoa ihmisille avoimesti, että olen kristitty. Käyn moskeijassa ikään kuin olisin edelleen muslimi, mutta rukoilen siellä Jeesusta. Ystävätkin ovat alkanet sanoa, että puhun nykyisin niin kuin kristitty.

Palautteet Afrikka Mies

Japanilainen Keikon kirjelaatikko -ohjelman kuuntelija: "Elämäni on muuttunut kuluneen vuoden aikana. Rouva Keiko Yoshizakin avulla sain mahdollisuuden muutokseen. Hän luki kirjeeni ohjelmassaan. Olin kirjoittanut mm. näin: ”En pysty uskomaan Jeesukseen, vaikka haluaisin. En ymmärrä, miten voisin uskoa.” Ohjelmassa Keiko sanoi: ”Ota ensimmäinen askel ja rukoile: ’Auta minua, Herra, sillä en pysty uskomaan.’” Tein niin ja rukoilin juuri noin. Hämmästyksekseni minussa on sen jälkeen tapahtunut suuri muutos. Kuuntelin ohjelmia säännöllisesti, avasin Raamatun ohjelmaa kuunnellessani, lauloin mukana ohjelman laulua. Lopulta tulin johdatetuksi seurakuntaan, jossa olin käynyt jonkin aikaa monia vuosia aikaisemmin. Sydämeni kovuus suli, ja nyt saan Herralta ylenpalttisia siunauksia. Kuuntelen joka päivä Keikon kirjelaatikkoa. Päiväni ovat täynnä kiitosta!"

Aasia-palautteet

TWR:llä oli ratkaiseva merkitys pelastumisessani. Olen 47-vuotias nainen. Synnyin ja kasvoin hinduperheessä. Lapsuudestani asti osallistuin hindujumalien palvontaan. Vuonna 2015 sairastuin, ja käteni ja sääreni turposivat enkä pystynyt kävelemään tai käymään työssä. Koska olin aina ollut hindu, menin ensin poppamiesten luo, sitten lääkäriin, mutta en saanut apua. Tilanne vain paheni eikä näyttänyt olevan toivoa paranemisesta. Kerran ystäväni sanoi, että pitää uskoa Jeesukseen, niin paranee. En tiennyt lainkaan, miten uskoa ja mitä pitäisi tehdä. Hän kehotti kuuntelemaan radio-ohjelmaa meidän vasavin kielellämme. Etsin ohjelman heti radiostani. Kuulin sanat: ”usko Jumalaan, ja hän täyttää sydämesi toiveet”. Ajattelin silloin, miksi en kokeilisi tätä. Kuuntelin puhujaa, luotin häneen ja rukoilin Jumalaa. Jumala paransi minut kokonaan. Sen jälkeen koko perheeni on kääntynyt seuraamaan Jeesusta. Kuuntelemme aina ohjelmanne.

Intia-palautteiden Kuva

Olimme konservatiivinen muslimiperhe. Minusta haluttiin koraaninopettaja naisille ja minut laitettiin kaikille mahdollisille kursseille. 13-vuotiaana opettaja käytti minua hyväkseen koulussa. Olin siitä hiljaa vuoden ajan, sillä opettaja kiristi minua. Sitten rohkaistuin kertomaan asian kotona. Kävi ilmi, että viidelle muulle tytölle oli käynyt samoin. Isä pysyi tukenani ja teki kaikkensa, että opettaja saataisiin vankilaan, mutta hänellä oli ystäviä korkeissa asemissa eikä syytettä nostettu. Siitä on jo vuosia. Kaksi niistä tytöistä on tehnyt itsemurhan. Minulta meni usko Jumalaan täysin. Kun kuuntelen ohjelmaanne, jokin sydämessäni sanoo, että teihin voi luottaa, mutta pelkään silti...

Istanbul 9 2016

Olen uusi kuuntelijanne. Löysin aseman etsiessäni toista asemaa. En ole kuullut tällaista ohjelmaa miltään muulta radioasemalta. Jäin koukkuun ohjelmaanne, vaikka en ole kristitty. Haluan saada lisää tietoa kristinuskosta.

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Olen perheestä, joka oli vahvasti ei-kristitty perhe. Kun avioiduin, huomasin, että mieheni rukoilee yksin ja että hän teki niin säännöllisesti. Sitten eräänä päivänä hän kertoi minulle rukoilemisesta ja se tuntui hyvältä. Hän kertoi, että oli alkanut seurata Jeesusta teidän orijankielisten ohjelmienne kautta. Silloin minäkin aloin kuunnella niitä. Nyt olemme yhdessä kasvaneet Jumalan sanan tuntemisessa. Mieheni päiväpalkka on äärimmäisen pieni, mutta koska yllämme on Jumalan siunaus, olemme tulleet toimeen. Kylämme ihmiset ovat siitä myös ihmeissään.

Intia-palautteiden Kuva

Jäin pois töistä hoitaakseni äitiäni. Kun äiti kuoli, minulle jäi enemmän aikaa, ja olen rennompi ja iloisempi. Nyt voin myös olla avoin uusille asioille. Haluaisinkin alkaa käydä raamattukirjekurssianne. Sen kautta opin varmaankin ymmärtämään enemmän Jumalasta, koska nyt sydämeni on avoimempi. Olen valmis ottamaan vastaan hyviä asioita elämääni. Kiitos tästä mahdollisuudesta.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Krusa FM - perheradio on aina lähelläni. Kuuntelen ohjelmia aamusta iltaan ja jokainen uusi ohjelma-aihe auttaa minua kasvamaan uskossani ja luottamaan enemmän Jumalaan. Saan ohjelmista paljon iloa ja rohkaisua. Jumala siunatkoon työtänne!

Palautteet Kambodza Nainen

Hei, sairastuin koronaan ja pyysin teiltä esirukousta, jotta perheeni säästyisi tartunnalta. Aikaa on nyt kulunut, eivätkä lapseni ja vaimoni ole sairastuneet. Uskon koko sydämestäni, että kun te rukoilitte, niin perheeni varjeltui.

Palautteet Turkki Mies

En osaa ilmaista sitä iloa, jota tunnen, aina kun kuuntelen fulfuldenkielisiä ohjelmianne. Ne opettavat minulle paljon. Ohjelmista ei ole apua ainoastaan meille fulaneille, vaan myös kaikille muille, jotka puhuvat kieltämme. Ohjelmilla on paljon kuuntelijoita. Teen kaikkeni, jotta olisin kuulolla, kun ohjelma alkaa. En halua tulla silloin häirityksi.

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Olen Mohammed Iranista. Kun katson hienoja ohjelmianne,  saan paljon opetusta ja tulen täyteen toivoa ja rohkaisua. Niiden voimalla voin kamppailla elämäni vaikeuksien kanssa ja viedä kaikki rukouksessa Kristukselle. Ylistän ja kiitän Jumalaa SAT-7 -kanavasta.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Olen 42-vuotias nainen. Hävettää kertoa, mutta olen ollut 20 vuotta kotona päivät pitkät. Puolitoista vuotta sitten löysin FEBCin ohjelmat ja sen jälkeen olenkin kuunnellut niitä joka päivä. Olen alkanut ajatella, että ehkä Jumala sittenkin rakastaa minua. Jos näin on, ehkä minä ansaitsenkin saada elää. Ymmärsin myös, että kaikkina näinä vuosina se, joka minua on satuttanut, olenkin minä itse. Pelkoni toisia ihmisiä kohtaan alkaa pikkuhiljaa hälvetä, sillä näkökulmani asioita kohtaan on muuttunut. Tämä on minulle iso muutos. Suuri kiitos teille!

Palautteet Japani Nainen

”Median kautta tekemänne työ on todiste siitä, että seurakunta elää ja pitää huolta jokaisesta jäsenestään. Kiitos, että tätä kautta löydätte tien meidänkin kaukana asuvien luoksemme ja siunaatte meitä.”

Plitvicka-järviltä Kuva Tapio Turunen 2005

Hei, asun Hovdin maakunnassa Mongoliassa. Olen kuunnellut raamattuaiheisia radio-ohjelmia auringonvalolla ladattavalla Galcom-radiolla siitä asti, kun perheradio aloitti lähetykset maakunnassamme. Jokin aika sitten kuulin, että seurakuntaan oli jaettu Itgel- eli Usko-nimisiä radiolaitteita, joissa on raamattuohjelmia muistikortille tallennettuina. Siitä asti kun sain Itgel-laitteen, olen kuunnellut lempiohjelmaani Raamattu kannesta kanteen. Enää minun ei tarvitse odottaa tiettyä ohjelma-aikaa, vaan voin avata laitteen ja kuunnella opetusta silloin kun itse haluan.

Kuuntelen mielelläni Ruutin kirjaa yhä uudestaan. Kerran pääsin osallistumaan koulutukseen, jonka pastori Sammy FEBC-Mongoliasta piti maakunnassamme. Koulutus perustui Ruutin kirjaan ja Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan. Yritän oppia Ruutin kirjasta ja soveltaa sitä oma­­­an elämääni, niin että eläisin viisaasti ja tekisin hyviä päätöksiä.

Olen kiitollinen Itgel-radiolaitteista, joita täällä on jaettu. Olen kiitollinen, että julistatte Jumalan sanaa radio-ohjelmien ja näiden laitteiden välityksellä. Olen kertonut eteenpäin kristillisestä radiotyöstä ja tähän mennessä olen jakanut yhteensä 40 radiolaitetta ystäville ja seurakuntalaisille.

Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Jumala on niin hyvä! Hän lähetti enkelinsä suojelemaan meitä, kun Libanonissa räjähti. Menetimme paljon, mutta se ei ole mitään sen rinnalla, että Jeesus rakastaa meitä ja että Hän antoi meidän jäädä eloon. Olen todella kiitollinen.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Olin hyvin nuori, kun minut naitettiin itseäni paljon vanhemmalle miehelle. Hän oli työtön juoppo, joten minun piti elättää meidät. Kun tulin raskaaksi, alkoi hän pahoinpidellä minua. Tätä jatkui lähes koko raskausajan ja lopulta jouduin sairaalaan, jossa vauva syntyi etuajassa. Sairaalassa, samassa huoneessa, oli kristitty nainen, joka kuunteli Toivoa naisille -radio-ohjelmaa. Hän oli erittäin ystävällinen minulle.

Kun pääsin kotiin, aloin kuunnella ohjelmaa ja opin Jumalan rakkaudesta. Kuulin myös toivosta, jonka vain Jumala voi antaa. Halusin niin kiihkeästi rakkautta ja toivoa, että annoin elämäni Jeesukselle. Sain ohjelmasta myös käytännön neuvoja avioliiton hoitamiseksi. Jumala on ihmeellinen, hänellä on jokaista varten oma suunnitelmansa.

Istanbul 9 2016

Olin ennen maani pääuskonnon kiihkeä kannattaja. Osallistuin jopa mielenosoituksiin vakaumukseni vuoksi ja lopulta minut lähetettiin vankilaan kahdeksi vuodeksi. Vankilassa olin yksinäinen, eivätkä uskonnolliset johtajat koskaan käyneet katsomassa minua. Kuitenkin nämä samat ihmiset olivat saaneet minut osallistumaan mielenosoituksiin.

Vapauduttuani jäin tyhjän päälle, sillä kyläkomitea oli antanut peltoni muille. Olin kuulemma ollut liian pitkään poissa. Olin maanviljelijä, joten kuinka selviäisin?

Pari kuukautta sitten sain eräältä mieheltä radion. Hän on kristitty ja huolehti minusta muutenkin. En ymmärtänyt, miksi hän teki näin. Aloin kuunnella TWR:n ohjelmia ja löysin vastauksen. Jos joku uskoo Jeesukseen, hän kykenee rakastamaan ja auttamaan ventovieraitakin. Uskon nyt itsekin Jumalaan ja haluan kertoa hyviä uutisia eteenpäin. Kiitos TWR!

Palautteet Kiina Mies

Työskentelen sairaanhoitajana kansainvälisessä sairaalassa. Pieni tyttäreni katsoo SAT-7 Kidsin ohjelmia ja minua koskettaa se, että rukoilette hoitohenkilökunnan puolesta, ettemme sairastuisi koronaan.

Palautteet Arabia Lähi Itä Nainen

Kiitos rohkaisusta Jumalan sanan ja musiikin kautta. Nämä sunnuntaiset YouTube-videot ovat kauniita ja ne antavat niin paljon, erityisesti tänä aikana, kun emme voi kokoontua yhteen.

Plitvicka-järviltä Kuva Tapio Turunen 2005

Terveisiä Itävallasta, asun täällä täällä töiden takia! Meillä on täällä mongolialainen seurakunta, mutta pappia meillä ei ole. Siksi kuuntelemme raamatunopetuksia Itgel-sovelluksen (Usko) kautta. Ohjelmat ovat niin hyviä, että ne innostavat meitä ottamaan opetukset käyttöön arkielämässämme.

Mongolia Ulaanbaatar Img 6284

Jokin aika sitten elimme vaimoni kanssa todella masentavia aikoja. Liikeyrityksemme oli kaatunut, eikä meille jäänyt mitään. Toivoa ei ollut ja mietimme, onko mitään järkeä elää. Sitten eräs ystävämme kehotti meitä kuuntelemaan TWR:n radio-ohjelmia ja luottamaan Jumalaan. Emme olleet kuulleetkaan Jeesuksesta, mutta päätimme kuunnella, koska meillä ei ollut mitään menetettävää. Kuuntelimme raamatunopetusohjelmaa, jossa kerrottiin rauhasta ja toivosta. En osaa selittää, mutta jollain tavalla Jumalan sana alkoi vaikuttaa ja epätoivomme suli pois. Annoimme elämämme Jeesukselle ja meidät täytti ilo ja toivo. Eikä tässä vielä kaikki. Armossaan Jumala on siunannut meitä uudella liiketoiminnalla, eli Jumala antoi meille takaisin sen, mitä menetimme.

Palautteet Intia Mies

On tämä ihmeellistä! En voi töitteni takia katsoa montaakaan suoraa televisio-ohjelmaa, Mutta onneksi voin katsoa SAT-7 Arabicin ohjelmia jälkikäteen YouTubesta. Kiitos, että mahdollistatte tämän, koen sen Jumalan armoksi. Siunausta teille!

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Meitä on ryhmä naisia ja kuuntelemme Toivoa naisille -ohjelmaa yhdessä joka lauantai-iltapäivä. Joskus kuuntelemme ohjelman uudestaan sunnuntain jumalanpalveluksessa, jos kaikki ryhmäläiset eivät ole päässeet lauantaina. Saamme ohjelmistanne paljon sellaista opetusta, jota emme muualta saa. Monet meistä kyläläisistä olemme kouluja käymättömiä, joten meidän on vaikea opettaa lapsillemme mitään. Joskus lapset ovat viisaampia kuin me vanhemmat, koska he käyvät koulua.

Palautteet Kambodza Nainen

“Katson kanavaanne joka päivä, sillä löysin Jeesuksen Kristuksen teidän kauttanne. Olette minulle tosi rakkaita ja mielestäni teillä on paras tv-kanava koko Turkissa.”

Palautteet Turkki Mies

”Koska asumme hyvin syrjäisessä kylässä, on radio ollut ainoa ilomme ja virkistyksemme arjen työn keskellä. Juuri radion ja teidän ohjelmanne kautta ymmärsin ensimmäisen kerran rukouksen merkityksen. Perheenä tajusimme, että rukous on todella tärkeää. Päätimme alkaa perherukoukset, jolloin vietämme yhdessä aikaa Jumalan edessä. Jumalan sanalla on voima muuttaa ihmisluontoa ja se rohkaisee meitä.”

Palautteet Intia Mies

”Joka kerta, kun avaan oman maani tv-kanavan, näen uutisia katastrofeista ja ISISin terroristien aiheuttamasta tuhosta, ja ajattelen, ettei tämä ole islamia. Mutta kun aloin oikein lukea koraania, kauhistuin sitä, miten usein siinä käsketään tappaa ja tuhota. Sitten muistin, että olin katsonut SAT-7 -kanavaa jokin aika sitten. Ei kestänyt kauaa, kun palasin teidän hienolle kanavallenne kuulemaan Raamatun lohduttavia sanoja. Se on ainoan tosi Jumalan Sanaa. Nyt olen onnellinen, että löysin Jeesuksen, tai oikeammin, että hän löysi minut.”

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Mieheni juominen aiheutti kaikkea ikävää meillä kotona ja olin itse todella turhautunut. Emme olleet kristitty perhe, joten en tiennyt, mistä hakea apua. Sitten ystävä kertoi ohjelmastanne, ja sen kuuntelemisesta sain lohtua. Ohjelman lopussa oli rukous, ja silloin opin ensimmäisen kerran, että kuka tahansa voi rukoilla Jumalaa. Soitin kuuntelijapalveluunne ja pyysin esirukousta mieheni puolesta ja että itse löytäisin työpaikan. Nyt on ilo kertoa, että sain työpaikan pian sen jälkeen, ja uskon, että miehenikin tulee muuttumaan. Rukoilettehan, että minusta ja perheestäni tulisi kristittyjä. En ole kristitty vielä, mutta pidän Raamattua mukanani ja luen sitä usein.

Palautteet Intia Nainen
Olen Amarjargal ja asun äitini ja poikani kanssa. Kuva on työpaikaltani Bulganin kauppahallista pohjois-Mongoliasta. Kuuntelen perhevalistusohjelmia Wind-FM -kanavalta. Opin niistä paljon ja yritän soveltaa asioita elämääni ja siihen, miten toimin äitini ja teini-ikäisen poikani kanssa. En ole vielä kristitty, mutta kuuntelen myös raamatunopetusohjelmaa. Aiemmin vaihdoin aina kanavaa, kun alettiin puhua Jeesuksesta. Sittemmin olen oppinut, että ihmiset tekevät syntiä eri tavoin. Olen alkanut kuunnella myös raamattuohjelman rukousosiota.
Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Kuuntelen aina afarinkieliset ohjelmanne. Minulla on silti kysymys: kuka Jeesus on? Onko hän todella Jumalan Poika? Haluaisin puhua jonkun ihmisen kanssa, jolla on rohkeutta kertoa minulle, kuka Jeesus on.

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Nuorin siskoni joutui petoksen uhriksi. Joku mies Facebookissa halusi muka kambodžalaisen vaimon. Hän kirjoitteli siskon kanssa kuukauden ja sitten sanoi lähettäneensä tälle lahjaksi tietokoneen ja puhelimen. Parin päivän päästä tuntematon mies soitti siskolleni, että saadakseen tavarat lentokentältä, hänen piti lähettää rahaa. Tämä tapahtui monta kertaa. Lopulta sisko oli lähettänyt noin 1000 dollaria, kunnes käsitimme, että tämä oli petos.

Surullista oli, että äiti lainasi ne rahat pankista. Nyt äidin ja minun pitää raataa kovasti maksaaksemme pankille. Herään aamuisin aikaisin ja menen riisipellolle pyydystämään sammakoita. Ansaitsen sillä n. 1,25 dollaria päivässä. Elämä on raskasta, mutta uskon, että Jumala pitää meistä huolen. Uskon rukoukseen, koska Jumala sen kautta paransi sekä äidin että poikani. Kiitos Toivoa naisille -ohjelmista, ne tuottavat suurta iloa minulle.

Palautteet Kambodza Nainen

Ostin vihdoin älypuhelimen ja ensi töikseni kuuntelin sillä FEBC:tä, jota kuuntelin aiemmin keskiaalloilla. Kun kuuntelen sinua, Keiko, joudun kysymään itseltäni: ”Miksi minulla ei ole uskoa Jumalaan, vaikka olen etsinyt häntä vilpittömästi?” Nyt olen ymmärtänyt, että juuri se, että suren uskon puutetta tarkoittaa, että minulla on uskoa. Eiväthän sitä sure muut. Sain Keikon kirjelaatikko -ohjelmasta rohkaisua kirjoittaa tämän kirjeen. Kun vastaat, käytäthän valkoista kirjekuorta ilman FEBC:n nimeä ja lähettäjänä vain omaa nimeäsi. Olen vanhojen appivanhempieni omaishoitaja, ja he vastustavat kristinuskoa.

Palautteet Japani Nainen

Olen kuunnellut khariankielisiä ohjelmia niiden alusta saakka. Aiemmin en osannut kuvitellakaan, että meidän kielellämme olisi jotain radiossa. Oman kielensä kuuleminen antaa tunteen kuuntelijalle hyväksymisestä. Kiitos siitä, että huomasitte meidänkin kielemme. Kävin kyllä seurakunnassa aiemminkin, mutta vasta ohjelmanne kautta pääsin lähemmäs Raamattua.

Palautteet Intia Mies

Lapsuudestani asti noudatin kaikkia islamin vaatimuksia. Jokin aika sitten alkoi tuntua, että säännöissä ja rukouksissa ei ollut mitään mieltä, joten hylkäsin ne. Aivan sattumalta löysin SAT-7 Pars -tv-kanavanne. Ystävien kautta sain käsiini Raamatun. Kun kristitty ystävä rukoili puolestani, minut täytti uskomaton voima, ja aloin itkeä. Uskon nyt, että tämä on ainoa tie ja totuus. Haluaisin jättää elämäni Jeesukselle. Auttaisitteko minua, koska en tiedä, miten se tehdään.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Meillä oli aiemmin vaikeaa kotona, koska käytin paljon alkoholia enkä käynyt työssä. Rahatilanne oli huono eikä kellään perheessä ollut rauhaa. Kun menin kerran huoltoasemalle kysymään töitä, kuulin siellä omalla vasavin kielelläni radiosta sanat ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” En saanut noita Raamatun sanoja mielestäni. Aamusta iltaan mietin myös elämäni tarkoitus: oliko elämäni jonkin arvoinen vai tuhlasinko vain aikaa. Päätin ottaa selvää Jeesuksesta, jonka sanat olivat koskettaneet minua teidän radio-ohjelmanne kautta. Aloin seurata Jeesusta ja nyt koko perhe on uskossa ja olemme seurakunnan aktiivijäseniä.”

Palautteet Intia Mies

Olen kiitollinen siitä, että voin kuunnella paikallisradiosta Toivoa naisille -ohjelmaa. Ilahduin, kun kuulin siitä, miten apostoli Paavali toimi levittäessään evankeliumia. Sain siitä intoa julistaa evankeliumia toisille. Tilanne täällä on nykyään turvallisempi, mutta ihmisten moraalinen tila on särkynyt. Siksi evankeliumia pitää julistaa.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Minulla oli isäpuoli, joka käytti minua hyväkseen. Kun kasvoin vähän vanhemmaksi minut pakotettiin vaimoksi paljon vanhemmalle miehelle, joka on alkoholisti. Hän ei ollut työssä, joten minun piti ansaita jotain. Koska en ollut saanut käydä koulua, oli vaikeaa löytää töitä, ja siksi aloin siivota koteja. Kerran mieheni raiskasi minut ja tulin raskaaksi. Hän pahoinpiteli minua raskauden viimeisen kuukauden alkuun, ja silloin niin pahasti, että jouduin sairaalaan pariksi päiväksi. Vauva syntyi kuukauden liian aikaisin. En uskaltanut kertoa sairaalan poliisille, mitä oli tapahtunut, vaan valehtelin. Samassa sairaalahuoneessa kanssani oli ystävällinen nainen, joka kuunteli ohjelmianne. Kysyin, oliko hän kristitty, ja hän sanoi, että on. Sitten pääsin kotiin. Jonkin ajan päästä muistin Toivoa naisille -ohjelmanne ja aloin kuunnella sitä. Tyttäreni on nyt 2-vuotias. Olen päättänyt antaa sydämeni Jeesukselle.

Istanbul 9 2016

Kuuntelen Sydänystävä-ohjelman yleensä netistä palattuani töistä. Myyn sianlihaa torilla. Ohjelma on ollut valtava siunaus perheellemme – suuri kiitos! Vuosi sitten äitini ja sukulaistyttö olivat vakavassa onnettomuudessa ja kuukauden sairaalassa. Oli vaara, että tytön jalka pitäisi amputoida. Kuuntelin ohjelmanne sinä päivänäkin ja soitin pyytääkseni esirukousta. Sain teiltä puhelussa rakkautta ja myötätuntoa. Sukulaiset ja kyläläiset ihmettelivät tyyneyttäni, kun kaikki muut olivat hädissään. Vanhempi siskoni perheineen oli aina ollut kristinuskoa vastaan, mutta tuona aikana sain kerrottua siskolle Jeesuksesta. Hän oli jopa tuonut sairaalaan poppamiehen auttamaan äitiä ja tyttöä. Minä rukoilin paljon. Kuukauden ja kahden päivän päästä sekä äiti että sukulaistyttö pääsivät sairaalasta. Se oli selvä ihme! Silloin sisko ja hänen perheensä kääntyivät kristityiksi. Kiitos sieluani ravitsevasta hengellisestä opetuksesta, jota saan teiltä kotisivuilla, Facebook Liven kautta ja muilla alustoilla. Yritän joka päivä saada tilaisuuksia evankelioida kylämme sadan perheen ihmisiä.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olen Syyriasta ja 11-vuotias. Olen katsonut SAT-7 Kids -kanavaa ihan pienestä saakka. Kiitos kaikesta siitä, mitä saamme teiltä tällä kanavalla!

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Elämämme oli rauhallista ja onnellista siihen asti, kun perheemme joutui tulvien johdosta evakuoitumaan Etiopian somalialueelta Oromian alueelle. Täällä asumme valtavan ihmismassan keskellä muoviteltoissa, joita valtio ja paikalliset asukkaat ovat antaneet. En ollut kuullut radioasemastanne aiemmin. Eräs kristitty mies, jonka tapasin täällä leirillä, kutsui minut kuuntelemaan ohjelmaa. Se oli afaan-oramon kielellä, joka on äidinkieleni. Olin todella iloinen kuullessani sitä outoa uskonnollista ohjelmaa. Olen kyllä muslimi, mutta en huomannut ohjelmassa mitään väärää. Minusta teillä on ainutlaatuinen asema, joka lähettää uskonnollisia, naisten- ja terveysohjelmia. Kaikki ohjelmat olivat mielenkiintoisia, rohkaisevia, lohduttavia ja opettavia. Minusta tuli ohjelmienne säännöllinen kuuntelija.

Palautteet Afrikka Mies

Kiitos ohjelmistanne. En enää käytä buddhalaisia rukouksia vaan rukoilen Jumalaa omin sanoin, sillä nyt uskon Jeesukseen Kristukseen. Tämän vuoden alusta lähtien olen tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että Jeesus on minun Vapahtajani. Sitä on vieläkin vaikea uskoa, koska olin aiemmin täysin omistautunut buddhalaisuudelle, mutta jouduin huomaamaan, että se oli tyhjää. Seurakunta, FEBC:n ohjelmat ja FEBC:n raamattukirjekurssi tukevat uskoani aivan valtavasti. Mutta – en ole julkisesti kääntynyt kristityksi vielä, vaan olen muiden silmissä edelleen buddhalainen. En tietenkään enää suorita mitään siihen kuuluvia menoja. Toivon niin, että voisin päästä siitä kokonaan eroon, mutta en pysty. Tämä on rasittavaa ja hämmentävää. Onko minulla silti oikeus uskoa Jeesukseen, vaikka en osaa tehdä lopullista päätöstä? Onko minulla lupa kuunnella ohjelmianne, lukea Raamattua ja rukoilla Jumalaa kuten nyt teen? Opetattehan minua. Kiitos.

Palautteet Japani Mies

Kun kuulin ohjelmanne ensimmäisen kerran, olin aivan innoissani, että meidänkin kielellämme on radio-ohjelma! Myös lapset kuuntelevat mielellään. Olemme nähneet muutoksia heissä, sillä nykyään he käyttäytyvät paremmin, tottelevat ja kunnioittavat meitä vanhempia. Se johtuu siitä, että kuulemme säännöllisesti Jumalan sanaa. Kerromme näistä siunauksista muillekin, että he kuuntelisivat ja tulisivat siunatuiksi.

Intia-palautteiden Kuva

Kuuluimme aiemmin mieheni ja tyttäreni kanssa valtauskonnon piiriin. Olemme köyhiä maanviljelijöitä. Minulle tuli kovaa kipua vatsan alueelle. Kävin monien lääkäreiden ja myös poppamiesten luona. Paljon rahaa kului. Apua ei tullut, ainoastaan levottomuutta. Sitten eräs tapaamani ihminen sanoi, että Toivoa naisille -ohjelmien kautta monet ovat saaneet siunauksen. Jäin miettimään sitä. Emme omistaneet radiota, mutta lainasin naapurilta. Kuuluvuus ei ollut oikein hyvä, mutta kuulin selkeästi tämän: “Jeesus kolkuttaa sydämesi ovella. Avaa sydämesi hänelle, ja vapaudut tuskasta ja murheesta.” Silloin polvistuin ja annoin elämäni Jeesukselle. Ihme tapahtui. Viikon kuluttua kipu oli kokonaan poissa. Tiedän, että ilman radiota en olisi koskaan kuullut Jeesuksesta!

Palautteet Intia Nainen

Vaikka nimeni on Muhammed, jonka nimen sain vanhemmiltani, voitte kutsua minua Martiksi. Kiitos Jumalalle totuuden valaisemisesta minulle ja että hän johti minut yhteyteen kanssanne. Tutkin Uutta testamenttia ja muuta kirjallisuutta, jota lähetitte WhatsApp-sovelluksen kautta. Yhden kirjan lopussa oli syntisen rukous. Rukoilin sen heti, ja samassa hetkessä sydämeeni laskeutui rauha. Minulla on 7-vuotias lapsi, jolle aion ilman muuta opettaa Jumalan olemuksesta ja hänen ihmeellisistä töistään, ja pyydän, että Herra täyttäisi myös lapsen rauhallaan.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Kuuntelemme mieheni kanssa khmerinkielistä Toivoa naisille -ohjelmaa joka sunnuntai ryhmässä toisten kanssa. Ohjelmat ovat muistitikulla, joka liitetään kaiuttimeen. Erityisesti ohjelma Ristiriidat perheessä kosketti meitä. Ymmärsimme, että vanhempien pitää yrittää olla esimerkkinä lapsille ja että lempeät sanat estävät riitoja. Ohjelman jälkeen kerroin ryhmälle omasta vaikeudestani ja pyysin siinä ryhmän edessä anteeksi mieheltäni. Hänkin pyysi anteeksi minulta. Olemme todella kiitollisia Toivoa naisille -ohjelmien hyvistä sisällöistä.

Palautteet Kambodza Nainen

Kiitos rohkaisevasta kirjeestänne ja kirjasta, jonka lähetitte. Oli aivan kuin se olisi kertonut minun elämästäni. Sitten kirjan päähenkilö alkoi uskoa Jeesukseen, ja Jeesus auttoi häntä. Minä sen sijaan olen vasta tutustumassa Jeesukseen. Pidän todella paljon Sydänystävä-ohjelmasta.

Palautteet Thaimaa Mies

Minut naitettiin 14-vuotiaana ja siitä on nyt 15 vuotta. Minulla on kolme lasta, mutta miestäni en ole koskaan rakastanut. Lapsien takia olen vielä elossa. Luin nimittäin lehdestä kerran jutun naisesta, jonka tilanne oli sama kuin minun, ja hän teki itsemurhan. Mielestäni se oli kunniallinen teko, mutta itse en ollut kyennyt siihen. Sinä päivänä löysin radiosta Toivoa naisille -ohjelmanne. Sanoitte, että me emme omista ruumistamme, vaan se kuuluu Jumalalle. Sen jälkeen aloin kuunnella ohjelmaa joka viikko. Lopulta annoin elämäni Jeesukselle enkä enää ajattele itsemurhaa.

Palautteet Turkki Nainen

Rakkaat SAT-7:n työntekijät, Jumala siunatkoon teitä! Olen jo 15 vuoden ajan ollut kanavanne suuri ihailija täällä Omanissa. Kiitos siitä, että välitätte evankeliumia Jeesuksesta miljoonille. Televisio on aivan erityisen tärkeä niille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä. He voivat kuulla Jeesuksesta vain televisiosta. Kiitos siitä, että välitätte suoria lähetyksiä eri tapahtumista. Olin kuin liimattuna television eteen ne kolme tuntia, jotka lähetitte ohjelmaa ”One Thing” -suurtapahtumasta Egyptissä. Olen varma, että pastori Samehin koskettava opetus auttaa seurakuntia ja erityisesti nuoria arabikristittyjä eri puolilla arabiankielistä maailmaa.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Siitä lähtien kun aloin katsoa ”Uskon periaatteet” -ohjelmaanne, on sydämessäni alkanut syntyä usko Herraan Jeesukseen. Nyt odotan innolla jokaista jaksoa. (SAT-7 Pars -kanava)

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Olen 21-vuotias mies, hinduperheestä ja perheen nuorin. Rahanpuutteen vuoksi kävin vain 10 luokkaa koulua, vaikka olisin halunnut jatkaa. Vuonna 2016 jouduin onnettomuuteen ja olin vuoteen omana. Silloin halusin jotain rentouttavaa ja kuuntelin radiosta hindinkielisiä elokuvalauluja. Kerran kun taas etsin sellaista kanavaa, kuulinkin omalla kielelläni jotain Jeesuksesta. Puhuja puhui naisesta, joka oli sairastanut verenvuototautia 12 vuoden ajan, ja jonka Jeesus paransi. Heti sinä iltana annoin elämäni Jeesukselle ja rukoilin. Seuraavana aamuna kipu oli kadonnut. Se vielä vahvisti uskoani Jeesukseen. Rukoilin terveyteni puolesta edelleen, ja puolen vuoden sisällä Jumala paransi minut kokonaan. Olen koko ajan kuunnellut Jeevana Khajana -ohjelmia omalla vasavinkielellämme. Olen kiitollinen TWR:n työstä, joka on suuri siunaus elämässäni.

Palautteet Intia Mies

Iloitsen näistä radio-ohjelmista erityisesti siksi, että me luterilaiset olemme vähemmistö Kroatiassa ja täällä Legradissa. On hienoa, että juuri meidän kirkkomme tekee tällaisia ohjelmia, ja saan niistä aina tukea hengelliseen elämääni.

 

 

Palautteet Kroatia Nainen

Ennen uskoontuloani olin kiinni alkoholissa. Vaeltelin ympäriinsä ja etsin vain lihallisia nautintoja. Sitten tuli päivä, jolloin pyörryin ulkona ja olin täysin voimaton. Minut vietiin kiireesti sairaalaan. Monet kristityt tulivat sinne rukoilemaan juuri minun puolestani. Rukouksiin vastattiin, ja sain Jumalalta uutta voimaa. Parannuttuani päätin heti pyytää Jeesuksen Vapahtajakseni. Aloin kuunnella Toivoa naisille -ohjelmaa. Pääsin kokonaan eroon entisestä elämästäni ja sain uuden elämän Kristuksessa. Kiitos ohjelmista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon.

Palautteet Intia Nainen

Hei Parastoo, olen katsonut Tytön maailma -ohjelmaasi jo kolmen vuoden ajan ja Jeesus Kristus on tullut minulle todella tärkeäksi. Olen oppinut monia asioita Raamatusta. Pidän ohjelmastasi tosi paljon.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Toivoa naisille -ohjelman jälkeen sydämeni rohkaistui voittamaan pelon. Ymmärsin, ettei minun tarvitse pelätä, koska Jeesus suojelee minua aina. Edellisestä ohjelmasta ymmärsin myös, että kun haluan tunnustaa syntini ja pyytää Jumalalta anteeksi, Hän antaa anteeksi ja pyyhkii pois kaikki syntimme

Palautteet Indonesia Nainen

Pidin todella sapattikoulun ohjaajien seminaarista. Opettaja oli loistava. Voisin kuunnella häntä tuntitolkulla. On suuri siunaus oppia lasten psykologiasta ja opetusmenetelmistä joita voi käyttää Raamattutuntien pitämiseen. Suuri Kiitos.

Palautteet Israel Mies

"Kävin koulua vain neljä vuotta, koska isä kuoli ja minunkin oli pakko tehdä mitä vain työtä, että saimme ruokaa. Myöhemmin äitikin kuoli ja minä avioiduin. Mieheni jalka amputoitiin ja myöhemmin hänkin kuoli. Minulla on kaksi lasta, molemmat rakennuksilla töissä. Lisäksi kasvatan kolmea sukulaislasta. Selässäni on hermosärkyä. Silti olen iloinen siitä, että löysin täällä maaseudulla radiostani Sydänystävä-ohjelman. Sillä radiokanavalla ei missään muussa ohjelmassa puhuta Jeesuksesta. Elämässäni on paljon stressiä ja vain tämä ohjelma tuo siihen helpotusta. Toivon, että Sydänystävä voi olla monelle ystävänä.”

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Asumme Venäjällä, jossa ei ole arabiankielisiä kouluja. Siksi meillä katsotaan SAT-7 Kids -kanavaa ja aivan erityisesti katsomme kaikki ”Minun kouluni” -ohjelmat. Olemme äärettömän kiitollisia teille!

Palautteet Arabia Lähi Itä Nainen

Olen katsonut SAT-7 Pars -kanavaa siitä lähtien kun tulin uskoon, jotta uskoni vahvistuisi ja osaisin rukoilla. Olen myös parantunut diabeteksesta, jota sairastin neljä vuotta.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Japanilainen 44-vuotias nainen kirjoitti ”Keikon kirjelaatikko” -ohjelmaan: ”Nuorena aikuisena uskonto ei kiinnostanut minua. Minusta Jumala tai Buddha eivät kuuluneet nykyaikaan. Kolmekymmentä täytettyäni aloin harrastaa buddhalaisten tekstien kopiointia ja se rentoutti. Viime vuonna sain kuulla, että suosittu japanilaisen shakin ammattilainen on kristitty. Aajattelin, että ehkä hänen toisia kunnioittava luonteensa johtuu kristinuskosta. Uteliaisuuteni heräsi. Latasin ilmaisen raamattusovelluksen, joka tarjoaa myös päivittäisen jakeen. Sitten ostin Raamatun. Aloin kirjoittaa tärkeitä jakeita vihkoon ja nautin siitä. Sain kuulla FEBC:stä puoli vuotta sitten. Päätin aloittaa teidän raamattukirjekurssinne, jotta ymmärtäisin Raamattua paremmin. Olin nimittäin jo lukenut sen kokonaan.  Kunnioitan rouva Keikoa sydämestäni, koska hän vastaa kaikkiin erilaisiin kirjeisiin niin lämpimästi ja huolehtivasti.”

Japanilainen Copy

Perheeni kuuluu vasaviheimoon. Eräs pastori oli kertonut minulle evankeliumin, kun olin vakavasti sairas. Herra Jeesus paransi minut kokonaan, kun uskoin häneen. Silloin aloin seurata häntä. Pastori myös kertoi minulle TWR:n ohjelmista ja aloin kuunnella niitä. Pidän erityisesti Jeevan Khazana -ohjelmistanne. Saan niiden kautta syvää raamattuopetusta ja kasvan uskossa. Perustin kotiimme pienen seurakunnan, jonka kokoontumisiin tulevat kaikki naapuritkin. Radio-ohjelmien opetuksista pystyn kokoamaan aina pienen saarnan. Niin hekin saavat kasvaa Herran sanan tuntemisessa. Kiitos Jumalalle näistä ihanista ohjelmista!

Palautteet Intia Mies

43-vuotias indonesialainen nainen Trifena, maanviljelijä: Toivoa naisille -ohjelmassa puhuttiin Vanhan testamentin Hannasta. Opin häneltä paljon. Hän ei suuttunut, vaan vastasi kauniisti, kun Eli epäili hänen olevan juovuksissa. Hän oli sinnikäs, ja Jumala vastasi. Kannan usein huolta elämästäni. Minulla on kaksi lasta, joiden kouluttaminen maksaa. Välillä rahaa on vähän, koska sato on ollut huono. Mutta kiitän Herraa, että aina jotenkin rahat riittävät ja lapset ovat saaneet jatkaa koulussa.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Nimeni on Ahmed ja asun Länsi-Harergessa. Taustaltani olen muslimi, ja siksi olin kuullut, että Jeesus on profeetta. Vasta kun aloin kuunnella evankelioivaa ohjelmaanne säännöllisesti, aloin tutkia sitä ”kuka Jeesus on”. Sain kuulla eräältä kristityltä, että Jeesus on Messias ja Jumalan Poika. Vaikka olenkin muslimi, haluan todella kovasti oppia lisää Jeesuksesta. Haluan rohkaista teitä jatkamaan näiden hienojen ohjelmien tekemistä

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Olen 23-vuotias enkä ole kristitty. Halusin kuitenkin kertoa, että katson ohjelmaanne, koska tykkään niiden lauluista. Haluaisin tietää lisää Jeesuksesta.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Olen kotoisin hinduperheestä. Lapsesta asti suoritin erilaisia uskontoon kuuluvia asioita niin kuin vanhempanikin. Toiset lapsetkin ottivat silloin mallia minusta. Nyt aikuisena olin kerran palaamassa pellolta kotiin radio mukanani. Silloin kuulin omalla äidinkielelläni ohjelman. Puhuja selitti, miksi Jeesus Kristus tuli maailmaan. Hän tuli pelastamaan syntisiä. Sen jälkeen ymmärsin, että Jeesus tuli maailman minun vuokseni. Jumala kosketti minua, aloin seurata Jeesusta ja elämäni muuttui. Olen valtavan kiitollinen Jumalalle, että hän paljasti pelastussuunnitelmansa minulle radio-ohjelman kautta.

Palautteet Intia Mies

Mieheni puhui minulle Jeesuksesta. Se aiheutti minulle stressiä ja pelkoa. Mutta kun katson hänen elämäänsä, huomaan, että Jeesuksen opetukset ovat muuttaneet häntä.

Palautteet Iran Nainen

Olen sydämestäni kiitollinen FEBC:lle. Kolme vuotta sitten olin täysin toivoton. Tarvitsin jotain, mikä kestää. Etsin jotain, vaikken oikein tiennyt, mitä. Erilaisten käänteiden jälkeen löysin FEBC:n internetistä ja sen myötä ohjelmat radiostani. Mutta ainoa paikka kotonani, missä FEBC kuuluu hyvin, on makuuhuone! Ensimmäiset kaksi vuotta Keiko oli ainoa ihminen, jolle saatoin avata sydämeni. Sitä ennen en ollut koskaan saanut purkaa sydäntäni kellekään. Kun Keiko sanoo lopussa ”hyvää yötä”, vastasin hänelle ”hyvää yötä” – ja helpotuksen kyyneleet tulivat väkisin silmiini. FEBC myös ehdotti minulle pyynnöstäni kolme eri seurakuntaa. En kuitenkaan kokenut mitään niistä omikseni. Lisäksi perheeni ei edes antaisi minun käydä seurakunnassa, mikä tuntuu tosi vaikealta. Haluan kuitenkin lukea Raamattua vakavasti, ja siksi haluan yrittää käydä FEBC:n raamattukirjekurssia.

Japanilainen Copy

Perheemme oli hinduperhe. Minulla on vaimo ja kaksi poikaa, toinen vielä koulussa, toinen työssä. Sitten toinen poika joutui tapaturmaan, ja veimme häntä kuukausien ajan poppamiesten luokse. Sitten minä sairastuin enkä pystynyt kävelemään, ja myös toinen poika loukkaantui. Lankoni ehdotti, että pyytäisimme rukousta. Ensin kieltäydyin. Kun kaikkien meidän tila vain paheni, hän ehdotti sitä uudestaan. Silloin suostuin. Hän vei meidät naapurikylään, jossa seurakunta rukoili puolestamme monta päivää. Pastori kertoi meille Jeesuksesta ja evankeliumista. Jumala kosketti, ja ihmeellisellä tavalla paranimme. Pastori kertoi meille myös dhodiankielisistä ohjelmista. Kuuntelimme niitä ensin hänen kodissaan. Ohjelmien kautta ymmärsimme, että Jeesus on ainoa Jumala, joka voi antaa ihmiselle uuden elämän. Saimme kokea sen itse, ja se muutti koko ajattelutapamme. Elämäämme tuli ilo. Kävimme kasteella ja aloimme käydä seurakunnassa. Kiitos Jumalalle ihanista radio-ohjelmistanne. Niiden opetukset tukevat sitä, mitä kuulemme seurakunnassa.

Palautteet Intia Mies

Olen perheestä, joka oli vahvasti ei-kristitty perhe. Kun avioiduin, huomasin, että mieheni rukoilee yksin ja että hän teki niin säännöllisesti. Sitten eräänä päivänä hän kertoi minulle rukoilemisesta ja se tuntui hyvältä. Hän kertoi, että oli alkanut seurata Jeesusta teidän ohjelmienne kautta. Silloin minäkin aloin kuunnella niitä. Nyt olemme yhdessä kasvaneet Jumalan sanan tuntemisessa. Mieheni päiväpalkka on äärimmäisen pieni, mutta koska yllämme on Jumalan siunaus, olemme tulleet toimeen. Kylämme ihmiset ovat siitä myös ihmeissään. (Toivoa naisille -ohjelman kuuntelija Orissan osavaltiosta)

Palautteet Intia Nainen

Olin siivoojana kristillisessä koulussa, mutta en ollut kristitty. Olin saanut tietää, että miehelläni oli tyttöystävä. Asuimme anoppini luona, joka inhosi minua ja halusi minut ulos talosta. Eräänä iltana olin niin epätoivoinen, että olin päättänyt ottaa rotanmyrkkyä ja kuolla. Joku koulussa oli maininnut minulle Krusa FM -radioasemasta, joten avasin silloin radion. Juuri silloin ohjelmassa kehotettiin kuuntelijoita rukoilemaan yhdessä puhujan kanssa. Kärsin unettomuudesta, joten rukoilin: “Jumala, jos olet todellinen, niin anna minun kyetä nukkumaan tänä yönä.” Nukuin koko yön hyvin. Seuraavana päivänä anoppi ajoi minut ulos talosta. Otin 12-vuotiaan poikani mukaan ja menimme työpaikalleni koululle yöksi. Aamulla vuodatin sydämeni hädän Jumalalle, ja juuri sinä päivänä korealainen kristitty koulun työntekijä avasi kotinsa minulle ja pojalleni. Hän myös auttoi minua alkuun uskossani. Jonkin ajan päästä rohkaisin mieleni ja menin käymään anopin luona. Kerroin hänelle Jeesuksesta ja kehotin kuuntelemaan Krusa FM -asemaa. Kolme vuotta myöhemmin anoppi antoi elämänsä Jeesukselle – ja pyysi minulta anteeksi menneitä tekojaan. Nyt johdan seurakuntaa Kratien maakunnassa. Olen äärettömän kiitollinen perheradiolle, joka muutti elämäni ja auttaa edelleen jatkuvasti.

Khmer

Kun vielä asuin Iranissa, rakastuin 18-vuotiaana armenialaiseen tyttöön. Sen rakkauden takia olen saanut kahdesti raippoja. Heidän perhe uskoi Jeesukseen. Nyt Turkissa olen töissä yliopiston klinikalla, ja sinne tuli potilas, joka myös uskoi Jeesukseen. Siksi kiinnostuin siitä, mitä Jeesus on opettanut. Selatessani tv-kanavia osuin teidän kristillisen kanavanne kohdalle. Silloin juuri joku pastori puhui Jumalasta. Pidin siitä. Tuntui siltä kuin Jumala olisi sanonut minulle, että hänen rakkautensa on vilpitöntä ja rehellistä. Muistin silloin miten se uskova tyttö ja hänen isänsä rakastivat toisiaan. Täällä Turkissa etsin käsiini ihmisen, joka pystyi kertomaan lisää Jumalan rakkauden suuruudesta. Sitten päätin itsekin alkaa seurata Jeesusta, ja hankin Raamatun. Nyt SAT-7 Pars -kanavan opetukset vahvistavat minua uskossa ja auttavat kasvamaan siinä. Tiedän, että Jumala muuttaa minua ja myös kansaamme Iranissa tämän kanavan avulla.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Olen Orgil, ja elän mieheni ja kahden lapsemme kanssa Bayanhongorin läänissä. Päätin hiljattain pyytää Jeesusta elämääni, ja aloin käydä seurakunnassa. Olen uusi uskova, ja yritän kuunnella hengellisiä lauluja ja lukea Raamattua säännöllisesti, mutta lukeminen ei ole kovin mielenkiintoista. Siksi aion mennä mukaan raamattupiiriin, jossa luemme Raamattua yhdessä toisten uskovien kanssa. Ystävä antoi minulle hiljattain pienen radion, jonka kautta voin kuunnella Wind FM -perheradion ohjelmia pitkin päivää. Raamattuohjelma on kuin hyvä ystävä. On suuri siunaus, kun ohjelma auttaa minua Raamatun lukemisessa ja ymmärtämisessä.

Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Synnyin rikkaaseen perheeseen. Meillä ei ollut rahahuolia enkä tuntenut ketään, jolla olisi ollut. Luotin siis sekä itseeni että rahaan. Olin kerran ystävän kanssa ja kuuntelimme radiota. Kuulimme ohjelmanne, jossa sanoitte, ettei kannata luottaa rahaan eikä mihinkään muuhun kuin Jumalaan. Sanat osuivat sydämeeni kuin veitsi. Halusin kuulla uuden ohjelman heti seuraavana päivänä, mutta huomasin, että pitikin odottaa viikko. Nyt olen kuunnellut ohjelmianne jo jonkin aikaa. Moni asia sydämessäni on muuttunut. En enää turvaa rahaan. Opin luottamaan Jumalaan ja haluan jakaa omastani tarvitseville.

Istanbul

“Vanhempani erosivat ja perhe hajosi, kun aloitin opiskelun. Opiskelusta ei oikein tullut mitään. Join paljon ja pelasin korttia kavereiden kanssa. Iltaisin kävelin kaduilla ja mietin elämäni vaikeuksia. Mielessäni oli vain: Miksi? Välillä halusin kuolla. Noin 10 vuotta sitten menin kielikouluun opiskelemaan englantia ja kuulin siellä Jeesuksesta ensimmäisen kerran. Eräänä iltana avasin radion ja kanavia etsiessäni osuin Krusa FM -perheradion kohdalle! Ohjelman puhuja sanoi: ’Jos haluat ottaa Jeesuksen vastaan elämääsi, voit rukoilla kanssani nyt.’ Hän rukoili radiossa ja minäkin rukoilin.

Seurakunnassa tapasin uskovan tytön, joka on nyt vaimoni, ja meillä on poikavauva. Minulla on pieni kauppa Phnom Penhissä. Kun vaimoni on töissä, lapsi on kaupassa. Minulla on Krusa-FM koko ajan päällä – ja naapurikauppiaatkin kuulevat sen! Olin aiemmin hyvin ylpeä. Perheradion ohjelmien avulla olen tullut nöyremmäksi ja kuuliaisemmaksi Jumalalle.”

Khmer

TWR:llä oli ratkaiseva merkitys pelastumisessani. Olen 47-vuotias nainen. Synnyin ja kasvoin hinduperheessä. Lapsuudestani asti osallistuin hindujumalien palvontaan. Vuonna 2015 sairastuin, ja käteni ja sääreni turposivat enkä pystynyt kävelemään tai käymään työssä. Koska olin aina ollut hindu, menin ensin poppamiesten luo, sitten lääkäriin, mutta en saanut apua. Tilanne vain paheni eikä näyttänyt olevan toivoa paranemisesta. Kerran ystäväni sanoi, että pitää uskoa Jeesukseen, niin paranee. En tiennyt lainkaan, miten uskoa ja mitä pitäisi tehdä. Hän kehotti kuuntelemaan radio-ohjelmaa meidän vasavin kielellämme.

Etsin ohjelman heti radiostani. Kuulin sanat: ”usko Jumalaan, ja hän täyttää sydämesi toiveet”. Ajattelin silloin, miksi en kokeilisi tätä. Kuuntelin puhujaa, luotin häneen ja rukoilin Jumalaa. Jumala paransi minut kokonaan. Sen jälkeen koko perheeni on kääntynyt seuraamaan Jeesusta. Kuuntelemme aina ohjelmanne.

Palautteet Intia Nainen

Olen Aida Algeriasta. En tiennyt SAT-7 -kanavasta ennen kuin äiti pyysi minua kanssaan katsomaan Kotikirkko-ohjelmaa. Olin todella hämmästynyt, kun hän alkoi selittää minulle kristittyjen ohjelmassa mainittuja raamatunkohtia. Sitten huomasin, että hän osasi monta Raamatun jaetta ulkoa, vaikka hänellä ei ole Raamattua. Hän oli oppinut ne aiemmista jaksoista. Ja hän puhui Jeesuksesta lämpimästi. Kun ohjelmassa tuli rukouksen vuoro, en voinut olla yhtymättä rukoukseen äidin kanssa. Teette ihmeellisen hienoa ohjelmaa.

Palautteet Arabia Lähi Itä Nainen

Kiitos! Anteeksiantaminen on vaikeata, mutta onnistuitte selittämään asian hyvin. Se auttoi minua.

Oasis Media TV:n Katsoja

Olemme muslimeja, mutta kuuntelemme innokkaasti amharankielistä radio-ohjelmaanne Totuuden tie, joka opettaa meille Jeesuksesta (Isa Al Messiah). Opetus on ällistyttävää, koska Koraanimme perusteella emme ole ymmärtäneet samoin. Koraanissa sanotaan kuitenkin, että Isa Al Messiah on todellinen Jumala ja Pelastaja. Olemme eläneet muslimeina koko ikämme, emmekä ole kuulleet sitä aikaisemmin siten. Nyt olemme oppineet monia asioita. Pelkästään meidän alueellamme on puolessa vuodessa kuusi muslimia vastaanottanut Jeesuksen Pelastajanaan.

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Hei! Kuuntelen kanavaanne joka päivä. Olen ollut sairas syntymästäni asti. Äiti ja sukulaiset kehottivat minua suorittamaan enemmän uskonnollisia harjoituksia, että paranisin. En halunnut tehdä niin, koska uskon Jumalaan, mutta he sättivät minua ja se on vaikeaa. Haluaisin päästä seurakuntaan sunnuntaisin, mutta ei ole ketään, joka veisi. Minulla ei ole ketään muuta, jolle kertoa näitä ajatuksia. Kiitos, että kuuntelette.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olen kuunnellut khariankielisiä ohjelmia niiden alusta saakka. Aiemmin en osannut kuvitellakaan, että meidän kielellämme olisi jotain radiossa. Oman kielensä kuuleminen antaa tunteen kuuntelijalle hyväksymisestä. Kiitos siitä, että huomasitte meidänkin kielemme. Kävin kyllä seurakunnassa aiemminkin, mutta vasta ohjelmanne kautta pääsin lähemmäs Raamattua

Palautteet Intia Mies

Suku yrittää lähes joka päivä saada minua kääntymään heidän uskontoonsa. Olen kuitenkin edelleen kristitty, koska uskon, että vain Jeesus voi pelastaa minut. Mitä enemmän kuulen Jumalan sanaa Toivoa naisille -ohjelmista, sitä enemmän haluan pysyä Jeesuksen seurassa lopun elämääni. Rukoilkaa puolestani, että uskoni pysyisi lujana painostuksen keskellä.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Kun olin katsonut rukousohjelmanne, tajusin, että Jumala on hyvä eivätkä pahat asiat tule Jumalalta. Nyt elämässäni on toivo, ja sain sen teiltä. Toivottavasti nämä ohjelmat jatkuvat kanavallanne.

Istanbul

Olen perheeni ainoa Jeesukseen uskova. Mieheni on armeijassa ja meillä on neljä lasta. Toivoa naisille on todella hyvä ohjelma. Meillä on paljon vaikeuksia, mutta ohjelmasta saan aina iloa, lohdutusta ja rohkaisua. Sen kautta tiedän, etten ole vaikeuksissa yksin, vaan Jeesus on kanssani. Mies ja lapset eivät vielä usko. Rukoilisitteko, että Jumala tekisi työtään heidän sydämissään. Joskus mies on minulle vihainen uskoni johdosta ja se sattuu, mutta tiedän, että Jeesus haluaa, että rukoilen kärsivällisesti perheeni puolesta

Khmer

Afganistanilainen rakennusinsinööri kertoi Viberin kautta: “Opiskelin insinööriksi Iranissa, ja nyt minulla on työpaikka valtiolla Afganistanissa. Jokin jihadistiryhmä tappoi vanhempani neljä vuotta sitten. Silloin aloin kyseenalaistaa islamia. Yritin saada Raamatun täällä olevilta amerikkalaisilta, mutta en saanut. Kerran tv:tä katsoessani osuin SAT-7 Pars -kanavalle. Pidän kanavalla kuultavista lauluista. Iltaisin katson siltä kristillisiä elokuvia. Joskus appeni katsoo kanssani ja pitää näkemästään. Minusta on tullut kristitty kanavanne kautta.”

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Mieskuuntelija Intian Biharin osavaltiosta: ”Kouluttamattomana oli vaikea huolehtia perheestä. Masennuin ja aloin juoda. Humalassa olin väkivaltainen kotona. Lopulta päätin tehdä itsemurhan. Kaadoin kerosiinia päälleni ja sytytin itseni tuleen. Naapurit kuitenkin pelastivat minut. Vähän sen jälkeen meillä kävi kristitty evankelista ja antoi meille radion. Hän myös asetti siihen TWR:n kristillisten ohjelmien taajuuden. Niin kuulimme Toivoa naisille -ohjelman, jossa juuri silloin puhuttiin alkoholismista vapautumisesta. Aloimme kuunnella säännöllisesti. Pian ymmärsin, että olen syntinen ja tein parannuksen. Aloin uskoa Jeesukseen ja nyt myös vaimoni uskoo.”

Palautteet Intia Mies

Rauha teille! Olen Jeesukseen uskova Algeriasta. En aiemmin tiennyt Jeesuksesta juuri mitään. SAT-7 -kanavan ohjelmien kautta opin tietämään, kuka Jeesus todella on. Ohjelmanne ovat todella hyviä. Pidän erityisesti ohjelmista ”Ensiaskeleet” ja ”Tutkimme Raamattua”. Voisitteko soittaa enemmän lauluja ohjelmien välissä?

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Asun pohjois-Mongoliassa. Olen kuunnellut FEBCin perheohjelmia Mongoliassa jo monta vuotta. Vielä vuosi sitten vaihdoin kanavaa, kun alkoi selvästi kristillinen ohjelma, mutta sitten jokin minussa muuttui. En muista tarkkaan, milloin se tapahtui, mutta aloin kuunnella myös näitä ohjelmia ja nyt käyn seurakunnassa. Olen myös mukana pienryhmässä, missä tutkimme yhdessä Raamattua. Raamatun teksti on liian pientä, että pystyisin sitä lukemaan ja siksi kuuntelen radiosta ohjelmia, joissa opetetaan Raamattua. Kuuntelemalla radiota olen oppinut tuntemaan Jeesuksen

Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Tervehdys teille rakkaat, jotka aherratte kovasti meidän hyväksemme! Olen 37-vuotias kurdimies. Yritämme vaimoni ja kolmen lapseni kanssa pysyä hengissä Marivanin kaupungin lähellä olevassa kylässä. Kerran annoin vanhemmalle miehelle kyydin linja-autoasemalle. Kun saavuimme sinne, hän keräsi kaikki tavaransa, mutta unohti kirjansa autooni. Kirjan nimi oli Hapuilusta pelastukseen. Luin sen ja se teki minuun valtavan vaikutuksen. Tuo kirja sekä teidän SAT-7 Pars -kanavanne sielua rauhoittavat ohjelmat yhdessä johtivat minut ottamaan Jeesuksen vastaan Vapahtajanani.

Omistauduin aiemmin täysin hindulaisuuden jumalille ja jumalattarille, sillä jo nuoresta asti siivosin temppeliä. Aikuisena tajusin, että elämäni oli tyhjää ja pimeyden valtojen täyttämää. Kerran illalla naapurin radiosta kantautui ihmeen ihanaa puhetta. Se oli teidän ohjelmanne. Ostin oman radion. Ohjelmien kautta opettelin rukoilemaan. Heti kun rukoilin Herraa Jeesusta, pimeys katosi sisimmästäni. Lopulta kävin kasteella ja liityin seurakuntaan. Sukulaiset vastustavat, mutta en luovu uskostani, sillä Jumala vahvistaa minua.”

Intia-palautteiden Kuva

Suorien lähetystenne katsojien soitot ohjelmaan ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Ne osoittavat, että meillä kaikilla on samoja ongelmia. Nyt myös tajuan, että täällä Turkissa on muitakin minun kaltaisiani uskovia.

Istanbul

Halusin jo aiemmin aloittaa raamattukirjekurssin, mutta pelkäsin, koska ajattelin, että tulisin jotenkin aivopestyksi. Sitten kuulin ”Keikon kirjelaatikko” -ohjelman, ja pelkoni kaikkosivat. Olen niin halunnut löytää jonkun, johon voin luottaa, ja haluan tietää, onko Jeesus Kristus sellainen. Olisi ihanaa, jos Jumala todella on rakkaus, armo ja lohduttava Herra. Olen 63-vuotias mies, ja elän taloudellisten vaikeuksien keskellä. En voi luottaa kehenkään muuhun kuin todelliseen Jumalaan. Ohjatkaa minua eteenpäin.

Japanilainen Copy

"Kuuntelen Sydänystävä-ohjelmaa säännöllisesti. Tulin uskoon kaksi vuotta sitten. Sydämessäni on paljon huolia. Olen ainoa kristitty kylässäni. Ihmisten eivät yhtään pidä siitä, että kuuntelen kristillisiä ohjelmia, ja he kritisoivat minua siitä. Mietin taloni myymistä ja muualle muuttamista, mutta en saa taloa myytyä. Olin masentunut ja ajattelin jo parin kuukauden ajan itsemurhaa, mutta en yrittänyt sitä. Työkseni myyn itse tekemääni ruokaa ja se menee hyvin kaupaksi. Sunnuntaisin käyn kirkossa. Olen joka päivä riippuvainen Jumalasta. Soitan nyt pyytääkseni ohjelmassa mainittuja kirjoja “Suuri Jumala” ja “Syntiä vastaan taisteleminen”.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Kasvoin konservatiivisessa perheessä. Minulla on neljä vanhempaa veljeä. Koko lapsuuteni minun täytyi palvella heitä, ja sen lisäksi he hakkasivat minua. He pakottivat minut 16-vuotiaana naimisiin vanhemman miehen kanssa. Mieheni on rikas, ja hän on antanut työpaikan veljilleni. Olen nyt 25-vuotias, ja minulla on kolme lasta. Mieheni ei kunnioita minua, ja hän lyö minua. Kaikki tietävät sen, mutta eivät välitä. Vuoden verran olen kuunnellut Toivoa naisille -ohjelmaanne, ja se on lohduttanut minua. Sain paljon apua siitä, kun soitin teille salaa. Kiitos, että olette ystävä minulle.

Istanbul

"Kuuntelen kutchinkielistä ohjelmaa aina tiistaiaamuisin. Ajanpuutteen vuoksi en ehdi kirjoittaa teille usein. Tämän ohjelman kautta tulin tuntemaan Herran Jeesuksen Kristuksen, ja että Hän antoi elämänsä puolestamme. Hänen uhrinsa hämmästyttää. Ohjelmista olen oppinut, että pelastus on ainoastaan Jeesuksessa. Kiitän teitä kaikesta hyvästä työstänne heimomme hyväksi."

Intia-palautteiden Kuva

"Perheemme kuuluu toisen uskonnon piiriin. Olemme keskiluokkaisia, meillä on huonekalukauppa. Teen myös puusepäntöitä, sillä en ole käynyt kouluja. Olen aina kuunnellut mielelläni hindinkielisiä elokuvalauluja radiosta. Työtä tehdessänikin pidän radion lähellä. Yhtenä iltana etsiessäni taas musiikkia, osuin magahinkielisen ohjelmanne kohdalle. Kuuntelin sen kokonaan ja tunsin rauhaa. Kuuntelin myöhemminkin ja aloin huomata itsessäni muutoksia. Alaisetkin ihmettelivät, miten olin muuttunut hyväntuuliseksi enkä ollut vihainen heille. Silloin tajusin, että ohjelmanne oli vaikuttanut sen. Olen uskossani vasta kuin pieni lapsi, minun täytyy vahvistua. Vain Jeesus voi muuttaa ihmisen, ja hän tekee sitä ohjelmien kautta. Olen todella kiitollinen teille!"

Palautteet Intia Mies

"Kiitos Herralle teistä SAT-7 Pars! Elämä olisi sietämätöntä, jos emme tietäisi olevamme teidän kanssanne yhtä Hengessä. Vaikka olemme kaukana, tuntuu kuin sydämemme olisivat yhtä Jumalassa. Te olette meille kuin perhe, yhtä rakkaita. Tosi surullista, että kanavan näkymisessä täällä Iranissa on ollut häiriöitä – vähään aikaan emme ole pystyneet katsomaan. Toivottavasti ne eivät jatku."

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Vanhempien kunnioittamisen teema on kiinnostanut minua jo pitkään. Odotan mielenkiinnolla lisää ohjelmia tästä teemasta. Kiitos.

Oasis Media TV:n Katsoja

Kazakinkieliset Toivoa naisille -ohjelmat koskettavat minua syvältä sydämestä. Olen kertonut niistä kotiryhmässämme. Olemme yhdessä tehneet parannusta Jumalan edessä ja kiittäneet häntä hänen armostaan. Ohjelmat koskettavat myös ryhmässä käyviä sisaria, ja näen sen heidän elämästään. Vaikka osaamme monet raamatunkohdat ulkoa, ohjelmien kautta niihin tulee lisää selvyyttä.

Keski Aasia Kauppahalli RAJ Paljon

Olen kuullut Toivoa naisille -ohjelman vasta neljä kertaa, ja yhden aiheena sattui olemaan abortti. Muistin silloin viimeisen raskauteni. En halunnut saada lasta ja yritin eri tavoin saada raskauden keskeytymään, mutta en onnistunut. Nyt poikani elää ja on terve. Tärkeintä oli saada kuulla ohjelmassa, että voin antaa itselleni anteeksi, koska Jumala antaa minulle anteeksi. Ei ollut sattumaa, että löysin nämä ohjelmat.

Khmer

Olen mukana Kroatian evankelisen kirkon radio-ohjelmien tekemisessä täällä Legradissa. Arkipäivän kohtaamisissa monet ihmiset – myös muut kuin seurakunnan jäsenet – mainitsevat radio-ohjelmamme. He pitävät niistä, ja sen jälkeen onkin helppo jatkaa keskustelua kristinuskosta. On hienoa olla tässä mukana ja nähdä, miten ohjelmat ruokkivat ihmisten sielua.

Plitvicka-järviltä Kuva Tapio Turunen 2005

Yritän katsoa SAT-7 Türk -kanavaanne säännöllisesti. Mieheni ei tiedä sitä. Avioliittomme on vaikeuksissa. Mieheni ei välitä minusta. Hän puhuu aina vain omista sukulaisistaan. Olen aika epätoivoinen. Katsoin rukousohjelmaanne, jossa puhuttiin avioliitosta. Kiitos näistä ihanista ohjelmista. Toivon, että kaikki katsoisivat niitä ja erityisesti ne, joilla on vaikeuksia.

Istanbul

Löysin SAT-7 -kanavan sattumalta, kun etsin arabiankielisiä kanavia. Jäin katsomaan, koska kuulin, kun marokkolainen mies (David Ezzine) juuri puhui Jeesuksesta – ja minäkin olen marokkolainen mies. Kuulin ensimmäisen kerran, että Uusi testamentti sisältää evankeliumin, joka on tarkoitettu kaikkien aikojen ihmisille. Kaikkien muslimien tapaan minäkin olen uskonut Koraanissa mainittuun Jeesukseen. Mutta ensimmäisen kerran minulle tuli outo tunne siitä, että jokin minussa on pielessä. Puhuit synnistä, anteeksiantamuksesta, pelastuksesta ja Jumalasta, joka on rakkaus. Ensimmäisen kerran tunsin, että olen kaukana Jumalasta. Synti on voimakas, mutta uskon, että Jumalan rakkaus on kaikkea muuta voimakkaampi.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Hyviä uutisia tänään: Minut kastettiin helluntaina! Kesti vuosia tulla tähän päivään, jota olin kaivannut pitkään. Te, rouva Keiko ja FEBC:n ohjelmat, olette se, joka tuki minua, heikkoa minua, näiden vuosien ajan. Halusin kertoa tämän teille, joka kerrotte minulle evankeliumia joka päivä!

Japanilainen Copy

Olin ateisti ja kunnioitin kaikkia uskontoja. Ajattelin, että ihmiset ovat itse ”jumalia”. Aloin kuitenkin pitää Jeesusta Herranani ryhdyttyäni kuuntelemaan Wind FM -kanavaanne ja erityisesti Turvavyö-ohjelmaa. Sen avulla olen alkanut tietää enemmän Jeesuksesta. Koska olen töissä viikonloppuisin, en pääse seurakunnan kokouksiin. Ennen en ymmärtänyt, miksi kristityt uskovat eri tavoin kuin muut uskonnot ja ohjaavat mielellään toisia kertomaan uskostaan. Nyt ymmärrän, että kaikki muut uskonnot kuin Jeesukseen Kristukseen uskominen ovat epäjumalanpalvelusta. Toivon saavani uuden työpaikan, jotta pääsisin sunnuntaisin seurakuntaan. Kiitos kanavastanne.

Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Meidän alueellamme kristityt ovat pitkään eläneet uhattuina. Aluetta johti kristinuskoa vastustava henkilö, joka teki kristittyjen elämästä vaikeaa ja vainosi meitä. Sellaisessa tilanteessa aloin etsiä jostain vastauksia ja löysin kurukhinkieliset ohjelmanne. Niiden kautta uskoni vahvistui ja pystyin elämään sellaisessa tilanteessa. Ohjelmien kautta myös rukouselämäni vahvistui. Opin ymmärtämään, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka uskovat.

Intia-palautteiden Kuva

Olen muslimi. Minulla on ollut kolme miestä, mutta nyt elän yksin. Olen kotoisin Itä-Jaavalta, mutta muutin Balille koska minulla on ollut HIV jo seitsemän kuukautta. En halua perheeni tietävän siitä, sillä he karkottaisivat minut. Nyt toinen silmäni on sokeutunut HIV:n seurauksena. Pelkään, että jos kuolen, kuka huolehtii hautajaisistani, koska minulla ei ole enää perhettä. Olen helpottunut, kun kuulin balinkielisen ohjelmanne ”Rukoillaan yhdessä”, ja kun soitettuani ohjelmaan te tulitte katsomaan minua ja rukoilitte puolestani.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Kiitos teille SAT-7 Pars, että olette minulle siunaukseksi. Olen yksinäinen Iranissa. Lauantai-iltaisin käyn armenialaisessa kirkossa rukoilemassa yksin, koska me kääntyneet emme saa osallistua heidän yhteisiin jumalanpalveluksiinsa. Mutta ohjelmistanne uskoni saa vahvistusta.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Katson ”Tytön maailma” -ohjelmaa, koska siitä saa niin paljon tietoa. Olen oppinut tekemään erilaisia askarteluja ja muuta, ja monia Raamatun kertomuksia. Lähetän kaikille ohjelman tekijöille onnitteluni!

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Elämässäni tapahtui jotain hyvin ikävää, jonka takia olin pettynyt ja elämästä katosi toivo. En nähnyt valoa tulevaisuudessa enkä halunnut elää. Kerran olin kulkemassa kylämme läpi, kun kuulin jonkun radiosta sellaista puhetta, joka antoi toivoa, ja pysähdyin kuuntelemaan. En ollut kuullut sellaista koskaan aiemmin. Siinä puhuttiin Jeesuksesta. En oikein tiedä, mitä silloin tapahtui, mutta ohjelman jälkeen vain sanoin: ’Herra Jeesus, auta minua.’ Sinä päivänä ymmärsin, että Jeesus voi auttaa myös minunlaistani syntistä. Nyt olen antanut elämäni Hänelle, ja toivon, että pääsisin osaksi Hänen perhettään.

Intia-palautteiden Kuva

Sydänystävä-ohjelmassa puhutaan juuri anteeksiantamisesta. Tämä aihe koskettaa sydäntäni erityisesti. Ohjelmassa käytävä keskustelu on hyvä. Olen kuunnellut ohjelmaa noin kuukauden ajan, ja haluan sanoa, että se on hyvä ohjelma. Ihailen tapaa, jolla teette sitä, ja toivon, että se saa jatkua.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Hei, toivoisimme teiltä apua. Täällä Jemenissä ei ole pyhäkouluja, mutta meillä on ryhmä kristittyjä lapsia, joita haluaisimme opettaa. Voitteko lähettää jotain raamattumateriaalia.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Olin epätoivoisessa tilanteessa, kun löysin Toivoa naisille -radio-ohjelmanne. Tuntui, että kaikki ovet elämässä sulkeutuivat. Olin elossa, mutta kuin kuollut. Sitten kuulin, miten sanoitte ohjelmassa, että ihminen voi luottaa Jumalaan. Halusin kokeilla sitä. Rukoilin, että Jeesus auttaisi. Sanoin hänelle, että hän on ainoa, joka voi auttaa minua ja haluan luottaa häneen. Samalla kyllä ihmettelin, että ylipäätään rukoilin sellaista. Jumala kuuli rukoukseni ja auttoi… Hänen avullaan selvisin vaikeuksistani. Nyt tunnen Hänet ja uskon Häneen.

Istanbul

Kuuntelen mielelläni indonesiankielistä Toivoa naisille -ohjelmaa, varsinkin kun ohjelman toimittaja keskustelee lääkärin kanssa. He puhuvat monista terveysasioista. Ohjelman kautta myös uskoni Jeesukseen saa vahvistusta, vaikka elänkin ihmisten keskuudessa, jotka eivät usko Jeesukseen.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Taustamme mieheni kanssa on toisen uskonnon piirissä. Viljelemme maata ja meillä on yksi tytär. Löysin Toivoa naisille -ohjelmat näin. Minulla oli kovia vatsakipuja. Kävin monien lääkäreiden luona, mutta diagnoosia ei osattu tehdä. Kävin myös poppamiesten luona. Kaikkeen meni paljon rahaa ihan turhaan enkä saanut rauhaa. Sitten joku näki surkean tilani ja sanoi, että monet ovat saaneet siunausta Toivoa naisille -ohjelmasta. En omistanut radiota, mutta lainasin naapurilta. Kuuluvuus oli vähän huono, mutta kuulin selkeästi, että minua kehotettiin avaamaan sydämeni ovi Herralle, joka kolkuttaa. Polvistuin ja rukoilin Jeesusta elämääni. Tapahtui ihme, sillä viikossa vatsakipu parantui. Olen todistanut Herrasta monille ja moni on tullut uskoon. Tiedän, että jos en olisi kuullut radio-ohjelmasta, en olisi saanut tietää Jeesuksesta.

Palautteet Intia Nainen

"Nimeni on Ali. Vartuin vanhoillisessa muslimiperheessä Saudi-Arabiassa. Pienestä pojasta asti luin ja opiskelin koraania päivittäin, sekä rukoilin ja paastosin islamin velvoitteiden mukaisesti. Tunsin silti itseni täysin tyhjäksi, sillä palvoin Jumalaa vain ulkoisesti. Eräänä iltana tunsin sisäistä tuskaa. Huusin Jumalaa sydämeni pohjasta ja sanoin: "Herra, näytä minulle totuus! Onko se Jeesus vai Muhammed?” Jumala näytti minulle totuuden radioaaltojen välityksellä! Kun selasin radiokanavia tuona iltana yrittäessäni saada unta, yksi kanava muutti loppuelämäni. Se oli Trans World Radio, joka lähetti arabiankielistä kristillistä ohjelmaa. Oli ihmeellistä, kuinka sain ohjelmista vastauksia kysymyksiini ja epäilyihini. Aivan kuin he olisivat tienneet kamppailuni ja ajatukseni ja olisivat vastanneet suoraan minulle! ... Minut kastettiin salassa, ja nyt tahdon kertoa kaikille, että Jeesus on tie ja totuus."

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Sansa tukee turkinkielisen Toivoa naisille -ohjelman valmistusta ja radiointia. Se radioidaan paikallisradioasemalta Istanbulissa ja Ankarassa. Tiimi tapaa joitakin kuuntelijoita säännöllisesti joko yksittäin, perheinä tai pienissä ryhmissä. Tiimi kertoo: ”Eräs nainen suunnitteli kovasti avioeroa. Pyysimme häntä rukoilemaan asian suhteen. Kävimme hänen luonaan säännöllisesti ja rukoilimme yhdessä. Me tiiminä myös päätimme rukoilla pariskunnan puolesta joka ilta tiettyyn aikaan. Herra kuuli rukouksemme. Nainen alkoi osoittaa suurempaa rakkautta ja ymmärtämystä miestään kohtaan eikä enää toivo eroa. Herra kosketti koko perhettä. Ilman radio-ohjelmaa emme tietäisi heistä mitään.”

Istanbul

Minusta tuli kristitty hiljattain ja haluan kertoa teille kuinka se tapahtui. Olin kihloissa ja tulin raskaaksi. Emme sulhaseni kanssa kuitenkaan halunneet lasta juuri silloin ja päätimme, että teen abortin. Kävimme lääkärissä ja sovimme abortin suorittamisesta parin päivän päästä. Sitä edeltävänä iltana katsoimme televisiota ja siirryimme kanavalta toiselle. Silloin osuimme myös SAT-7 Pars -kanavalle ja jäimme katsomaan sitä. Puhuja, tri Sasan Tavasoli, puhui juuri kristinuskon käsityksestä abortista. Hänen puheensa teki meihin niin suuren vaikutuksen, että päätimmekin pitää lapsen. Nyt meillä on pieni lapsi ja meistä on tullut kristittyjä. Siunatkoon Jumala teitä!

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Lähetän tämän viestin Saksasta, jossa olen nyt pakolaisena. Minulla on teille kysymyksiä, kun olen kuunnellut muutamia ohjelmianne netistä. Onko ihmisellä todella mahdollisuus tehdä valintoja elämässä? Emmekö olekin vain kuin marionetteja Jumalan käsissä? Luotiinko meille todella vapaa tahto? Sanokaa minulle, miten voin tahtoa mitään, kun olen satojen kilometrien päässä ainoasta kodista, jonka tunnen? Kaukana ystävistä ja koulusta. En halunnut lähteä pois, mutta minut pakotettiin. – Saatuaan vastauksen Lähi-idästä, sama kirjoittaja kirjoitti uudelleen:

Kiitos siitä, että vastasitte kysymyksiini. Kiitos rukouksistanne. Näyttää siltä, että ne toimivat – eivät ehkä olosuhteitteni kohdalla, mutta minussa itsessäni. Jotenkin minuun on tullut varmuus, että tulevaisuuteni on Jumalan kädessä eivätkä Hänen antamansa rakkaus ja rauha muutu. Päätän siis, että Jumala on isäni ja Hän pitää minusta huolen.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Olen muslimi, mutta pidän kovasti Psalmeista ja ohjelmastanne “Laulamme yhdessä”. Haluan kertoa teille, että luen Raamattua. Pidän kohdasta, jossa Jeesus puhuu ikuisesta elämästä. Se todistaa, että Hän on Herra ja Jumala. Vaikka olenkin muslimi, enkä usko ylösnousemukseen, uskon kuitenkin, että Jeesus on Jumala. Soittaisitteko laulun ”Valitsen sinut, koska sinä olet elämä ja totuus

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Kouluttamattomana oli vaikea huolehtia perheestä. Masennuin ja aloin juoda. Humalassa olin väkivaltainen kotona. Lopulta päätin tehdä itsemurhan. Kaadoin kerosiinia päälleni ja sytytin itseni tuleen. Naapurit kuitenkin pelastivat minut. Vähän sen jälkeen meillä kävi kristitty evankelista ja antoi meille radion. Hän myös asetti siihen TWR:n kristillisten ohjelmien taajuuden. Niin kuulimme Toivoa naisille -ohjelman, jossa juuri silloin puhuttiin alkoholismista vapautumisesta. Aloimme kuunnella säännöllisesti. Pian ymmärsin, että olen syntinen ja tein parannuksen. Aloin uskoa Jeesukseen ja nyt myös vaimoni uskoo

Palautteet Intia Mies

Muutimme itä-Turkista Istanbuliin. Kasvoin muslimikodissa. Minua ei lähetetty kouluun, koska perheeni on sitä mieltä, etteivät tytöt tarvitse koulutusta. Olen vain heidän palvelijansa. He sanovat, että sitä varten minä olen syntynyt. Minut annettiin vaimoksi hyvin vanhalle miehelle. Minulla on jo neljä lasta ja olen 24-vuotias. Mutta tunnen itseni paljon vanhemmaksi. Perheemme on köyhä. Te olette minulle kuin uusi ikkuna elämään. Sain teiltä taas toivoa. Olen muslimi, mutta tunnen jotain aivan erilaista kuunnellessani ohjelmianne. Olen oppinut niistä paljon. Vaikean elämäni vuoksi melkein vihasin Jumalaa. Ohjelmienne kautta olen kuitenkin ymmärtänyt, että Hän rakastaa minua. En ole koskaan kokenut olevani rakastettu. Ääni sisälläni kehottaa minua hyväksymään Jeesuksen Vapahtajanani, mutten tiedä, mitä tehdä.

Istanbul

Asun Phnom Penhissä. Minulla on kaksi lasta. Avioliittomme alkoi hyvin. Olimme kumpikin opettajia. Kaiken piti olla hienosti. Sitten mieheni alkoi muuttua, olla öitä poissa kotoa. Tuli pahoja riitoja ja kärsin kovasti. Pojan syntymän jälkeen hän taas katosi. Silloin otin avioeron. Jouduin tekemään kahta työtä, mutta siltikään rahat eivät riittäneet. Rukoilin jumalilta apua. Apua ei tullut. Minusta tuli kova ja ilkeä. Kukaan ei halunnut auttaa meitä.
Sitten kuulin seurakunnasta, jossa jaettiin riisiä, ja menin hakemaan sitä lapsiani varten. Samalla siellä oli hengellinen kokous. Eräs nainen kertoi minulle Jeesuksesta ja Krusa FM -radioasemasta. Hän kutsui myös kokouksiin, mutta en mennyt pitkään aikaan. Autoin kyllä riisinjakelussa. Lopulta osallistuin myös kokouksiin. Pastori rukoili puolestani ja pyysin Jeesusta elämääni. Katkeruuteni on hälvennyt. Kuuntelen Krusa FM -asemaa joka päivä aamulla ja illalla. Jumala antoi minulle rauhan kun kuuntelin ohjelmia. Nyt voin taas hymyillä.

Khmer

Uskoin ennen moniin jumaliin. Kun sairastuin, turvauduin noituuteen ja mustaan magiaan. Uhrasin vuohen ja kukon, mutta en parantunut, vaan tilani paheni. Sitten eräs tuttu nainen kertoi bhilinkielisistä kristillisistä radio-ohjelmista, joiden kautta saisin apua. Päätin kokeilla. Yllätyin suuresti. Rukoilin Jeesusta, kuten ohjelmassa kehotettiin. Paranin ja sain rauhan. Vähitellen ymmärsin enemmän evankeliumia ja päätin seurata Jeesusta. Ohjelmien kautta saan vahvistusta uskolleni. Olen kertonut ohjelmista monille naisille.

Palautteet Intia Nainen

Olen 34-vuotias. Poliisi sai minut kiinni huumeiden myynnistä ja jouduin puoleksitoista vuodeksi vankilaan. Siellä kuulin Jeesuksesta ja minusta tuli kristitty. Toivoa naisille -ohjelma on hyvä, sillä opin siitä vaimoni kanssa käytännön elämään liittyviä asioita ja lisäksi saamme rohkaisua hengellisestä osuudesta. Rukoilkaa puolestamme, että saisimme hyvän elämän ja oppisimme tuntemaan Jumalan paremmin.

Khmer

Naiskatsoja Iranista soitti SAT-7 Pars -tv-kanavalle: "Soitan teille yhdestä Iranin pienimmistä kylistä. En voi kertoa kylän nimeä, enkä omaanikaan. Olen katsonut ohjelmianne jo usean vuoden ajan ja ne saivat minut vakuuttuneeksi, että Jeesus on oikea totuus. Uskalsin antaa elämäni Jeesukselle, mutta en uskalla kertoa kääntymisestäni miehelleni ja lapselleni. Voisitteko rukoilla, että Jumala koskettaisi heidän sydäntään?"

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Etiopiasta oromonkieliseltä kuuntelijalta: "Kuuntelen viiden naapurin ja ystävän kanssa jokaisen ohjelmanne. Ohjelmien johdosta halusimme tietää lisää sekä Raamatusta että koraanista. Etsimme koraanista kohtia Raamattua vastaan ja luimme samalla Raamattua. Sitten tajusimme, että radio-ohjelmissa kerrottiin totuus. Jeesus on ainoa armollinen Jumala ja ainoa Vapahtaja. Meistä jokainen antoi elämänsä hänelle ja nyt olemme kristittyjä. Rukoilkaa turvallisuutemme puolesta."

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Nainen Iranista kirjoittaa SAT-7 Pars -kanavan katsojapalvelun työntekijälle: ”Kiitos, että otit yhteyttä. Katson SAT-7 Pars -kanavan hyviä ja opetuksellisia ohjelmia. Opin jokaisesta ohjelmasta jotain uutta. Turvallisuusseikkojen vuoksi toivon, että pidämme yhteyttä mieluummin Telegram-sovelluksen kautta kuin puhelimella soittamalla. Näin Jeesus-elokuvan 16-vuotiaana. Siitä lähtien olen halunnut tietää kristinuskosta. Nyt haluan sitä vielä enemmän. Kiitos kaikesta avusta ja opastuksesta, jota saan sinulta.”

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Kuuntelen Toivoa naisille -ohjelman poikkeuksetta. Joka kerta siitä on iloa. Saan hyviä vinkkejä. Erityisesti jakso "Onnellisen perheen perusta" on auttanut meitä. Se auttoi minua parantamaan yhtä ja toista tapaani. Opin paljon siitä, miten miehen ja vaimon tulee käsitellä asioita, ja varsinkin listoista, joissa kerrottiin, miten kannattaa ja miten ei kannata toimia. Olen varma, että jokaisessa perheessä kannattaisi kuunnella näitä ohjelmia.

Palautteet Intia Nainen

Aloimme kuunnella koko perheenä ohjelmianne noin vuosi sitten. Olimme kokeneet pelastuksen Jeesuksessa jo ennen sitä, mutta pidimme sen salassa. Rukoilimme mahdollisuutta kertoa Jeesuksesta ja sitten saimme radion. Aloimme kutsua muslimeja meille aamuin illoin kuuntelemaan ohjelmia, yleensä noin 25 henkeä kerralla. He tulevat, koska meilläkin on muslimitausta. Ohjelman loputtua selitän vaimoni kanssa, mistä siinä puhuttiin. Ohjelman puhuja ottaa Jeesukseen liittyviä lainauksia koraanista, joten ihmiset hyväksyvät hänen puheensa. Haluan rohkaista teitä: Jumala käyttää radio-ohjelmia ihmeellisellä tavalla. Käyttäkää edelleen koraania ohjelmissanne, sillä se tekee ihmisille paljon helpommaksi hyväksyä sen, mitä puhutte Jeesuksesta.”

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Olen muslimi ja käännyin kristityksi viisi vuotta sitten. Katson SAT-7:n ohjelmia säännöllisesti. En voi katsoa televisiosta, koska muut perheenjäsenet ovat siitä vihaisia. Siksi katson puhelimesta sovelluksenne kautta. Kiitos paljon ohjelmista. Toivon, että voisitte tehdä ohjelman juuri meille tunisialaisille ja sillä arabian kielen korostuksella, jolla me puhumme.

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Nuori nainen Kambodžasta: “Myyn äitini kanssa vihanneksia torilla lähellä kirkkoa. Kuuntelemme tosi mielellämme kaikkia TWR:n ohjelmia, joita paikallisradio täällä lähettää. Kuulin hiljattain Toivoa naisille -ohjelmassa hyvänä ystävänä olemisesta. Mutta meillä on vaikeuksia, sillä meillä oli maata, mutta nyt yksi rikas mies on ottanut maan itselleen, ja siitä tulee oikeusjuttu. Meitä kyllä avustaa yksi järjestö tässä oikeusasiassa, mutta pyydän teiltä esirukousta, että Jumala paljastaisi totuuden viranomaisille.”

Khmer

Pidän kanavastanne, katson sitä netissä. Olen muslimi. Ensin olin vihainen Jumalalle, koska on niin paljon sotia ja surua. Mietin, eikö Jumala välitä vai eikö hän pysty auttamaan. Sitten katsoin Prayer Season -ohjelmaanne. Ymmärsin, että Jumala on hyvä eivätkä pahat asiat tule häneltä. Nyt sisälläni on toivo, ja se on kanavanne ansiota. Toivottavasti jatkatte tämän kaltaisten ohjelmien tekemistä.

Istanbul

Olen kuunnellut khariankielisiä ohjelmia nyt vuoden ajan. Ennen elimme täällä maaseudulla niin kuin heimomme esi-isät ennen meitä. Kiitos siitä, että opetatte meille Jumalan Sanaa ja autatte meidät pois vääriltä teiltä. Ponnistelunne tuottavat hedelmää Jumalan kunniaksi!

Intia-palautteiden Kuva

En ole taustaltani kristitty. Elämäni oli täynnä pahuutta, kun gujaratinkielinen Toivoa naisille -ohjelma kiinnitti huomioni. Ohjelmien kautta Jeesus astui elämääni ja muutti minut kokonaan. Hän on siunannut elämäni kaikkia osa-alueita. Kotona minut torjuttiin, mutta siitä uskoni vain vahvistui. Kuuntelen ohjelman joka kerta. Olen oppinut paljon Jeesuksesta ja hänen seuraamisestaan. Voitteko rukoilla kanssani, että sukunikin alkaisi kuunnella Toivoa naisille -ohjelmia?

Palautteet Intia Nainen

Kiitollinen SAT-7 Pars -kanavan katsoja lähetti viestin Telegram-sovelluksen kautta: ”Miten toivonkaan, että voisin tavata teidät ja kertoa kaikista niistä ihmisistä, jotka ovat löytäneet uskon Jeesukseen kanavanne kautta. Monien iranilaisten seurakuntien johtajat suosittelevat kanavaanne ja sen opetusohjelmia omien seurakuntiensa jäsenille. Ihmisiä tulee ensin Kristuksen tuntemiseen kanavanne kautta ja sen jälkeen sen opetusohjelmien kautta he oppivat tuntemaan Jeesusta paremmin.”

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Viesti katsojalta Lähi-idästä: "Kiitos kaikille teille, jotka annatte mahtavan panoksenne SAT-7 Kids -kanavalle. Voin tosissani ja ylpeänä sanoa, että tämä kanava on ensimmäinen ja ainoa kanava, jota katsomaan voin hyvillä mielin jättää lapsemme. Tiedän, että teidän kanavanne kanssa he ovat turvassa ja innoissaan saadessaan oppia hyviä asioita.”

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kiitos jaavankielisestä Toivoa naisille  -ohjelmasta. Siinä puhuttiin juuri punaisesta guava-hedelmästä. Olen tiennytkin, että siinä on A-, B- ja C-vitamiinia. Nyt kuulin, että se auttaa myös dengi-kuumeen aikana. Sain myös siunausta Jumalan sanasta, joka taas veti minua lähemmäs Jumalaa.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Minulla oli pahoja vatsa- ja rintakipuja. Lääkärit eivät osanneet auttaa. Sinun toivosi -ohjelmasta rohkaistuin pyytämään esirukousta. Nyt olen paljon paremmassa kunnossa. Kiitos rukouksista.

Palautteet Intia Mies

Minulle kerrottiin pikkutyttönä Jeesuksesta ja uskoin Häneen. Sitten tulivat Pol Potin hirmuhallinnon kamalat vuodet. En muistanut Jeesusta. Menin naimisiin, mutta aikanaan liitto päättyi tuskalliseen eroon. Pari vuotta sitten löysin Krusa FM -radioasemanne siskoni radiosta, sillä minulla ei ollut omaa. Ohjelmien kautta muistin, miten olin lapsena luottanut Jeesukseen. Radioaseman kautta löysin seurakunnan ja annoin elämäni uudelleen Jeesukselle. Jumalan sana on parantanut sydämeni kivun. Ja kuuntelijakokouksessanne sain teiltä oman radionkin!”

Khmer

Kuulin Nuoret sydämellä -ohjelmanne ensimmäistä kertaa ja pidin siitä. Haluaisin olla ystävänne, vaikka edustankin toista uskontoa. Pidän spontaanista ja todenmukaisesta tavasta, jolla puhutte elämän asioista. Sain ihan oikeasti toivoa kaiken tämän vaikean keskellä, jossa joudumme elämään.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Minulla on vaimo ja neljä lasta. Palvoimme suurella hartaudella perinteisiä jumaliamme, vietimme juhlat ja suoritimme rituaalit. Olin harjoittanut myös noituutta. Kaikki oli hyvin, kunnes tyttäreni paloi pahasti tapaturmassa. Veimme häntä paikasta toiseen hoitoon, mutta mikään ei auttanut. Naapuri kuunteli teidän ohjelmaanne radiosta. Hän kertoi meille Jeesuksesta, joka rakastaa meitä, ja se yllätti meidät täysin. Hän kutsui meidät kirkkoon, jossa rukoiltaisiin tyttömme puolesta. Vanhempani vastustivat, mutta lopulta kuitenkin menin. Jumala kuuli rukoukset, tyttö parantui ja me saimme rauhan uskosta Jeesukseen. Sen jälkeen vanhempani eivät ole vastustaneet uskoamme. Ohjelmien johdosta meillä on nyt vahva usko.

Palautteet Intia Mies

Pieni tyttö soitti SAT-7 Kids -kanavalle Egyptistä: "Rakastan Iltakertomus-ohjelmaa, koska siinä kerrotaan Jeesuksesta ja opin sen kautta Jumalan sanaa. Haluan saada Jeesuksen sydämeeni ja koko elämääni. Toivon, että lähetätte minulle kirjoja, joista saan lisää tietoa Jeesuksesta."

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

17-vuotias poika Iranista kertoo: ”Synnyin hyvin fanaattiseen muslimiperheeseen. Isä ei antanut meidän hankkia satelliitti-tv:tä. Vaikka perheeni oli syvästi uskonnollinen, join päivittäin lasin viiniä, ja siitä tuli minulle riippuvuus. Jonkin ajan päästä päätin lopettaa alkoholin juomisen eli tehdä parannuksen synnistäni. Lähetin sähköpostia eräälle mullahille ja kysyin neuvoa, miten voisin tehdä parannuksen alkoholin juomisesta. Sillä aikaa, kun odotin hänen vastaustaan, hankin salaa satelliitti-tv:n ja katsoin sitä huoneessani. Kuulin kanavastanne ja aloin katsoa ohjelmianne. Eräänä iltana kuulin eräästä ohjelmastanne, miten Jeesus lähestyi aviorikoksesta yllätettyä naista ja kuinka Hän antoi tälle anteeksi. Se mitä Hän vastasi fariseuksille oli hyvin kiinnostavaa. Sitten sain mullahilta vastauksen: hän kertoi, että minun pitää mennä poliisilaitokselle tunnustamaan syntini ja rangaistukseni olisi 180 raipaniskua. Ruoskinnan jälkeen pystyisin tekemään parannuksen. Tämä järkytti minua ja tajusin, miten suuri ero kristinuskon ja islamin välillä on. Toinen antaa katuvalle anteeksi, ja toinen tuomitsee ja rankaisee.”

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Lähestyn kunnioittavasti teitä kaikkia Perheradiossa! Olen kuunnellut ohjelmianne parin kuukauden ajan. Ne antavat minulle toivoa, että pystyn suoriutumaan siitä mitä minun pitää tehdä. Aiemmin olin täysin toivoton. Kerran kääntelin radion kanavanvalitsijaa ja löysin teidät. Kirjoitan nyt pyytääkseni raamattukirjekurssia, jossa puhutaan Jeesuksesta. Haluan, että hän johtaa elämääni ja opettaa minulle syvällisiä asioita.”

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olen kotoisin muslimiperheestä. Vanhempani seurasivat islamin opetuksia tarkasti. Emme saaneet olla tekemisissä minkään muun uskonnon kuin islamin kanssa. Kotona en siis koskaan saanut tietää mitään muista uskonnoista. Kuulin Jeesuksesta Kristuksesta ensimmäisen kerran aivan hiljattain somalinkielisestä Toivoa naisille -ohjelmasta. Olin sitä ennen kuullut, että Jeesus on profeetta, mutta en tiennyt, että hän voisi olla Vapahtaja. Nyt haluan tietää hänestä paljon enemmän. Haluan muuttua toisenlaiseksi, nöyräksi, hyväksi ja oikeudenmukaiseksi, niin kuin monet kristityt ovat. Rukoilkaa minulle viisautta kulkea oikeaa tietä.

Palautteet Afrikka Nainen

Olen pastori ja julistan evankeliumia sekä hindiksi että omalla kielelläni dhodiaksi. Nämä ohjelmat ovat täysin muuttaneet elämäni, koska ne ovat niin hyödyllisiä hengellisen työn tekijöille. Pystyn tekemään työtä nyt paremmin. Olen saanut lisää oppia Raamatusta ja sen kautta koko arkinen elämäni on muuttunut. Haluan nyt sydämestäni tehdä työtä, jotta heimomme ihmiset tulisivat tuntemaan Vapahtajansa Jeesuksen Kristuksen.

Intia-palautteiden Kuva

Etsin rauhaa, mutten saanut sitä hindulaisuuden jumalilta. Kun kuulin meidän mauchin kielellämme radiosta Jeesuksesta, pidin heti hänestä. Kuulin, että hän on sama eilen, tänään ja aina. Kun kerrottiin, miten Jeesuksen voi ottaa sydämeensä, tein niin. Kerroin äidilleni, ja kuuntelimme seuraavan ohjelman yhdessä. Hänkin otti Jeesuksen vastaan elämäänsä. Olimme löytäneet todellisen elävän Jumalan. Lakkasimme heti palvomasta hindulaisuuden jumalia. Kiitos Jumalalle siitä, että hän pelasti perheemme!

Intia-palautteiden Kuva

Vaimoni oli jotenkin kuullut Jeesuksesta ja alkanut seurata häntä, vaikka perheemme oli siihen asti tavallinen, harras muslimiperhe. Vähitellen kaikki viisi lastamme ja 8 lastenlastakin uskoivat Jeesukseen. Vain minä ja äitini pysyimme tiukasti islamissa, ja olinhan minä oman uskonyhteisöni aktiivinen jäsen. Samalla ihmettelin hämmentyneenä, kumpi oli oikea jumala: oman uskontoni vaiko Jeesus Kristus? Vaimo houkutteli minut kuuntelemaan TWR:n raamatunopetusohjelmaa kanssaan. Puhuja lopetti Jeremian kirjan sanoihin: ”Te etsitte minua, ja te löydätte minut. Koko sydämestänne te minua etsitte, ja minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra.” Kiitän Herraa tuosta pelastuksen päivästä. Mutta vielä oli jäljellä äiti. Hän näki minut kerran yöllä lukemassa Raamattua, ja luuli, etten enää suorita aamurukousta, koska olen niin väsynyt. Vastasin, ettei minun enää tarvitse rukoilla tiettyyn kellonaikaan, vaan saan puhua Jeesuksen kanssa aina! Silloin 88-vuotias äitini sanoi: ”Uskon, että Jumala antoi kaikkein kauneimman siunauksensa tälle perheelle. Minäkin tahdon liittyä teihin, maksoi mitä maksoi!”

Palautteet Arabia Lähi Itä Mies

Elän maassa, jossa tytöillä ei ole oikeutta minkäänlaiseen itseilmaisuun ilman tuomioita, sillä tyttö ei ole saman arvoinen kuin poika. Siksi kuuntelen ystävieni kanssa niin mielelläni Alan päiväkirja -ohjelmia netissä, koska siinä on paljon tyttöjä koskevia aiheita. Se opastaa meitä ja auttaa elämään tytön vaikeaa elämää. Tiedän, että arvomme tulee Herralta, ei maailmalta! Kiitos ohjelmista, ja jatkattehan niiden tekemistä, sillä ne ovat meille tosi tärkeitä.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Olen ottanut tavakseni kuunnella ohjelmianne BaoBao-sovelluksen kautta. Suosittelin sitä myös seurakunnassa. Kaikki olivat innoissaan! Aina kun vastaan tulee vaikea asia kristinuskossa, kuuntelen ohjelmianne ja löydän niistä vastauksia. Hengellinen elämäni vahvistuu tämän avulla. Toivon niin, että kaikilla olisi BaoBao kädessään!

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Avioiduin hyvin nuorena. Mieheni pahoinpiteli minua ja vammauduin. Sitten mieheni otti toisen vaimon ja elämme kaikki samassa talossa. Minulla ei ole mitään paikkaa, minne mennä. Vammani vuoksi arki on vaikeaa, mutta yritän pysytellä elossa. Jokin aika sitten aloin kuunnella Toivoa naisille -ohjelmianne. Niistä on tullut tärkeä osa elämääni. Voisinpa kuulla niitä joka päivä. Sananne antavat minulle toivoa. Kuuntelen muitakin kristillisiä ohjelmia tältä asemalta. Kaksi viikkoa sitten päätin antaa elämäni Jeesukselle. Nyt hän on minun voimani. Olen pannut toivoni häneen ja toivon, että hän pelastaa minut... rukoilettehan puolestani.

Istanbul

Kuuntelin taksissa radiota ja kysyin kuljettajalta, mikä asema se oli. Hän vastasi, että Wind FM -perheradio. Sen jälkeen olen kuunnellut pelkästään teidän asemaanne. Pidän erityisesti naisten asioita ja parisuhdetta käsittelevistä ohjelmista. Kiitos, että välitätte ohjelmissa perheistämme.

Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Kaksi lastamme ovat jo nuoria aikuisia. Harrastimme epäjumalanpalvontaa ja olimme kaukana elävästä Jumalasta. Vaikeuksien tullessa kävimme poppamiesten ja taikojen tekijöiden luona. Elämä oli kurjaa ja siitä puuttui rauha kokonaan. Sitten sairastuimme. En pystynyt kävelemään, pojalla oli kova kuume ja mieskin oli sairas. Kävimme sairaalassa ja poppamiesten luona, mutta apua ei tullut. Soitimme kylän pastorille ja pyysimme rukousta. Hän tuli käymään ja toi seurakunnan vanhimpia mukanaan. He rukoilivat, me paranimme ja aloimme uskoa Jeesukseen. Heiltä kuulimme gujaratinkielisistä Toivoa naisille -ohjelmista. Kuuntelin säännöllisesti. Sitten me kaikki menimme kasteelle. Ohjelmasta saa paljon apua perhe-elämään. Perustin ohjelman rohkaisemana kyläämme naisten rukousryhmän. Yhteinen rukous tuo meille siunausta. Saamme myös rukoilla maailman naisten puolesta. Anoppini ei ole vielä kristitty. Rukoilisitteko hänen puolestaan.

Intia-palautteiden Kuva

Olen kristitty, mutta mieheni ei ole. Monien vaikeuksien vuoksi ajauduin etäälle Jumalasta. Mieheni joi ja oli väkivaltainen. Yksi tytöistämme hukkui. Sitten mieheni lakkasi antamasta minulle rahaa ruoan ostamiseen, koska olin kristitty. Olimme muuttaneet lähelle kirkkoa ja seurakunnan pastori rohkaisi minua luottamaan Jumalaan. Sain työn kyläpäällikkönä ja siitä maksetaankin vähän. Toivoa naisille -ohjelmista olen saanut paljon rohkaisua. Ohjelmat auttavat meitä kärsiviä naisia jaksamaan ja toivomaan. Kiitän teitä sydämestäni.

Khmer

Olen Milad. Kiitos paljon Raamatusta, jonka lähetitte. Se oli valtavan suuri siunaus. Mutta sitten vanhempani ottivat sen multa pois, sillä he eivät halua, että olen kristitty ja uskon Jeesukseen. Itse asiassa he kielsivät mua tulemasta enää kotiin. Joudun nukkumaan kavereiden luona tai puistoissa. Mutta se haittaa mua vähemmän kuin se, että mulla ei enää ole Raamattua.” – SAT-7:n työntekijä lähetti hänelle uuden Raamatun postilokero-osoitteeseen.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Olen yrittänyt kuunnella monia ohjelmia, jotta saisin apua elämän ymmärtämiseen, mutta ainoa, joka tuntui hyvältä, oli teidän ohjelmanne Nuoret sydämellä. Kunnioitan sitä tapaa, jolla käsittelette nuorten ongelmia näinä tosi vaikeina aikoina. Yhdessä ohjelmassa puhuitte ajankäytöstä. Pidin siitä, vaikka edustankin maamme valtauskontoa.

Pakolaisia Libanon Juha Auvinen

Vanhempani eivät olleet käyneet kouluja, joten minunkin koulunkäyntini jäi muutamaan vuoteen. Minut pakotettiin avioliittoon hyvin nuorena. Nyt minulla on kolme lasta. Ajat ovat muuttuneet. Muutimme suurkaupunkiin. Vanhin lapsi on nyt 14-vuotias tyttö. Hän riitelee kanssamme jatkuvasti enkä tiennyt, mitä tehdä. Toivoa naisille -ohjelmastanne sain apua ja nyt tiedän, miten kohdella häntä. Se auttoi todella paljon, kiitos!

Istanbul

Olen kuunnellut afarinkielisiä ohjelmia kahden vuoden ajan. Ajattelin ensin, että kristityt yrittävät huijata afareja käyttämällä meidän kieltämme. Aluksi jokaisen ohjelman aikana kirosin puhujaa. Vähitellen ymmärsin, että puhujan opetukset olivat tosia ja luotettavia. Olin epäillyt Raamatun opetuksia, mutta tajusin, että ne ovat luotettavampia kuin meidän koraanimme. Mitä enemmän kuuntelin, sitä enemmän ymmärsin, että omassa kirjassamme on valheita. Nyt olen antanut koko elämäni Jeesukselle, Messiaalle. En kuitenkaan voi kertoa ihmisille avoimesti, että olen kristitty. Käyn moskeijassa ikään kuin olisin edelleen muslimi, mutta rukoilen siellä Jeesusta. Ystävätkin ovat alkanet sanoa, että puhun nykyisin niin kuin kristitty.

Wakshuma Terefe Kuva Linda Torkelsen Norea Mediemisjon

Jaavankielinen Toivoa naisille -ohjelma on todellinen siunaus elämässäni. Olen sen kautta ymmärtänyt, että Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Hän voi parantaa särkyneet sydämet. Niinpä kun sydän on särkynyt, kannattaa mennä Jumalan eteen, koska Hän parantaa ja palauttaa ennalleen. Tästä lähtien turvaan elämässäni Jumalaan.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Haluan kertoa tarinani teille, koska te autoitte minua löytämään Jeesuksen. Ennen kuin tulin uskoon, olin harras muslimi. Siskoni ystävätär oli kääntynyt kristinuskoon toisen opiskelijan kautta. Siskoni oli liikuttunut kuullessaan, että Jeesus oli antanut elämänsä hänen syntiensä ja koko ihmiskunnan syntien tähden. Hän uskalsi kertoa tämän minulle. Päätimme rukoilla yhdessä, vaikkemme tienneet, miten. Pidimme toisiamme kädestä ja pyysimme Jeesusta pelastamaan meidät synneistämme. Siskoni ystävä neuvoi meitä kuuntelemaan radio-ohjelmia. Teidän ohjelmienne avulla Jumala on auttanut meitä ymmärtämään Raamattua. Hitaasti mutta varmasti saimme vastauksia kysymyksiimme, kun kuuntelimme ohjelmia lähes joka päivä. Näin meni kokonainen kuukausi ja olin yllättynyt, kuinka Jumala käytti ohjelmianne vastaamaan jokaiseen yksittäiseen kysymykseen, joita minulla silloin oli. Kiitin Jumalaa ohjelmistanne. Kiitos, kun uskollisesti välitätte Jumalan hyvyyttä meille.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Kiitos siitä, että toitte khariankieliset ohjelmat tietoisuuteeni. Asun osavaltiomme pääkaupungissa, jossa ei ole tavallista ostaa radiota. Siksi on mahtavaa, että TWR myy seurakunnissa radioita, joissa on digitaalisoitin. Innostuin ostamaan sen, kun siinä on vielä kaukosäädinkin. Soittimen avulla voimme kuunnella ohjelmia milloin haluamme. Aiemmin päivämme olivat täynnä kaikenlaista työtä eikä aikaa ollut Jumalalle. Nyt meille on tullut tärkeäksi tavaksi aloittaa aamu kuuntelemalla Jumalan Sanaa. Monet kiitokset tästä mahdollisuudesta, jolla on ikuisuusarvoa.

Intia-palautteiden Kuva

35-vuotias Mongolian Ulaanbaatarissa asuva nainen, Tsolmon, kertoo: ”Kolme vuotta sitten avioiduin ja meillä on kolme lasta. Mieheni oli ollut aiemmin naimisissa ja eronnut, kun tapasimme. Hän valitettavasti joi paljon alkoholia kavereidensa kanssa eikä tullut töistä suoraan kotiin. Hyvä, jos joskus meni 2-3 päivää juomatta. Harkitsin taas kerran eroa, mutta kristillisen perheradion ohjelmassa kerrottiin koulutuksesta nimeltä ”Naisten pyöreän pöydän keskustelu”, joka pidettiin radioaseman talossa ja ilmoittauduin. Ensimmäisellä kerralla en puhunut mitään. Toisella kerralla kerroin miehestäni, joka juo. Muut naiset ja psykologi kehottivat minua tekemään parhaani perheeni vuoksi. Puhuin mieheni kanssa ja yritimme keksiä muutosta. Hän päätti soittaa minulle aina ennen töistä lähtöä ja tulla suoraan kotiin. Parasta on, että lopulta hän päätti mennä koulutukseen, jonka avulla pääsee eroon alkoholista. Mieheni myös sanoi, että hän ei jaksa olla kotona, koska olen usein vihainen ja nalkutan. Päätin, etten aio olla syy mieheni juomiseen. Tajusin, että minulla on muiden ihmisten kanssa ongelmia. Nyt ajattelen päivittäin, mitä voin antaa heille anteeksi ja miten he voivat antaa anteeksi minulle.”

Mongolia äiti Isä Lapsi RAJATTU 2007 Ossi Rinne Nirva 316

Tämä mies kirjoitti Sansan seniorityöntekijälle David Ezzinelle: ”Olen 38-vuotias mies Marokossa. Olen katsonut ohjelmiasi SAT-7 -kanavalta. Aluksi olin hyvin vihainen ja haukuin koko televisiota ja teitä, jotka puhuitte siellä. Mutta jokin veti kuitenkin aina uudestaan katsomaan ja kuuntelemaan. Olin silloin hyvä ja aktiivisesti uskoani harjoittava muslimi. Tunsin kuitenkin, että tämä yhteiskunta oli tekopyhä. Tavalliset ihmiset käyttävät korruptiota hyväkseen ihan yhtä paljon kuin viranomaiset.  Aloin kuunnella ohjelmiasi. Puhut niissä Jeesuksesta ja Jumalasta. Kuuntelin säännöllisesti. Päädyin lopputulokseen, että tässä on tosi uskonto. Rukoilin ja minusta tuli kristitty. Tein tämän perheestäni ja kaupungistani huolimatta. Olin löytänyt sen, mikä on hyvää. Minulla ei ole Raamattua. Tunnen Jeesuksen Kristuksen ohjelmiesi kautta. Tiedän sinun olevan rehellinen. Kuulen sen äänestäsi. Et osaa kuvitellakaan kuinka monet marokkolaiset haluaisivat tavata sinut, sillä niin monet kuuntelevat ohjelmiasi.”

Marokko Satelliittilautanen RAJATTU 2001 Kuva David Ezzine

Kiinalaisen uuden vuoden aikaan kävin sukuloimassa. Sain tilaisuuden kertoa siellä evankeliumin totuutta perheenjäsenille. Lisäksi näytin nuorille Pelastuksen äänen kotisivut.

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Kun kuuntelin ohjelmaanne, tuntui aivan siltä, kuin puhuja olisi puhunut suoraan minulle! Tunsin suurta rauhaa. Haluan kiittää teitä näin hienosta ohjelmasta.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Noudatimme kaikkia uskontomme menoja joka päivä, mutta meillä ei ollut rauhaa. Olin alkoholisti ja riitelin aina vaimoni kanssa ja löin lapsia. Kuuntelin radiosta paljon kevyttä musiikkia ja sitä etsiessäni kuulin yllättäen ohjelmaa omalla kielelläni. Vaimokin innostui, koska se oli meidän kielellämme, vasaviksi. Ohjelmassa sanottiin: ’Jeesus tahtoo olla kotinne Herra. Kutsukaa hänet kotiinne, niin saatte rauhan.’ Sanat koskettivat minua, sillä meillä oli paljon vaikeuksia. Annoin elämäni Jeesukselle ja Hän muutti tilanteemme täysin, se oli ihme. Pääsin eroon alkoholista ja kotiimme tuli rauha. Lisäksi saimme ilon, joka oli meille täysin uutta.”

Intia Kuuntelijakokous Kuva Juha Auvinen

Kristillistä SAT-7 Türk -kanavaa katsova mies: ”Olen jo 12 vuoden ajan salaa rukoillut kristittyjen tapaan, aina Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä. Mutta en ole koskaan tavannut ainuttakaan kristittyä. Nyt näen teidät kaikki televisiossa enkä voi oikein uskoa tätä todeksi. Ylistän Jumalaa kanavastanne! Auttaisitteko minua tapaamaan joitain paikallisia kristittyjä."

Istanbul

Kasvoin toisen uskonnon piirissä. En päässyt kouluun, koska minun piti tehdä työtä riisipelloilla. Minulla oli erilaisia sairauksia. Ymmärrän nyt, että olin pahojen henkien kahleissa. Sen enempää lääkärit kuin poppamiehetkään eivät pystyneet auttamaan. Sitten kuulin naapurin radiosta bhilinkielistä laulua. Sen jälkeen tuli kristillinen puhe ja sitten rukous. Pidin kuulemastani kovasti, päätin luottaa Herraan. Huomasin välittömästi paranemista kehossani. Aloin kuunnella ohjelmia kotonani säännöllisesti. Muutaman päivän kuluttua tajusin vapautuneeni pahojen henkien vallasta. Kodissamme vallitsee nyt rauha. Kiitän Herraa hänen ihmeellisistä töistään.

Intia-palautteiden Kuva

Egyptiläinen muslimimies pyysi SAT-7 -kanavan Facebook-sivun yksityisviestin kautta neuvoa Raamatun lukemiseen. Hänelle lähetettiin linkki Matteuksen evankeliumiin. Sen jälkeen hän kirjoitti:

“Kiitos paljon vastauksesta. Haluan ihan tosissani tietää kristinuskosta lisää, en riidelläkseni kanssanne enkä halua halveksia uskontoanne. Olen jo kolmen vuoden ajan etsinyt lisätietoa Jeesuksesta. Joka vuosi ramadanin aikaan ajattelen Jeesusta. En tiedä, miksi niin käy. Mitä tarkoittaa jae, jossa Jeesus sanoo, että “olen rakastanut teitä niin kuin Isä on rakastanut minua”? Eikö Jeesus ole Jumala? Miten hän voi rakastaa minua niin kuin Isä rakastaa häntä?”

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kotimme oli vakaasti muslimikoti, ja isä oli koko aikuisikänsä paikallisen moskeijan imaami. Kuuntelen ohjelmianne, mutta olen hämmentynyt. Aina kun puhutte jotain koraanista, tarkistan, onko se totta. Aina koraanissa on juuri niin, joten en huomaa mitään väärää opetuksissanne. Mutta paikalliset johtajat sanovat, että ohjelmia tekevät kristityt, jotka haluavat käännyttää kansamme kristityksi, Siitä huolimatta kuuntelen ohjelman joka viikko. Tiedän monia muitakin tästä läheltä, jotka kuuntelevat. Haluaisin kovasti tilaisuuden puhua ohjelman tuottajan kanssa saadakseni selvyyden asioihin, mutten tiedä, miten se olisi mahdollista.

Etiopia Amhara Tyttö Kaksi 2015 Kuva EECMYYDCS

Olen kertonut Toivoa naisille -ohjelmista monille ihmisille. On ihanaa, kun saan kuulla, miten he ovat saaneet ohjelmista siunausta elämäänsä. Erityisesti paikallisessa luterilaisessa seurakunnassa ja Calvary-seurakunnassa monet ovat alkaneet kuunnella ohjelmianne, kun olen kertonut heille niistä. Pyydän lähettämään kiireesti lisää TWR:n radio-ohjelmien aikatauluja. Tiedän, että teillä on kuuntelijoita monissa kylissä.

Intia-palautteiden Kuva

Ohjelman kuuntelemisen kautta siskoni elämä on muuttunut ja hän löysi uuden elämän Jeesuksessa. Hän asui meillä miehensä kanssa. Miehen käytöksen vuoksi meillä ei ollut rauhaa. Siskoni käytti rumaa kieltä ja pilkkasi meitä muita. Sitten kerroin hänelle odijankielisistä Toivoa naisille -ohjelmista. Parin viikon kuluttua Herra kosketti häntä, hän pyysi itkien anteeksi syntejään. Hänen pitäisi nyt saada kasvaa hengellisesti. Ohjelmat tyydyttävät myös minun hengellistä janoani ja saan niistä hengellistä ravintoa.

Intia-palautteiden Kuva

Indonesialainen Kadek on kahden pienen pojan isä ja kertoo: ”Avioiduin hyvin nuorena eikä minulla ollut kunnon tuloja, mutta tuli kaksi lasta. Rahahuolet kasaantuivat ja paineiden alla aloin huutaa lapsille ja joskus jopa lyödä. Kun kuuntelin ohjelmianne, sain niistä vähitellen apua, sillä te puhutte Raamatusta. Sain voimaa toimia paremmin perheessäni.”

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Kun minusta tuli kristitty, jouduin monenlaisiin vaikeuksiin. Kun isä sai tietää, hän pahoinpiteli minua ja oikea silmäni vahingoittui. Sitten minut julistettiin luopioksi ja haastettiin oikeuteen. Oikeudessa minun oli pakko esittää, että uskon islamiin, jotta minua ei olisi tuomittu kuolemaan. Pelkään ihan hirveästi, koska minua vainotaan, enkä ole kotonakaan turvassa. Näen öisin painajaisia siitä, että minut halutaan tappaa, koska uskon Jeesukseen. Jos työntekijänne soittaa minulle, en tiedä, pystynkö puhumaan puhelimessa. Rukoilkaa puolestani.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Tämän sodan keskellä Syyriassa eläminen on taloudellisesti vaikeaa. Ohjelmanne auttoi minua ajattelemaan eri tavalla ja hyväksymään ja tyytymään oloihini, vaikka nämä ovat tosi vaikeita päiviä. Olette todellisena siunauksena minulle ja monille nuorille. Te olette yksi syy, jonka vuoksi jaksamme pysyä täällä.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Olin 12-vuotias, kun jouduin pikkuveljen ja -siskon kanssa kadulle. Isä oli kuollut aidsiin ja äiti kadonnut johonkin. Yritin pitää meidät kolme hengissä. Välillä kerjäsin, välillä varastin ruokaa. Elämä oli toivotonta ja synkkää, kunnes kristillisen orpokodin johtaja tapasi meidät. Pääsimme sinne asumaan ja myös kouluun. Tuo ihana nainen kertoi meille myös Jeesuksesta. Vaikken ollut itse vielä muuttunut, hän pyysi, että opettaisin pienemmille lapsille Raamattua. Hän kehotti kuuntelemaan Krusa FM -perheradiota joka päivä. Sen kautta minusta alkoi tulla kunnollisempi ihminen, opin tottelemaan ja myös kunnioittamaan muita. Opin paljon Jumalasta. Kun radiossa opetetaan Raamatusta, teen muistiinpanoja ja opetan sitten pienemmille – joka päivä. Olen valtavan kiitollinen uudelle “äidilleni” ja perheradiolle.

Khmer

Minut opetettiin jo lapsena palvomaan epäjumalia ja minua vietiin palvontapaikoille. Tämä alue Biharissa on todella syrjäinen. Meillä ei ole koulua. Tiet ovat suuren osan vuotta liejuisia. Silti onnistuin käymään 10 vuotta koulua. Äitini on leski ja meitä oli kolme lasta, joten jouduimme tekemään mitä tahansa töitä. Elämä oli vaikeaa ja täynnä ongelmia. Kuulin ohjelmanne ensimmäisen kerran erään sukulaisen luona. Oman kielen kuuleminen radiosta oli mahtavaa. Ohjelman kautta ymmärsin, että olen väärällä tiellä. Jatkoin ohjelmien kuuntelua kotona. Vähitellen ymmärsin, että Jeesus on kuollut syntieni tähden ja vain hän voi pelastaa minut synnillisestä elämästäni. Rukoilimme paljon ja kuuntelimme ohjelmia, kunnes tuli päivä, että pystyimme rukoilemaan Jeesusta elämäämme. Nyt meidän koko perhe, äiti, sisko, veli ja minä, kuulumme seurakuntaan emmekä aio palata takaisin entiseen. Kiitos teille ohjelmista, jotka toivat meille pelastuksen!

Intia-palautteiden Kuva

Vuoden 1998 paikkeilla kuulin ensimmäistä kertaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelman autossa. Vedet virtasivat silmistäni. Olin niin otettu, että saamme tällaista tietoa suoraan kotiin (tai autoon). Norvannon ohjelma johti minut uskoon, joka vain kasvaa päivä päivältä. Siitä kiitän teitä lämpimästi nyt, vuonna 2016.

Screenshot Rkk Vaaka

Raamatun etäopiskelija vankilasta: ..."Huomasin juuri, että olen ollut kristitty tasan vuoden. Kun olin palauttanut ensimmäiset etätehtävät teille, odotin Pyhän Hengen antamalla ilolla seuraavia opiskelumateriaaleja. Sananlaskuissa sanotaan ”Herran pelko on viisauden alku...” (Snl. 1:7). Taivaallinen Isä on antanut minulle todellista viisautta, terveyttä ja rauhan. Hän on auttanut minua pitäytymään tavassani rukoilla ennen nukkumaanmenoa." ...

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Olen 77-vuotias ja kuunnellut Sydänystävä-ohjelmia jo kymmenen vuoden ajan. Saan jokaisesta ohjelmasta aina rohkaisua ja uskon vahvistusta. Uskon Jeesukseen ja rukoilen teidän, ohjelmantekijöiden puolesta.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Kuulin ohjelmanne, kun minulla oli todella vaikeaa. Olin kadottanut kaiken toivon enkä halunnut enää elää. On surullista kasvaa suuressa perheessä ja olla siinä yksinäinen. Olen nyt avioitunut, mutta olen edelleen yksinäinen. En pysty uskomaan, että kukaan rakastaa minua tai välittää minusta. Sain osakseni väkivaltaa, mutta en pysty puhumaan siitä kenenkään kanssa. Elämä on yhtä sotkua. Tällaisessa tilanteessa kuulin ohjelmanne. Sen jälkeen tuntui kuin sydämeeni olisi syttynyt toivon kipinä. Uskoin tosissani, että Jumala haluaa auttaa minua, ja että hän rakastaa minua. Haluan tuntea häntä enemmän.

Istanbul

Mongolialainen mies, Saran, ihmetteli: “Miksi ihmeessä radiossa manipuloidaan ihmisiä kummallisen kristinuskon nimissä?” Pääkaupungin Ulaanbaatarin kristillisellä perheradioasemalla kokoontuu lauantaisin myös seurakunta. Hän kertoo: ”Menin sinne monena lauantaina riitelemään ja todistamaan, että olen oikeassa. Mutta mitä enemmän luin Raamattua, sitä enemmän se todisti minua vastaan. Etenkin kun luin sieltä totuuden itsestäni ja Jumalan tarjoamasta puhdistumisesta. Ja sitten… uskoin! – Elämäni on ollut täysin toisenlaista nyt 4 kk:n ajan. Vaikeuksien tullessa tarraudun yhä enemmän Jumalan sanaan ja rukoukseen.”

Mongolia Ulaanbaatar Img 6284

Hei, olen Lytsia Algeriasta. Olen 15-vuotias ja tosi iloinen siitä, että vastasitte viestiini. Minulla ei ole täällä ystäviä. Täällä ei pidetä kristityistä eikä täällä juuri olekaan kristittyjä. Siksi on mahtavaa, että hyväksyitte minut facebook-ystäväksenne

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kylämme nimi tarkoittaa pitkää vuorta, sillä kylä sijaitsee vuoren rinteellä. Täällä ei ole sähköä, ei koulua eikä kunnon teitä. Ympärillä on viidakkoa. Ainoa viihteemme on radio, jollainen joillakin kyläläisillä on, myös minulla. Kuuntelen siitä uutisia ja elokuvalauluja. Elin synnissä, en ollenkaan hyvää elämää. Eräänä iltana satuin ohjelmanne kohdalle. Kun aloin kuunnella säännöllisesti, Jumalan sana puhui minulle suoraan synneistäni. Ohjelman puheet koskettivat minua. Tunnustin syntini ja pyysin niitä anteeksi. Vain Jumalan armon takia pelastuin ja olen nyt uskossa. Kiitos siitä, että toitte evankeliumin tänne syrjäkylälle.”

Intia-palautteiden Kuva

Olen 40-vuotias kahden lapsen äiti. Toimin keittäjänä hoitokodissa. Palkka on pieni ja elämä on todella vaikeaa. Raha ei millään tahdo riittää elämiseen ja lasten koulumaksuihin. Menetin melkein uskoni Jumalaan, kun oli niin rankkaa eikä hän tuntunut auttavan. Epätoivon hetkellä kuulin radiosta jaavalaista musiikkia. Jäin kuuntelemaan sitä. Ohjelma oli Toivoa naisille. Ohjelmassa sanottiin, että Jumala ei koskaan hylkää lapsiaan, ei unohda heitä vaan pitää heistä huolen. Puhuja kehotti luottamaan Jumalaan. Seuraavalla viikolla ohjelmassa puhuttiin kärsivällisyydestä Jumalaan luottamisessa. Olen rukoillut paljon ja opetellut luottamaan, ja nyt sydämessäni on rauha. Kiitos ohjelmastanne. Toivon, että moni nainen saa siitä siunausta.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Pidän kristinuskosta, mutta perheeni painostaa toiseen suuntaan. Isä ei edes halua, että kodissa on Raamattu. Katson kanavaa Android-sovelluksen kautta. Kun isä ei ole kotona, voin katsoa telkkaristakin. Minulla on monia kysymyksiä. Voitteko suositella jotain kirjaa?"

Istanbul

Intian Orijan osavaltiosta: Mieheni on juoppo eikä huolehdi lainkaan perheestä. Meillä on kolme lasta, jotka ovat kokonaan minun vastuullani. Mies tulee kotiin vasta myöhään ja vain vaatii ruokaa. Jos sanon, ettei ole ruokaa, joudun hänen kiukkunsa ja lyöntiensä kohteeksi.

Tilanne oli niin vaikea, että harkitsin itsemurhaa. Siinä vaiheessa sain kuulla Toivoa naisille -ohjelmastanne. Se osoittautui valtavan rohkaisevaksi. Jonkin aikaa kuunneltuani päätin, että tulkoon mitä tulee, pysyn mieheni rinnalla ja jatkan rohkeasti tässä surkeassa tilanteessa. Rukoilisitteko puolestani ja mieheni muuttumisen puolesta.

Intia-palautteiden Kuva

Ennen ajattelin, että kristinusko on heikkoja ihmisiä varten, ja ylpeyteni esti minua etsimästä lisää tietoa siitä. Muutama vuosi sitten eräänä iltana löysin taajuutenne sattumalta. Kyselin itseltäni, mikähän asema tämä on, mutta jäin kuitenkin kuuntelemaan avoimella sydämellä. Olen kiitollinen sen puhujista, jotka osaavat kertoa evankeliumia ymmärrettävästi aloittelijoille, kuten minä. Teidän päivittäisen lähetyksenne ansiosta aloin lopulta käydä kirkossa sunnuntaisin! Nyt haluan antaa teille ison KIITOKSEN, sillä pyöräilen kirkkoon säännöllisesti 50 minuutin matkan, vaikka olen liikuntavammainen. Päiväni ovat täynnä rukousta! Kiitos!

Japanilainen Copy

Kambodžalainen nainen, joka kuuntelee kristillistä Krusa-FM -perheradiota, kirjoittaa: “Kuulin tästä perheradiosta, kun olin kotona hyvin sairaana. Sain radion aikuiselta lapseltani, jotta olisi jotain ajanvietettä. Kun osuin ensimmäisen kerran Krusa-FM:n kohdalle, kuulin sanottavan, että Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä. Se ärsytti minua ja mietin, ”Mikä ihmeen Jeesus?” Jatkoin kuitenkin kuuntelua. Sairauteni vuoksi pääni oli turvonnut, samoin vatsa. Sukulaiset veivät minua erilaisten lääkäreiden luokse, mutta mikään ei auttanut. Olin toivoton. Minun täytyi vain pysytellä kotona, ja siksi kuuntelin paljon radiota. Parin kuukauden kuluttua luokseni tuli eräs pastori ja kertoi minulle evankeliumin Jeesuksesta. Päätin silloin heti ottaa hänet vastaan Vapahtajakseni. Olin aiemmin juonut paljon ja pelannut uhkapelejä, mutta nyt sain tuntea Jeesuksen. Kiitän Jumalaa teistä, Krusa-FM, ja pastorista. Jeesus oli armollinen ja paransi minut. Asun kaukana pastorin seurakunnasta, mutta yritän silti päästä sinne sunnuntaisin. Radiokin meni rikki, mutta te perheradiolaiset toitte minulle uuden radion!”

Khmer

Nuori iranilainen nainen lähetti alkukesästä Telegram-sovelluksen kautta soittopyynnön SAT-7 Pars -kanavalle. Kun hänelle soitettiin, hän ei ensin uskaltanut olla varma, että soittaja todella oli SAT-7:stä. Sitten hän kertoi: “Olen Masoumeh ja katsonut paljon ohjelmianne. En ole vielä rukoillut Jeesusta elämääni, koska en tunne ketään, joka neuvoisi, miten se tehdään.” Työntekijä kertoi hänelle, että he voivat juuri siinä hetkessä puhelimessa rukoilla yhdessä. Tyttö innostui kovasti, he rukoilivat yhdessä ja hän itki koko ajan. Hän otti Jeesuksen vastaan Vapahtajanaan ja antoi sydämensä Hänelle.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Tunsin kerran yhden evankelis-luterilaisen henkilön. Siksi päätin kuunnella viikoittaisen ohjelmanne. Nykyään kuuntelen sen melkein joka viikko, sillä se tulee sopivaan aikaan. Paikallistelevisiosta katson seurakunnan ohjelman, jos vain suinkin muistan. Kertaakaan ei ole tarvinnut katua, että on katsonut tai kuunnellut.

Plitvicka-järviltä Kuva Tapio Turunen 2005

Asun yhdellä Biharin osavaltion köyhimmistä alueista Sitamarissa. Mitään kehitystä ei ole tapahtunut 60 vuoteen. Sähköä saadaan ehkä pari tuntia päivässä, ehkä ei sitäkään. Sateisena aikana tiet ovat liejuiset ja kaupunkiin on todella vaikea päästä. Koulussa on nykyään kahdeksan luokkatasoa. Tosin opettajat jättävät usein tulematta.

Käyn täältä kylältä käsin kaupungin collegessa opettamassa kemiaa. Olen opiskellut monissa maissa ja nähnyt kauniita kirkkoja. Kristitty ystävä ulkomailla kertoi kristinuskosta, mutta se ei tehnyt minuun mitään vaikutusta. Mutta kun kotikylällä kuulin omalla äidinkielelläni, maithiliksi, ohjelman, kiinnostuin siitä valtavasti. Aikani kuunneltuani ohjelmia päätin seurata Jeesuksen opetuksia lopun elämääni. Siunatkoon Jumala teitä, kun opetatte meitä oikealle tielle ja vahvistatte uskoamme.

Intia-palautteiden Kuva

Mieheni on täällä osavaltiossamme parlamentin jäsen. Poikamme on hammaslääkäri ja hänkin pyrkii osavaltion parlamenttiin. Hän ja hänen vaimonsa ja kaksi lastaan asuvat meillä. Katsomme Sinun toivosi -ohjelmaa. Minusta on hyvä, että käytät siinä tavallista arkipäivän hindiä. Selität Raamattua selkeästi. Olen oppinut siitä paljon. Kun tulet meidän kaupunkiimme katsojatapaamiseen, tulisitko samalla meille kotiin kylään.

Intia-palautteiden Kuva

Olen 24-vuotias muslimi. Tiedän, että te olette kristittyjä, mutta pidän silti ohjelmistanne. Kiitos ohjelmasta, joka käsitteli äitejä. En ollut puhunut äitini kanssa pitkiin aikoihin. Olin mielestäni oikeassa. Ohjelman kuultuani tajusin, että minun pitää pyytää häneltä anteeksi. Olin unohtanut kaiken hyvän, mitä hän oli tehnyt puolestani, ja keskityin vain viimeiseen ikävään keskusteluumme. Ohjelman jälkeen pyysin äidiltä anteeksi.

Istanbul

SAT-7 Kids -kanavalle: Hei Abo Alorief (GPS-ohjelman juontaja). Olen Rahab Tunisiasta. Voin olla yhteydessä kanssasi, kun olosuhteet ovat sopivat. Pidin GPS-ohjelmasta. Isäkin muuten katsoi sitä kanssani ja piti kovasti. Kuten ehkä tiedät, äiti ei tiedä, että katson ohjelmiasi salaa YouTubesta. Voisitko rukoilla veljeni puolesta? Hän oli moottoripyöränsä kanssa onnettomuudessa ja joutui leikkaukseen. Kerroin hänelle sinusta ja ohjelmista. Hänkin katsoi GPS-ohjelman ja piti siitä.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Olemme yksinkertaisia maaseudun ihmisiä ja tehneet aina niin kuin heimomme esi-isät ennen meitä. Emme ollenkaan ymmärtäneet, että teimme väärin. Aiemmin emme kuunnelleet lainkaan radiota, mutta kun seurakunnasta kuulimme, että on olemassa khariankielisiä ohjelmia, se innosti meitä. Jälkihoitotyöntekijät ovat myös olleet suureksi avuksi. Kiitos siitä, että opetatte meille Jumalan Sanaa ja autatte meidät pois vääriltä teiltä. Ponnistelunne tuottavat hedelmää Jumalan kunniaksi.

Intia-palautteiden Kuva

Pidän Toivoa naisille -ohjelmista. Jumalan sana tyynnyttää sydämeni ja sen kuulemisen kautta uskoni kasvaa. Olen oppinut tuntemaan totuuden ja Jumalan tahdon elämässäni näiden ohjelmien kautta.”

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Yksi kaverini kertoi minulle kotisivuistanne ja pidin niiden sisällöstä heti. Tietokoneeni alkoi temppuilla, kun kuuntelin teitä netissä. Siksi latasin kaikki sivuilla olleet ohjelmat koneelleni ja kuuntelen niitä melkein joka päivä. Monissa ohjelmissa puhutaan kuin suoraan minun sydämeeni. Surettaa, etten tiennyt radioasemastanne aiemmin. Nyt voin kuunnella ohjelmat uudelleen moneen kertaan.

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Olen kuunnellut Perheradiota parin päivän ajan. Minulla oli työtä kaukana maalla, mutta nyt olen taas Bangkokissa ja ilman töitä. Siksi on liikaa aikaa ajatella. Seurustelusuhteessakin on ongelmia. Voiko Jumalalta pyytää apua missä tahansa asioissa ja ongelmissa? Jos minulla on ongelmia, voinko soittaa radioasemalle ja puhua niistä?

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olen syyrialainen Nuoret sydämellä -ohjelmanne kuuntelija. Vaikka olen muslimi, pidän ohjelmistanne todella paljon. Nyt olen tullut uteliaaksi tietämään lisää teidän Jumalastanne. Voitteko auttaa?

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

"Kiitos kanavastanne. En kylläkään tunne Jeesusta Kristusta. Elämä on tällä hetkellä hyvin vaikeaa. En ymmärrä, mihin minun pitäisi mennä ja mitä tehdä. Ohjelmanne kosketti sydäntäni. Haluan todella tietää enemmän Jeesuksesta. Haluaisin saada Hänet elämäni Herraksi. Miten voin päästä yhteyteen kanssanne?"

Mongolia Ulaanbaatar Img 6284

”Olen nuori mies Iranista. Olen välillä masentunut. Elän pienessä kylässä. Ihmiset eivät pidä siitä, että olen kristitty. Jopa valtion virkamiehiä on käynyt tivaamassa minulta uskostani. Eikä minulla ole työtäkään. Voisitteko auttaa minua tutustumaan johonkin työnantajaan.”

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

”Kun löysin Jumalan, lähelläni asuva rouva suositteli minua kuuntelemaan Krusa FM:ää. Tuolloin minulla ei ollut radiota, enkä ollut koskaan kuullut Krusa FM:stä, joten pyysin tytärtäni ostamaan minulle radion. Siitä lähtien en enää koskaan vaihtanut kanavaa, vaikka tyttäreni halusi kuunnella jotain muutakin. ’Radiosi hajoaa pian’, hän kiusoitteli minua, sillä se oli päällä koko ajan.

En ole koulutettu ihminen, mutta janosin Jumalan sanaa. Tiedän, että Hän haluaa minun oppivan lukemalla Raamattua, laulaen ylistystä ja rukoilemalla. Kiitos Jumalalle! Hän rakastaa minua ja opettaa minua sekä radion että hiljattain saamani Raamatun kautta. Aikaisemmin minulla oli vain pieni kirjanen, jossa oli osia Uudesta testamentista. Nykyään johdan naisten ryhmää seurakunnassa ja autan pastoriamme tavoittamaan lähikylissä asuvia ihmisiä.”

Khmer

Kasvoin muslimikodissa, mutta tiedän, että ollessani lapsi isä kuunteli kristillisiä radio-ohjelmia. Kävin koraanikoulun, saarnasin islamia. Sitten tapasin kristittyjä lähetystyöntekijöitä ja sain heiltä kasetteja. Ne olivat peräisin samasta paikasta kuin isän aikanaan kuuntelemat radio-ohjelmat. Vertailin kristinuskoa ja islamia. Kun minua pyydettiin ulkomaille jatkamaan islamin opintojani, tajusin, että lähetystyöntekijöiden Jeesuksesta kertomat asiat olivat totta. Pakenin kotikylältä, ja tutustuin itse kristilliseen radioasemaan pääkaupungissa. He auttoivat minut kristilliseen oppilaitokseen kotimaassani (Afrikassa). Toimin samalla kuin kristillisen radioaseman lähettiläänä heimoni parissa. Kiitän Jumalaa, joka nosti minut pimeydestä valoon.

Etiopia Amhara Tyttö Kaksi 2015 Kuva EECMYYDCS

Isäni on toisen uskonnon pappi, joten tunsin hyvin sen uskonnon menot. Kaikista rituaaleista huolimatta perheessä ei ollut rauhaa. Minut naitettiin 18-vuotiaana maalaistytölle. Aikaa kului eikä hän tullut raskaaksi. Huolestuin, sillä se oli pahaenteistä. Kävin kristityn ystävän luona, joka juuri silloin kuunteli bhilinkielistä ohjelmaanne. Ohjelman jälkeen hän selitti minulle evankeliumin. Otin Jeesuksen vastaan Vapahtajanani, ja sitten rukoilin, että saisimme lapsen. Jumala kuuli rukouksen ja antoi meille pienen tytön. Aloimme kuunnella ohjelmia useammin ja käydä seurakunnassa.

Intia Kuuntelijakokous Kuva Juha Auvinen

Aloin kuunnella hindinkielisiä Toivoa naisille -ohjelmia pari vuotta sitten ja olen täysin ”koukussa”. Vaikka tämä onkin naistenohjelma, se on hyödyllinen myös miehille. Olisi hyvä, jos teillä olisi keskustelussa joskus mukana myös mies. Meillä kotona vallitsee rauha ja hyvä yhteisymmärrys juuri niiden neuvojen vuoksi, joita olette antaneet naisille. Kun tulee ongelmia, palaamme siihen, mitä ohjelmissa on sanottu, ja niin löydämme ratkaisut.

Intia Kuuntelijakokous Kuva Juha Auvinen

"Olen 26-vuotias ja ollut kristitty neljä vuotta. Kuuntelin ennen ohjelmianne joka ilta radiosta, mutta nyt kuuntelen netistä. On hienoa, kun voin kuunnella monta ohjelmaa peräkkäin. Avoimin silmin -ohjelma on minulle tärkeä. Ymmärrän uskoani paremmin sen avulla. Pidän blogiosiosta, jossa on ihmisten henkilökohtaisia kertomuksia. Kiitos kirjeestänne, se vahvisti uskoani. Minua huolestuttaa avioituminen. Ymmärrän hyvin Paavalin sanat: ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa.” Pitäisi avioitua, mutta ei ole helppoa löytää kristittyä miestä puolisoksi. Rukoilkaa puolestani, että pidän katseeni koko ajan Jeesuksessa, joka on uskon alkaja ja täyttäjä."

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Paikallisradiossa Kroatiassa kuultavien evankelisen seurakunnan ohjelmien kuuntelija: "Kuuntelen mielelläni hengellisiä ohjelmianne, vaikka kuulun katoliseen kirkkoon. Puheenne ovat syvällisiä ja selkeitä, täynnä Jumalan rakkautta ja armoa. Suosittelen näitä ohjelmia kaikille kristityille ja ateisteille.”

Plitvicka-järviltä Kuva Tapio Turunen 2005

Marokkolainen mies soitti SAT-7 Arabic -kanavan puhelinnumeroon ja kertoi: “Perheemme on kääntynyt kristityiksi ja meitä alettiin vainota. Muutimme toiseen kaupunkiin ja perustimme sinne pienen yrityksen, joka menestyi. Pian sen jälkeen alkoivat vaikeudet sukulaisten taholta, koska olemme kristittyjä. Yrityksen tiloja on vahingoitettu, olemme saaneet uhkauksia ja nyt koko perhe on vaarassa. Pyydämme rukousta, että saisimme viisautta päätöksentekoon: jäämmekö tänne vaiko myymme kaiken ja lähdemme pois.” – SAT-7:n yhteyshenkilöt ovat yhteydessä perheeseen ja majoittivat heidät väliaikaisesti tuossa kaupungissa sijaitsevaan tukiasuntoon.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Olen ompelija ja olin ennen työssä tehtaassa. Nyt teen töitä kotona, jotta voin huolehtia 7 kk:n ikäisestä vauvastani. Teen työtä myöhään iltaan saadakseni riittävästi rahaa. Vauva on ollut sairaana, ja usein itkee koko yön. Isäni neuvoi minua menemään meedion luokse, koska hän ajattelee, että paha henki tuo vauvalle huonoa onnea. Tämä on vaikeaa. Rukoilisitteko puolestamme. Yritän herätä aamuisin rukoilemaan, jotta saisin voiton hengistä ja vauva voisi hyvin. Se on vaikeaa, koska olen niin väsynyt. Kiitos rukouksistanne!

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Kuuntelen asemanne (TWR) ohjelmia ja erityisesti Syyrian toivo -ohjelmaa. Auttakaa minua tietämään lisää Kristuksesta ja pyhästä Raamatusta. Täällä Jemenissä olemme saarroksissa eikä meillä ole mitään pyhää. Pyhää Raamattua ei voi saada mistään, voitteko auttaa. Tai onko jotain linkkejä, joiden kautta saan lisää tietoa kristinuskosta?

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Tapasin ystäväni, jota en ollut nähnyt vuosiin. Tajusin, että hänestä oli tullut kristitty. Kun hän kertoi uskoontulostaan, kiinnostuin ja sain häneltä Raamatun lainaksi. Luin sitä ja hän selitti asioita minulle. Sitten sain kuulla SAT-7 Pars -kanavastanne ja soitin teille saadakseni apua. Puhelimeen vastannut työntekijä kertoi, miten tullaan kristityksi. Halusin sitä, ja rukoilimme yhdessä. Hän sanoi, että voin soittaa milloin vain, jos minulla on kysymyksiä.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Minulla on vaimo ja neljä lasta. Palvoimme suurella hartaudella perinteisiä jumaliamme, vietimme juhlat ja suoritimme rituaalit. Olin harjoittanut myös noituutta. Kaikki oli hyvin, kunnes tyttäreni paloi pahasti tapaturmassa. Veimme häntä paikasta toiseen hoitoon, mutta mikään ei auttanut.

Naapuri kuunteli teidän ohjelmaanne radiosta. Hän kertoi meille Jeesuksesta, joka rakastaa meitä, ja se yllätti meidät täysin. Hän kutsui meidät kirkkoon, jossa rukoiltaisiin tyttömme puolesta. Vanhempani vastustivat, mutta lopulta kuitenkin menin. Jumala kuuli rukoukset, tyttö parantui ja me saimme rauhan uskosta Jeesukseen. Sen jälkeen vanhempani eivät ole vastustaneet uskoamme. Ohjelmien johdosta meillä on nyt vahva usko.

Intia Kuuntelijakokous Kuva Juha Auvinen

Löysin uskon Jeesukseen Krusa-FM -radioaseman ohjelmien kautta. Mieheni jätti minut. Pojan käytös muuttui, hän alkoi varastella ja liikkua jengissä. Elämä oli vaikeaa ja köyhää. Äitini ja sisarukseni syyttivät ongelmistani sitä, että uskon Jeesukseen ja käskivät luopumaan hänestä. Että minun ei kannattaisi mennä kirkkoon eikä uskoa Jumalaan. Mutta teidän, Krusa-FM:n työntekijöiden ja ohjelmien tuoman avun kautta Jumala on lohduttanut minua, antanut voimaa ja toivoa elämään. Koen, että Jumala ja Krusa-FM ovat nyt perheeni.

Khmer

Olen työssä yksityisessä yrityksessä. En ole kristitty. Olen aina suorittanut oman uskontoni rituaalit. Sitten kuulin ystäviltäni kutchinkielisistä ohjelmistanne. Kun aloin kuunnella, en pystynyt lopettamaan. Puhe ja laulut vaikuttivat sen. Haluan tietää lisää Jeesuksesta Kristuksesta. Lähettäisittekö jotain kirjallisuutta.

Intia Kuuntelijakokous Kuva Juha Auvinen

26-vuotias nainen Istanbulista kirjoittaa: "Olen ollut naimisissa 10 vuotta, mutta alusta asti meillä on ollut ongelmia. Mieheni hakkaa minua. Olen kotoisin muslimiperheestä, jossa isä hakkasi meitä. Siksi minusta tuntui pitkään, että minua kuuluukin lyödä. Monilla ystävilläni on sama ongelma ja he luulevat, että niin kuuluu olla. Sitten kuulin Toivoa naisille -ohjelmanne paikallisradiosta, ja puhuitte väkivallasta ja ettei se ole oikein. Kuulin myös rakastavasta ja huolehtivasta Jumalasta. Haluaisin kertoa näistä asioista ystävilleni, mutta pelkään heidän reaktioitaan, koska te olette kristittyjä. Rukoilisitteko minun ja ystävieni puolesta."

Istanbul

"Kuuntelen Sydänystävä-ohjelmaanne, vaikken olekaan ollut yhteydessä teihin. Lapsemme uskovat Jeesukseen, mutta mieheni ja minä emme. Lapset ovat vieneet minua seurakuntaankin, ja kysyvät jatkuvasti, milloin aion antaa sydämeni Jeesukselle. Välillä en saa nukuttua ja kuuntelen sekä kristittyjen että buddhalaisten radiokanavia. Ajattelen nykyään paljon näitä asioita.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olen oppinut ohjelmastanne, että Jumalan sana on sielun ruokaa. Ilman sitä sieluni kuolee. Ohjelma rohkaisee minua pysymään lähellä Jeesusta. Silloin olen onnellinen. Olen yksinhuoltaja ja tajuan, että tarvitsen Jumalaa ja hänen sanaansa selviytyäkseni elämässä ja voidakseni huolehtia lapsistani. Rukoilkaa pienen kauppani puolesta, että saisin siitä elannon perheelle.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Nuori syyrialainen naiskuuntelija: "Kiitos aivan valtavasti siitä, että autoitte minut yhteyteen toisten kristittyjen kanssa. Otin Herran Jeesuksen sydämeeni ohjelmanne kautta. Siitä lähtien olen saanut kärsiä. Perheemme kuuluu toisen uskonnon piiriin ja vieläpä suljettuun lahkoon siinä. Kun nyt pääsen tapaamaan kristittyjä, saan rohkaisua ja olen kuin taivaassa!"

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

"Kanavanne on täällä oikein suosittu. NileSAT-satelliitissa on paljon arabiankielisiä kanavia, joita ihmiset eivät katso, koska ne ovat niin negatiivisia. SAT-7:n yhteiskunnallisissa ohjelmissa on myönteinen ote ja niitä on todella kiva katsoa. Toivon, että jatkatte nimenomaan yhteiskunnallisten ja eettisten asioiden käsittelyä. Ihmettelin kristillisen kanavanne suosiota Saudi-Arabian kaltaisessa maassa. Kun vähän kyselin ihmisiltä, he sanoivat, että SAT-7 on voittanut heidän luottamuksensa. Se on turvallinen kanava koko perheelle."

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

 "Minulla on vammainen poika ja väkivaltainen ja raaka aviomies. Hän lyö minua, varastaa rahat eikä itse millään tavalla auta perhettä. Asumme Rajasthanissa. Olen töissä, jotta tulisimme toimeen, mutta palkka ei riitä. Sain kutsun kristilliseen seurakuntaan, jotta saisin ystäviä. Siellä joku suositteli katsomaan Sinun toivosi -ohjelmaa Shubhsandesh-kaapelikanavalta. Olen uusi uskova, ja koska ohjelmassa puhutaan selkeästi ja yksinkertaisella kielellä, ymmärrän sitä hyvin. Minulla on monia kysymyksiä kasteesta, paranemisesta ym."

Intia Kuuntelijakokous Kuva Juha Auvinen

Nuori nainen Eritreasta: "Meidän kulttuurissamme vanhemmat valitsevat nuorilleen aviopuolisot. Erityisesti meillä naisilla ei ole ollut mahdollisuutta valita aviomiestä. Ohjelmienne kautta olen kuitenkin ymmärtänyt, että voisinkin valita puolison itse. Vanhempani vastustivat tätä aluksi. Sain heidätkin kuuntelemaan ohjelmia, ja lopulta he suostuivat. Olin todella iloinen."

Etiopia Amhara Tyttö Kaksi 2015 Kuva EECMYYDCS

Mieheni ja minä olemme kumpikin kasvaneet tiukasti islamia noudattavissa perheissä. Suoritin kaikki uskonnon velvollisuudet, kunnes minulla todettiin leukemia. Minulla on kristitty ystävä, joka kehotti toistamaan lausetta ”Jos Jumala on puolellani, kuka voi olla minua vastaan?” En ymmärtänyt sitä, mutta toistin sitä usein. Kuntoni heikkeni ja heikkeni. Pelkäsin jopa mennä kylpyyn, jos vaikka kuolisin sinne. Sitten katsoin SAT-7 Pars -kanavaltanne elokuvan ”Jumala on rakkaus”. Sen lopussa oli rukous. Polvistuin ja toistin rukouksen ja minusta tuli uskova. Siitä on noin kolme vuotta. Rukouksen jälkeen näin unia, jotka vahvistivat päätöstäni. Nyt ymmärrän, että kaikella on tarkoituksensa. Elän uskossa Jeesukseen, joka suojaa minua pahalta.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Olen kuunnellut ohjelmianne jo jonkin aikaa. Kun puhutte Jumalasta, hän kuulostaa ihanalta ja luotettavalta. Sanoitte, että hän ei koskaan hylkää eikä jätä meitä. Tämä Jumala on kovin erilainen kuin se Jumala, josta olen kuullut lapsuudestani saakka. Häntä pitää pelätä eikä hänen kanssaan voi puhua. Puheestanne ymmärrän, että teidän Jumalanne on enemmänkin ystävä. Minun on hyvin vaikea löytää Raamattua tai lukea sitä. Perheeni tappaisi minut, jos he tietäisivät, että kuuntelen ohjelmianne. Aion silti kuunnella aina kun siihen on mahdollisuus.

Istanbul

Sydänystävä-ohjelmaa menee suoraan sydämeen! On ihanaa saada uskoa Jumalaan. Ajattelen usein teitä, jotka teette tätä ohjelmaa. Olen kahdelle pojalleni sekä isä että äiti. Rakkaintani ei enää ole, mutta en ole masentunut, en aio luovuttaa, aion olla vahva. Jumala on se, joka antoi minulle uuden elämän. Kiitän Herraa siitä, että olen saanut rohkeuden elää kuunneltuani näitä ohjelmia aina tähän päivään asti. Jos saatte tämän kirjeen, niin vastaattehan siihen ohjelmassa. Pidän kovasti ohjelman puhujan kuuntelemisesta. Saan häneltä rohkeutta voittaa kaikki vaikeudet. Toivottavasti jatkatte ohjelman tekemistä vielä pitkään. On ihanaa lukea kristillisiä kirjoja. Uskon nyt Jeesukseen Kristukseen ja haluan päästä johonkin seurakuntaan.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olen Uuganbaiar. Tykkään kuunnella kanavaanne, koska kaikki ohjelmat ovat hyviä ja niistä saa tärkeää tietoa. Musiikkikin on hyvää. Kuuntelen yleensä tätä kanavaa. Joskus satuin kuulemaan kanavanne kristillistä ohjelmaa. Luulin silloin ensin, että kyseessä oli ohjelma Ihminen ja luonto. Mutta jonkin ajan päästä, kun puhuttiin Jeesuksesta, tajusin, että tämän täytyy olla kristittyjen ohjelmaa. En tosin usko Jeesukseen, mutta en voi olla kuuntelematta. Ohjelmissa on hyvä tasapaino tieteen ja uskonnon välillä. Toivon teille kaikkea hyvää.

Mongolia Ulaanbaatar Img 6284

Olen yläasteen viimeisellä. Tykkään todella kuunnella tätä Avoimin silmin -ohjelmaa ja kuuntelen sen joka ilta. Te olette minulle kuin ystävä, jolta olen saanut paljon apua. Olette auttanut minua ymmärtämään elämän tarkoitusta. Teidän ohjelmanne vuoksi ymmärrän, miten paljon Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä, ja sen, miten armollinen Jumala on. Meidän luokalla on joitakin kristittyjä. Olen kysellyt heiltäkin paljon kristinuskon asioita. Nyt olen ottanut Jeesuksen vastaan sydämeeni. Uskon, että Jumala on jo antanut syntini anteeksi. Haluan elää Jumalan lain mukaisesti. Kiitos siitä, että kerroitte minulle Jumalasta.

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Olin sairaalassa 10 päivän ajan, mutta tilassani ei tapahtunut muutosta. Joka aamu tuntui paremmalta, mutta illalla tilanne oli yhtä paha. Sinne tuli kristitty mies, joka rukoili puolestani Jeesuksen nimessä. En ymmärtänyt mitään siitä rukouksesta, mutta hän kehotti minua kuuntelemaan mauchinkielisiä radio-ohjelmia. Minulla oli radio, joten heti samana iltana kuuntelin. Sinä iltana huomasin kuntoni kohentuneen. Ymmärsin, että Jeesuksen nimessä on voima ja hän on todellinen Jumala. Jatkoin ohjelmien kuuntelemista kotona. Kuulin, että tämä Jumala rakastaa kaikkia ehdoitta. Kirjoitin kirjeen ohjelmassa annettuun osoitteeseen ja kerroin tarinani. Sain nopeasti vastauksen. Suureksi hämmästyksekseni tajusin, että ohjelmientekijä oli juuri sama mies, joka oli käynyt sairaalassa. Hän uskalsi kirjoittaa, että Jeesus oli parantanut minut, ja kehotti minua ottamaan Hänet elämäni Vapahtajaksi. Tein niin ja lopetin saman tien hindujumalien palvomisen.

Avainlukuja Taustakuva

Elämäni on muuttunut kuluneen vuoden aikana. Rouva Keiko Yoshizakin avulla sain mahdollisuuden muutokseen. Hän luki kirjeeni Keikon kirjelaatikko -ohjelmassa. Olin kirjoittanut mm. näin: ”En pysty uskomaan Jeesukseen, vaikka haluaisin. En ymmärrä, miten voisin uskoa.” Ohjelmassa Keiko sanoi: ”Ota ensimmäinen askel ja rukoile: ’Auta minua, Herra, sillä en pysty uskomaan.’” Tein niin ja rukoilin juuri noin. Hämmästyksekseni minussa on sen jälkeen tapahtunut suuri muutos. Kuuntelin ohjelmia säännöllisesti, avasin Raamatun ohjelmaa kuunnellessani, lauloin mukana ohjelman laulua. Lopulta tulin johdatetuksi seurakuntaan, jossa olin käynyt jonkin aikaa monia vuosia aikaisemmin. Sydämeni kovuus suli, ja nyt saan Herralta ylenpalttisia siunauksia. Kuuntelen joka päivä Keikon kirjelaatikkoa. Päiväni ovat täynnä kiitosta!

Japanilainen Copy

Olen kääntynyt kristityksi hiljattain. Radio-ohjelmassanne kehotettiin pysymään lähellä Jeesusta. En ymmärtänyt, miten se tapahtuu. Sitten kuulin toisesta ohjelmastanne, että pitäisi lukea Raamattua, jotta voisi tietää Jumalan tahdon ja oppia tuntemaan häntä. Koska olen uusi uskova, en tiedä Raamatusta juuri mitään, mutta haluan oppia lukemaan sitä. Haluan myös oppia rukoilemaan, koska ymmärrän, että rukous on tärkeää. Haluan myös alkaa käydä kirkossa.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Olen Mona, nyt 22-vuotias ja ollut huumeiden orja jo kuusi vuotta. Näin unta Jeesuksesta ja siitä, että hän rakastaa minua. Sain ystävältä Raamatun ja aloin lukea Matteuksen evankeliumia. Se tuntui olevan vain kertomus Jeesuksen elämästä, ei mitään Jumalan sanaa. Sitten toinen ystävä kertoi minulle SAT-7 Pars -kanavasta. Kun olin katsonut joitain ohjelmia, tajusin, että minulla oleva Raamattu oli todella Jumalan sanaa. Uskon nyt Jeesukseen ja rukoilen, että hän auttaisi minua vapautumaan huumeista.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Kun kuulin Jeesuksesta Kristuksesta, ajattelin ensin, että hän on samalla tavalla jumala kuin buddha ja että mikä tahansa jumala tekee ihmisestä onnellisen. Raamattukirjekurssinne kautta olen alkanut ymmärtää, että Jeesus Kristus on Jumala. Hän on kanssani aina ja varjelee minua. Olen saanut sydämeeni rauhan. Ennen sydämeni oli pahan hallitsema.

Kotisivuilla Thainkielisiin Palautteisiin

Olin aiemmin toisen uskonnon seuraaja. Vaimoni tuli kerran kovin sairaaksi.  Hänellä oli paljon kipuja, ja vaikka kävimme sairaalassa, ei hän saanut helpotusta oloonsa. Yhtenä aamuna olin jo aikaisin jalkeilla ja murehdin vaimoni tilannetta, kun kuulin omalla äidinkielelläni puhetta naapurimme radiosta. Kuuntelin ja ymmärsin, että kyseessä oli kotwaliankielinen radio-ohjelma. Siinä puhuttiin Jeesuksesta Kristuksesta, se kosketti minua ja jotenkin vain tunsin rauhan.

Intia-palautteet

Mieheni oli väkivaltainen. Rukoilin omaa jumalaani, mutta se ei auttanut. Etsin radiosta jotain. Ensin tuli islamilainen kanava, sitten buddhalainen. En halunnut kuunnella kumpaakaan. Sitten löysin kristillisen perheradion. Ohjelmassa sanottiin, että perhe- ja muu väkivalta on väärin. Se kosketti minua. Toisena päivänä sain miehenikin kuuntelemaan samaa kanavaa. Viikon kuluttua etsimme kirkon ja saimme ottaa Jeesuksen sydämeemme.

Khmer

Ulkona on kylmä, lunta sataa. Kaikki perheenjäseneni ja joitain naapureita on kokoontunut television ääreen odottamaan Kirkkoni Algeriassa -ohjelmaa, joka alkaa ihan pian. Tänään siellä on erityinen joululähetys. Kukaan ei liikahda, ennen kuin ohjelma päättyy. Katsomme jumalanpalveluksen ja nauhoitamme sen, niin että voimme katsoa sitä uudestaan tai jakaa ystävillemme.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kun olin auto-onnettomuuden takia vain kotona, ohjelma piti minut järjissäni ja auttoi jaksamaan. Kiitos! Tämän olen myös kertonut muille ja erityisesti vasta uskoon tulleille ja vielä etsiville, joilla on paljon kysymyksiä.

RKK Palaute Kuvake

Jo neljän vuoden ajan olen saanut hengellistä ravintoa radio-ohjelmastanne Avoimin silmin. Olen myös hiljattain suorittanut teologiset opinnot. Ennen olin työnarkomaani, hyvin itsekäs ja määräilevä. Nyt haluan vain olla Jumalan uskollinen palvelija. Haluan perustaa seurakuntia. Kiitän Jumalaa siitä, että hän on antanut teidän kaltaisianne uskollisia työntekijöitä ruokkimaan Kiinan piilossa eläviä kristittyjä Jumalan sanalla.

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Kasvoin muslimikodissa. Minua ei lähetetty kouluun, koska perheeni mielestä tytöt eivät tarvitse koulutusta. Olen vain heidän palvelijansa ja sitä varten syntynyt. Minut annettiin vaimoksi hyvin vanhalle miehelle. Minulla on jo neljä lasta. Olen 24-vuotias, mutta tunnen itseni paljon vanhemmaksi. Perheemme on köyhä. Te olette minulle kuin uusi ikkuna elämään, sain teiltä taas toivoa. Olen muslimi, mutta tunnen jotain aivan erilaista kuunnellessanne ohjelmianne. Olen oppinut niistä paljon. Melkein vihasin Jumalaa, mutta ohjelmienne kautta olen ymmärtänyt, että Hän rakastaa minua. En ole koskaan kokenut olevani rakastettu. Ääni sisälläni kehottaa minua hyväksymään Jeesuksen Vapahtajanani, mutten tiedä, mitä tehdä.

Istanbul

Olen koulussa 10. luokalla. Koeviikkojen aikana olin hyvin masentunut, mutta kuunneltuani ohjelmaanne kaikki pelko katosi ja olin valmis kokeisiin. Kiitos, että lähetätte niin kivoja ohjelmia. Ne auttavat minua ymmärtämään Raamattua. Kirjoitattehan minulle ja lähettäkää myös kirjallisuutta.

Intia-palautteet

Miten toivonkaan, että voisin tavata teidät ja kertoa kaikista niistä ihmisistä, jotka ovat löytäneet uskon Jeesukseen kanavanne kautta. Monet iranilaisten seurakuntien johtajat suosittelevat kanavaanne ja sen opetusohjelmia seurakuntalaisilleen. Ihmisiä tulee kanavanne kautta ensin Kristuksen tuntemiseen, ja sen jälkeen opetusohjelmien avulla he oppivat tuntemaan Jeesusta paremmin.

An Iranian Man And Woman Standing In An Archway On Si-o-se Pol Bridge Look Over The Zayandeh River In Isfahan, Iran On August 4, 2008. The Woman Is Wearing A Chador, And The Man Is Wearing Pants And A Short Sleeve Shirt. Si-o-se Pol Bridge, Which Means "33 Bridge" Or The "Bridge Of 33 Arches", Is One Of Isfahan's Most Famous Landmarks. It Was Commissioned In 1602 By Shah Abbas I.

Löysin tieni Jeesuksen luo kristillisten radio-ohjelmien kautta. Olin kuunnellut monia islamilaisia kanavia, jotka lähettävät ohjelmaa arabimaista. Vastustin ensin sitä, mitä kuulin ohjelmissanne, mutta vähitellen en enää löytänyt syitä vastustaa. Jatkoin kuuntelemista salassa. Huomasin, että joka kerta minut valtasi hyvä ja onnellinen olo. Sitten minusta tuli kristitty. Nyt luen Raamattua joka päivä ja kuuntelen ohjelmia. Nyt tiedän, että Koraanin ja Raamatun välillä on suuri ero.

Etiopia Amhara Tyttö Kaksi 2015 Kuva EECMYYDCS

Noudatimme joka päivä kaikkia uskontomme menoja, mutta meillä ei ollut rauhaa. Olin alkoholisti, riitelin vaimoni kanssa ja löin lapsia. Kuuntelin radiosta paljon kevyttä musiikkia ja sitä etsiessäni kuulin yllättäen ohjelmaa omalla kielelläni. Vaimokin innostui, koska se oli vasavin kielellä. Ohjelmassa sanottiin: "Jeesus tahtoo olla kotinne Herra. Kutsukaa hänet kotiinne, niin saatte rauhan." Sanat koskettivat, sillä meillä oli paljon vaikeuksia. Annoin elämäni Jeesukselle, ja hän muutti tilanteemme täysin. Se oli ihme. Pääsin eroon alkoholista, ja kotiimme tuli rauha. Lisäksi saimme ilon, joka oli meille täysin uutta.

Intia-palautteet

Raamattu kannesta kanteen on aamun juhlahetki! Kiitoskiitoskiitos näistä hienoista raamatunopetuksista! Siunausta teille jotka järjestätte sen!

RaamattuKannestaKanteen Sansa

Se tunne, kun olen Uudenkaupungin torilla mansikoita ostamassa, tulee tuttu nainen ja tokaisee: ”Hei, sinähän olet se Hanna-tyttö. Olen lehdestä lukenut.” Torimyyjä siihen: ”Mikä se sellainen Hanna-juttu on?” Minä onnellisena kaivan laukustani esitteen, johon äskeinen tuttava kommentoi: ”Anna mullekin!” Olin mielissäni, että minulla oli näitä laukussa. Olin monta vuotta ollut yksinäinen hanna. Kun meitä nyt on useampia ja ihmiset kyselevät, on tosi riemullista saada kertoa.

Auringonkukka Netti

Tämä on kyynelten tarina. En tule kristitystä perheestä enkä tuntenut aiemmin Jeesusta. Tuntuu kuin olisin kuoren sisällä, sietämättömien vaikeuksien paikassa, josta en pääse minnekään. Äitini on kuolinvuoteellaan, ja myös veljeni ja isäni terveys on huono. Saatana ei anna minun olla onnellinen. Kärsin itsekin kivuista, eivätkä lääkkeet ole auttaneet. Lisäksi eräs sukulainen on haastanut minut oikeuteen. Minulla ei ole enää kyyneliä vuodatettavaksi. Kaiken keskellä kuulin tamilinkielistä ohjelmaanne. Huusin Jeesusta apuun. Uskon, että hän pitää minusta huolen. Voitteko rukoilla, että hän vapauttaa minut tästä tilanteesta.

Intia-palautteet

Hyvä Tien Tien, yhteysongelmien vuoksi en voinut vähään aikaan kuunnella ohjelmia netistä. Olin aiemmin ladannut ohjelman jaksoja MP3-muodossa koneelleni ja saatoin kuunnella vain vanhoja jaksoja. Jumala puhui minulle selvästi juuri vanhojen jaksojen kautta. Tänään sain kirjeenne, sitten kokeilin nettiyhteyttä. Se toimi, ja saatoin ladata taas uusia jaksoja. Olen todella onnellinen! Vaikkemme ole koskaan tavanneet, on hienoa olla yhteydessä. Herra siunatkoon teitä!

Kännykkä Puhelin Kiina-palautteet

Mänttä-Vilppulan Hannat kävivät tutustumassa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseen. Turvapaikanhakijoita oli useasta maasta, mm. Syyriasta, Irakista ja Marokosta. Saimme kuulla vastaanottokeskuksen arjesta ja minkälaista elämä keskuksessa on. Joku Hanna on jo lähtenyt vetämään kudontapiiriä vastaanottokeskukseen. Näkymme on siunata naisia kaukaisissa maissa, mutta Herra on avannut silmämme näkemään apua tarvitsevat ihmiset myös lähellämme. Saimme kuulla, että ei meiltä odoteta ihmeellisiä, vaan tärkeintä on olla ihminen ihmiselle. Koskettavaa oli, kun eräs turvapaikanhakija kiitti meitä lopuksi ja pyysi, että rukoilemme heidän ja heidän perheittensä ja maittensa puolesta.

Auringonkukka Netti

Kiitos ohjelmasta. Se on minulle erittäin tärkeä, jokailtainen must-juttu. Olen kuunnellut Rkk-ohjelmaa alusta asti. Ensimmäisen kierroksen ajan tein muistiinpanoja, nyt ne ovat hyllyssä käytet­tävissä ja apuna hartausohjelmia tehdessä. Mieheni muistuttaa, jos meinaa unohtua: Hei sun ohjelmas alkaa! Joka kerta löytyy jotain uutta, ennen huomaamatonta, uusi näkökulma tai oivallus.

RaamattuKannestaKanteen Sansa

Siunatkoon Jumala teitä kaikkia. Pyydämme, että Jeesus ulottaa kätensä meidän puoleemme, sillä mikään ei ole hänelle mahdotonta. Rukoilemme Jumalaa, että hän lohduttaisi uhrien perheitä Aleppossa ja kaikkialla Syyriassa. Rukoilemme Herran Jeesuksen nimessä, että hän seisauttaisi tämän myrskyn.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kiitos kaikille teille, jotka annatte mahtavan panoksenne SAT-7 Kids -kanavalle. Voin tosissani sanoa, että tämä kanava on ensimmäinen ja ainoa, jota katsomaan voin hyvillä mielin jättää lapsemme. Tiedän, että teidän kanssanne he ovat turvassa ja innoissaan saadessaan oppia hyviä asioita.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kiitos Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta. Tämä on rakkain ohjelmani radiosta. Ohjelma auttoi minua selviytymään vaikeuk­sista. Olen oppinut paljon Jumalan sanasta, ymmärtänyt paremmin elämästä, hyväksynyt asioita, joita en voi muuttaa. Kuuntelen kaikki jaksot joko Deistä tai netistä. Kiitos, että teitte sen netin kautta mahdolliseksi. Lämmin kiitos Sansan työtekijöille, nykyisille ja entisille, kaikesta opetuksesta. Olen tosi kiitollinen.

RaamattuKannestaKanteen Sansa

Olen Irakista. Koska olosuhteet ovat täällä sellaiset kuin ovat, emme voi usein lähteä kodin ulkopuolelle. SAT-7 on meille ainoa keino saada hengellistä ravintoa. Pidän erityisesti kristillisistä lauluista, sillä ne tuovat iloa ja toivoa kaikkien vaikeuksien keskelle.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kuulin Jeesuksesta ensimmäistä kertaa SAT-7:n kautta. Katson ohjelmianne melko säännöllisesti ja olen vaikuttunut. Ihailen kanavaanne ja kristinuskoa. Haluan tietää enemmän Herrasta Jeesuksesta.

Turvapaikanhakijoiden Ensimmäiset Tarpeet Ovat Ruoka, Vaatetus Ja Katto Pään Päälle. Sen Jälkeen On Runsaasti Aikaa Seurata Radio- Ja Tv-ohjelmia Sekä Mobiilisisältöjä Omalla äidinkielellä.

Kuuntelen säännöllisesti Evankeliumin ääni -ohjelmaa. Olin ennen muslimi, mutta nyt olen kristitty. Olen kutsunut monia ihmisiä ohjelmanne äärelle. Antakaa kun kerron, mitä eräänä päivänä tapahtui. Avasin tapani mukaan radion ja aloin kuunnella ohjelmaanne. Kutsuin muutaman muslimin kuuntelemaan kanssani. He kivittivät minut ja jättivät tajuttomana makaamaan. Heräsin myöhemmin sairaalasta. Herralle kiitos, kivittäminen johti siihen, että moni uskoo nyt Jeesukseen. En ole käynyt kouluja, osaan vain kirjoittaa ja lukea. Me afarit tarvitsemme vahvoja kristittyjä, jotka opettavat meitä kulkemaan Herran teitä. Pyydän, että lähetätte radio-ohjelmien lisäksi tänne jonkun johtamaan meitä oikeaan suuntaan.

Etiopia Amhara Tyttö Kaksi 2015 Kuva EECMYYDCS

Asun syrjäisellä alueella, jossa ei ole sähköä eikä teitä. Suvussani ei ole muita kristittyjä, mutta tiedän kylältäni joitain uskovia. Seurasin aikani heidän elämäänsä nähdäkseni, poikkeaako se muista ihmisistä. Siitä alkoi etsintäni. Kerran Jumala johti minut radion äärellä teidän ohjelmanne kohdalle. Oli hienoa kuulla ensimmäistä kertaa omaa äidinkieltä radiosta! En ymmärtänyt ohjelman sisältöä kunnolla, mutta aloin kuunnella sitä säännöllisesti. Vähitellen ymmärsin, että puhuitte Jeesuksesta. Minusta tuli innokas kuuntelija ja halusin noudattaa opetuksianne. Pikkuhiljaa huomasin, että elämäni muuttui. Nyt uskon Jeesukseen ja olen valmis kertomaan siitä julkisesti. Kannan aina radiota mukanani, jotta pystyn kuuntelemaan jokaisen ohjelman.

Intia-palautteet

Tutustuin Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan kaksi vuotta sitten. Avasin sattumalta Radio Dein, ja sieltä tuli tämä ohjelma. Kuuntelin pelkkänä korvana, kun Jukka Norvanto luki ja selitti tuttua raamatunpaikkaa. Pelkäsin koko ajan, että ohjelma loppuu, ja loppuihan se. Olin pettynyt, kun en tiennyt, koska seuraavan kerran kuulisin jatkoa. Olin jäänyt koukkuun. En ole ahkera Raamatun lukija, mutta tätä ohjelmaa en jätä kuuntelematta juuri koskaan.

RaamattuKannestaKanteen Sansa

Sen jälkeen kun käännyin kristityksi, vanhempani ja sukulaiseni eivät enää hyväksy minua. He jopa lyövät minua. Ennen olin perheenjäsen, tytär, ja nyt he katsovat minua kuin muukalaista. Tämä haastaa uskoni, mutta toisaalta iloitsen, että nyt olen osa Jumalan perhettä. Jeesus on maksanut hinnan minunkin elämästäni, eivätkä omat kärsimykseni ole verrattavissa hänen kärsimyksiinsä. Kiitos, että uskollisesti lähetätte ohjelmia radiosta. Ohjelmanne ovat vastaus rukouksiimme. Oma perheeni ymmärtää, miten ihana on olla osallinen Jumalan rakkaudesta. Saamme rakkautta, vahvistusta ja rohkaisua Jumalalta.

Indonesia_perhe_radio_kuva_TWR

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku