skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Voit kirjoittaa rukousseinälle oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi. Muista, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa sellaisia tietoja, joista henkilöitä on tunnistettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset. Rukousaiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Esirukouksella on merkitystä! 

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

rakkautta

Pyydän Jumalan apua lapselleni ja hänen lapsilleen, keskinäistä sopua, terveyttä, rauhaa ja rakkautta. Jospa saisin tavata heidät äitienpäivänä. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista kosketusta koko perhekunnalle ja että Jumala parantaisi syöpäni. Kiitos Jumalalle Hän voi auttaa kaikessa, antaa myös rauhaisat yöunet. Kiitos esirukouksista, hyvää yötä kaikille

äitimummu

Rukousvastaus

Jumala on johdattanut minut hyvään kouluun ja mielenkiintoiselle alalle. Hän on pitänyt taloudestani huolta aina. Kerran kun laskuja kertyi, tililleni tuli yht´äkkiä 2000e. Se oli lahja piheiltä vanhemmiltani. Sain kaikki laskut ja vuokran maksettua. Nyt taas rahapulassa talousasia järjestyy taas pian, nyt eritavalla. Minun Jumalani on ihmeellinen, ja Hän omistaa kaiken. Minun tarvii vaan pyytää

Minä

Rukousvastaus

Nykyisessä asunnunnossa on ollut paha asua ja olin jo rukoillut asian takia. Yhtenä iltana sain kuitenkin hermoromahduksen pahasta olosta. ”Huusin” sitä rukousta. Katsoin myös youtubesta pahalla mielellä ja itkien asunnottomien tarinoita ja ajattelin että onpahan sentään asunto. Menin näissä tunnelmissa nukkumaan. Seuraavana päivänä avaan sähköpostin ja siellä on asuntotarjous, ja todella hyvä.

.

Alkoholiongelma

Hei
Kiitos kun te rukoilitte miesystäväni puolesta. Olen todella hyviällä mielellä. Tänään krapulainen miesystäväni sanoi minulle, että: Minusta tuntuu, että minun pitäisi olla lähellä Jeesusta, ja rukoilla vaan kokoajan. Hän oli kauhistunut humalassa tekemistään typeryyksistä. ja hän haluaa nyt olla lähempänä Jumalaa.

kiitos

Toimi

Löydä oma paikkasi lähetystyössä.

Lahjoita

Vie evankeliumia eteenpäin.

Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku