skip to Main Content

Minä huudan sinua avuksi, Jumala, ja sinä vastaat minulle. Kuuntele minua, kuule, mitä puhun sinulle. Ps. 17:6

Rukoiltuasi klikkaa sydäntä

työasiat

Miehen työasiat ovat vähän hankalia. Tuntuu että työnantaja käyttää hyväksi ja vedättää. Herra, voisiko mieheni saada uuden työn?

a

Haluan olla onnellinen

Jeesus paranna minut turvattomuuden tunteesta ja jännittämisestä. Ja kaikesta neuroottisuudesta.
Haluan olla onnellinen ja iloinen äiti pienille lapsilleni! Jeesus auta!!

Äiti

joulu

Herra siunaa joulun aika. Anna olla mukavaa ja leppoisaa. Anna helpotus pelkoihini. Varjele kaikelta pahalta. On ollut pitkään tosi raskasta.

..

Rukoukseen luottava

Kiitos taivaan Isä tästä päivästä,kun olit rinnallani ja annoit minulle oikeita sanoja lohduttaessani surun murtamaa omaista.Siunattua yötä kaikille rukouksin.

Jumalaan turvaten

Rukouspyyntö

Rukoilkaa, että lasteni vaikeat ongelmat helpottaisivat ja se, mikä on mennyt vikaan korjaantuisi. Pyydän koko perhekunnalleni Jeesuksen veren suojaa.

Perheenisä

Jumalan apua

Poikani on väsynyt ja aloitekyvytön lääkkeistään. Anna Rakas Jumala hänelle voimia tulla jälleen topakaksi, ettö saisi muutoasiansa kuntoon. Auta häntä ja varjele kaikesta pahasta. Siunaa hänen huominenkin päivä. Kiitos Herra avustasi. Kiitos kaikille esirukoilijoille.

Auta Rakas Jumala

Rukouspyyntö

Minulle on tehty munuaisensiirto monta vuotta sitten. Tähän asti on kaikki sujunut hyvin, mutta nyt on saman tapaisia oireita kuin ennen siirtoa. Rukoiletteko, että oireet menevät ohi tai että saan avun oikeaan aikaan. Joulunpyhät sotkevat neurologin paikalla oloa.

Meillä on hyvä Isä

Apua koko perheelle

Rakas Jeesus vapauta veljeni alkoholista ja koko heidän perhe. Hänen vaimo ja poika myös. Siunaa heidän joulu ja tule Jeesus heidän ja meidän kaikkien jouluun ja sydämiin. Kiitos Jeesus!

Sisko

Tapaamisen järjestyminen

Rukouspyyntö, että tosi tärkeä tapaaminen järjestyisi sittenkin. On nyt peruuntuneena, mutta Jumalalle ei ole mikään mahdottomuus järjestää asia hyvin pian uudelleen.

Rukousihminen

Joulu

Puoliso lähti. Tuleva joulun aika surettaa. Ollut monia ihania jouluja perheen ja sukulaisten kesken. Jeesus siunaa joulumme että kaikesta huolimatta saisimme kokea joulurauhaa sydämessämme.

Surullinen vaimo

Ahdistus

Pyydän rukousta monenlaiseen ahdistukseen ja stressiin. Fyysisesti ja henkisesti hankala olo, tulee kaikki uniinkin! 😟 Pyydän rukoilemaan koko meidän perheen ylle varjelusta 🙏❤️ minä, mies ja kaksi ihanaa poikaamme. ❤️

Linda

Apua

Syöpäpotilaalla kuumetta. Uusi hoito pitäisi olla 19.12. Myös vatsakipuja. Rukoillaan, että kivut hellittävät ja kuume laskee. Pyydetään myös ihan kokonaan paranemista. Jeesus auta.

Ystävä

Kiitos

Kaikki synnit anteeksi Jeesuksen sovintoveressä. Herra anna elämälleni tarkoitus ja ei joulua yksin vaan rakkaani kanssa.

Verestä.

Apua sairauksissa ja surussa

Pyydän esirukousta että parantuisin tästä pitkittyneestä kuumetaudista ja masennus/ikävä/suru helpottaisi. Että saisin olla ilman alkoholia ja lähellä Herraa. Kova on ikävä kun 15v avioliiton jälkeen vaimo lähti nuoren muslimin matkaan viime talvena. Kuitenkin ollaan uskossa ex-vaimoni kanssa molemmat. Siunausta kaikille esirukoilijoille ja kaikille kenellä on vaikeaa.

Ahdistunut mies

Apua sairauksissa ja surussa

Pyydän esirukousta että parantuisin tästä pitkittyneestä kuumetaudista ja masennus/ikävä/suru helpottaisi. Että saisin olla ilman alkoholia ja lähellä Herraa. Kova on ikävä kun 15v avioliiton jälkeen vaimo lähti nuoren muslimin matkaan viime talvena. Kuitenkin ollaan uskossa ex-vaimoni kanssa molemmat. Siunausta kaikille esirukoilijoille ja kaikille kenellä on vaikeaa.

Ahdistunut mies

Apua , rukoillaan yhdessä…

Yönhetkinä, päivisin ja aina kuule Jumala pyyntöni asuntoasian ja miden asioiden saattamisesta kuntoon. Hoida meitä ja lasteni perheitä hyvyydellä.

Minä

Että saisin ensi viikolla kaikki työt tehtyä

Rukoilisitteko, että saisin kaikki välttämättömät työt tehtyä ja voisin hyvillä mielin jäädä viettämään joululomaa ja hyvistä asemista voitaisiin ensi vuosi aloittaa? Johdatusta ja siunausta kaikkeen.

AI

Pojan jalan haava

Pojan jalan haava on pahentunut. On näyttänyt kipeää jalkaa sairaalan poliklinikalla. Aina vaan odotusta, ei selvyyttä vielä asiaan.
Toivon esirukousta, että poika saa avun ja oikean hoidon jalkaan.

Huolestunut äiti

Jeesus auta pientä down poikaa!

Pyydän, että rukoilisitte pienen lapsenlapseni puolesta. Hän on down poika ja nyt sairalassa kuumeen ja happisaturaation alhaisuuden vuoksi. Ensi yönä vanhemmatkaan eivät ole siellä hänen kanssaan. Kiitos Isä ja kiitos te🙏

Mumma
Ryhdy rukouskummiksi

Etsimme vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat rukoilemaan kukin yhden Sansan työntekijän puolesta 40 päivän ajan. Rukouskummiksi voi ryhtyä kuka tahansa, jolla on halu rukoilla. Rukoilla voi missä ja milloin haluaa.

RyhdyRukouskummiksi-teemakuva
Rukouskalenterit

Lataa tuorein rukouskalenteri päivittäiseen käyttöösi.

Rukouskalenterit-teemakuva_p

1. Kun. 8:28

Herra, minun Jumalani!
Käänny kuitenkin palvelijasi puoleen ja
kuule nöyrä pyyntöni,
kun nyt hartaasti rukoilen sinun edessäsi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku