Rukoile Toimi Lahjoita

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

haaveilen muutosta espanjaan..

Haluaisin muuttaa pysyvästi lämpimään. Mutta taloudellinen tilanteeni ei sitä mahdollista. Silti toivon paremmasta elämästä..auringosta..merestä..rantahiekasta..vapauden tuulista..

unelmana vapaus...
0

Avuton ilman Sinua Jeesus

Herra, minun uskoni horjuu pahasti. Olen heikko ja epäilevä. Jeesus, uudista uskoni ja auta minua! Anna anteeksi syntini ja vaikuta sinä mitä ikinä tahdot minun tekevän. Haluan rauhan sinussa, sellaisen joka kestää yli tämän maailman.

EP
0

Rakas Taivaan Isä

Auta ja ohjaa sukuamme oikealle tielle,tasapuolisesti.Paranna meidät.Sinä kyllä tiedät,Rakas Isämme!

Sinä tiedät
2

Auta

Ahdistaa ja masentaa, auta Jeesus! Lähetä lohdutus, anna valoa ja iloa!

ahdistunut
6

Siunausta

Herra, tässä ollaan Sinun edessäsi, koko perhekuntani! Poikasi nimen kautta huudan, auta meitä kaikkia. On niin pelottavaa taas. Vain Sinulla on valta kaiken pahankin ylitse. Kiitos!

Epätoivoinen äiti
6

Hanna-Työ

Isä, siunaa TWR:n Naiset
toivon lähteellä -työn työntekijöitä
ja vapaaehtoisia, jotka
järjestävät kuuntelijoiden kokoontumisia
ja terveysseminaareja
sekä vastaavat kuuntelijoiden
ja esirukoilijoiden kysymyksiin

CM
6

paluu maan pinnalle…

En vaan jaksa enää luottaa..uskoa..toivoa..parempaa. Olen tullut realistiseksi. En jaksa enää edes unelmoidakaan paremmasta. Minut on tiputettu maan pinnalle..kohtaamaan oikea todellisuus..katalat ihmiset..lapseni kärsimys../ kun vielä hoitohenkilökuntakin häntä rääkkää.. Missä olet Jumala???

nollaeuroa..
7

jatkuvia kipuja/väsymys

Jatkuvien kipulääkkeiden syöminen on aiheuttanut vatsavaivoja. Joka askel kävellessä sattuu. Auta Jumala löytymään apu. Väsymys muuttumassa uupumukseski, koska lomasta jo pitkä aika. Ei ole varaa jäädä lomalle. Kulje Jeesus kanssani tänäänkin. Anna viisautta , ymmärrystä ja hyvää oloa.

Ps.91
12

Herra auta

Herra auta,auta jo vihdoin. Katso tuomitun puoleen. Armahda minua ja auta. Tiedät ahdinkoni tunnet tilanteen.

Loppu
11

Talokaupat

Kiitos, Isä, että olet meitä auttanut ja runsaasti siunannut. Anna anteeksi ainainen nurkumisemme. Siunaa tänään tapahtuvat koko sukua koskevat talokaupat. Varjele paholaisen juonilta, vihalta ja katkeruudelta ja anna kaiken mennä hyvin. Siunaa niitä jotka Sinuun turvaavat. Jeesuksen nimessä.

EP
13

Ammatillinen kasvu

Pyydän Herran johdatusta ja viisautta työhöni. Auta Herra minua kasvamaan hyväksi sairaanhoitajaksi ja auta, että osaisin aina tehdä työni hyvin!

Eh/Sh
13

Työpaikan koulutustilaisuus

Siunausta, johdatusta ja viisautta edessä olevaan koulutukseen, että se menisi hyvin. Koulutustilanne on jo itsessään niin kuumottava paikka, että hermoilen koko ajan että osaanko, kun osa porukkaa seuraa vierestä ja arvioi suoritusta. Auta Herra, sinä tiedät ja näät kaiken!

Hermoilija
9

Turha elämä Jumala ei tarvi mua

.

onneton
8

Rukousvastauksia en saa

.

turhalta kaikki tuntuu
10

Apua

Olen ollut jo pitkään isojen ongelmien keskellä aivan yksin. Rukousta että löytyisi sopiva rinnallakulkija.

masentunut
11

Parantumista

Kiitos että Herra on voimallinen parantamaan minulta allergiat ja homeelle herkistymisesen.

Tuuli
12

Suojaa sairauksia vastaan

On monenlaista terveyteen liittyvää huolta, rukoilen Isä suojaasi kaikkia sairauksia vastaan. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Anna rauha sydämeeni rakas Jeesus ja armahda synneistäni.

Huolissaan
10

Ihmissuhteeseen kestävää rakkautta ja huolenpitoa

Pojalleni Lassille ja tyttöystävälle Sinille Jeesuksen nimessä vahvistusta suhteeseen. Jumalan vaikutusta ja johdatusta ja kestävää rakkautta ja lämpöä. Anteeksiantoa, kiitollisuutta ja lempeyttä, rauhaa ja iloa. Kunnioitusta ja toinen toistensa arvostamista. Varjelusta pahalta.

Johanna
8

Asumisasiat

Pyydän pitkäaikaisiin asunto-ongelmiin selkeyttä, viisautta ja Jumalan vahvaa johdatusta ja ajoitusta. Henkistä voimaa pyydän.

Jumalan apua tarvitseva
8

yksinäisyys

Rukoilen ystävää itselleni. Minulla vain työpäivä,kotona oloa. Voin olla ilman puhekaveria päiviäkin. Herra anna merkitys ja tarkoitus minunkin elämälleni.

yksin
12

Äidin puolesta

Herra, siunaa ja varjele äitiäni, että saisi olla terve, että lääketieteellisen tutkimuksen tulos olisi normaali. Kanna äitiä, hänellä on raskasta, kun hän hoitaa isääni.

tytär
10

Työasioita

Ammatinharjoittamisessani on ilmaantunut yllättäviä ongelmia. On tehtävä iso ratkaisu. Pyydän siihen Herran johdatusta.

a
9

Hätä!

Iäkäs isäni on edelleen pahalla tuulella. Kiroilee ja vaatii tuomaan viinaa. Taustalla on paha alkoholiongelma, mutta hän on ollut kesästä saakka juomatta, koska terveyttä ei enää ole juomiseen. Hänellä on varmaan paha ja hermostunut olo. Kantakaa isääni rukouksessa ystävät.

tytär
12

Masennus ja yksinäisyys

Kärsin masennuksesta, joka paljolti johtuu yksinäisyydestä. Rukouspyyntö että saisin edes yhden luotettavan, hyvän ystävän tai kaksi. Jeesus, auta! Anna elämänhalua ja iloa! Kiitos, Herra, että lupaat kuulla ja vastata.

masentunut
10

Varjele vaaroilta Herra

Jeesus rakas siunaa tyttäriäni;matkatyössä olevaa sekä nuorempaa rauhattomalla alueelle. Johdata sinun tuntemiseesi, Herra, kaikilla teillä..kiitos.

äiti
8

ihmissuhteet

Pyydän kykyä olla huomaavainen naapuri ja ystävä. Kiitos!

lähimmäinen
12

pyyntö

Pyydän avioliittooni sopua ja yhteisymmärrystä ja juhlien onnistumista. Kiitos!

siippa
10
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Haku