skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Kiitos rukoustuesta

Olen teistä niin kiitollinen. Rukoukset ovat auttanet elämäni vaikeissa vaiheissa. Nostaneet ylös mahdottomilta tuntuvista asioista. Mitään suuria mullistuksia ei ole tapahtunut mutta pientä liikettä eteenpäin aina. Rukousystävät te olette tärkeitä. Kun täällä kannetaan toinen toistemme taakkoja tulemme itsekin autetuiksi. 🙏

Kiitollinen

Jeesus ole mun kanssani

Ole myös kaikkien kanssa, jotka turvaavat Sinuun Vapahtaja. Siunaa sairaita, kärsiviä, sorrettuja ja erilaisissa ahdingoissa olevia. Auta kaikkia selviytymään Sinussa ja kohti Sinua.

Siunaa täsmäavullasi erityisesti häntä.

Anna meille kaikille verensuojaa.

Mä ♥️

rukousvastaukset

Sain tänään kolme vastausta, joita erityisesti pyysin, kiitos. Pyydän nyt vielä että saisin psyykkisen selkeyteni takaisin, se meni sekaisin. Pelkään hyökkäyksiä. Ja pyydän että saan huomenna keskityttyä Jumalaan, että Jumala olisi lähellä ja puhuttelisi. Pyydän sitä! Ja mielen selkenemistä, kun pelottaa ihan koko ajan niin paljon, pelkään muita. Kiitos kaikesta avusta.

Onko toivoa

Tyttären pettymys

Tytär on kokenut suuren pettymyksen, vaikka luuli kaiken olevan hyvin ja yritti parhaansa. Pyydän rukousta, että se hälvenee nopeasti ja menettää merkityksensä. -En kyllä tiedä, rukoileeko täällä joku ihan oikeasti näiden pyyntöjen puolesta, vai onko tämä vain tällainen purkupaikka.

Miksi röyhkeät pärjäävät

Rukoilu

Pyydän apua rukoiluun pitkällä tähtäimellä. Tahtoisin pystyä rukoilemaan hartaammin, mutta en saa itseäni tekemään sitä.

Onko toivoa

En tule kertomaan koska ajattelen sen yksityisenä asiana. Ai miksi seksi on tärkeää? Minulle seksuaalisuus on osa tätä Jumalan luomusta joka olen. Ja onhan se tietty elämän jatkumisen kannalta aika ok.

Juu, minustakin se on tärkeä osa-alue ihmisen elämässä eikä tietenkään yksityisasioista tarvitse jaella. Yleisesti voi keskustella asioista. Tuetaan kaikilla elämämme alueilla toisiamme kohti Kristusta. On hyvä uskaltaa myös keskustella erilaisista ja vaikeistakin asioista. Jeesus jää siunaamaan rukousystävää Sinussa ja kaikessa.

Aamen

Herra, auta heitä löytämään vielä toisensa!

Sinuun uskovat ihmiset ovat eroamassa. Autathan vielä, Herra! Että he jaksaisivat yrittää vielä kerran. Ole tunteiden tulkkina.

Ystävä

Kiitos! Ylistys! Ja Kunnia Iankaikkiselle Isälle Jeesuksen armon ja rakkauden avaamasta Tiestä 💕💕💕

Kiitos Jeesus! Kiitos rukoilijat! Kiitos Jeesus! Siunattu, lämmin, avoin, hyvä puhelu ja kohtaaminen oman rakkaan isäni kanssa! 💟💞💕 Kiitos elävä Pyhä Jumala, Isä! Kun Sinä avaat, ei kukaan voi sulkea! Kun Sinä suljet ei kukaan voi avata. Jeesus Kiitos että avasit yhteyden sydämestä sydämeen. Helpotti syvää stressiäni ja auttoi. Jeesus rakas siunaa ja varjele isä! Jeesus avaa yhteyden ihmisille!

💕💕💕 Kiitos💕 Jeesus! 💕💕💕

En tule kertomaan koska ajattelen sen yksityisenä asiana.

Ai miksi seksi on tärkeää? Minulle seksuaalisuus on osa tätä Jumalan luomusta joka olen. Ja onhan se tietty elämän jatkumisen kannalta aika ok.

.

kiitos Herra

Kiitos Jeesus, että kauttasi saan vielä voiton ja resuinen ja revitty kotini tulee kuntoon ja saan iloita siitä, että listat ovat paikoillaan, portaat kunnossa, katto ok ja kaikki rikkirevitty on korjattu. Kiitos, että apu tulee Sinulta Kaikkivaltiaalta auttajalta ja saan olla murehtimatta. Jeesuksen nimessä, aamen.

yksinäinen nainen

Hengellisen ja henkisen tilan puolesta

Pyydän, että Jeesus Kristus voisi ilmestyä Sanansa ja Henkensä kautta ja armahtaa minua. Kovin vaikeata on elo tällä hetkellä.

Timoteus

Ollaan vuorovaikutuksellisia ja tutkitaan yhdessä, mitä kirjoitukset sanoo meidän itse kunkin näkökulmista, ajatuksista ja mielipiteistä, eikö??

Raamatullinen meininki. Tuetaan toisiamme oikeaan, tervehenkisyyteen Hänessä.

🌿🙏

Kummipojan puolesta

Pyydän rukoilemaan oikeanlaista apua ja paranemista mielenterveys- ja päihdeongelmistä kärsivälle nuorelle pojalle ja voimia, rakkautta ja viisautta hänen väsyneille vanhemmilleen.

Minä

Jeesus ota uskonnollisuuteni pois ja tule itse tilalle.

Tule Jumala, joka olet rakkaus tilalle. Menkööt pois fariseus minussa, Jeesus Kristus kutsun sinut tilalle. Katko tänään kaikki minuun köytetyt taakat jotka eivät ole Jumalasta. Älä anna enää niitä minuun laitettavan. Poista tekopyhyys , olen saanut tarpeekseni. Anna tilalle sinä minussa, rakkaus, osoiteltujen rinnalle asettuminen. Jeesus tahdon tulla sinun pitoihisi. Päästä minut tulemaan.

Aamen

No daa-a

Lapseni ”luo..yksikköön../seks.varten….!!🐍
En tiedä mitä nyt tekisin. ”

Hae lapsesi pois tai lakkaa provoamasta täällä

Järjen psta

Oversharing

Eräs seurakuntalainen jotenkin intoutui oversharing ja se tuntui epämiellyttävältä.. Pyydän ettei se jää painamaan vaan saan ravistettua ja että tulevaisuudessa niin ei enää tapahdu, että osaan Jumalan avulla hallita tilannetta. Kiitos!

Onko toivoa

Auta minua

Etten suorittaisi toisen puolesta uskon kuuliaisuutta. Jokaisella kun on oma elämä, jota elää anna meidän havaita se, jos elämmekin jonkun toisen elämää hänen puolestaan.

Paranna Tämä

Töitä

Pyydän esirukousta että ystäväni J. saisi töitä opiskelun ohessa,jotta hän pystyisi auttamaan perhettään vaikeassa ja raskaassa tilanteessa.
Kiitos rukouksesta✝️

Kiitollinen

Rakas Taivaan Isä

Anna rakkaani olla kunnossa. Pelkään hänen puolestaan. Toivoisin, että saattaisit meidät yhteen, jos näet sen hyväksi. Kiitos Taivaan Isä.

Niina

Viinapiruko vie upean parisuhteemme

Kiitos että sain upean vaimon – 83 asti aviossa – viinapiru tuntuu väkisin tätä upeaa suhdetta rikkovan – yhdessä yritetty raittiutta tavoitella – viikko ilman alkoholia tekee niin hyvää – vaan ei taida omat voimat riittää lopettaa alkoholin liikakäyttö

H58
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku