Rukoile Toimi Lahjoita

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

yksinäinen

Sairastan levinnyttä rintasyöpää.olen uskossa,eikä minulla ole yhtään uskovaa ystävää. Jo syöpä kuormittaa saatikka ,että ei ole yhtään uskovaa ystävää,jonka kanssa jutella,liikkua. Syöpäni etenee pikkuhiljaa,mutta elinaikaa vielä muutamia vuosia. Edes yksi ystävä. Jeesus auta

58-v nuorekas ja liikunnallinen
0

Herra auta

Taivaan Isä auta minua hädän keskellä. Jos jotenkin mahdollista suo taloudellinen ihmeesi. On niin vaikeaa elää jatkuvan pelon kanssa. Velkojat kolkuttaa. Herra auta,Sinulle kaikki on mahdollista mahdotonkin.

Ella
2

Esirukous

Mieheni on vakavasti sairas ollut pitkään. Hänellä on suolistosairaus. Jeesus paranna hänet. Rakas Jeesus auta meitä.

Herran palvelija
2

Anna puput pois,jos et jaksa niistä huolehtia.

.

ilmoitus ,ja joku ehkä ne haluaa.siunausta.
3

Taivaan Isälle

Jätän Jeesus Sinulle koko perhekuntani.
Jätän Jeesus kaikki sairautemme Sinulle.
Aviomieheni on hyvin sairas, sydämessä sairaus.
Kiitos Jeesus, kun kuulet ja autat.
Kiitos rakas Jeesus.

äiti
7

Herran johdatus

Herra auta kun pitää tehdä ratkaisu kimurantissa tk-asiassa. Auta minua tekemään oikea ratkaisu. Herra johdata myös oikea ajoitus, kiitos.

st
7

rauha

Rukoillaan rauhaa! Rukoillaan kaikkien sotien ja katastrofien takia kärsivien ihmisten puolesta. Herra, armahda meitä!

maaria
8

mummon puolesta

Mummoni on sairaalassa. Rukoillaan hänen puolestaan, että saisi hyvän hoidon. Toivoisin, että pääsisin häntä vielä näkemään -se on vain tällä hetkellä hyvin vaikeasti järjestettävissä useista syistä.

maaria
6

Parantuminen

Rukoilen, että Herra parantaisi minulta allergiat ja muut herkistymiset, vahvistaisi elimistön vastustuskykyä niitä vastaan ja vapauttaisi ahdistuksesta. Jeesus on voimallinen parantamaan minut, kiitos siitä!

Tuuli
8

Äitini puolesta

Herra, varjele äitiäni muistisairaudelta.

tytär
8

Kiitos

Kiitos Herra, että J ja N pyysi V heidän lapsen kummiksi. Ole heidän kaikkien kanssa ja siunaa ja varjele heitä kaikkia sekä ohjaa heitä elämässä . Kiitos. Aamen

Virpi
7

Äidin ja isän puolesta

Rakas Jeesus, hoida ikääntyviä vanhempiani. Herra, sinä tiedät kaiken. Anna terveyttä, anna sopua. Anna heidän pystyä asumaan yhdessä. Herra, anna isän kuntoutua hyvin. Anna hänelle halu kuntouttaa itseään. Anna hänen ruveta pääsemään rappusia ylös ja alas. Anna isän tulla uskoon.

tytär
9

syöpäsairas veljeni teholla saattohoidossa

Auta Jeesus veljeni kuolee. Auta häntä.

sisko
12

Nuoreni puolesta

Herra siunaa nuortani, paranna flunssa. Anna hänen päästä irti tupakoinnista ja nuuskasta. Siunaa koulunkäynti, siunaa keväällä edessä olevat ylioppilaskirjoitukset. Johdata sopivaan jatko-opintopaikkaan. Herra, auta lastani kaikessa. Hän on psyykkisesti herkkä. Anna hänen tulla uskoon.

äiti
12

rukouspyyntö

Jeesus, hoida miestä, joka on vihainen ja katkera perheelleen. Paranna välit, opeta antamaan anteeksi. Anna ilo ja rauha.

.
12

Vesan pelastumisen puolesta rukousta

Rukoustukea Vesan pelastumisen puolesta. Rukousta, että Herra armossaan pehmittäisi Vesan kovan kivisydämen. Rukous, että Herra armossaan asettaisi niin kovat koetukset ja ravistelut Vesalle että tämä mies lopulta joutuisi nöyrtymään Herran edessä tässä ajassa ennen kuin on liian myöhäistä.

S
13

voimia

Pyydän rukousapua pojalleni! Rukoilkaa voimia ja siunausta, että hän jaksaisi työn ja opiskelun. Hän tarvitsee rahaa opiskeluun ja elämiseen. Työ on aika raskasta ja hänen täytyy herätä aikaisin joka aamu.

kiitollinen äiti
14

Romanttisen rakkauden puute

En ole koskaan eläessäni saanut kokea minkäänlaista suhdetta vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kukaan ei ole ikinä edes sanonut minulle pItävänsä minusta ja tunteet aina yksipuolisia. Olen jo aikuinen enkä tiedä miltä rakkaus tuntuu kun sitä en ole saanut kokea. Auta se ihminen elämääni!

Mitä se on
15

Kiitos ja avunpyyntö

Olen voinut vuoden verran todella huonosti ja muutamaan ongelmaani olen saanut ratkaisun. Pyydän kuitenkin vielä loppuihinkin apua pian , tuntuu ettei psyykeeni kestä enää kauaa…

T
12

Silmät

Paranna kipeät silmäni ja näköni. En pysty lukemaan kunnolla silmäkivuiltani.

Eye
19

Apu minulle tulee Herralta

Kiitos työpaikasta, vaikkakin lyhytkestoisesta! Herra, paranna flunssani, joka tuntuu vaan jatkuvan. Anna äidin päästä masennuksesta, anna ilo elämään ja uusia ystäviä. Siunaa häntä! Siunaa huominen messu, anna viisautta nuorelle pastorille! Jeesuksen nimeen, aamen!

Lala
17

ainoa poika

Rukousta aikuisen pojan takia. Terveys, opiskelu.tyttöystävä ja että poika tulisi uskoon. Kiitos kaikille ja siunausta

huolestunut äiti
17

Vapauta

Herra vapauta tästä vankilasta jonka itse olen aiheuttanu. Hetra vapauta itse en siihen pysty Jeesuksrn nimessä pyydän.

en jaksa enää
19

Toivo

Löytyisikö enää mitään ratkaisua tästä umpikujasta murhe on suuri ja käy terveyden päälle. Kaikki on lopussa ilman toivoa.

Murhe
20

matkatehtävä

RUKOILLAAN JUMALAN SUURTA JOHDATUSTA JUURI NYT ALKAVAA TYÖTEHTÄVÄ MATKAA. HERRA, AUTA MIESTÄNI VAATIVASSA TEHTÄVÄSSÄ. KIITOS RUKOUSAVUSTA.

vaimo
22

Parisuhdeongelmia

Pyydän rukousta parisuhteelleni, joka on murenemassa. Pyydän johdatusta ja että pääsisimme yli ongelmista ja voisimme pysyä yhdessä, koska Jumalan avulla me saamme selvitettyä ongelmat.

Alaska
21

VÄSYNYT

paha masennus ja unettomuus.

LESKI
21
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Haku