skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Voit kirjoittaa rukousseinälle oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi. Muista, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa sellaisia tietoja, joista henkilöitä on tunnistettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset. Rukousaiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Esirukouksella on merkitystä! 

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Tätäkö elämä on

Ahdistaa. Parisuhteessa ollut ongelmia jo vuosia ja läheisyyttä ei ole. Mies on ollut aina enemmän työn perään kun Perheen. En jaksa tätä enää. Itken yksin. Olen rukoillut asian puolesta pitkään. Mikään ei muutu. En uskalla vain lähteä. Taloudellinen tilanne on suurin syy ahdinkoon, rahat ei riitä töissäkäynnistä huolimatta.

Yksin parisuhteessa

💓RUKOUSTA PÄIVÄÄN💓

Olen ollut heikkona jo pitkään. Eilen en kyennyt kauppaankaan enkä minnekään. Voimani yhä vähissä. Pukeminenkin on kestänyt hirvittävän kauan. Pelottaa kun minulta vaaditaan kauheasti. On pakko olla kunnossa. On pakko jaksaa auttaa muita. Vaikka olisin kuollut niin on jaksettava. Kieltäytymisestä seuraa vaikeuksia. Rukousta tilanteelle. Miksi minun aina kuuluisi olla vain muita varten😠?

💓PELOTTAA💓

Vahva turva

Hyvä on Herra, turva ahdistuksen päivänä, hän tuntee ne jotka häneen turvaavat.
( Naah. 1:7 )

Sinä hyvä Jumala, tunnet ne jotka turvautuvat sinuun.
Tunnet siis minutkin.
Tunnet syvimmän kaipaukseni, monet tarpeeni- kaiken sinä tiedät.
Niinpä saan olla luottavainen ja iloinen.
Kuulun sinun suunnitelmaasi, ja sinun vahva turvasi ympäröi minut.

aamen

Paranemista Terhille ja äidille!!

Auta, Kuningas Jeesus, ettei Terhi perheineen eikä äiti sairastu koronavirukseen ja varjele läheiset muutenkin kaikesta pahasta Korkeimman armosta ja ihmeenä! Suo, Abba Isä, Terhin lypsykarjatilan ihmeellisesti ja armollisesti totisesti menestyä Kristuksen ristintyön tähden! Varjele, Abba Isä, Antti ja Tommi täysin raittiina niin kuin ajomatkat ja muut asiat aina. Auta ja armahda Teppo-pastoria!!

Takku

Rukouspyyntö

Rukoilkaa, että poikani elämän hätätilaan saataisiin apu. Rukoilkaa, että hänen uniongelmansa helpottaisivat. Rukoilkaa, että vihollisen suunnitelmat tulisivat turhiksi hänen ja koko perheeni elämässä ja Herran hyvä tahto toteutuisi. Pyydän koko perhekunnalleni Jeesuksen veren suojaa.

Perheenisä

Herra auta

Herra jääkö minun ja hänen välinen rakkaussuhde pelkäksi kauniiksi unelmaksi joka ei koskaan toteudu. Näytä Herra totuus minulle vaikka se tekisi kipeää. Nyt en halua loukata häntä vaan kuulla hänen mielipiteensä Jeesuksen Kristuksen Pyhässä nimessä ja veressä.. Aamen.

Talvi

Toimi

Löydä oma paikkasi lähetystyössä.

Lahjoita

Vie evankeliumia eteenpäin.

Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku