Turkki

Lahjoituskohteen kuva

TURKKI: mediatyö

Kertymä 01.01.2022 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 0 €

tavoite: 20000 €

keskilahjoitus: 

lahjoituskertoja: 0 kpl

uusimmat: € / kpl

0.0%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma tai lahjoita haluamasi summa

Lahjoitit €, kohteelle Turkki.

Media rohkaisee Turkin kristittyjä

Lähes kaikki turkkilaiset ovat muslimeja. Kristittyjä ja muita vähemmistöuskontoihin kuuluvia on vain prosentin murto-osa. Maan lainsäädäntö turvaa uskonnonvapauden, mutta kansalaisten suhtautuminen muihin kuin islaminuskoisiin on usein ahdasmielistä.

SAT-7:n neljä kanavaa

Kristillinen satelliittitelevisiokanava SAT-7 Türk lähettää ohjelmaa Turkkiin ja lähialueille. Ohjelmia katsovat paljon myös turkinkieliset siirtolaiset eri puolilla Eurooppaa.

Sansan kumppanilla SAT-7:lla on kolme muutakin kanavaa. SAT-7 Parsia katsotaan erityisesti Iranissa, Afganistanissa ja Tadžikistanissa. Arabiankieliset SAT-7 Arabic ja SAT-7 Kids lähettävät ohjelmia Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan.

Pidä lähetys käynnissä − tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle turkinkieliselle ”kummina” ja mahdollistat heille kristillisten ohjelmien pariin pääsyn. Monelle satelliittitelevisio on ainoa tarjolla oleva kirkko.


Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään turkinkielisten medialähetystyöhön SAT-7:n ja TWR:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tarinoita alueelta

Ennen en uskonut Jumalaan, mutta hiljattain minut kastettiin. Anoppini ei ole kristitty, mutta hän on aika uskonnollinen ja on tukenut minua uskoon tulossani. Katsoimme yhdessä kanavaanne, kun pyysitte meitä yhtymään rukoukseen. Hän nosti kätensä ylös ja rukoili kanssanne! Olin erittäin yllättynyt ja vaikuttunut. Teette todella hyviä ja vaikuttavia ohjelmia. Herra työskentelee paikoissa, joita emme aina näe.
Palaute Turkista
Pääsin äskettäin pois vankilasta. Ystävystyin siellä joidenkin kristittyjen kanssa. En osaa kuvata sitä tunnetta, minkä koin, kun luin Raamattua. Olen nyt kristitty. Olisin kiitollinen, jos voisitte auttaa minua saamaan oman Raamatun!
Palaute Turkista
Löysin Jeesuksen elämääni kuukausi sitten. Kirkot ovat täällä kiinni koronapandemian vuoksi, mutta voin seurata kanavanne ohjelmia ja saada vastauksia kysymyksiini. Kiitos myös siitä, että autatte minua löytämään seurakuntayhteyden, kun tämä virustilanne helpottaa.
Palaute Turkista
Olimme konservatiivinen muslimiperhe. Minusta haluttiin koraaninopettaja naisille ja minut laitettiin kaikille mahdollisille kursseille. 13-vuotiaana opettaja käytti minua hyväkseen koulussa. Olin siitä hiljaa vuoden ajan, sillä opettaja kiristi minua. Sitten rohkaistuin kertomaan asian kotona. Kävi ilmi, että viidelle muulle tytölle oli käynyt samoin. Isä pysyi tukenani ja teki kaikkensa, että opettaja saataisiin vankilaan, mutta hänellä oli ystäviä korkeissa asemissa eikä syytettä nostettu. Siitä on jo vuosia. Kaksi niistä tytöistä on tehnyt itsemurhan. Minulta meni usko Jumalaan täysin. Kun kuuntelen ohjelmaanne, jokin sydämessäni sanoo, että teihin voi luottaa, mutta pelkään silti...
Palaute Turkista
Hei, sairastuin koronaan ja pyysin teiltä esirukousta, jotta perheeni säästyisi tartunnalta. Aikaa on nyt kulunut, eivätkä lapseni ja vaimoni ole sairastuneet. Uskon koko sydämestäni, että kun te rukoilitte, niin perheeni varjeltui.
Palaute Turkista
“Katson kanavaanne joka päivä, sillä löysin Jeesuksen Kristuksen teidän kauttanne. Olette minulle tosi rakkaita ja mielestäni teillä on paras tv-kanava koko Turkissa.”
Katsoja Turkista
Minulla oli isäpuoli, joka käytti minua hyväkseen. Kun kasvoin vähän vanhemmaksi minut pakotettiin vaimoksi paljon vanhemmalle miehelle, joka on alkoholisti. Hän ei ollut työssä, joten minun piti ansaita jotain. Koska en ollut saanut käydä koulua, oli vaikeaa löytää töitä, ja siksi aloin siivota koteja. Kerran mieheni raiskasi minut ja tulin raskaaksi. Hän pahoinpiteli minua raskauden viimeisen kuukauden alkuun, ja silloin niin pahasti, että jouduin sairaalaan pariksi päiväksi. Vauva syntyi kuukauden liian aikaisin. En uskaltanut kertoa sairaalan poliisille, mitä oli tapahtunut, vaan valehtelin. Samassa sairaalahuoneessa kanssani oli ystävällinen nainen, joka kuunteli ohjelmianne. Kysyin, oliko hän kristitty, ja hän sanoi, että on. Sitten pääsin kotiin. Jonkin ajan päästä muistin Toivoa naisille -ohjelmanne ja aloin kuunnella sitä. Tyttäreni on nyt 2-vuotias. Olen päättänyt antaa sydämeni Jeesukselle.
Palaute Turkista
Minut naitettiin 14-vuotiaana ja siitä on nyt 15 vuotta. Minulla on kolme lasta, mutta miestäni en ole koskaan rakastanut. Lapsien takia olen vielä elossa. Luin nimittäin lehdestä kerran jutun naisesta, jonka tilanne oli sama kuin minun, ja hän teki itsemurhan. Mielestäni se oli kunniallinen teko, mutta itse en ollut kyennyt siihen. Sinä päivänä löysin radiosta Toivoa naisille -ohjelmanne. Sanoitte, että me emme omista ruumistamme, vaan se kuuluu Jumalalle. Sen jälkeen aloin kuunnella ohjelmaa joka viikko. Lopulta annoin elämäni Jeesukselle enkä enää ajattele itsemurhaa.
Palaute Turkista

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Rohkaisua Raamatusta

Aasialla tarkoitettiin siihen aikaan nykyisen Turkin aluetta

Turkin usein hajallaan olevat kristityt tarvitsevat saada kokea olevansa yhtä perhettä muiden kanssa. Ilmestyskirjassa mainitut 7 seurakuntaa olivat kaikki Turkissa. Suurin osa Paavalin kirjeistä oli kirjoitettu näille seurakunnille.

”Aasian maakunnan seurakunnat lähettävät teille terveisensä. Myös Aquila ja Prisca ja heidän kodissaan kokoontuva seurakunta lähettävät teille paljon terveisiä Herran nimeen. Terveisiä kaikilta veljiltä. Tervehtikää toisianne pyhällä suudelmalla. Minä, Paavali, kirjoitan tähän tervehdyksen omakätisesti.”

1.Kor. 16:19-21

Osion kuva

Lisätietoja Sansan työalue-esittelystä

Lahjoita Turkin medialähetystyöhön

Lahjoita kohteeseen
Kaikki lahjoituskohteet