Israel

Lahjoituskohteen kuva

ISRAEL: mediatyö (juutalaistyö)

Kertymä 01.01.2022 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 2980 €

tavoite: 25000 €

keskilahjoitus: 60 

lahjoituskertoja: 50 kpl

uusimmat: € / kpl

11.9%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma klikkaamalla tai oikealle kirjoittamalla

Lahjoitit €, kohteelle Israel.

Messias Jeesus kiinnostaa

Juutalaiset ovat palanneet vuosisataisten vainojen jälkeen maahansa. Alue oli pääosin autiomaata, mutta kovalla työllä se on saatu kukoistamaan. Raamatun lupausten toteutuma paluumuuton seurauksena syntyvästä hengellisestä heräämisestä on vasta oraalla.

Israelissa on noin 200 messiaanista juutalaista seurakuntaa ja arviolta 30 000* messiaanista juutalaista. He eivät kutsu itseään kristityiksi, mutta uskovat Uuden testamentin todeksi. Jeesus, hepreaksi Yeshua (“Jumala pelastaa”) on heille Messias ja Lunastaja. Aiemmin messiaaniset juutalaiset kokivat kovaakin painostusta ortodoksijuutalaisten taholta, mutta se on vähentynyt. Israelin ulkopuolella messiaanisia juutalaisia arvioidaan olevan 0,2–0,5 miljoonaa.

Mediatyö kasvanut räjähdysmäisesti

Aivan viime vuosina mediatyö on kasvanut Israelissa räjähdysmäisesti. Viime vuosina suosituimmat messiaaniset videot ovat tuottaneet jopa miljoonia katselukertoja. Videoiden kautta esimerkiksi Jesaja 53:n Messias-profetia on tullut yleiseksi puheenaiheeksi.

Sansa tukee Jerusalemissa sijaitsevan Caspari-keskuksen monimediatyötä. Caspari-keskus muun muassa kouluttaa vastuunkantajia, kuten sapattikoulun eli pyhäkoulun opettajia, ja valmistaa materiaalia messiaanisten seurakuntien käyttöön. Vuonna 2020 aloitimme myös Caspari-keskuksessa monimediatyötä tekevän kansallisen työntekijän tukemisen.

Olemme saaneet juutalaisilta Raamatun, Aabrahamin uskon, profeetat, mutta ennen kaikkea Messiaan Jeesuksen. Evankeliumi lähti juutalaisten apostolien kautta liikkeelle saavuttaakseen lopulta meidätkin. On aika maksaa velkaa takaisin juutalaisille.

Lahjoita juutalaistyöhön Israelissa

Pidä lähetys käynnissä tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle hepreankieliselle “kummina”, joka mahdollistaa pääsyn Jeesuksesta opettavien ohjelmien pariin.


Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään hepreankieliseen työhön Caspari-keskuksen kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tarinoita alueelta

Pidin todella sapattikoulun ohjaajien seminaarista. Opettaja oli loistava. Voisin kuunnella häntä tuntitolkulla. On suuri siunaus oppia lasten psykologiasta ja opetusmenetelmistä joita voi käyttää Raamattutuntien pitämiseen. Suuri Kiitos.
Palaute Israelista
Kiitos! Anteeksiantaminen on vaikeata, mutta onnistuitte selittämään asian hyvin. Se auttoi minua.
Palaute Israelista
Vanhempien kunnioittamisen teema on kiinnostanut minua jo pitkään. Odotan mielenkiinnolla lisää ohjelmia tästä teemasta. Kiitos.
Palaute Israelista

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Rohkaisua Raamatusta

Lupaus Israelille aikojen lopulla

“Mutta te, Israelin vuoret, kasvatatte versoja ja kannatte hedelmää kansaani Israelia varten, sillä minun kansani tulee pian takaisin. Minä tulen teidän luoksenne ja käännän katseeni teidän puoleenne, ja teidän peltonne kynnetään ja kylvetään. Minä tuon teidän rinteillenne yhä enemmän väkeä, tuon koko Israelin kansan, ja kaupungit asutetaan ja rauniot rakennetaan. Minä tuon suuren kansan ja runsaasti karjaa, ja ne ovat hedelmällisiä ja lisääntyvät. Minä kasvatan asukkaittenne määrän entisen suuruiseksi ja annan teille enemmän hyvää kuin vanhoina aikoina saitte. Silloin te tiedätte, että minä olen Herra. Minä tuon teidän rinteillenne elämää ja ihmisiä, minä tuon kansani Israelin. »Sinusta tulee israelilaisten oma maa, heidän perintöosansa, etkä sinä enää joudu antamaan heitä tuhon omaksi.”

Hesekiel 36:8-12

Osion kuva

Lisätietoja Israelista Sansan työalue-esittelystä

Lahjoita Israelin medialähetystyölle

Lahjoita kohteeseen
Kaikki lahjoituskohteet