Indonesia

Lahjoituskohteen kuva

INDONESIA: mediatyö

Kertymä 01.01.2024 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 500 €

tavoite: 20000 €

keskilahjoitus: 500 

lahjoituskertoja: 1 kpl

uusimmat: € / kpl

2.5%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma klikkaamalla tai oikealle kirjoittamalla

Lahjoitit €, kohteelle Indonesia.

Radio pysyy, ohjelmat vaihtuvat

Laajalle levittyvässä ja tuhansista saarista koostuvassa Indonesiassa radio on yhä merkittävä media. Sansa on tukenut maassa tehtävää radiotyötä vuodesta 1995. Tuettavat ohjelmat ovat vaihtuneet tarpeiden ja mediakentän muutosten mukaan.

Tällä hetkellä tuemme indonesiankielistä Rukoillaan yhdessä -kontaktiohjelmaa sekä jaavan- ja indonesiankielistä Toivoa naisille -ohjelmaa. Lisäksi olemme mukana kriisiradiotyössä ja tavoittavassa muslimityössä sekä tuemme viestintäkoulutusta.

Radio tavoittaa indonesialaisia myös alueilla, joissa ei voi avoimesti evankelioida tai jonne uudet mediat eivät ole vielä yltäneet. Vuosikymmenten varrella olemme nähneet, kuinka radio vahvistaa myös seurakuntia ja kristillisiä yhteisöjä Raamatun sanalla.

Pidä lähetys käynnissä − tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle indonesialaiselle “kummina”, joka mahdollistaa pääsyn kristillisten mediasisältöjen pariin.


Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Indonesiassa FEBC:n ja TWR:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tarinoita alueelta

Tuhlaamme aikaa juoruiluun

Me perheenäidit tuhlaamme välillä aikaamme juoruiluun tai naapureista puhumiseen. Tämänpäiväinen Jumalan sana muistuttaa, että minunkin pitää lopettaa sellainen toiminta. Me emme saa tehdä mitään, mikä ei miellytä Jumalaa. Jos haluamme muuttua, olen varma, että Jumala auttaa meitä pääsemään eroon asioista, jotka eivät ole Hänelle mieluisia. Näin synti ei hallitse elämäämme eikä uskomme horju helposti.

Toivoa naisille -ohjelman kuuntelija Indonesiasta (TWR)

Olen kiitollinen arvokkaasta tiedosta

Toivoa naisille -ohjelma on todella hyvä ja oivalluksia antava. Se ei sisällä vain terveysneuvontaa vaan myös tarvitsemamme hengellisen opetuksen, jotta uskomme kasvaisi vahvemmaksi. Opin, kuinka Jumala on tehnyt naisesta vahvan. Olen kiitollinen kaikesta arvokkaasta tiedosta. Toivon, että tulevaisuudessa voisimme puhua myös teknologiasta naisten näkökulmasta, koska monet kaltaiseni äidit kokevat vaikeaksi pysyä ajan tasalla nopeasti muuttuvan teknologian kanssa.

Toivoa naisille -kuuntelija Indonesiasta (TWR)

Jumalan rakkaus saa minut itkemään

Silloin kun olin vielä nuori ja vahva, olin kovasydäminen ihminen. Mutta kun halvaannuin, Jumala sai uskoni liikkeelle. Itken usein, kun kuuntelen musiikkia ja hengellistä puhetta Heartline-kanavalta. En itke omaa tilannettani vaan sitä, kuinka paljon Jumala on rakastanut kovaa sydäntäni. Jumalan rakkaus sai minut haluamaan muutosta. Olen kiitollinen siitä, että Heartlinen tiimi kävi luonani, rukoili ja on ollut tukenani uskon matkalla.

Radiokuuntelija Indonesiasta (FEBC)
Olen kiitollinen siitä, että voin kuunnella paikallisradiosta Toivoa naisille -ohjelmaa. Ilahduin, kun kuulin siitä, miten apostoli Paavali toimi levittäessään evankeliumia. Sain siitä intoa julistaa evankeliumia toisille. Tilanne täällä on nykyään turvallisempi, mutta ihmisten moraalinen tila on särkynyt. Siksi evankeliumia pitää julistaa.
Palaute Indonesiasta
Toivoa naisille -ohjelman jälkeen sydämeni rohkaistui voittamaan pelon. Ymmärsin, ettei minun tarvitse pelätä, koska Jeesus suojelee minua aina. Edellisestä ohjelmasta ymmärsin myös, että kun haluan tunnustaa syntini ja pyytää Jumalalta anteeksi, Hän antaa anteeksi ja pyyhkii pois kaikki syntimme
Palaute Indonesiasta
43-vuotias indonesialainen nainen Trifena, maanviljelijä: Toivoa naisille -ohjelmassa puhuttiin Vanhan testamentin Hannasta. Opin häneltä paljon. Hän ei suuttunut, vaan vastasi kauniisti, kun Eli epäili hänen olevan juovuksissa. Hän oli sinnikäs, ja Jumala vastasi. Kannan usein huolta elämästäni. Minulla on kaksi lasta, joiden kouluttaminen maksaa. Välillä rahaa on vähän, koska sato on ollut huono. Mutta kiitän Herraa, että aina jotenkin rahat riittävät ja lapset ovat saaneet jatkaa koulussa.
Palaute Indonesiasta
Suku yrittää lähes joka päivä saada minua kääntymään heidän uskontoonsa. Olen kuitenkin edelleen kristitty, koska uskon, että vain Jeesus voi pelastaa minut. Mitä enemmän kuulen Jumalan sanaa Toivoa naisille -ohjelmista, sitä enemmän haluan pysyä Jeesuksen seurassa lopun elämääni. Rukoilkaa puolestani, että uskoni pysyisi lujana painostuksen keskellä.
Palaute Indonesiasta
Olen muslimi. Minulla on ollut kolme miestä, mutta nyt elän yksin. Olen kotoisin Itä-Jaavalta, mutta muutin Balille koska minulla on ollut HIV jo seitsemän kuukautta. En halua perheeni tietävän siitä, sillä he karkottaisivat minut. Nyt toinen silmäni on sokeutunut HIV:n seurauksena. Pelkään, että jos kuolen, kuka huolehtii hautajaisistani, koska minulla ei ole enää perhettä. Olen helpottunut, kun kuulin ohjelmanne ”Rukoillaan yhdessä”, ja kun soitettuani ohjelmaan te tulitte katsomaan minua ja rukoilitte puolestani.
Palaute Indonesiasta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Rohkaisua Raamatusta

Indonesian saaret tuntuvat kaukaiselta, mutta …

Herra on kuningas! Riemuitkoon maa, iloitkoot meren saaret ja rannat! Pilvi ja pimeys ympäröi häntä, hänen istuintaan kannattavat vanhurskaus ja oikeus.

Ps. 97:1-2

Osion kuva

Lisätietoja

Lahjoita Indonesian mediatyölle

Lahjoita kohteeseen
Kaikki lahjoituskohteet