skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Apua

Vakuutusyhtiö kiusaa yhtä perhettä. Jeesus auta! Auta, että oikeus ja kohtuus tapahtuisi ja joku inhimillisyys! Auta kiysattuja, että saavat nukuttua!

Ystävän asialla

Paranna Jeesus & anna anteeksi!

Jeesus rakas, paranna läheiseni sairas kohta kehossa!

Anna mulle synnit anteeksi – aina teen jotain pahaa 😢

pieni ihminen

varjelus

Ensiksi kiitos rukouksista ja rukousvastauksista! pyydän uusi asunto,
hakusessa, että saisin sellaisen jossa hyvä olla. myös yksinäisyys vaivaa , olen luonteeltani kuitenkin sosiaalinen. varjelusta tuleviin päiviin

riitta

Apua

Rukouspyyntö tyttäreni puolesta, joka hyljännyt minut. Ystäväni Pekan puolesta, jonka puolesta rukoiltu jo 15 vuotta, että kääntyisi ja ottaisi elämäänsä Jeesuksen, Jättäisi nykyisen elämäntyylinsä ja ihan oikeasti nöyrtyisi Herran edessä. Olenko turhaan rukoillut.
Itselläni vaivaa unettomuus, ollut jo 12 vuotta. Ilman lääkkeitä en saa unta, sittenkin unta riittää vain 3-4 tunniksi, muu yö me

Mörökölli

huolia

Pyydän rukousta, että uuteen paikkaan kaivolle olisi helppo reitti ja että osaan heti uuden reitin kotia ja kaivolle, sen jälkeen kun kävellään yhdessä kaivolle ja rukoilkaa, että se on lyhyt reitti, eikä tarvitse opetella kauvan matkaa ja että minulle näytetään uusi reitti kaivolle nyt tulevana maanantaina rukousillassa.

Suvi/sussu

rakkaan lapsenlapseni puolesta

Kiitos Jeesus tunnet rakkaan lapsenlapseni, tiedät miten rauhallinen hän on!Kiitos Jeesus näät miten hän väsyttää itseään, valvomalla liikaa, pelaamalla pelejä, miellyttämällä kavereita, Herra armahda, auta laittamaan rakkaudella, kuuntelemalla, voimavarojaan itselleen, kaverilleen, myös tytöille terveesti rajat, vapauta kaikesta hylkäämisen pelosta, eheytä, siunaa tuleva työharjoittelu, amen!

Jeesus auttajamme Kiitos Isä

huolia

Pyydän rukousita, että joulun jälkeen, sekä tämän kuun ja osan joulukuun rukousillat jatkuu uudessa paikassa kaivolla ja että siellä on samat vetäjät, että mä saan kuulla sen minun ajassa pian.

Suvi/sussu

KULJE KANSSAME OHJAA KULKUMME

monen ihmisen elämää koskevat päätökset viranomaisten käsissä. Tapahtukoon sinun hyvä tahtosi. Älä hylkää meitä

Pidä meitä lähelläsi Jumala

huolia

Pyydän rukousta, että mä näen tänään rukousillassa nimi merkki:M ja että hän tulee lähelleni istumaan, ja etten olisi ujo, enkä pelkäisi häntä.

Suvi/sussu

kiitos

Eräs mun yön uni on tullut puoliksi toteen, oikeassa elämässä, nimi merkki:M ihmissuhteessa, kun annoin hänelle runoj ja tarinoita jotka olin kirjoittanut, rukoilkaa että jumala tekee työnsä loppuun tässäkin aisassa, missä hän on aloittanut työnsä, uskon, että tämä yön uni tuli jumalasta 🙂

Suvi/sussu

KULJE KANSSAME OHJAA KULKUMME

monen ihmisen elämää koskevat päätökset viranomaisten käsissä. Tapahtukoon sinun hyvä tahtosi. Älä hylkää meitä

Pidä meitä lähelläsi Jumala

Kiitos esirukouksistanne

Kiitos ja ylistys Herralle ja teille rukouksista. Sain yön nukuttua pitkästä aikaa ja lohdutusta murheeseen.
Asuntoasia on järjestymässä ja sain valtavasti vahvistusta uskooni. Herra on keskellämme ja kuulee, kun hänen puoleen huokaamme.

Minna

ahdistus

Pyydän rukousta, että opin heti uuden reitin kaivolle ja kotia ja että olisi helppo reitti kaivolle ja kotia ja rukoilkaa, että jumala puhuu eräälle ihmiselle että hänen pitää jatkaa paljon kaivotyössä ja että me nähdään usein.

Suvi/sussu

huolia

Pyydän rukousta, että rukousilta menee hyvin ja että en pety rukousiltaan ja siellä oleviin ihmisiin ja että näen siellä pari ihmistä joita on kova ikävä.

Suvi/sussu

miten loppukuun selviydyn..*

Sitä mietin. Tuli taas iso lasku jonka maksoin pois. Mutta loppukuukauden sitten vain ihmettelenkin miten pärjään.
Enintään 10€/päivä on mahdollista käyttää. Onneksi en tupakoi enkä juopottele. En osta mehujakaan tms. Leikkeleetkin olen jättänyt,samoin lihan ym. Mutta kuitenkin jotain pitäisi joskus syödäkin,ei pelkällä vedelläkään kauaa elä..??*

paaston aika..*?

Auttakaa mua❤️ ja rukoilkaa🙏

Mä näin hirveän unen. Mua yritettiin tappaa. Siitä on aikaa kun viimeksi näin niin kauhean. Mua ennen yritettiin unessa tappaa. Jeesus auta mua. Tule Jeesus mun suojaksi ja puolusta mua. Sano Jeesus, ettei mulle saa tehdä pahaa. Ei oikeassa elmässäkään. Auta Jeesus mua❤️

Jeesus auta mua❤️

jännitys

Pyydän rukousta, että tuleva perjantain työpäivä menisi hyvin ja että olisi hyvä olo, eikä jännittäisi, ja että huominen siivous päivä ja siivoaminen menee hyvin ja vaatteiden siivoaminen hyvin ja että kaverin näkeminen menee hyvin, että töissä olisi sellaisia ihmisiä jota ei tarvitse jännittää.

Suvi/sussu

huolia

Pyydän rukousta, että mä alan seurustella nyt tulevana maanantaina erään mieshenkilön kanssa johon olen ollut rakastunut jo pitkään, rukoilkaa tälä eräältä mieshenkilöltä vastarakkautta minua kohtaan ja että hän lukee runoni ja tarinani nyt tulevaan maanantaihin mennessä ja sanoo siittä minulle rukousillassa kaivolla, ja että hän laittaa siittä viestiä mulle.

kettu

huolia

Pyydän rukousta, että olen tyytyväinen tänään kirpputorilla käyntiin ja että koko päivä menee hyvin ja etten pety rukousiltaan tänään.

Suvi/sussu
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku