skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Miksi

Jeesus aina ahdistaa asiat en tiedä kuinka jaksaa Ystävän tukea kaipaan Rukoilen auta

Tuskainen
0

Nuoren velka

Pyydän esirukousta nuoren miehen puolesta, jolla on paljon velkaa ulosotossa. Rukoillaan hönen selviävän veloistaan ja löytäisi tien Herran luo

Toivoa ei ole menetetty
8

Jeesus paranna

Pyydän että saisin parantua epämääräisestä flunssasta, pelkään että se muuttuu keuhkokuumeeksi tai joksikin muuksi. Asun yksin ja yksin sairastaminen on yksi harvoista asioista jota pelkään.

MiPe
8

jeesus kuule minua!

Jeesus kuule minua auta hädässä.

tiiska
16

Varjelus

Hei. Pyytäisin rukousta että Herra varjelisi minua ja lapsiani kaikilta vihollisen juonilta ja antaisi viisautta sekä suojelisi pahanpuhujilta. Ja että Herra pelastaisi ystäväni ja mummini.

Laura
14

Lankeemuksia

Mikä ihme siinä on, etten pääse eroon sopimattoman nettisisällön katsomisesta. En halua että Jumala hylkää minut ja kääntää kasvonsa pois.

Yksi
17

Voimia vaikka viikoks vaan

Pyydän, että paluu uuteen opiskeluviikkoon sujuisi, vaikka arki onkin välillä vaikeaa masentuneisuuden takia. Herra, anna meille voimia.

Väsähtänyt
15

Jumalan vastaus

Taannoin pyysin esirukousta ihmiselle jonka päässä oli neljä syöpäkasvainta, myös käytännön asioiden vuori oli aivan mahdoton. Hyvä Taivaallinen Isä on antanut apunsa, omien asioiden hoito onnistuu ja käytännön asiat ovat järjestäneet ihmeellisesti. Kiitos kaikille rukoilijoille, ja YLISTYS HERRALLE

Kiitos rukoustuesta
19

Pyyntö

Puhdistuminen vuosista 2000, 2010 ja 2013.

Kiitos, kun autoit
24

Unet

Pyydän rukousapua, jotta nukkuisin sikeästi ja levollisesti.

Unimaailma puhdistuu ja suojautuu,

Näen minua hyödyttäviä unia, saan opastusta unimaailmassa.

Kiitos.

Zzz
25

Nuoret

Auta perheen nuoria, joiden äiti sairastunut. Nuoret erakoituneet, pahaa syrjäytymistä, henkistä painetta, huoli heistä kova, myös psyykkeestä. Koko elämä romahtanut. Paranna äiti, auta nuorille normaali elämä ja ilo, hyviä ystäviä.korjaa haavat, eheytä. Koko perhe.

Hätä
27

Rakkauselämä

Pyydän apua rakkauteen. Toinen osapuoli ”katoilee luolaansa” aina välillä ja tää tuntuu kestämättömältä. Kaipaan pysyvyyttä ja turvaa parisuhteeseen.
Pyydän myös apua sosiialisen verkoston rakentamiseen. Rukoilen myös kaikkien yksinäisten puolesta.
Kiitos Aamen

voimat lopussa
27

Apua Herra, en ymmärrä enää teitäsi.Armahda🙏

Jumala puhui ”paljoista vaikeuksista, mutta ne valmistaa Jumalan tehtävään”Miksi niin paljon etten kestä?Nämä asiat ei tuo yhtään kunniaa Jumalalle vaan kauhistuttaa, vie kaikki kauemmas Jumalasta.Iskuja iskun jälkeen jo 16 v.Käännä kohtalomme,Anna lupauksesi🙏paranna lapseni,ota nämä ahdingot pois

Toivottomuus,umpikuja,ei mitään tietä, vain ahdinkoja ja tuskaa.Jes 53:4-5
29

Siskoni

Herra auta siskoani joka sairastui uskoontultaan vai tuliko pahaa väliin? Etsi Jumalan ääntä mutta tuliko oikea ääni?Kuulemansa Jumalan ääni tuhoaa kaiken, johtaa harhaan.Skitsofreniadiagnoosiiin vaikea uskoa. Heidän koko perhe-elämä sekaisin. He kärsivät tästä, tuska,hätä.Apua ei ole.Auta

Toivottomuus
27

Johdatusta ihmissuhteissa

Rakas Isä, kiitos lohdustasi, ilostasi ja valostasi. Kiitos, ettet koskaan horju tai hylkää, vaikka vapisisin pelosta ja olisin voimaton. Rakas Isä, rukoilen että eheytät minun ja I:n suhteen. Rukoilen välillemme ymmärrystä. Rukoilen luottamukseni eheytymistä ja rakkautta.

