skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Rukous

Taivaallinen Isä, näet ne taakat mitä me kannetaan, olet ne jo kantanut Jeesuksessa. Rohkaise ja vahvista meitä, joista tuntuu, että taakka on ihan liian raskas kantaa. Anna apusi, ota ne taakat harteilta pois, joita ei tarvitse kantaa. Näe meidät. Jeesuksen nimessä, aamen.

Uupunut
0

Kiitos Jumalan Sanasta

Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni.

http://www.bible.is/FIN38V/Ps/119/105 Jeesus vaikka on Jumalan Poika, maanpäällä ollessaan vetosi kirjoituksiin Näin mekin voimme vedota Jumalan lupauksiin rukoillessamme ja vastustaessamme pahan voimia

Barnabas
0

Pienen ihmeen puolesta

Pyydän esirukousta syntymättömän lapsemme puolesta. Hänen olisi määrä saapua maailmaan loppukesästä, ja hänestä on hirveän pitkään haaveiltu. Tämä vauva on unelmiemme täyttymys ja tekee perheestämme vihdoin kokonaisen. Meitä pelottaa ihan järjettömän paljon, että mitä jos jotain meneekin pieleen!

Tuleva iskä
2

Hätähuuto

Huudan Sinua Herra Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Veressä auta minua. En jaksa enää.

Loppu
7

Rukouspyyntö

Rakas Jeesus,autathan poikaani saamaan käytetyn halvan auton työmatkoja varten.Kiitos Jeesus että teet remonttia meidän perheessä ja korjaat ne asiat joissa olemme toimineet väärin.Kiitos että olet pitkämielinen ja suuri armossa.Näet koko perheen,johdata kaitaa tietä Sinun askelissasi Herra Jeesus.

äiti pyytää
7

Kannattaa rukoilla

Hei. Olen esirukoilija. Joskus jätän rukousaiheen myös mutta minut on kutsuttu rukoilemaan. Olen saanut elämässäni nähdä valtavasti rukousvastauksia. Pitää olla kärsivällinen. Uskoa lujasti.
Kiittää jo vastauksista. Kyllä Isä auttaa!!!Älä anna periksi. Kolkuta! Olet tärkeä ja rakas Jumalalle.

Esirukoilija
3

Synnin tie

Tahtosin nyt saada apua, sillä tilanteeni on tämä. Olen pienestä asti ollut uskossa mutta tultuani täysiikäiseksi sorruin hyvin alas. Tarvin apua että pystyisin muuttumaan ja olemaan oikealla tiellä. Jokin mussa sotii Jumalaa vastaan vaik tahdon pystyä muuttumaan täysin ja saisin tahdonvoimaa :/

Jasu
7

Rakas Jumala

tiiät kaiken minusta

arnahda ja siunaa

ohjaa Jeesuksen VeriVoitto elämääni kaikessa
Nimesi Tähden

tytäs
8

Elävä Herra Jeesus Kristus

Kiitos että olet olemassa Jeesus, koska jos Sinä et olisi, ei minuakaan olisi ja ei todella olisi mitään. Kiitos kun annat Rauhan ja ilon. Kiitos kun Sinuun saa turvata kaikessa. Kiitos kun saan uskoa kaikki syntini anteeksi ja kerran pääsen luoksesi Taivaan kotiin. Kiitos kun paransit äitini syövän

Uskovainen Jeesuksen oma
7

kiitos

Eräs kirjoitti tänne ja nimitteli rukousseinällä roikkumista samojen asioiden kanssa.eikö vaan tänne saadaan tuoda jumalalle asioitamme niin kauan kun saamme vastauksia.itse jälleen tuon lonkan leikkauksen jumalalle siunattavaksi et onnistuisi hyvin kun nyt on näitä takapakkeja tullut .uskon jeesus

kiitollisuutta
6

Herra JEESUS auta armossasi suuressa

Kiitos kiitos kiitos
auta luottaa armoosi rakkauteesi
taas ja taas

Isin tyttö aina
6

Herra Jeesus

otan Abba vastaan rakkautes ja huolenpitoso
armosta vastaan itselleni

Kiitos, et
käännät kaiken parhaakseni

tyttö Isin oma
5

Siunaa äitiä joka vihaa mua omaa esikoistaan

Herra
näytä äidilleni kuin ihana mä olen mielestäsi

anna Rakkautes äidille

lapsi Jumalan
6

Esirukouspyyntö

Pyydän esirukousta lasteni vaikeiden ongelmien helpottumisen ja sen, mikä on mennyt vikaan korjaantumisen puolesta. Herra Jeesus, me rukoilemme, kosketa lapsiani parantavalla rakkaudellasi. Rukoilkaa, että koko perhekuntani tulisi elävään uskoon Jeesukseen.

Perheenisä
6

Johdata tarkasti

minua ihan kaikessa
ja lapsia jotka minulle annoit

Siunaa Armossa ja roruudessa

lapsi
11

Jeesus

Anna Viisautes ihmissuhteisiin
ja vihamiehiinkin
Päästä Herra mut jo pahasta
Opeta seuraa Jeesusta kaikessa
täynnä Åyhää Henkeäsi
auta maksaa laskut
auta taloyhtiötä oikeudenmukaisesti ja armossasi

TM
7

Jaksaminen

Jumala siunaa työviikko. Anna voimia tähän. Sopua työkavereiden kesken ja työnantajan ymmärrystä työmääriin,mitä kerätään tehdä.
Jeesus auta näkemään, kuulemaan,ajattelemaan ja puhumaan sinun toivomalla tavalla.
Siunaa perhe-elämä ja lapset.

Uskova
11

sairauden puolesta

niskani on todella kipeä sekä oikea olkapää lääkäri sanoi että olisi lihakset jumissa ja antoi rentoutus tableteita ei ole auttanut eli on jokin muu rukoilkaa myös mieheni puolesta joka oli leikkauksessa että tulisi uskoon eikä olisi niin katkeroitunut myös kaikkien 4 lapsen 7lasten lasten puoles

äiti ja mummi
10

Jeesus on!

Rukoillaan että nimimerkki ”Ei ole mitään” löytäisi todellisen elävän uskon!

Uskon löytänyt
12

Usko ppis

Pyydän, että uskontoon uskominen loppuisi, koska mitään Jumalaa, taivasta, Jeesusta yms. ei ole ja Raamattu on vain aikuisten suuri satukirja.

Ei ole mitään
5

Sukulaislapset

Pyydän esirukousta teini-ikäisten sukulaislasteni puolesta. Pojalla on masennusta, koulu ei kiinnosta ja elämä jotenkin sekaisin. Tytöllä on syömiseen liittyvää ongelmaa ja suorituskeskeisyyttä. Herra, auta näitä nuoria, kutsu yhteyteesi ja anna viisautta elämän valintoihin. Kiitos esirukouksista!

Huolestunut
20

Iloton elämä

Ystäväni elämästä puuttuu ilo. Vaikea avioliitto ja lasten ongelmat vie voimaa. Anna Herra, iloa yhtä monta vuotta kuin vaivaa on kestänyt.

Ystävä
16

Tuska

Hyvä Jeesus miksi niin vaikea olo on kuin sydän ei löisi kunnolla Ahdistaa kummasti huono olo En tiedä mitä tehdä Toivoisin ystäväni nyt soittavan voisin kysyä ohjeita Auta sinä minua kun en voi soittaa hänelle itse hän vaikeassa paikassa siksi rukoilen yhteyttä

H
10

Pyyntö

Nyt rukouksia pyydän että saisin edes ensi yönä vähän nukuttua kivuiltani,koko kroppa kipuillut ihan valtavasti tänään,jeesusta avukseni pyydän.

Pelko
17

Jumalan apuun uskoen

Luotan Jumalan apuun näissä asioissa mitkä mieltäni painaa ja ahdistaa niin kovasti, että ei meinaa saada sielun rauhaa…. Jumala kuule rukoukseni ja auta meidän koko perhekuntaa. Olen väsynyt, onneton ja kauan rukoillut asioiden puolesta. Jumala kuule nämä hiljaiset pyyntöni ja huokaukset.

Kaveri
15

Koulun valinta

Herra, pyydän viisautta ja rauhaa lapsenlapsen kouluvalinnan suhteen. Suo järjestyä myös kuljetus ihmeellisellä tavalla.

Mummo
18

Hädässä

Jeesus, rukoilen apuasi. Rukoilen, että pelastat parisuhteeni. Olen peloissani.

S
20
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku