skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Varjele erityisesti häntä pahalta

Varjele vääriltä kytkennöistä varsinkin elämänsä tärkeimmissä asioissa ja päätöksissä. Estä ne Henkesi kautta Herra. Tahtoisin vain hänelle hyvää ja onnellisempaa ja rauhaisaa loppuelämää. Eheytä ystävää.

Niin sydämessä ❤️🙌

”Missä on Rakkaus?”

Ensin olimme onnellisia toistemme tuesta ja yhteydestä. Sitten paha tuli ihmisten kautta väliin. Olemme myös satuttaneet toisiamme. En tiedä mitä hänelle kuuluu. On vain hiljaista. Olen koittanut tavoittaa. Ei hiiskahdakaan. Miten voit rakas ystävä? Kaipaan kyllä. Jeesus yhdistä meidät jälleen. Anna veresi suoja. Siunaa meitä. ❤️🙌

Tapahtukoon Sinun tahtosi En tahdo Jumala ryhtyä mihinkään mikä ei ole Sinun tahtosi. Sinua kiinnostaa pienetkin asiat, joten miksi ei se kenen kanssa elämäni jaan. Sydän on Raamatun mukaan huono kompassi, joten johdata Hengelläsi. En tahdo tulla taas runnotuksi. ihmissuhteisiin johdatusta

Eipä kukaan tahdo tulla runnelluksi avioliitossa. Herra eheytä ja siunaa meitä kaikkia runneltuja. Johda meitä oikein kaikessa.

Mä 🙏

rukous pyyntö

minulla runsasta verenvuotoa,pohkeet tosi kipeät,ali lämpöä,hikoilu.rauta liian alhainen.verenvuoto saatava loppumaan.lääkitys aloitettu.saa nähdä milloin vaikuttaa.kelta rauhas.minnean parantumista lima yskästä,kovasta vatsasta.silmä on alkanut ihmeen kautta paranemaan hyvin.minnea heiluttaa kovasti kumpaakin kättä usein.marialla kova jano,yskä

marjatta

Voimaa tähän päivään

Tänään on päivä, jota on kauan jännitetty…anna voimaa ja oikeat sanat eräälle miehelle🙏

Jeesus auta

kehitysvamma-yksikössä..🐍

Harjoitetaan henkistä raiskaamista. Uhreina puolustuskyvyttömät. Vakavasti sairaat.
Jumala puutu ohjaajien mielivaltaan. Laiminlyönteihin joka on jatkuvaa.
Jeesus paranna lapseni. Ja suojele muitakin asukkaita jotka joutuvat siellä asumaan. Sosiaalityöntekijät eivät välitä. Heille kaikki samantekevää.🐍

samantekevää..🐍⭐🐍⭐🐍

Ystävä

Pyytäisin esirukousta, että asia ystäväni kanssa etenisi ja järjestyi ja häiriötekijä väliltämme poistuisi.Saisi joskus kokea onnea, kun on ollut niin raskasta.Uskon, että hänkin pitää minusta.Toivottavasti yhteytemme vahvistuisi ja voisimme olla paljon yhdessä, toivottavasti ystävä tajuaa myös minun tunteet, eikä epäröisi.

Helen

Hirmuisen tärkeä päätös

Jos tuo asunto vanhan äitini lähellä on mulle tarkoitettu niin Jumala rakas ilmoita se mun sydämelle ja yksi pyyntö…anna muuttoon rahat. Mulla ei ole rahaa mihinkään muuhunkaan kun on pienet tulot. Raha aina ratkaisee näissä valitettavasti. Tahtoisin asua äitini lähellä. Voisiko joku rukoilla. Vai pitääkö mun odottaa tuossa yhden toisen asunnon vapautumista? Esirukousta tarvitsen🙇

Muutto vanhan äidin lähelle

Ääni käheä vatsahappojen vuoksi

Olen niin stressaantunut elämäntilanteeni (rahattomuus, näköalattomuus, yksinäisyys, työttömyys, ystävän kaipaus…) vuoksi että näköjään se vaikuttaa kaikkeen , myös terveyteen. Refluksiksi tuota kutsuvat. En jaksa enää! On ihan kylliksi jo vaivoja ja kaikkea mietittävää muutenkin. Kyllä on sellainen apatia päällä että en ikänäni ole ollut näin masentunut. Rukousta että korjautuisi nämä asiat 🙏

En jaksa enää

Rakas

Rukousapua ihmissuhteeseen jossa jään yhä uudelleen yksin. Nyt pelkään että olen lopullisesti rakkaani hylkäämä ja kipu on kova. Koskettakoon Pyhä Henki tätä miestä väkevällä tavalla. Joko päätös tai sitoutuminen. Olen ihan loppu.

Apua

Herra auta

Herra vapauta päihde- ja lääkeriippuvainen poikani. Anna työkuntoa ja hänelle mieleinen sopiva työ. Saata talous kuntoon. Jeesus armahda ja auta!

äidin hätä

Pidä kiinni

Isä varjele ja suojele nuorimmaista, ettei ajaudu päihdekuvioihin. Katkaise kaikki siteet siihen maailmaan ja tuo valoon kaikki huonot jutut.

Isä auta!!!

Hätä

Jeesus sinä tiedät down poikani. Tarvitsemme nyt Sinua Jeesus. Kiitos että saan jättää hänet sinun hyvään hoitoosi. Auta myös meitä vanhempia ja hoitajaa tulevassa palaverissa. Kiitos rukouksista.

Minä

Tosi hätä

Jumala ei ole nyt mitenkään vastannut rukouksiin ja olen katastrofaalisessa taloudellisessa tilanteessa, joka eu koske vain minua vaan läheisiäni vain Junalalla on voima auttaa. Muuten on kyseessä itsensä tuhoutuminen.

Hädässä

Apua

Rakas Jeesus mä pyydän ja rukoilen auta mua…
Muistakaa rukouksissa, Herra tietää kaiken. Tarviin rukousta enemmän kuin koskaan..

Jjj

Heikkokuntoinen

Heikkokuntoinen nainen. Jeesus, Sinä tiedät. Ole läsnä. Auta ja paranna! Ota veresi suojaan 🙏

Kiitos Jeesus 🙏

Kelvoton palvelija

Olen kelvoton palvelija. Se ainoa mitä osaan antaa, Herra. Olen kelvoton palveluvirkaan, mihinkään. Ole minulle armollinen, en voi tulla eteesi en ansaitse tulla eteesi anomaan. Minä en ole kelvollinen. Se on kaikki mitä voin kyetä.

Mie

Tyttäreni puolesta

Pyytäisin muistamaan tytärtäni rukouksin, ettö varjeltuu maailmanhengeltä, vaarallisilta jä väöriltä ihmisuhteilta. Ja Jeesus varjelee hänet pilkkaajilta, valehtijoilta, kiusaajilta ja väkivallantekijöiltä. Ja ennen kaikkea pyydän rukoudta että lapseni pelastuu. Ja minulle äitinä viusautta kasvauttaa lapsi oikeassa kurissa ja raskaudessa ja minulle voimavaroja taistella pimeyden valtoja vastaan ru

Huolta kantava äiti

Vanha testamentti vanha?

Huomaan mielessäni kytevän epäilyksen vanhan testamentin paikkansapitävyydestä. En osaa ottaa sitä aina absoluuttisena Jumalan puheena osaksi koska tuntemani ns tosi uskovat ovat suhtautuneet siihen hämäränä Jumalan tahdon ilmaisijana. Että se on vähän kuin fantasiaa, sen ajan ihmisten hämärä kuva Jumalasta joka kirkastuu uudessa liitossa. Jumala, avaa minun silmäni humpuukista!

Syyllinen

Rahaton perhe

Taloudellisen tilanne huono jo kauan. Laskut maksamatta. Herra, auta meitä. Meillä on perhe

Olen sinussa, Herra! Autatko?
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku