skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Rukousseinä on sitä varten! Täällä jaettavat aiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Ethän jaa henkilökohtaisia tietoja tai mainitse ketään koko nimeltä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset.

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Auta Jeesus

Kiitos Jeesus,tähän asti olet pitänyt huolen.
Ajoin eilen pienen matkan liian kovaa .
Paluumatkalla väsyneenä ja kovassa selkäkivussa ,ajattelin vaan kotiin pääsyä,että saan kipulääkkeet ,silloin räpsähti.
Sakkoa tulee,ehkä korttikin lähtee.
Olen todella vähävarainen ja muutenkin oma moka harmittaa rankasti.
Pahaa mieltä lisäsi,kun sain minulle valtavan suuren 500€ lisäveron.
Auta Herra.

Olen huolissani

Tuon ne ajatuksin esirukouksiin!

Jeesus, järjestä nämä sekaisin olevat asiat! Niitä on…….Kiitos rukouksista, ja Jeesus, ole armollinen, ja auta! Kiittäen!

Jään kuuntelemaan

Hoitokoti

Varjele hoivakodin vanhukset ja hoitajat koronalta. Anna hoitajille malttia tehdä työ huolellisesti vaikka hoitajia on liian vähän.

Auta muistisairasta äitiäni siellä tänäänkin, anna hyvä mieli ja riittävä lepo.

Jeesuksen nimessä, aamen.

Käynti kaupassa!

Kiitos tästä päivästä! Jeesus, varjele vaaroilta/korona virukselta! Anna oikeaan aikaan mennä asioille, ja väistää vaara. Järjestä ostosreissu, ja vaikuta tahtominen, ja tekeminen että yhdessä saadaan käytyä ostokset! Kiitos!

Jeesuksen veren suojaan

Paranemista Terhille ja äidille!!

Paranna totisesti, Kuningas Jeesus, Terhin kumma patti suussa ja auta, että äidin ei tarvitse sairastua koronaviruksesta ensinkään ja varjele läheiset muutenkin kaikesta pahasta Korkeimman armosta! Suo, Abba Isä, Terhin lypsykarjatilan ihmeellisesti ja armollisesti totisesti menestyä Kristuksen ristintyön tähden! Muista itseänikin Armahtava Vapahtaja! Ylistys Jumalalle totisesti!!

Takkuinen

Asioita

Rakkaalle rukous että hänellä kaikki hyvin ja itselleni vaikeaan ongelmaan, että tulisi selvyys. Varjele kaikkia ihmisiä tältä kamalalta virukselta, että lääke löydettäisiin. Voimia kaikille.

Helen

Jeesus auta

Jeesus auta minua. Kuule rukouseni, anna jo apusi tähän kaikkeen kaaokseen. Ole kanssani ja siunaa pääsiäinen. Anna jo valosi loistaa minullekin ja vapauta viimein kaikista synneistäni.

Minä

Rauhaa

Siunaa ja varjele Isä poikani, tyttäreni ja puolisonsa, koko perhekuntani. Pyydämme rauhaa, terveyttä, voimia, rohkeutta, kärsivällisyyttä tässä ajassa. Isä, riipun Sinussa kiinni uskoen että Sinä pidät koko perhekunnastani huolta. Opetat,neuvot, ohjaat oikealle tielle sekä tuet vanhurskauden oikealla kädelläsi meitä. SInä olet turvamme ja linnamme. Kiitos Isä. Halleluja. Amen.

Äiti

Pyyntö

Auta Jeesus ahdistuksessa ja sairaudessa. Anna toivoa tulevaisuuteen ja että talousasiat tulisivat kuntoon. Kiitos Herralle!