S
23

Jokainen päivä on lahja

Rukoilen, että poikani tulisi aivan raittiiksi ja että viina olisi niin epämiellyttävää ettei pysty ottamaan yhtään, Jeesus sinä tiedät kuinka vaikeaa on ollut nyt useampi viikko raittiina. Kiitos Jeesus! Kumpa osaisin kiittää tarpeeksi. Kiitos sydämmeni pohjasta. Johdata meidät vielä oikealle tiell

mummo
25

Apua

Taivaan isä auta ja anna lisää voimaa rukoukseeni joka koskee niin monta asiaa ei jaksa kirjoittaa mutta sinä näet lapsesi hädän Auta että rukoukseni kuullaan Olen niin loppu kaiken huolen ja pelon alla on niin raskasta yksin kantaa ja miettiä Rukoilen että hän tulisi kanssani tiedät tarkoitukseni

Nöyrä rukoilija
22

Arkuus

Lapsellani koulussa kavereita mutta vapaa-ajalla ei juurikaan ystäviä löydy. Anna lapselleni voimaa ja rohkeutta ottaa kavereihin yhteyttä ja myös toisinpäin. Rukoillaan yhdessä, että tänään jo muutos olisi edessä.

Toivoaon
26

Pelasta perhe!

Vaimoni halua avioeron 15 vuoden yhteiselon jälkeen. Meillä on kaksi lasta. Meillä on, kuten kenellä tahansa pariskunnalla, ollut vaikeutemme. Itse olen tuonut taakkaa rakkaimmalleni historiasta ja sairaudesta. Rukoillaan vaimolleni voimia, uskoa anteeksiantoon, sekä halua säilyttää ihana perhe!

Marko
27

Pelasta perhe!

Vaimoni halua avioeron 15 vuoden yhteiselon jälkeen. Meillä on kaksi lasta. Meillä on, kuten kenellä tahansa pariskunnalla, ollut vaikeutemme. Itse olen tuonut taakkaa rakkaimmalleni historiasta ja sairaudesta. Rukoillaan vaimolleni voimia, uskoa anteeksiantoon, sekä halua säilyttää ihana perhe!

Marko
9

Siskoni

Herra auta siskoani joka sairastui kohta uskoontultaan vai tuliko pahaa väliin? Etsi Jumalan ääntä mutta tuliko oikea ääni?Kuulemansa Jumalan ääni tuhoaa kaiken, johtaa harhaan.Skitsofreniadiagnoosiiin vaikea uskoa. Heidän koko perhe- elämä sekaisin. He kärsivät tästä.läheiset myös.Apua ei ole.Auta!

Toivottomuus
18

Hätä

Auta Jeesus, että rinnasta löytynyt paha saadaan pois hyvin. Että leikkaus ja kaikki menee hyvin. Ettei mitään pahaa muuta ole. Armahda, paranna. Jes 53:4-5. Herra en kestä enää aina uusia elämän vaikeuksia! 😢Ota pois kaikko vuosien kipeät ahdingot.Anna meille viimein lupauksesi ja apu. Kiitos

Vielä nuori
33

Iloa ystävälle!

Kiitos ystävästä! Pyydän rukousta kipuilevalle ystävälleni. Herra auta ja armahda! Vastaa kaipuuseen ja rukouksiin. Anna voimia! Johdata!

Ikisinkku
29

Katkeruus

En pysty antamaan anteeksi vaikka kuinka yritän. Masennus vienyt kaikki voimat. Jumala ei kuule minua.

Lapsi
31

Jeesus voittaa

Lapseni on käynyt muutaman kerran hengellisessä tilaisuudessa ja on alkanut vapautua. Tänään oli taas menossa, mutta entiset kaverit ja kahleet yrittää estää. Rukoillaan, että vihollisen valta murtuu ja tulee voitto Jeesuksen nimessä. Siunausta kaikille esirukoilijoil

Äiti
31

Olkapää

Olen olkapään venähdyksen takia sairaslomalla. Tuntuu ettei se ehkä parane, tai ainakin vie hyvin pitkän ajan. Meillä on maitotila. Appivanhemmat asuvat samassa. Heidän mielestään lintsaan vaikka olkapää ei ole kunnossa, jokapäiväiset työni aiheuttavat kipua. Löytyisikö tähän ratkaisu?

Kirppu
34

Apuasi anon Isä

Rakas Taivaan Isä suo apusi,kuule pyyntöni,on niin vaikeaa. Minulla Ei ole enää voimaa taistella. Auta taloudellisesti jollain lailla. Muuta toivoa minulla Ei ole.

Toivoa saa
31
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku