skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Monta asiaa

Anna iso herätys, kolmelle uskovalle naiselle kunnon uskovat kumppanit ja kahdelle talolle ostajat. Auta pojan ahdistuksessa ja paranna, sekä tyttären ongelmat. auta lääkityksen määrän löytymisessä tai paranna minut ja anna meille hyvä raitis paimen
Pelasta A,A,M,KS,T,A,K.LP,T,R,P,T naapurit
Siunaa israelia aamen ja kiitos

nimessäsi

Nimimerkille Leena

Seurakuntien perheneuvonta on ilmaista. Mielenterveystoimistot myös, mutta sinne taitaa olla jonoa. Itse käytin ja käytän kaikkia ko. kanavia, myös ilmaisia kriisipuhelimia. Olen saanut paljon apua. Tartu rohkeasti luuriin! Voimia sinulle!

Itse apua saanut

Päänsärky

Minulle tulee välillä hirveitä päänsärkyjä jotka ei buranalla tai panadolilla lähde pois. Olen toimintakyvytön kun särky iskee. Jotain apua Jeesukselta pyydän.

Taas

Ylistetty olkoon

Jumala on suuri hylkääjä ja kiduttaja. Kuolema on ainoa hyvä asia tässä elämässä, onneksi se kohtaa jokaisen.

Kuolema

Apua! Sydämeni särkyi taas

Pyydän että rukoilette kanssani, että poikaystäväni palaisi luokseni. Olen ensimmäisen kerran vuosiin rakastunut ja hän ahdistunut. Sydämeni on aivan rikki.

Jumala auta

Kiitos ja kunnia Jeesuksen 🎶

Kiitos Jeesus tästä päivästä. Siunaa työpaikallani ja anna viisautta. Kiitos, että työt jatkuvat. Virvoita, koska päivät ovat ylipitkiä. Kiitos.
Siunaa miestäni. Siunaa myös rukoilijoita. Anna luottavainen mieli jokaiselle.

Luottavainen

Rakkaus

Niin kovasti olen rukoillut että tämä rakkaussuhde muuttuisi aidoksi ja todelliseksi rakkaudeksi. Alan olemaan ahdistunut.. Mies on lähdössä. Jeesus auta tässä ja näytä sun voima. Tuothan mun elämään aitoutta ja totuutta sekä oikeaa rakkautta ja välittämistä. 💕 Anna jokin ihme tapahtua tässä. Olen uupunut ja aivan hajalla sisältä sekä pettynyt sisältä. 🙏🙏🙏♥️❤️💕

Yksinkö mun kuuluu olla?

Rukous väsyneiden, uupuneiden masentuneiden puolesta. Jeesus auta, näytä tietä minne mennä kiitos!

Isä näet tahtosin välittää isälleni Jumalan armoa ja rakkautta. Voi kunpa saisin oman isän kautta kokea Jumalan armoa ja rakkautta..ja olen armaan kokenutkin..Vuosia ollut uupunut ja haavoilla, auttanut valtavasti vanhempia, väsynyt, mutta nyt saan itse moitteita kun kerron että tarvitsisin rohkaisua moitteiden sijaan. Jeesus auta. Näet muutkin uupuneet, Anna apusi! Näet mitä kukin tarvitsee!

Apua uupuneille Jeesus Kiitos!

yksinäisyys avuttomuus Herralle Jeesukselle

Olemme kahden kesken oppimattomien. Oppineiden mailmassa puolesta vajaana opissa oppimattomia opetuslapsia, Rukoilen! Auttakaa!

palvelija anonym

Esirukous ja kiitos

Kiitos Herra että olet auttanut meitä. Ylistetty olkoon Sinun nimesi ! Pyydän, Paranna mieheni kokonaan

Anneli

kiitos

rukousta että mä saan tänään, erään tietyn summan käyttö rahaa, on taas matti kukkarossa, ettei tapahdu mitään pahaa.

tänään

Vaivat

Anon Jeesus ettämieheni on laupias eikä venytäpenniä. Ota influessan tms oireet pois kurkku korva kivut. Jeesuksen nimessäterveyttä. Kiitos anna minun seurata sinua uskonvoimaa paljon lukearaamattua pitää Jeesus huolta uskosta. Anna rukousinto amen.auta ettänina soittaa ja on keskustelua Sinusta Jeesus
Ame

Neito

Rukous väsyneiden, uupuneiden masentuneiden puolesta. Jeesus auta, näytä tietä minne mennä kiitos!

Iso-Syötteen, tahtosin välittää isälleni Jumalan armoa ja rakkautta. Voi kunpa saisin oman isän kautta kokea Jumalan armoa ja rakkautta..ja olen armaan kokenutkin..Vuosia ollut uupunut ja haavoilla, auttanut valtavasti vanhempia, väsynyt, mutta nyt saan itse moitteita kun kerron että tarvitsisin rohkaisua moitteiden sijaan. Jeesus auta. Näet muutkin uupuneet, Anna apusi! Näet mitä kukin tarvitsee!

Jeesus auta uupuneita

Elämä kuntoon

Nuoren naisen puolesta että Jumalan hyvyys vetäisi parannukseen kaikessa. Suojele Jeesus, ohjaa oikealle tielle.

läheinen

Kivut

Rukousapua kipuihin ja paranemiseen kokonaan tästä painajaisesta. Uusi asunto tämä vie terveyden rippeetkin. Kerran jo muutettu. Viemäreissä raastava haju. Auta Jeesus kivussa Ruokatorvessa. En jaksa enää.

Mesikämmen 🐻

aikuisuus kutsuu

olemme niin läheisiä että en haluaisi, ikäänkuin napanuoran katkeavan, enkä halua jäädä yksin, rukoilkaa, ettei perheeni lähdekkään mökille tänä kuukautena, ja että mä saan tietää siittä pian <3

itku

paranemisia

Vatsavaivojeni paranemista. Siskon syövän paranemista. Veljeni flunssan ja muutenkin hänen puolestaan. Kiittäen
Sini

Sini

Olemme kahdenkesken oppimattomia

Ihmisenä miten tänään ja eilen siinä nimisanat teonsanat, auttakaa Äidille Herra Jumala ja Pyhä Henki auttajana Äitiä, Äidinkielinen seuraa kokea Uudestisyntymä ja mitä oikeutta, tänä päivänä, joka päivänä, maailman loppuun asti, on kysyttävissä parantava jumala ja kirjan oppineiden ja fariseusten saddukeusten maailman katsomuksessa kirjoitusten Jeesun palvelemaan Äitiäni, mitä tarvitsisi Ihmeitä

avuton yksinäinen

kiitos jeesus ett sain asunnon vihdoin.

vielä kun saisi hankittua jostain huonekaluja,verhot ja muutakin.rahat ei riitä.eikä ole rahaa vuokrata pakua/peräkärryä jos joku lahjoittais jotain.enkä pysty kantamaa.no,on sänky ja tuoli ,ja näillä eteenpäin.kiitos taivaan isä kaikesta.

ei enää koditon.aamen.

Pieni poika

Jeesus, ole pojan turvana, päivkodin aloituksessa, kun äidissään kovin kiinni, anna hänen oppia puhumaan, siunaa hänen elämä, kerran perille Taivaaseen asti!

Mummi
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku