skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Voit kirjoittaa rukousseinälle oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi. Muista, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa sellaisia tietoja, joista henkilöitä on tunnistettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset. Rukousaiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Esirukouksella on merkitystä! 

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Varjele koronalta

Tapasimme puolalaiset ystävät. Kiitos, että saimme olle avuksi heille. En kehdannut huomauttaa liian lähelle tulosta. Lisäksi he ovat tottuneet kättelemään ja halaamaan. En voinut olla epäkohtelias tai saattaa heitä noloon tilanteeseen estämällä kättelyn tai halauksen.Rukoilen vielä, että Herra varjelit meidät kaikki koronalta. Terveyden takia minua ja heitä ei ole rokotettu.

Osan aikaa iIman maskia

Auta heitä

Jeesus siunaa itsetuhoisia, suo heille todesta ottavia vierelle kulkemaan, harva leikkii vakavilla asioilla. Suo pelastus vakavista tilanteista ja apua paikalla ennalta,estä peruuttamattomat tapahtumat, auta ennaltaehkäisevän työn kehityksessä

Elämä

Toimi

Löydä oma paikkasi lähetystyössä.

Lahjoita

Vie evankeliumia eteenpäin.

Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku