skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Rukousseinä on sitä varten! Täällä jaettavat aiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Ethän jaa henkilökohtaisia tietoja tai mainitse ketään koko nimeltä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset.

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Auta Jeesus

Pyydän rukousta raha-asioiden, lemmikkiasioiden, asumisasioiden, autoasioiden, terveyden ja ihmissuhteiden puolesta.

Jhn

Rukouspyyntö

Rukollkaa, että poikani sosiaaliset pelot helpottaisivat ja hän löytäisi tien elämässään eteenpäin.

Perheenisä

Johdatus

Rakas Jumala, jos se on sinun tahtosi, johdata heidät uudelleen yhteen ja paranna tousen masennus. Anna hoidon auttaa jo piankin. Anna molemmille voimia.

Vierellä

Auta Herra

Herra auta että opin kommunikoimaan ja ilmaisemaan tunteitani tässä tärkeässä ihmissuhteessa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen. Etten olisi niiin ujo Jeesuksen nimessä. Aamen.

talvi

Raudan puute vai muuta?

Rukoilethan puolestani jotta oireeni paranisivat🙏 Aloitin rautakuurin ja soitan ensiviikolla aikaa verikokeisiin. Nielemisvaikeudet/nielun turvotus, päänsäryt, univaikeudet ja muistin pätkiminen. Mistä johtuvat? Jeesus paranna kaikki oireet Sinun nimessäsi🙏💖

Mistä oireet johtuvat?

väsymys

Pyydän rukousta puolestani, kokonaisvaltaiseen väsymykseen, sairauksiin ja ihmissuhteisiin, yksinäisyyteen ja kipuihin. Herra siunaa päiväni missä liikunkin ja anna kiitosmieli ja siunauksesi. Siunaa ja varjele perhekunta kaikelta pahalta ja anna yhteisymmärrystä. Kiitos!

epätoivoinen

Suojelua

Siunausta, suojelua, varjelua ja terveyttä läheisilleni ( erityisesti lapsenlapselleni), rukoilijoille ja itselleni🍀 Suojelusenkeleitä

Rl

Muutto

Minun pitäisi viikon sisällä pakata ja siivota sekä toimistolla että kotona niin, että kaikki olisi sitten valmista muuttoa varten. Olenkin Jo aloittanut, mutta pyydän viisautta ja sopivasti tarmoa, niin että kaikki tulee ajoissa valmiiksi. Kiitos rukoustuesta!

Asioita ei voi lykätä

auta Jeesus

Toisella sisarestani on kivisydän. Hänen asenteensa omaa äitiään kohtaan on kovasydämisyys. Toinen siskoistani asennoituu myös vanhoihin ihmisiin arvostamatta heitä, varsinkin kun on muistisairas. Sama asenne on koko yhteiskunnassa. Mieheni asennoituu naisiin ei arvostavasti, oppinut isältään. Puutu jeesus tähän. Varjele omaisuutemme ja omaisemme. Pelasta ja armahda meitä. Kummipoikani asian psta

vaikea tilanne

Siunaus ja palvelu

Jumala, pyydän halua palvella. Siunaa päivä. Pyydän myös rukousta puheeni puolesta, tarkkaavaisuutta ja etten herpaannu. Kiitos.

Kulkija

Anna Rauha ja leposi

Ota armossasi jännitys ja kaikki suorittaminen pois. Lohduta ja tee minut terveeksi. Poista kaikki pelko rakkaudessasi. Siunaa ja johdata, myös jälkipolvet!

Aamen

Syömishäiriöstä täydellinen parantuminen

Hädässäni minä huudan Herraa tyttäreni avuksi ja Hän parantaa hänet. Paljon rukousapua tämän rakkaan tyttäreni puolesta. Isä tee täysin terveeksi niin henkisesti kuin fyysisesti. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen.

Äiti

Kiitos kaikesta Kaikkivaltias

Jeesus vie tupakanhimo, ja harhat anna minun uskoa itseeni ja saada parempi itseluottamus, auta että k ei puhu pahaa minusta, anna toivoa ja parempaa kohtelua ystäviltään, pelasta, anna nuorelle ystävälleni motivaatio raittiuteen, auta vanhempia että heillä on rauha, pelasta perhekunta anna synnintuntoa vastaa Uskollinen Jeesus rukouksiin.

Ja elämä on kuitenkin lahja!

Jos käytän kuvakieltä, niin usein on halu heittää hanskat tiskiin ja tehdä jotakin… Niin täynnä on elämäni ollut traumoja, ristiriitoja, ahdistuksia, sairautta, orjuutta, myös suurta synninorjuutta määrätyissä asioissa ja haluissa. Ja kuoleman ja kadotuksen pelkoa, ja epätoivoista Jumalan etsimistä välillä. Ahtaalla, ahtaalla minä olen ollut! Ja jo lapsuuden kodissa, köyhyys, riidat, alkoholi ym

Voi minua!

Pika-apu

Ollut kovaa sosiaalista pelkoa välillä paniikkia ym muuta.. tänään joudun hoitamaan yhden asian ja tilanteen töissä missä täytyy kohdata kaikki asiat ha hyvin vahvasti.
Muistakaa rukouksissa että Jumala antaa voiman ja nämä väistyis nyt kokonaan jo pois. Eikä tarvitse hävetä itseä ja oloa

Hm

johdatusta

Johdata toimimaan oikein omaksi ja muiden parhaaksi.Auta eroon saamattomuudesta.Poista ahdistus ja masennus.Siunaa viikonlopun viettomme.

pk

Poikani

Herra armahda poikaani joka hoitaa masennustaan päihteillä. Vedä häntä puoleesi ja auta että hänen uskonsa sinuun säilyisi.

Emma

Esirukousta

itseni puolesta, että Jumala suojelisi mielen aluetta, vaikuttaisi tahtomista ja tekemistä. Saisin olla myös hyvän kanavana toisille. Kiitos.

Rukous
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku