skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Jälleennäkeminen

Jumala olemme molemmat nyt kotona ja asumme vierekkäin. Anna hänelle rohkeutta tulla kohtaaman minut ja siunaa aina yhtä kaunis jälleen näkeminen vaikka aikaa on mennyt. Poista riidat, vihat ja muut pelot. Rakkautemme aina ollut pelastus mutta hän ei pysty kohtamaan minua en tiedä
Miksi. Anna usko että rakastan häntä vieläkin yhtä aidosti ja suuresti. Aamen❤️

Opiskelija

uudestisyntynyt ystäväni lopettaisi lesbosuhteen

Auta Jeesus asian tuleminen päätökseen ja anna uskova mies ja hyvä srk-yhteys, eheytä ja vahvista uskossa

huolissaan

Toivoa elämään

Olen väsynyt ja masentunut. Joskus toivon puolisoa itselleni mutten tiedä onko se Jeesuksen tahto. Olen yksinäinen. Lemmikeistäni kiitän, parhaimmat ystävät. Mutta joskus kaipaan ihmistäkin seuraksi.

Nnh

Oikeutta pakanoille Taimille Sepolle

Olemme, minua on estetty osoita Herra kenen on rukouspyynnöt ja auttamaan niinkuin yksikin ja vain Taimi yksin autettavaksi! Osoita Herra tiettävänämme tuntevanamme kuulevanamme näethän kuulethan irtautumisen mummeleiden vallasta? Kuin myös vallasta – saatanan vallasta; Siunaa Israelia? Siunaa Sepon Äitiä.

Suku

Taimi ja Seppo tarvitsevina parantajaa Jumalaa

Kysymme luettuamme vanhaa ja uutta mitä olemme suhteessa, kysymme Jeesus sanoi: olemme tarvitsevina kuin jeesuskin osoitti/Herra osoittamaan Isättömälle. Äidittömälle.

oikeusasiamies

Eräs herkkä ihminen

Herra, siunaa erästä paljon kärsinyttä ihmistä. Auta, että me kristityt osaisimme kohdata hänet lempeästi, Sinun tahtomallasi tavalla. Hän on selvästi hengellisessä prosessissa ja pyydän, Herra Jeesus, että kuljetat häntä ja johdatat luoksesi, armoon ja kaikkeen totuuteen. Ettei hän eläisi synnissä vaan nöyrtyisi Sanasi alla, emmekä myös me hyväksyisi emmekä joutuisi osalliseksi syntiin.

Jeesus, auta! Pelasta!

Auta Jeesus

Kiitos kuulluista rukouksista.Kiitos rukousvastauksista.Jeesus johdata poikani asiassa.Asuntojärjestelyt ja palveluasuminen.Kiitos lääkityksestä joka auttaa.

M

Kiitos!

Kiitos, Isä, juhannuksesta ja kaikesta johdatuksestasi ja hyvästä mitä Sinulta olemme saaneet. Siunaa läheisiämme ja perheitämme tänä kesänä. Siunaa erityisesti veljeäni, joka pohtii omaa pärjäämistään. Herra, armahda meitä ja auta kaikesta lopulta voittajana Poikasi Jeesuksen valtakuntaan, Jumalan kunniaksi.

Jeesus on Herra!

.

Rukoilisitteko avioliittoni puolesta? Meillä kolme pientä lasta, ja tällä hetkellä avioliitto solmussa. Ilman Jeesusta olisin jo lasten kanssa lähtenyt.

Eräs

Rukous

Hei,
Pyydän esirukousta poikani puolesta. Hän on lähes toimintakyvytön pakko-oireiden,-ajatusten, pelkojen ja ahdistuksen takia. Hän ei näe toivoa elämässä. Uskokin on pakko-oireiden hallitsema. Hän on puhunut itsemurhasta. Toivon myös voimia ja viisautta itselleni. En oman uupumukseni ja asioideni takia ole pystynyt tukemaan häntä.

Annika

Auta Jeesus

Auta naapurin kanssa. Paranna esi-isiltä peritty ahdistuneisuushäiriö. Paranna tinnitus ja uniapnea. Siunaa Israelia, siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin Kiitos Jeesus!!!

Hannu

Jeesus auttajamme.

Anna voimia tähän uupumiseen. Ota pois pelot ja ahdistus. Auta kaikkia samassa tilanteessa olevia, anna elämällemme rohkeutta ja iloa, jatkaa matkaamme Sinun tielläsi.

Kotiin sulkeutunut.

pyydän onnistumisia

Pyydän onnistumisia asuntokaupan lopulliseen tulokseen, että kaikki sujuu hyvin ja onnellisesti ja saisimme asiat hoidettua täydellisesti kuntoon. Jumala ole mukana muutossa ja hoivaa meitä suurella rakkaudella ja johdatuksella. Yksin olemme voimattomia ja pieniä ihmisiä. Kuule minua.

äiti

Apua dissonaatioon

Dissonaatio on tietyllä tapaa psyykeen luonnollinen tapa varjella asioilta joita se ei pysty käsittelemään. Minua kohtaan on menneisyydessä harjoitettu fyysistä-, henkistä -ja seksuaalista väkivaltaa. Vaikutan kaikin puolin harvinaisen tasapainoiselta ja rationaaliselta henkilöltä huomioiden tämän kaiken. Tiedän kuitenkin kärsiväni pahasta dissonaatiosta. Pyydän Jumalaa eheyttämään asian suhteen.

emotionaalinen dissonanssi

Kivut

Rakas Jeesus suojaa kivuilta ja paranna minut kokonaan. Kiitos että lenkki meni hyvin. Siunausta jokaisen päivään Herraan luottaen 💕

Mesikämmen 🐻

Apua!

Lapseni ovat sijaisperheessä ja sijaisvanhemmat ovat pelotelleet lapsia etteivät he uskaltaisi lähteä kanssamme minnekään vaikkei oikeasti ole mitään syytä tällaiseen pelotteluun. Meillä on 30.6 tapaaminen lasten kanssa ja pyytäisin rukousta että lapset eivät uskoisi valheita vaan uskaltaisivat lähteä mieheni ja minun ja lasten mummon kanssa puistoon ja syömään.

Laura

Apua!

Lapseni ovat sijaisperheessä ja sijaisvanhemmat ovat pelotelleet lapsia etteivät he uskaltaisi lähteä kanssamme minnekään vaikkei oikeasti ole mitään syytä tällaiseen pelotteluun. Meillä on 30.6 tapaaminen lasten kanssa ja pyytäisin rukousta että lapset eivät uskoisi valheita vaan uskaltaisivat lähteä mieheni ja minun ja lasten mummon kanssa puistoon ja syömään. Ja että sijaisäiti vapautuisi kateu

Laura

Siunausta

Hei. Pyytäisin rukousta että Jeesus siunaisi ja varjelisi minua ja lapsiani kaikilta vihollisen juonilta ja antaisi viisautta tärkeisiin asioihin ja auttaisi että mummini ja paras ystäväni tulisivat uskoon.

Laura

rukouspyyntö

Isä, pidä meistä huolta taloudellisissa vaikeuksissa. Auta, että yrityksillämme riittäisi sen verran asiakkaita, että selviäisimme. Anna voimia ja positiivista mieltä!

.
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku