skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Rukousseinä on sitä varten! Täällä jaettavat aiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Ethän jaa henkilökohtaisia tietoja tai mainitse ketään koko nimeltä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset.

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Isä meidän

Pyydän anteeksi ja syntinä tunnustan, että olin tämän päivän viestinnässä turhan tiukkasanainen ja motkottava. Teen parannusta motkotusosioon jatkossa ja pyydän Sinulta viisautta tähän. Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Aamen

Esirukouspyyntö

Rakas Jeesus anna poikani hyväksyä että menen hänen luotaan mieheni luokse.Anna Jeesus hänelle kavereita seurakseen,yksinäinen kun on. Pyydän esirukousta tämän asian puolesta. Kiitän esirukoilijoita,siunausta ja Jumalan varjelusta.

Anni

Masentunut äiti

Mulla on 1,5v poika joka on kehitykseltään ihan normaali. Mutta hän ei käy potalla, ei syö itse ja juo edelleen tuttipullosta. Hänellä on TODELLA voimakas uhma ja kiukuttelee/huutaa lähes jatkuvasti. Mulla ei ole minkäänlaisia voimia/motivaatiota opettaa hänelle nokkamukia, itse syömistä ja pottailua. Kaikki voimani menevät päivästä selviytymiseen. Mulla on työssäkäyvä mies. Pyydän apua.. en jaksa

97

Esirukous

Rukoile puolestani, että Jeesus Kristus parantaisi luustoon levinneen rintasyövän. Ct-kuvat otetaan 24.7 rukoile,että etäpesäkeet olisivat parantuneet Jeesuksen Nimessä ja Veressä. Hänen haavojensa hinnalla olemme parantuneet, vetoan tähän Jesaja 53 lupaukseen. Hänelle on kaikki Ihmeet mahdollista. Eila

Jumalaan luottava

Herra tarkkaa

Häneen uskovia ja etsii altista ja vilpitöntä sydäntä. Hän koettelee ja puhdistaa meitä; kasvattaa ja karsii. Eikä se ole aina mukavaa. Silti me saamme tuoda Hänen eteensä huolemme ja sydäntemme pyynnöt. Hän on luvannut olla meidän kanssamme loppuun saakka.

Kiitos, Herra

Isä meidän

Kiitos tästä päivästä. Kiitos, että saan pyytää huomiselle päivälle Sinun rauhaasi ulkoisista olosuhteista huolimatta. Tapahtukoon Sinun tahtosi minunkin elämässäni. En haluaisi menettää asuntoani tai nähdä nälkää,mutta sen välttääkseni tarvitsen mahdollisuuden saada työpaikka tai perustaa yritys. En näe muita vaihtoehtoja. Varjele minua etten erehtyisi mihinkään hämärään toimintaan. Auta minua!

Jeesuksen nimessä. Aamen

Kiitos Herralle

Moniin rukouksiin Jumala on vastannut ja olen saanut avun itse tai lähimmäiset joiden puolesta olen rukoillut ja jättänyt esirukouspyynnön. Kiitos Herralle. Nyt pyydän että rukoilisitte minulle sitä että voisin nukkua ilman unilääkettä. Lääkäri sanoi että niistä olisi päästävä kun muissa asioissa kävin lääkärillä. On ahdistavaa valvoa ja odottaa unta.

Mummu

Toimi

Halutessasi voit vaikuttaa myös toimimalla.

Lahjoita

Halutessasi voit vaikuttaa myös lahjoittamalla.

Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku