Rukoile Toimi Lahjoita

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Rauhaa ja varjelusta

Heräsin painajaiseen. Jeesus, rukoilen rauhaasi sydämeeni. Rukoilen siunausta ja varjelusta huomiselle päivälle, se jännittää. Suojele minua sekä rakkaitani, Isä. Rukoilettehan kanssani. Syntieni armahdusta myös.

Äiti-ignineb
0

Rukous miehen ja poikien puolesta

Rakas Jeesus, siunaa mieheni ja poikien matka. Varjele heitä kaikelta pahalta. Puhuttele ja kosketa miestäni ja johdata uskon tielle.

Aamen
0

varjele lapset ja matka

Kiitos rukousvastauksesta juhannuksen vieton osalta. Nyt pyydän rukoilemaan, että matkani menisi turvallisesti ja että lapsilla olisi kaikki hyvin poissaollessani. Siunaa ja varjele, Herra, perhettäni.

maaria
3

Pyydän rukousta

Tyttäreni tarvitsee esirukouksia. Hänellä on vaikea aivovamma liikenneonnettomuuden seurauksena. Parannusta ajattelukykyyn ja muistin korjaantumiseen. Kiitos, että rukoilette!

Äiti
4

Jeesus auta

Pyydän rukoilkaa poikani puolesta että pääsisi jaloilleen ja saisi töitä. Jeesus pelasta rakas poikani

äiti
4

Työpaikka

Rukoilkaa, että Herra antaisi työpaikkani taloudellisen aseman parantua sen verran, että työpaikat säilyvät ja toiminta jatkuu. Asialla on kiire.

H
5

Uusi alku

Herra anna kaiken vanhan ja ikävän jäädä taa entisen mieheni elämässä. Suo meille hyvä keskustelu yhteys,ymmärrystä ja anteeksiantoa. Pyydän että johdattaisit tämän miehen takaisin luokseni uudistuneena. Rukous vastaustasi odottelen edelleen.

Kaipaus
8

Olen ollut ahdistelija

Olen rakastunut yhteen henkilöön ja lähetin hänelle viestejä. En tajunnut, että en kertonut rakkauttani vaan teinkin rikoksen. Tietämättäni ahdistelin häntä ja hän aikoi tehdä minusta rikosilmoituksen. Herra, auta parantamaan tapani!

Tyhmä
9

Jalat

PT:n jalat on nyt paljon kipeämmät. Herra auta.

Virpi
11

työhaastattelu

Huomisen työhaastattelun puolesta

ystävä
10

anna siunaus

Rakas Jeesus, anna meille siuanus,että se meidän juttu saisi edistyä levosta Sinussa. Herra, Sinä tietät, mikä on ollut työmäärämme, siunaa meitä. Nimessäsi,aamen.

Jabes
8

työkaveri ja työ

Pyydän esirukousta, että työkaverini kanssa välit pysyy hyvinä, vaikka tiedän hänen salaisuuksia, jotka eivät ole hyväksyttäviä. Osaltani olen yrittänyt tehdä parhaani, että hän ymmärtää, että on ollut väärällä tiellä. Pyydän, että Jumala koskettaa Jaanaa. Itselleni pyydän rukousta, että saan töitä.

Miksu
11

…että rahat riittäisi

Melkein puolet elämästä on ollut työtä ja pennin venyttämistä. Pyydän rukoilkaa, että saisin talouteni kuntoon mahdollisimman nopeasti. Olen töissä mutta haluaisin vielä jotain lisätyötä, että saisin velkani maksetuksi. Sellaista sopivaa mitä jaksaisin vielä tehdä. Rukoilettehan puolstani!

kyllä kaikki onnistuu, uskon niin
13

Ihmettä vailla

Pyydän rukoilemaan puolestani, taloudellisen tilanteeni paranemista. En tiedä mitä tehdä kun ei ole rahaa, ainoastaan velkaa. Rukoilen ihmettä tapahtuvaksi. Kiitos.

varaton
14

Vain Jumala voi parantaa

Rakkaan Ystävän syöpä on levinnyt Jumala älä ota häntä vielä Taivaankotiin..

Lettu
15

Riippuvuuden kahleissa

Pyydän esirukouksia omista riippuvuuksista eroon pääsemiseksi. Voin huonosti itseni kanssa, ihmissuhteissani, tunnen epäonnistuneen isänä, puolisona, Kristuksen sotilaana. Parisuhde ei toimi tyydyttävällä tavalla, ja se heijastuu koko elämääni. Pelkään avautua tästä tilastani.

Kristuksen sotilas
15

masentunut ja toimeton?

Olen ollut niin väsynyt ja masentunutkin. Mitään en saa aikaiseksi eikä mikään oikeasti kiinnosta. Tyhjyys on hiipinyt elämääni..?

tyhjyys&tylsyys seuranani?
15

Apua

Auta Jeesus että en olisi niin heikko vaan pysyisin irti pahasta. Jeesus auta!

Apua kaipaava
16

Apua

Olen joutunut pahan vaikutuspiiriin. Itsekin olen paha. Anna Jeesus anteeksi ja auta irti pahasta! En halua enää tehdä väärin. Auta Jeesus, tee minusta sinun kirkkosi jäsen. Ota minut yhteyteesi. Kosketa ja paranna. Anna ystäviä ja miesystävä, puoliso, ettei yksin tartte olla. Armahda, Jeesus!

Apua kaipaava
16

kuume

Apua. Jumalan parantavaa kättä pienen tytön 1v 10kk. korkeaan kuumeen poistumiseen. Herra, ole heidän kanssa.

mummi
20

Rippileiri

Huomenna alkavan rippileirin puolesta. Jeesuksen läsnäoloa, siunausta ja varjelusta jokaiselle. Rauhaa ja lepoa sydämiin. Ihanaa tunnelmaa ja ilmapiiriä, iloa ja valoa!

äiti
18

esirukouspyyntö

Esirukousta lapsen asioiden puolesta ja että löytyisi uskovia ystäviä.mielen virkeyttä ja jaksamista myös.kiitos herralle

kukka
14

Pyyntö

Pyydän rukousta, että isälläni ei olisi syöpää tai mitään muutakaan vakavaa sairautta. Herra Jeesus armahda ja auta!

Kiitos
17

rikki

Rukoilkaa olen niin heikkona,lihassairaus,huimaus,muisti pätkii unettomuus ja ainainen väsymys.usko joka kantaa tule herralta.siunaus jeesuksen sinulle.

voiman uudistus
17

Pojan koulu/kaveriasiat

Johdatusta poikani kouluasioihin, siirtyy yläkouluun, mutta luokalla ei tuttuja. Anomme luokkasiirtoa, johdatusta tähän jos näin on Herran tahto. Tärkeintä, että luokalta löytyisi hyviä kavereita.

äidin huoli
16

Herra, Sinun johdatustasi

Tytär on lähdössä keskiviikkona Nepaliin noin puoleksi vuodeksi. Herra, Sinun voimallista johdatusta. Sinun siunaustasi . Jeesuksen veren suoja kaikkea pahan hyökkäystä vastaan. Tätä pyydän Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen

Äiti
17

Herra, auta

Ystävän puolesta esirukousta. Hänellä on ollut paljon surua ja sairautta. Syksyllä on tiedossa polvileikkaus. Herra, auta ja armahda. Tuo helpotusta kipuihin. Anna iloa ja valoa hänen kesäänsä. Jeesuksen nimessä. Aamen

ystävä
17
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Haku