Kiitos rukoilijoille

Terveyttä ja voimia

Isä, auta poikaani flunsassa. Kurkkukipua, nuhaa. Auta että ei ole koronaa ja jos on niin menee lievänä sairautena ohi. Johdata tuo Isä pojalleni kristitty vaimo elinikäinen rinnalle. Hän kaipaa puolisoa rinnalleen ja rakastaa lapsia. Vedä puoleesi etsimään Sinun valtakuntaasi. Auta anna oikeat sanat esimiehen kanssa tulevaan neuvotteluun. Kiitos Isä pojastani, tyttärestäni, pehekunnastani. Amen.

Äiti

Epärehellinen päällikkö

Jeesus voi lopettaa vääryyden !
Kauan samanlaista nähnyt ja pakosta joutunut kuulemaan.
Eikö omistaja todellakaan huomaa, vai onko tämänkaltainen päällikkömies työnantajalle tarpeell esim yt neuvottelutilateissa ja siksi saa jatkaa vuosikymmenet firman palkkalistoilla.
Eräs joht on rakentanut talon tai 2 työajalla (kun ei tarvi olla läsnä työpaikalla) ,mitä kollegat ihmetteli.
Herra auta !

samaa seurannut

Me uskomme tulevaisuuteen

Me uskomme tulevaisuuteen, / sillä uskomme Vapahtajaan. / Jeesus rauhan tuo levottomuuteen. / Aina turvata voin Jumalaan. (Anna-Mari Kaskinen)

Turvani on Luoja muuttumaton

Rukous

Jeesus rakas anna lapseni herätä täysin ilman kipuja. Paranna. Jeesus kiitos,ettei enää myöskään tule kipeäksi. Jeesus siunaa päivänsä. Anna ilo ja rauha. Anna motivaatio. Kosketa ja salli nähdä etten tarkoittanut niin kuin hän luuli. Kosketa ja anna anteeksianto. Siunaa harjoittelu ja siihen liittyvät asiat. Siunaa ihmisuhteet. Anna jano puoleesi. Ja anna löytää sinut. Kiitos, että annat rauhan.

Aamu

Korona

Kiitos ja ylistys Herra. Herätä lisää rukoilijoita Koronaa vastaan ja kiittämään kauniista maasta ja herätystä sen asukkaille. Jeesus on meidän pelastuksemmr.

Mummeli

Rakas Taivaan Isä

Ainoalle pojalleni onnea ja menestystä ja kiitos huolen pidostasi Isä.Siunaa,varjele,anna voimia ja viisautta meille molemmille.Kiitos.

Jeesuksen nimessä,aamen

Apua pyydetään!

Jeesus rakas auta ! Paranna vasemman kainalon kivut. Rukoilkaa, ettei siinä ole mitään syöpää! On ihan kohta laboratoriokokeet. Anna niiden olla puhtaat. Huomenna on sytostaattihoito. Herra auta siinä . Anna Jeesus rauha sydämeen. Paranna kokonaan! Kiitollisena

Kaisa

Jumalani

Jumalani, tule luokseni ja valaise elämäni ja anna tarkoitus elämään.
Olen tienhaarassa J haluan selvittää minne tästä mennä. Älä anna enään murheita kannettavaksi, niitä on ollut matkani varrella, anna rakkauden, ilon ja onnen saapua luokseni, että voisin olla iloksi ja avuksi meille ❤️ suo lasteni perheille turvallinen, hyvä elämä, että pärjäisivät täällä ajassa ja olisivat turvallisissa käsissä

Äiti

Kosketa Jeesus ja puhu

Kiitos Herra, että sinun puoleesi saa kääntyä kaikissa murteissa ja huolissa, sekä omissaan ,että toisten.
Avaa ison , vauraan monien firmojen omistajien silmät , että puuttuisivat epäoikeudenmukaisuuteen.
Ihminen, joka on päässyt omistajien mielisuosioon ja johtoportaaseen,on todella härski ja kavala alaisilleen ja kollegoilleen.
Vuosikymmeniä kiusaaminen jatkunut , auta Jeesus.

sivusta seurannut
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-2020

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku