skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Kaipaatko rukoustukea tai tahdotko rukoilla toisten puolesta? Rukousseinä on sitä varten! Täällä jaettavat aiheet ovat viikon ajan kenen tahansa nähtävissä ja rukoiltavissa. Ethän jaa henkilökohtaisia tietoja tai mainitse ketään koko nimeltä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kirjoitukset.

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Jeesus varjele lasttani

Muistakaa rukouksissa Mikaelia että hän varjeltuisi kaikelta pahalta. Jeesus auta häntä nyt. Anna hänelle voima vastustaa huumeita. Jeesus kuule rukoukset Kätke hänet pyhän veresi suojaan. Kiitos Jeesus!

Väsynyt

LAITOSHOITOON?

RUKOILKAA MINULLE PSYYKEN PARANEMISTA. 4.3 ON NEUVOTTELUT LAITOSHOITOON MENOSTA MIELENTERVEYSTOIMISTON LÄÄKÄRIN KANSSA. RUNSASTA JUMALAN JOHDATUSTA NEUVOTTELUIHIN. APUA MIELENTERVEYTEENI JA AIVAN KAIKKIIN ASIOIHINI

PARANEMISTA

SEONNUT

ALKOHOLISTI-POIKANI, 27 V, PUOLESTA, JOKA KUVITTELEE OLEVANSA ANTIKRISTUS. YKSINÄINEN. EI YSTÄVIÄ. EI LIIKU. ENNEN HARRASTI KYMMENIEN KILOMETRIEN JUOKSULENKKEJÄ. HAUTAKYNTTILÄN VALOSSA KATSOO KAUHU-, JA VÄKIVALTA- ELOKUVIA. KUTSUU LUCIFERIA AVUKSEEN. HALUAA TUTKIA KORAANIA.

äiti

Rukousapua

muistakaa rukouksin perhettäni, avioliittoamme että Jumala antaisi rakkautta toinen toisillemme ja koko perheelle.
Sielun vihollinen on jo pitkään yrittänyt hajottaa perhettämme..
Uudista minut j puolisoni sekä lapseni. Auta meitä tuntemaan sinut paremmin vaikuta Hengelläsi meissä ja meidän kodissamme!

KEIJO

Jeesus suojaa minua

Jeesus auta anna anteeksi Raskas päivä, lääkärin lausunto hieveö pettymys ja tuska kun ei kuunnellut eikä tahtonut auttaa vaan jyräsi läpi omat kuvitelmansa. Olen ollut sairas tuskasta Jeesus auta suojele tue puolusta minua, lähetä puolustaja että väärä lausuma korjataan totuudenmukaiseksi! Jeesus auta! Kiitos!

Jeesus auta Kiitos

Miksi et auta Herra?

Herra miksi annat naapureiden taas kääntyä meitä ja varsinkin miestäni vastaan. Miksi he eivät voi tervehtiä, mitä pahaa mieheni on muka heille tehnyt?? Miksi vanhassa kodissa tapahtuneen annetaan toistua, miksi näiden ihmisten annetaan ystävystyä ja puhua meistä pahaa. Herra miksi et estä tätä vaikka olen sitä Sinulta pyytänyt ja anonut??

Uupunut ja toivonsa menettänyt

Miksi et auta poikaani

Herra miksi et auta pientä poikaani vaan annat muiden syrjiä ja tehdä kiusaa. Herra näet hänen haasteensa, miksi tämä pieni poika ei saa kavereita koulusta vaan on se joka jätetään ulkopuolelle. Herra miksi nämä muutamat ainoat kaverit tekevät kiusaa ja jättävät yksin.

Uupunut äiti

Miksi kaikki vihaavat

Herra miksi annat muiden vihata meitä lapsiamme, puhua meistä pahaa. Miksi naapurit ja ystävät kääntyvät vastaan. Herra miksi et puolusta meitä ja annat vanhassa kodissa tapahtuneen toistua??

Pettynyt

Rukous.

Auta Jeesus meitä yksinäisyydestä kärsiviä. Johdata ystäviä elämäämme. Poista ahdistus, Anna rauhasi ja rakkautesi. Siunaa rukoilijat hyvyydelläsi. KIITOS JEESUS!

Yksinäinen

Auta JEESUS.

Anna Jeesus voimia tähän tuskaan ja pelkoihin. Auta ystävän parantua alkoholiriippuvuudesta. Sinä tiedät ja näet hätämme. Auta kaikkia ahdistuksesta kärsiviä. Pelasta, armahda. Kiitos rukouksistanne. Taivaan Isä Siunaa ja armahda meitä!❤️

Kiitos.

Yörukous

Jeesus, minulla on paljon vaikeita asioita, lähelläni vakavia sairauksia sekä ahdistavia tilanteita. Jätän kaikki huoleni Sinun käsiisi. Pidä mun rakkaista huolta, paranna heidät! Auta minua kaikissa asioissa 🙏

Jeesuksen lapsi

työ

en ehkä haluaisi rahan takia tehdä tätä työtä mitä teen. Pyydän rukousta puolestani ja asian puolesta. Kun koulutusta ei ole, vaihtoehdot tuntuvat olevan vähissä mutta tämäkään ei jostain syystä tunnu hyvältä täysin. Jeesus kiitos että sinä olet suurempi kuin koulutus ja sinulle on kaikki mahdollista.

Aamen

Apua työasioihin

Pyydän rukousta lauantaille työhön. Herra siunaa terveyteni, työni ja toimeentuloni. Siunaa rahat laskuihin ja elämiseen. Anna suuri ihme tapahtua tässä asiassa. Rakas Isä anna vihdoin helpompia aikoja elämääni. Amen.

Uupunut ja epätoivoinen

Epätoivo

Isä auta että selviän veloistani saan laskut maksettua.auta ettei etuhampaani ole rikki että ne pysyvät vielä ja kipu poistuisi.oloni on tyhjä ja merkityksetön,kamppailen olemassa olosta masennus koettelee ja riippuvuuteen hallitsevat minua.en pärjää yksin tarvitsen herran armon ja Jeesuksen vierelle.pyydän vahvistusta uskolle ja luottamukselle.suren koiraani,minulla on niin ikävä häntä.pelkään

Ph

Herra, anteeksi tämä kaikki

Herra,anteeksi,kun olen pahojen alkuvoimien alkuunsaama ja olen tällainen.Ei yhtään ihme, etten Taivaaseen tule koskaan pääsemään.En edusta Taivasten Valtakunnan perivää eliittiä vaan minä olen kaikkien aikojen paskasakkia. Oikein se iso paska. Siksi olen vielä elossa, kun Sinä Herra et huoli ja Piru ei pidä kiirettä, kun tietää saavansa. Herra oikein teet, kun tuomitset minut. Anteeksi.Aamen.

aptp

Yksinäinen

Jeesus, kuule minua: Kärsin syvästä yksinäisyydestä, tällä hetkellä ei ole ketään läheistä ihmissuhdetta. Herra pyydän oikein hyvää ystävää tai kumppania loppuelämäksi. Elämä on raskasta näin!

Alakuloinen

Hätärukous

Nyt on hätärukous puolestani. Taloudellisen tilanteeni avulla Saatana on saanut yliotteen minusta ja voimallisesmpi kuin Jeesuksen Kristuksen veri. Olen täysin tappamassa itseni, tämän taloudellisen hädän ja epäonnistumiseni vuoksi, jota olen vuosia rakentanut. Vain Rakastava, Kaikkivaltias Jumala voi pelastaa.

Saatanan voittama
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku