Toivoa naisille

Jokaisen naisen ympäri maailman tulisi saada kuulla olevansa arvokas ja saada toivon elämäänsä.

Rukousaihe 15.06.2024

Kiinan väestöstä lähes 20 prosenttia on yli 60-vuotiaita. Rukoilemme ikääntyvien naisten hyvinvoinnin ja mielenterveyden puolesta.

Miksi olet masentunut, sieluni, miksi olet niin levoton? Odota Jumalaa! Vielä saan kiittää häntä, Jumalaani, auttajaani. Ps. 42:12

Lisämateriaaleista löytyvät myös rukouskalenterit suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja espanjaksi. Muita kieliä voit valita kansainvälisiltä sivuilta (sivun alaosan valikosta) täältä

Osion kuva

Kaikkialle maailmaan, kaikille sukupolville

Jokaisen naisen ympäri maailman tulisi saada kuulla olevansa arvokas ja saada toivon elämäänsä. Toivoa naisille -työ vahvistaa naisia ja naisten asemaa ympäri maailmaa.

Toivoa naisille -työ tuottaa kymmenillä kielillä ympäri maailman ohjelmia, joiden kautta naiset hyötyvät kahdella tapaa: he saavat hyödyllistä tietoa esimerkiksi terveydestä ja kodinhoidosta, ja kuulevat heitä rakastavasta ja arvostavasta Jumalasta. Ohjelmat suunnitellaan niin, että ne kiinnostavat juuri kyseisen maan naisia. Jakamalla käytännön tietoa naisille vaikutus siirtyy koko perheeseen ja yhteisöön, ja toisaalta myös ohjelmien lukuisat mieskatsojat saavat tärkeää tietoa naisten arvosta ja oikeuksista.

Toinen liikkeen kivijalka on rukouskalenteri, jonka lyhyen päivittäisen esirukouksen rukoilee yli 115 000 naista ympäri maailmaa joka päivä. Jos siis haluat olla mukana työssä maailman naisten hyväksi, kysymme sinulta vastakysymyksen: olisiko sinulla minuutti aikaa päivittäin?

”Olen tuntenut suurta siunausta Toivoa naisille -ohjelman terveysopetuksista. Olen saanut paljon uutta tietoa. Myös raamattuopetus on vahvistanut minua.”

 

Syvenny ja vaikuta

Lahjoita toivoa

Toivoa naisille -työ tarvitsee tekijänsä: ohjelmat pitää käsikirjoittaa, juontaa ja lähettää. Työn eteenpäin meneminen vaatii niitä, jotka ovat valmiita antamaan omastaan.

Lahjoita kohteeseen