Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Rakas Jeesus,uni ei tule,murehdin kaikkea,voi kun saisin kokea turvan sinussa ja uuden ,paremman elämän.

t.

Tarvin apuasi,ja sitä rukoilen,ja uskon,että vielä autatkin.kiitos.
1

Haluan olla Jeesuksen oma,ja sitä vaan odotan.että usko vahvistuu,ja kaikki muuttuu.

.

.
1

Aitoja enkeleitä elämääni toivon…..

.

ja turvallisuuden tunnetta.
1

Kun täälllä vilpittömästi rukoilemme ,huolistamme,ehkä vielä ihmeitä tapahtuu,monelle meistä…siihen pitää uskoa,ja luottaa,vaikka vaikeeta onkin.kiitos ,aamen.

.

-
2

Työmatkat

Jeesus anna suojelusenkeli tyttäreni matkalle Amerikassa. Varjele ja vahvista uskoa. Kiitos Herra.

äiti
2

Liian myöhäistä?

Rukoillaan vielä Leevin puolesta,joka on mennyt pattayalle entisen elämänsä houkutuksiin. Hän on kiinnostunut ollut uskon asioista mutta tuo elämä vie voiton. Mutta rukoillaan vielä että hän tulisi uskoon! Jumalalle mikään ei ole mahdotonta!

Marjo
7

Olen surullinen ja pettynyt koko elämääni.

.

Yksinäinen eläkeläinen.
8

pudotuspeli jatkuu/mustamaalaamista

Työpaikalla pudotuspeli ja kiusaaminen jatkuu. Anna Jumala viisautta ja ymmärrystä toimia oikealla tavalla näissä tilanteissa. Suojele ja varjele kaikelta pahalta ja johdata toiseen työpaikkaan, jos se on tahtosi. Anna yön epo ja rauha. Minulla tetetään töitä yli voimien, auta ja virvoita.

Jeesus tee kiusaamisesta loppu
9

Miksi?

Kaikki mitä yrittän epäonnistuu. Miksi et halua auttaa minua? Jumala en jaksa enää. Missä on lupaus tulevaisuudesta ja toivosta minulle? Mitä tämä on? Epätoivoa niin sitä on Elämäni. Herra muuta tämä kurjuus Sinulle kaikki on mahdollista mahdotonkin auta,auta jo vihdoin.

Loppu
10

Hei

Olen ihmisten pilkan kohde syyttä😢auta Jeesus

Kiitos
11

Rakkaan poikamme puolesta

Rukouksemme poikamme puolesta että asiat selväisivät hänen parhaakseen.Auta päättäjiä kuuntelemaan hänen toiveitaan oikeaan hoitopaikkaan pääsemisestä.hän haluaisi päästä kahleista jotka häntä kahlitsevat.Paranna hänen sairautensa ja auta häntä pääsemään uuteen parempaan elämään.

äiti ja isä
11

Rakkaan poikamme puolesta

Rukouksemme poikamme puolesta että asiat selväisivät hänen parhaakseen.Auta päättäjiä kuuntelemaan hänen toiveitaan oikeaan hoitopaikkaan pääsemisestä.hän haluaisi päästä kahleista jotka häntä kahlitsevat.Paranna hänen sairautensa ja auta häntä pääsemään uuteen parempaan elämään.

äiti ja isä
9

Uppiniskainen puupää olen joskus ollut,mutta kova elämä kolhinut,toivoisin jo,kun ikääkin on ,että korkeampi mutkin näkis,ja auttaisi pois velkahelvetistä.voin huonosti kaikenaikaa.

.

Jos Jeesus auttaisi.?
11

Varjelusta automatkalle

Hyvä Jumala lähetä enkelivartio automatkalle ettei sattuisi mitään vahinkoa.Siunaa kaikki ihmiset joita tapaamme. Ole kansamme joka hetki Jeesuksen nimessä Amen

Automies
12

nuorelle tarkoitus

19 v hakee työtä päästyään armeijasta,että löytäisi mielekästä tekemistä

Ellu
11

Auta alkoholisteja parantumaan rakas jeesus.

Apua ylhäältä rukoilen tilanteeseen.omaisetkin kärsii.

mieheni juo,ja kärsii kivuista,hakee lohtua pullosta,ei lääkäriin suostu.
15

Omaiset

Pyydän esirukousta perheenjäsenteni puolesta, joista kukaan ei ole vielä uskossa , eikä kukaan näytä olevan edes kovin kiinnostunut.

Pekka
15

Jeesus auta ja johdata

Olen katumapäällä ja pyydän että saisin peruttua, tai ainakin siirrettyä erään asian joka painaa minua koko kevään ajan.
Jeesus kuule ja armahda minua tomppelia.

Ahdistus
15

Kipeytynyt jalkaterä

Jalkani on ollut jo pidemmän ajan kipeä, rukoillaan, että saisin avun siihen ja pystyisin liikkumaan normaalisti, lääkärille viisautta hoitaa sitä oikein, kiitos!

Helmi
12

Esirukouspyyntö

Isä, siunaa tytärtäni. Kunpa hänen ei tarvitsisi nykyisen työnsä jälkeen palata entisiin kuvioihin, vaan elämä järjestyisi toisin. Anna tulevan olla mennyttä valoisampi, anna lapselleni uskonvoimia, iloa, reipasta mieltä, voimia arkeen. Johdata hänen tielleen oikea puoliso. Kiitos!

Äitykkä
12

17-vuotiaan naisen puolesta

Rukoilen tapon yrityksen kohteeksi joutuneen nuoren 17-vuotiaan naisen puolesta joka taistelee hengestään. Voimia häntä hoitaville sairaalan henkilökunnalle ja omaisille. Rukoilen myös teon tehneen poikaystävän puolesta.

Välitän nuorista
21

Asunto

Rukoilkaa puolestani että saan haluamani asunnon ja että selviän kaikista kuluista. Myös siskoni puolesta joka jää nykyiseen asuntoon yksin, että myös hän selviää. Molemmat olemme työkyvyttömyyseläkeläisiä tuloina kansaneläke.

Omaan rauhaan
17

Kiitos

Kiitos Herralle kaikkivaltiaalle kun vaativa tentti on mennyt läpi. Ylistetty olkoon hänen nimensä Halleluja! Auta myös näitä kaikkia ihmisiä jotka turvautuvat Jeesukseen ja pyytäen rukoilevat asioihinsa apua.

Rukoileva
17

Parantuminen

Herra, en jaksaisi enää taistella. Jo vuoden kestänyt tätä epävarmuutta. Tiistaina taas lääkitys, ahdistaa jo valmiiksi. Vapahtaja, paranna Sinä minut täysin terveeksi, etten tarvitsisi lääkitystä. Pyydän tätä koko sydämestäni, Yeshuan nimessä. Amen.

Annie's Song
16

rukousaihe

Rukousaihe nuoren puolesta. Katkaissut välit äitiin joka hyvin huolestunut. Pyydetään hänelle pian pelastusta ja vapautusta ja Jumalan kutsun vastaanottamista ja sitä seuraamista.

avunhuutaja
22

rukousaihe

Rukousaihe nuoren puolesta. Katkaissut välit äitiin joka hyvin huolestunut. Pyydetään hänelle pian pelastusta ja vapautusta ja Jumalan kutsun vastaanottamista ja sitä seuraamista.

avunhuutaja
7

Jalka

Kiitos Herra että sain lääkityksen jalkaani. Herra auta että lääkitys sopii minulle enkä saa sivuoireita. Herra poista ahdistus ja anna matkamme onnistua hyvin. Kiitos Herra!

Minä
17
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Haku