Kroatia

Lahjoituskohteen kuva

KROATIA: yleiskannatus

Kertymä 01.01.2024 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 70 €

tavoite: 20000 €

keskilahjoitus: 18 

lahjoituskertoja: 4 kpl

uusimmat: € / kpl

0.4%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma klikkaamalla tai oikealle kirjoittamalla

Lahjoitit €, kohteelle Kroatia.

Pitkä tausta

Sansan kroatiankielinen radiotyö alkoi vuonna 1974. Vuosikymmenten varrella moni Sansan lähettämä työntekijä on toiminut Kroatian evankelisen kirkon työyhteydessä. Tällä hetkellä lähetystyöntekijämme Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan johtajana.

Kroatian evankelisella kirkolla on noin 3500 jäsentä, kymmenen seurakuntaa ja useita sivuseurakuntia. Kirkko toimii vahvasti vapaaehtoisten varassa.

Lahjoita Kroatian työlle!

Pidä lähetys käynnissä − tule kuukausilahjoittajaksi

Tee tärkeä päätös. Pienikin summa kuukausittain lahjoitettuna takaa säännöllisen tuen tämän tärkeän työmuodon jatkamiseksi. Toimit samalla monelle kroatialaiselle “kummina”, joka mahdollistaa heille pääsyn kristillisten ohjelmien pariin.


Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Kroatin evankelisen kirkon kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Tarinoita alueelta

Työskentelen erittäin stressaavassa työssä, pitkiä työ­päiviä. Hyvin usein, kun palaan töistä, kuuntelen mielelläni tätä luterilaista radio-ohjelmaa. Se antaa minulle voimaa ja jak­san viettää laatuaikaa perheeni kanssa. Kiitos rohkaise­vista sanoista.

Kuuntelijapalaute Kroatiasta
”Median kautta tekemänne työ on todiste siitä, että seurakunta elää ja pitää huolta jokaisesta jäsenestään. Kiitos, että tätä kautta löydätte tien meidänkin kaukana asuvien luoksemme ja siunaatte meitä.”
Palaute Kroatiasta
Kiitos rohkaisusta Jumalan sanan ja musiikin kautta. Nämä sunnuntaiset YouTube-videot ovat kauniita ja ne antavat niin paljon, erityisesti tänä aikana, kun emme voi kokoontua yhteen.
Palaute Kroatiasta
Iloitsen näistä radio-ohjelmista erityisesti siksi, että me luterilaiset olemme vähemmistö Kroatiassa ja täällä Legradissa. On hienoa, että juuri meidän kirkkomme tekee tällaisia ohjelmia, ja saan niistä aina tukea hengelliseen elämääni.    
Palaute Kroatiasta
Olen mukana Kroatian evankelisen kirkon radio-ohjelmien tekemisessä täällä Legradissa. Arkipäivän kohtaamisissa monet ihmiset – myös muut kuin seurakunnan jäsenet – mainitsevat radio-ohjelmamme. He pitävät niistä, ja sen jälkeen onkin helppo jatkaa keskustelua kristinuskosta. On hienoa olla tässä mukana ja nähdä, miten ohjelmat ruokkivat ihmisten sielua.
Palaute Kroatiasta
Tunsin kerran yhden evankelis-luterilaisen henkilön. Siksi päätin kuunnella viikoittaisen ohjelmanne. Nykyään kuuntelen sen melkein joka viikko, sillä se tulee sopivaan aikaan. Paikallistelevisiosta katson seurakunnan ohjelman, jos vain suinkin muistan. Kertaakaan ei ole tarvinnut katua, että on katsonut tai kuunnellut.
Palaute Kroatiasta
Paikallisradiossa Kroatiassa kuultavien evankelisen seurakunnan ohjelmien kuuntelija: "Kuuntelen mielelläni hengellisiä ohjelmianne, vaikka kuulun katoliseen kirkkoon. Puheenne ovat syvällisiä ja selkeitä, täynnä Jumalan rakkautta ja armoa. Suosittelen näitä ohjelmia kaikille kristityille ja ateisteille.”
Palaute Kroatiasta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Rohkaisua Raamatusta

Illyria, muinainen Kroatia, oli Paavalin lähetystyön alueita

… olen kirjoittanut teille paikoitellen rohkeastikin muistuttaakseni teitä eräistä asioista. Olen tehnyt näin, koska Jumala on armossaan kutsunut minut Kristuksen Jeesuksen palvelijaksi kansojen keskuuteen, toimittamaan Jumalan evankeliumin pyhää pappispalvelua, jotta maailman kansoista tulisi Jumalalle mieluinen, Pyhän Hengen pyhittämä uhri. Kristuksen Jeesuksen kunniaksi kerron siitä, mitä olen saanut aikaan palvellessani Jumalaa. En näet rohkene puhua mistään muusta kuin siitä, mitä Kristus on minun kauttani tehnyt saattaakseen maailman kansat kuuliaisiksi, puheiden ja tekojen, tunnustöiden ja ihmeiden avulla, Jumalan Hengen voimalla. Näin olen vienyt päätökseen Kristuksen evankeliumin julistamisen kiertäen kaikkialla Jerusalemista aina Illyriaan saakka.

Room 15:15-19

 

Osion kuva

Lisätietoja Sansan työalue-esittelystä

Lahjoita Kroatian työlle

Lahjoita kohteeseen
Kaikki lahjoituskohteet