skip to Main Content

Toiminta-aluekartta_Lahi-itaSatelliittilautaset kohti taivasta Lähi-idässä

Lähi-itä, Pohjois-Afrikka ja Keski-Aasia ovat uutisissa päivittäin. Kristityt ovat alueella pieni ja monin paikoin vainottu vähemmistö.

Ääriuskonnolliset ilmiöt ja yhteiskuntien epävakaus tarjoavat myös ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Moni kyselee elämän mielekkyyttä ja etsii totuutta.

Internet ja satelliittitelevisio ovat avanneet Lähi-idän ja Keski-Aasian asukkaille uusia ikkunoita maailmaan, kun taas radion kuuntelu on vähentynyt.

Eurolla ohjelmat yhdelle katsojalle vuodeksi

Satelliittitelevisiolähetykset ovat kustannustehokkaita: yhdellä eurolla saadaan vuoden ohjelmat yhdelle ihmiselle.

Sansa tukee kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n arabian-, persian- ja turkinkielistä työtä. Ohjelmia lähetetään ympäri vuorokauden neljällä kanavalla ja neljän satelliitin kautta.

Netin kautta ohjelmat ovat katsottavissa kaikkialla maailmassa. Myös Suomessa moni maahanmuuttaja katsoo ohjelmia omalla äidinkielellään.

Esimerkiksi virtuaalinen kotikirkko-ohjelma antaa hajallaan eläville arabikristityille mahdollisuuden kokoontua jumalanpalvelukseen tv-ruudun ääreen. Tule mukaan -ohjelmaa luotsaa pitkäaikainen lähetystyöntekijämme, nykyinen seniorityöntekijä David Ezzine.

Sansalla on kaksi työntekijää SAT-7 Parsin tv-työssä. Projektityöntekijämme Mikael Tunér tuottaa ja ohjaa persiankielisiä ohjelmia, ja kansallinen työntekijä Parastoo Poortaheri toimii lastenohjelmien koordinaattorina, juontajana ja käsikirjoittajana.

Hepreankielisiä ohjelmia ja opetusvideoita Israelissa

Lähi-itä on tärkeä työalue Sansalle myös siksi, että se on Raamatun ja Jumalan valitun kansan aluetta. Teemme Israelissa hepreankielistä medialähetystyötä kahden yhteistyökumppanin kanssa. Tuemme Pelastuksen ääni (Kol Ha Yeshua) -radio-ohjelman tuotantoa sekä sapattikoulujen vapaaehtoisille opettajille suunnattua opetusvideosarjaa.

Kielemme ja kumppanimme Lähi-idässä

Sansa tukee Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa sekä Etu- ja Keski-Aasiassa ohjelmia näillä kielillä: arabia, farsi, heprea, tadžikki ja turkki.

Yhteistyökumppanimme alueella ovat SAT-7, TWR sekä Israelissa Netivyah-raamatuntutkimuskeskus ja Caspari-keskus.

Lue lisää Sansan ja kumppaneidemme työstä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku