skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Hädässä

Pyydän Jumalalta apua päästä irti alkoholista ja uhkapeleistä. Rukoilen mahdollisuutta rakentaa elämääni perustuen hyviin arvoihin sekä mahdollisuutta selvitä veloistani.

Toivoton

Herra armahda

Pyydän Isä Jeesuksen nimessä että mies hoksaa että kaikki muut ovat muille tarkoitettuja ja että mies huomaa arvoni.
Muistaa ja huomioi että olen erityisherkkä rakastettava vaimo.

Väsynyt

Jumala apuasi pyydän

Jumala auta minua löytämään uusi työ ja vapauta minut vaikeasta masennuksesta. Anna minulle rohkeutta tehdä isoja muutoksia elämässä. Jumala anna syntini anteeksi, olen tehnyt paljon syntiä.

Hanna

Kiitos Jeesus

Isä Jeesuksen nimessä pyydän kätke avioliittoni Pyhän Veresi suojaan ja vaikuta tahtoa ja tekemistä minussa ja miehessä avioliittomme hyväksi.
Herra pyydän että hoksaamme vihollisen juonet ja että Jeesus Sinun rauhasi olisi kodissamme.

Marika

pyyntöjä

Siunausta minun perheelle ja sukulaismiehen parantumista syövästä. Minulle parantumista ja uskoa Jumalan parantamiseen. Seurakunnalleni siunausta pyydän. Auta olemaan käytössäsi. Kiitos mahdollisuudesta rukoukseen. Lähetä oikeiden henkien vaikutusta, en jaksa yrittää uskoa.

toivo

Vauva kipeänä

Rakkaat rukousystävät, rukoilisitteko, että vauva paranee kovasta flunssasta. Rakas Jeesus, tule avuksi koko perheelle!

Pikkumummi

Apua ystävälle

Rakas Taivaanisä,
pyydän, suojele ystävääni (J).
Hänellä on ollut vaikeaa pitkään, ja henkilöt minun elämässäni yrittävät sabotoida hänen onnellisuuttaan.
Auta häntä, Rakas Jumala.
Älä saata häntä kiusaukseen,
pidä hänet turvassa pahalta.
Valaise hänen elämänsä.
Auta häntä olemaan paras versio itsestään, ja pidä hänestä huolta kaikin mahdollisin tavoin.
Hän tarvitsee sinua.
Amen.

A

Työelämä

Kiitos tästä uudesta työstä jonka myötä jaksan patemmin ja josta todellä pidän. Herra anna minulle viisautta estää virheitä ja suuhuni oikeat sanat.

Kiitos ja aamen

Kisu

Suositeltiin käymään eläinlääkärissä. Mutta emme saa kisua kuljetuslaatikkoon. Rukoilkaa, että hän hoitaisi asiansa.

S

Kisu

Rukoiliditteko, että kissa kävisi vessa-asioilla! Alamme olla epätoivoisia. Soitettiin eläinlääkäriin ja siellä suositek

S

kiitos

Menen nyt nukkumaan, rukoilkaa, mun että yö menee hyvin ja ettei naapurit valvota minua yöllä, että nukkuisin hyvin tänä yönä, vaikka nukuin tosi pitkään aamulla tänään, että viikonlopusata tulee siunattu ja hyvä, ja etten ole yksin viikonloppua, huomenna taas kirjoitan lisää rukouspyyntöjä, nyt nukkumaan, näin pieni ihminen <3

fretti

nimi merkille:TARJA vastaus

kyllä sitä vähemmästäkin tuntuu että sekoaa, kun on yksin melkein joka päivä 🙂 ei ole ystäviä, perheellä on vähän aikaa ja on tylsää, huomasin, taisin pistää monta samaa rukousaihetta, hups 😉 mutta jumala ainakin tietää mitä tarvitsen, kiitos että muistatte mua rukouksin <3

fretti

VÄSYNYT JA EPÄTOIVOINEN

NYT PYYDÄN ITSELLENI RUKOUSTA. RUKOILKAA MINULLE TUTTU LÄÄKÄRI TAKAISIN MEHILÄISEN LÄÄKÄRIKESKUKSEEN.
TARVITSISIN APUA ITSELLENI MM. LÄÄKKEITÄ EDES JOULUKSI, ETTÄ JAKSAN JA PÄÄSEN TOISTEN SEURAAN. RUKOILKAA PUOLESTANI JA RUKOILKAA HYVÄN LÄÄKÄRIN PUOLESTA, JOKA EI OLE OTTAMASSA VASTAAN POTILAITA TOISTAISEKSI. ETTÄ HÄN ANTAISI AIKOJA JO PIAN! KIITOS

TARJA

VÄSYNYT JA EPÄTOIVOINEN

NYT PYYDÄN ITSELLENI RUKOUSTA. RUKOILKAA MINULLE TUTTU LÄÄKÄRI TAKAISIN MEHILÄISEN LÄÄKÄRIKESKUKSEEN.
TARVITSISIN APUA ITSELLENI MM. LÄÄKKEITÄ EDES JOULUKSI, ETTÄ JAKSAN JA PÄÄSEN TOISTEN SEURAAN. RUKOILKAA PUOLESTANI JA RUKOILKAA HYVÄN LÄÄKÄRIN PUOLESTA, JOKA EI OLE OTTAMASSA VASTAAN POTILAITA TOISTAISEKSI. ETTÄ HÄN ANTAISI AIKOJA JO PIAN! KIITOS

TARJA

VIHAISEN JA EPÄTOIVOISEN PUOLESTA

SINULLE VIHAINEN JA EPÄTOIVOINEN. YMMÄRRÄN SINUA, ETTÄ TUNTUU , ETTEI JUMALA AUTA. TOIVON SINULLE JUMALAN KAUTTA JA IHAN MAALLIKOIDENKIN KAUTTA APUA! RUKOILEN PUOLESTASI JOKA PÄIVÄ TÄSTÄ LÄHIN.

TARJA

Esirukouspyyntö

Toivon että rukoilette paranemiseni puolesta. Olen sairastunut vakavasti ja juuri läpikäynyt ison leikkauksen. Toivon että kirous päältäni poistuu ja elämääni tulisi jälleen rauhaa iloa ja siunausta. Pyydän suojelusenkeleitä tukemaan ja auttamaan. Jumalalle kaikki on mahdollista! Puhdistakoon hän minut pahasta olosta ja tuskasta.

Ertsi

Varjelusta

Varjele tytärtäni Jeesus ja avaa hänen sydämensä jälleen uskomaan Jumalaan, poista paha olo ja ahdistus. Viisautta meille läheisille

äiti

FRETTI NIMIMERKIN PUOLESTA

KAIKKI RUKOILIJAT, JOS KÄSITIN OIKEIN FRETTI NIMIMERKKI
RUKOILI, ETTÄ ÄITI OLISI HÄNEN KANSSAAN JA ETTÄ HÄNEN EI TARVITSISI OLLA NÄLÄSSÄ. VOI HYVÄ TAIVAS SENTÄÄN, MUTTA EHDOTTOMASTI HÄN TARVITSEE ÄIDIN AIKAA JA RUOKAA. RUKOILLAAN YHDESSÄ.

TARJA
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku