Toivoa naisille

Jokaisen naisen ympäri maailman tulisi saada kuulla olevansa arvokas ja saada toivon elämäänsä.

Rukousaihe 02.03.2024

Herra, anna naisille Dominikaanisessa tasavallassa rohkeutta kertoa ilosanomaa työpaikoillaan ja kouluissaan sekä perheenjäsenille, ystäville ja naapureille.

Pyhittäkää Herra Kristus sydämessänne ja olkaa aina valmiit antamaan vastaus jokaiselle, joka kysyy, mihin teidän toivonne perustuu. Mutta vastatkaa sävyisästi ja kunnioittavasti ja säilyttäkää omatuntonne puhtaana - silloin ne, jotka parjaavat teidän hyvää vaellustanne kristittynä, joutuvat häpeään juuri siinä, mistä teitä panettelevat. 1. Piet. 3:15‒16

Osion kuva

Kaikkialle maailmaan, kaikille sukupolville

Jokaisen naisen ympäri maailman tulisi saada kuulla olevansa arvokas ja saada toivon elämäänsä. Toivoa naisille -työ vahvistaa naisia ja naisten asemaa ympäri maailmaa.

Toivoa naisille -työ tuottaa kymmenillä kielillä ympäri maailman ohjelmia, joiden kautta naiset hyötyvät kahdella tapaa: he saavat hyödyllistä tietoa esimerkiksi terveydestä ja kodinhoidosta, ja kuulevat heitä rakastavasta ja arvostavasta Jumalasta. Ohjelmat suunnitellaan niin, että ne kiinnostavat juuri kyseisen maan naisia. Jakamalla käytännön tietoa naisille vaikutus siirtyy koko perheeseen ja yhteisöön, ja toisaalta myös ohjelmien lukuisat mieskatsojat saavat tärkeää tietoa naisten arvosta ja oikeuksista.

Toinen liikkeen kivijalka on rukouskalenteri, jonka lyhyen päivittäisen esirukouksen rukoilee yli 110 000 naista ympäri maailmaa joka päivä. Jos siis haluat olla mukana työssä maailman naisten hyväksi, kysymme sinulta vastakysymyksen: olisiko sinulla minuutti aikaa päivittäin?

”Olen tuntenut suurta siunausta Toivoa naisille -ohjelman terveysopetuksista. Olen saanut paljon uutta tietoa. Myös raamattuopetus on vahvistanut minua.”

 

Syvenny ja vaikuta

Lahjoita toivoa

Toivoa naisille -työ tarvitsee tekijänsä: ohjelmat pitää käsikirjoittaa, juontaa ja lähettää. Työn eteenpäin meneminen vaatii niitä, jotka ovat valmiita antamaan omastaan.

Lahjoita kohteeseen