Rukoile Toimi Lahjoita

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Isäni puolesta

Isäni sai kutsun syöpäkontrolleihin. Ahdistaa ja huolestuttaa monella tasolla. Herra auta kaikessa! Anna isän suostua lähtemään kontrolleihin. Anna kaiken olla hyvin. Varjele ettei syöpää enää koskaan löytyisi kontrolleissa. Rakas Jeesus, siunaa ja varjele isää. Paranna kokonaan.

tytär
0

Näköala puuttuu

Pari päivää aikaa tehdä päätös koulutusvalintaan liittyen, töitä en ole saanut rukouksista huolimatta. Mitkään vaihtoehdot eivät tunnu sopivilta, mutta päätös on tehtävä. Rukoilisitteko, että Jumala johtaisi oikealle tielle, antaisi viisauden ja voiman sitten käydä sitä tietä.

Epävarma
0

aviopuoliso

Rukoilisitte ko silmin nähtävää hyvää uskovaa miestä minulle, jonka uskallan ja voin myös ottaa vastaa. Kiitos

herra on kuulut
1

Rakkaan poikamme puolesta

TaivaanIsä,johdata rakasta poikaamme oikealle tielle,ohjaa hänen asioitaan .Anna hänelle rohkeutta hoitaa asioitaan.Johdata hänen tielleen ystävä joka tukee ja kuuntelee.Varjele ja siunaa toisen poikamme ja hänen tyttärensä matka.Tiedät kaikki asiamme,jätämme ne sinun luotettaviin käsiisi.

Äiti ja isä
2

Suojaa perheelle

Kiitos Herra, että saamme olla perheenä Sinun veren suojassa koko perheenä.
Auta Jeesus että kaupunki maksaa sovitut korvaukset reippaassa tahdissa ja asiallisesti, Aamen.

Anova
1

Kiitos Jumalalle varjeluksesta , siunauksesta

ja terveydestä matkalla ja kaikista moninaisista rukousvastauksista, eityisesti niistä, jotka eivät ole olleet minun mieleisiäni vaan Herran tahdon mukaisia ja todelliseksi avuksi asioihin ja jonka olen vasta jälkikäteen ymmärtänyt hyväksi, Jeesuksen Kristuksen nimessä

IA
3

Jeesus sinä olet totuus.

Avoilittomme tarvitsee suojelusta. Olemme eri maissa. Olen työtön. Haluan lähetystyöhön mutta nyt tuntuu että ovi sulkeutuu. Mikä on Jumalan tahto elämässämme.?

Mitä nyt?
4

Auta Jeesus

Jeesus Sinä näet Suomen nuoret.Näet miten vähän kesäjuhlilla on nuoria aikuisia ja lapsiperheita.Pelasta lapsiperheet ja nuoret.

M1
5

Lääkitys

Yeshua, auta minua pysymään kunnossa nyt, kun ei ole lääkitystä. Anna minulle lisää rukousvastauksia, jotta uskaltaisin jatkaa lääkkeen käyttöä.

Annie's Song
3

Auta Jeesus

Jeesus auta poukaai Turun yluopistossa.Siunaa maisteriipinnot ja nyt kesätyöt.Auta erityisesti mielen alueella.Pelasta.

NN
5

Auta Jeesus

Herra kosketa meidän kerrostalon pihalla eläkkeellä olevia naisia armollasi kun viettävät aikaa auringossa ja jutustelevat.

M
4

Kiitos rukoustuesta

Kiitos esirukoustuesta, Juhla onnistui hyvin, sain voimaa sen järjestämiseen, aika riitti juuri sopivasti kaikkeen. Kiitos ja ylistys Jumalalle.

Jumalan kämmenellä
4

Kiitos Jeesus

Täytän vuosia.Järjestän pienen jutun läheisille.Siunaa tämä juttu ja anna Jeesus läsnäolosi ja siunauksesi torstaina.Anna kaiken ja kotona kahvituksen mennä hyvin.

M1
7

Kiitos Jeesus

Tuon eteesi poikani.Auta häntä käytännön tasolla.Ei ole käynyt ulkona 40 päivään eikä nähnyt muita ihmisiä kuin minut.. Jeesus auta että hän uskaltautuu lkoilemaan.Poista pelko.

kiitos
11

Herra osoita tämä perustalla todistus Jeesus

Herran sijaa saada tilassa salassa Äidiltä. Äidille ilmi. Äitini kohteluissani Jumalan Pyhän Hengen Hänen Statuksensa Standardinsa Palveltavana, salassa ilmi olevalta neutraalilta, sijoitukseensa tehostetussa hoito … on Jumala on Parantaja.

pahantekijä
3

Rakas jumala

Pyydän rukoilemaan puolestani,voimat menee tähän taisteluun oikeuksistasi.Aamen

tiiska
8

työni on liian kuormittavaa..?*

En saa senttiäkään palkkaa. Ja jatkuvaa riidanhakuisuutta..eilen taas jouduin nolatuksi kymmeniä kertoja läheiseni käytöksen vuoksi..ihmisetkin katsoivat kauhistuneina!!!
Ja kun asiasta läheiselleni huomautin hän vaan vastasi:mitä väliä??! Sanoin:ON väliä miten käyttäydytään. Sillä ON väliä. Mutta?

tilanne vain pahenee..katoannaina enemmän ja enemmän näkymättömäksi...?*
6

Siunausta tänä päivänä

Varjele Jeesus tytärtä työmatkalla, paranna flunssa. Varjele oma lääkärissäkäyntini, että saan avun. Vahvista luottamusta Jumalan sanaan. Kiitos.

äiti
7

Rukouspyyntö

Pyytäisin rukousta isäni puolesta, hänellä haimassa jotain vikaa ja tällä hetkellä etova olo, auta Jeesus!

Kiitos
11

ToivoaNaisille

Kristus, lähetä hyvin köyhille
tytöille mahdollisuus koulutukseen,
jotta he voivat auttaa
perheitään kohti parempaa
tulevaisuutta. Johdata monet
tytöt ja naiset löytämään arvonsa
Sinussa ja tavoittelemaan Jumalan
kunnioittamista elämässään.

CM
10

Pyyntö

Rukoilkaa Pyhän Hengen täyteyttä ja armolahjoja seurakuntani rakentumiseksi. Myös itselleni armolahjoja sielunhoitotyöhön.

uskonsisar
8

KIITOS JEESUS

ystävistä ja omaisista,jotka olet antanut rinnalleni tueksi ja lohdutukseksi minulle,syöpäsairaalle. Kiitos,että siunaat heitä ja palkitset kaikki rakkauden työt.Kiitos Jeesus!

-
14

Johdatuksen puolesta

Koko meidän perheen työ ja opiskeluasijoiden kautta tuleva johdatus, johon rukoilemme Herralta ymmärrystä ja rohkeutta, nuoremman opiskelian asuntoasian puolesta. Myös auton vaihdossa tarvitsemme Herran siunausta.

puolestapuhuja
9

Herra siunaa ja varjele

lasta kotona, kun hän joutuu olemaan siellä päivät yksin, siihen saakka kun koulu alkaa. Ole Jeesus häntä lähellä ja anna hänelle turvallinen olo. Välillä voisi joku luotettava kaveri tulla seuraksi. Aamen

äiti
15

Armahda ja paranna

Kiitos Isä, että kuulet kaikki huolemme. Siunaa perheitämme. Siunaa tänään rakennustyö, ja tämän illan rakennuspalaveri. Johdata Sinä Herra kaikki oikein. Anna viisautta kaikille ihmissuhteisiin. JEESUS TULE JA KUTSU jokaista perheemme jäsentä. Ota mies puhutteluun. Aamen

kiittäen huolenpidosta
11

Pyyntö

Kiitos Herra, että olet kuullut ja vastannut moniin lähettämiin rukouspyyntöihin. Vielä pyydän rukousta naapurin puolesta. Puhekyky palaisi infarktin jälkeen ja uskonlahjaa. Myös siskoille ja veljille perhekunnittain herätystä ja uskoontulemista. Herra, kiitos ettei turhaan huudeta sinun puoleesi.

heikko
14

Rukouspyyntö

Pyydän rukousta suhteeni puolesta. Miehelleni rohkeutta hoitaa omat asiat kuntoon ja minulle kärsivällisyyttä ja meille molemmille rakkauden jatkumista vaikeuksista huolimatta.

Nainen 58
12
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Haku