skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

Apua talouteen

Rakas Jumala, Jeesus rakkain.
Anna pitkään vaivanneen talousasian ratketa ennen joulua.
Haluan päästä auttamaan muita ja tekemään joulun perheelleni.

Rauhaton

Anna Lepo ja rauhasi

Käyn ylikierroksilla, paranna minut. Lohduta väsynyttä. Anna rauhasi. Puhdista minut synnistä. Kiitos Herra sinä voit ainoastaan armahtaa ja vetää minua puoleesi! Anna minun luovuttaa koko elämäni sinulle. Paranna masennukseni ja alakulo. Anna ilo ja rauha sinussa. Jeesuksen nimessä.

Aamen

Herra auta minua!

Anna minun rakastaa ja hyväksyä itseäni, anna suoruutta vaellukseeni. Paranna minut terveeksi. Poista pelot ja alakuloisuus. Anna rauhasi ja ilo sinussa.

Aamen

ARMOA

KUULETKO KUINKA HUUDAN APUASI.ANNA APUSI.ANNA KÄTESI KÄTEENI.JOHDATA MINUA.AUTA MINUA.EN SELVIÄ YKSIN.EN SELVIÄ PERHEENI AVUSTUKSELLA.HEILLÄ ON SUURI
HUOLI MINUSTA.AUTA JO VIIMEINKIN.AUTA AUTA AUTA.AMEN

LENNART

Nuoren perheen puolesta

Hyvät Ystävät, rukoilkaa minun ja perheeni, etenkin nuoriman pojan avioliiton puolesta. Asiat ovat solmussa! Herra näytä, että olet olemassa ja lähetät avun. Jeesuksen nimessä tätä pyyän, armahda ja auta.

äidin hätä

Herrani

Kiitos kuulet sydämeni toiveen. Jos latu on auki Sinussa, kiitos että voit antaa toiveeni toteutua välillämme.

"Abigail"

joulun aika

Rukoillaan rauhaa ja varjelusta maahamme ja koteihimme, kuule Herra vilpitön avunhuutomme, tuskamme, sairautemme. Kiitos rukouksen kuulemisesta ja ohjauksesta, viisaudestasi Aamen

mamma

Anna Lepo ja rauhasi

Käyn ylikierroksilla, paranna minut. Lohduta väsynyttä. Anna rauhasi. Puhdista minut synnistä. Kiitos Herra sinä voit ainoastaan armahtaa ja vetää minua puoleesi! Anna minun luovuttaa koko elämäni sinulle. Paranna masennukseni ja alakulo. Anna ilo ja rauha sinussa. Jeesuksen nimessä.

Aamen

ANTEEKSI ANTAMAAN

JEESUS, TEKEMISTÄ ROPPAKAUPALLA TARVÍTSEN, AHKERUUTTA, HERÄTYKSEN USKOÖNI, LOMPAKON KAUPALLE, ARMOA, POIS VÄSYMYS. NUHTELISIT JEESUS, PORUKAN KUNNOLLA HE SORTAVAT M JA MÄ JA MUITA.

AUTA

Snulle: täysin pumpulissa elävä pappi

Joopa, rukoile vaan puolestani. 🙂 Olen maallikko ja yleinen pappi. Minulla on parhaillaan useampi raskas koetus läpikäytävänä. On kipua ja ahdistusta ja kyyneleitä, mutta kaiken keskellä saan vuodattaa sydäntäni Hänelle. Kaiken keskellä pidän toivosta kiinni. Muuta mahdollisuutta ei ole. Kiitän elämän lahjasta. Ilon siivuista kiitän kaiken keskellä. Psalmi 23. Siu.

Sinuun turvaten

Jumala sinulta pyydän että kuulisit suureen toiveeni, rukoukseni, ja rakkauteni. Kosketa että tämä suuri rakkaus saisi tänä päivänä pelastuksen, anna rakkaalleni vahva tunne tästä❤️ Poista minulta ahdistus ja siunaa tähän päivään iloa suuren murheen jälkeen, tuo rakkaani tänään selvinpäin luokseni, sillä huomena on synttärini❤️ Isän pojan ja pyhän henken nimeen, aamen🙏🏻❤️

Vsa
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku