skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Voit kirjoittaa rukousseinälle oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi. Muista, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa sellaisia tietoja, joista henkilöitä on tunnistettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset. Rukousaiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Esirukouksella on merkitystä! 

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Terveys kärsii töistä

Sydän ja kroppa ei oikein kestä pitkää työpäivää,kävelyllä käyntiä. Eikä syömistäkään. Nut taas töiden jälkeen rytmihäiriötuntemusta. Ahdistaa kun tein väärän päätöksen työasioissa. 5h työpäivä olisi ollut kuitenkin parempi kuin tämä 7h. Olisi pitänyt pysyä tutussa ja turvallisessa, harmittaa. Herra auttaisitko että tämä korjantuu ja pääsisin pois nykyisestä uudesta työstä takaisin aiempaan työhön

Herralle kiitos

Yön varjelusta

Varjele Herra perheemme yöunta. Paranna rakkaan lemmikkikoiran mahavaivat. Suojele pienen tyttövauvan yöunta enkelvartioin 🙏. Varjele koronalta meidät kaikki ja läheiset. Kiitos Jeesus että kuulet.Anna Jeesuksen veren suojaa kaikille. Aamen 🙏.

Kaisa

Taloudellinen asia

Nuorimman poikamme taloudellisten asioiden puolesta, että hän saisi kuukausipalkkaisen työn ja hänen taloudellinen tilanteensa paranisi, jotta hän pystyisi maksamaan laskunsa ja elämisensä. Jeesuksen nimessä aamen.

Rukoileva äiti

Kiitosrukous

Kiitos, että eräs henkilö otti yhteyttä yli vuoden tauon jälkeen, että meidän välit eivät olleet katkenneet, vaikka niin jo luulin. Eheytä hänen puolisoaan kaikesta siitä painosta, mitä puolisolla on. Jeesuksen nimessä, aamen.

Riitta

Toimi

Löydä oma paikkasi lähetystyössä.

Lahjoita

Vie evankeliumia eteenpäin.

Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku