skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Herra Kiitos, kun siunasit tämän aamun siunaa myös huominen! Varsinkin ajokeli.

Kiitos avustasi ja tästä päivästä siunaa myös huominen. Opeta rakastamaan ja luottamaan. Auta huomenna jotta jaksan ajaa älä anna tien olla jäässä. Isä anna hänen löytää viestini, anna minun kuulla hänestä! Rukoilen apuasi! Kiitos kun jaksat rukoilla. Paranna minut, lemmikkini ja kummityttö. Siunaa koko loppuviikko. Pelasta minut oikealle tielle! Saata hänet uskoon. Neuvo minua! 🙏🏻❤️🙏🏻

🙏🏻 Aamen

Kivut

Jeesus anna meille uusi terve koti pian. Anna asioiden järjestyä hyvin. Ota kivut pois kokonaan. Varjele etten altistu. Suojelusta.

Mesikämmen 🐻

juoksu

Mä tahdon juosta lisää, Jumala. Mut pelkään et se johtaa ylpeyteen. Haluisin olla hyvä juoksussa. Nautin juoksusta. Haluaisin sitä enemmän. Jeesus, vastaa, pyydän.

juoksija

Jeesus auta Kiitos!

Jeesus auta huijaavan yrittäjän kanss, anna jojdatus, taistelu puolusta Jeesus auta! Kiitos!

Kiitos Jeesus Aamen!

ja minä rakastan, Herra

Käydä kuraattorilla kuulemassa kuinka jokin ongelma minulla on minkä takia täytyy kaivaa. Minä rrrrrakastan käydä keskustelemassa henkilöni ongelmista. Rakastan! Niin!! Paljon!!! Halua kuulla lisää miten olen vioittunut! Mikään, MIKÄÄN ei tee minua onnellisemmaksi kuin joutua tajuamaan miten olenkaan sairas!! Ja saada nähdä se julistettavan kylmästi päin kasvoja!

toivoa

seurakuntakaveri

En jaksa E:n kanssa, Jumala. En vain jaksa sitä mitä taas pitäisi tehdä jotta jotain menisi parempaan.

Nuori nainen

jotain apua

Pyydän päästä täydellisen minuuden himosta ja riippuvuudesta. Aitoon ihmisyyteen. Jokin keino kestää paremmin todellisia tunteitani. En vain yhtään halua. Pyydän apua, rukousta.

yksinäinen

rukousta

Pakenen ongelmia. En tahdo olla avuntarvitsija. En pysty elämaan todellisuudessa, Jumala. Tämä on liikaa. Perhe, minun rakastumiseni erääseen. Jatkuva torjunta. Vihaan olla sairas. Se on kaikki mitä minä olen. Olen pelkkää sairautta. En halua hävetä joka puolella! Vihaan sitä että kaikki tunteeni ovat aina vääristyneitä. Kaikki! Koko ajan!

toivoa

Lapsille kestävä ja turvallinen perhe-elämä

Rakas Jumala, siunaa, suojele ja turvaa lastemme ja lapsenlapsemme sekä kaikkien heidän perheeseen kuuluvien elämä. Anna heille hyvä terveys, tasapainoinen ja turvallinen elämä. Anna meille isovanhemmille myös hyvä terveys ja tasapainoinen elämä niin että saamme elää ilossa ja rakkaudessa lastemme perheiden kanssa. Pyydän apua, että autoon liittyvä asiamme järjestyy pian hyvin. Aamen.

Isoäiti

apua ahdistukseen

Kiitos tästä päivästä. Rukousapua pyydän ahdistaviin ajatuksiin. Rakas Jeesus, tiedät ahdistukseni. Armahda ja auta.

mummeli

siunausta pieneen työhön

Olen jo eläkkeellä mutta teen pientä tehtävää, jonka onnistuminen olisi minulle tärkeää. Ajatus pitäisi kulkea ja saada aikaiseksi. Ei osaa aina keskittyä. Siunausta tarviin.

eläkeukko

Silmät tulisi kuntoon

En saanut silmälaseja optikolta kun silmänpaineet korkeat. Pitää mennä lääkäriin. Pyydän rukoilemaan että parantuisin.

ben Ami

Vaimon selkä murtunut, parantumista

Osteoporoosi ja selän murtmia puolisollani. Hankala ja kipeä vaiva. Rukoillaan että parantuisi.

ben Ami

Suojele

Herra Jeesus Kristus , suojele siunaa Suomea Suomalsisia islamin raakuuksilta rikoksilta valloitus aikeilta . Suomi on kristitty rauhan ja rakkauden maa ,ei koston ja vihan.

MINÄ
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku