skip to Main Content

Aasian perheradioiden suurkaupunkityö

Aasialaiset muuttavat suurkaupunkeihin paremman elämän toivossa. Perheradiotyö tavoittaa heitä monen median kautta.

Elämä kaupungissa ei aina ole helppoa, ja moni kokee yksinäisyyttä suurten ihmismassojen keskellä. Perhe on saattanut jäädä kotipaikkakunnalle, ja ikävä on kova. Monen elämä on kännykässä, jolla pidetään yhteyttä, etsitään tietoa ja lohdutusta. Kristilliset mediasisällöt ovat keitaita juurettomuuden ja jatkuvien ärsykkeiden keskellä.

Aasian miljoonakaupungit eivät nuku. Maat kehittyvät kuitenkin eri tahtiin, joten myös mediankäytössä on suuria eroja. ”Thaimaan Bangkokissa, Kambodžan Phnom Penhissä ja Mongolian Ulaanbaatarissa työ on laajentumassa perinteisestä radiotyöstä FM-asemien kautta digitaalisen median käyttöön. Tämä näkyy kuuntelijavuorovaikutuksen lisääntymisenä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Keikon kirjelaatikko -ohjelman kuuntelijat Japanissa ovat jakautuneet niin, että vanhempi väestö kuuntelee ohjelmaa radiosta mutta keski-ikäiset ja nuoret internetin kautta.”
– Mediatutkija Eila Murphy, Sansa

Haluan löytää jonkun, johon voin luottaa

”Halusin jo aiemmin aloittaa raamattukirjekurssin, mutta pelkäsin, koska ajattelin, että tulisin jotenkin aivopestyksi. Sitten kuulin Keikon kirjelaatikko -ohjelman, ja pelkoni kaikkosivat. Olen niin halunnut löytää jonkun, johon voin luottaa. Haluan tietää, onko Jeesus Kristus sellainen. Olisi ihanaa, jos Jumala todella on rakkaus, armo ja lohduttava Herra. Olen 63-vuotias mies ja elän taloudellisten vaikeuksien keskellä. En voi luottaa kehenkään muuhun kuin todelliseen Jumalaan. Ohjatkaa minua eteenpäin.”
– Japanilainen kuuntelija

Yhteys kotiin – perheradiotyö Aasiassa

on Sansan vuositeema 2019. Ohjelmien avulla päästään koteihin kertomaan Jumalan rakkaudesta ja opettamaan hyviä toimintatapoja. Samalla luodaan yhteyttä taivaan kotiin. Sansa tukee ohjelmia indonesian, jaavan, japanin, kazakin, khmerin, mandariinikiinan, mongolin ja thain kielillä. Yhteistyökumppaneina Aasiassa ovat FEBC International, Luterilainen maailmanliitto, TWR ja Voice of Salvation.

Katso video Japanin mediatyöstä

Lahjoita soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15,36 euroa + paikallisverkkomaksu.

Lue mediatyön uutisia Aasiasta: sansa.fi/aasia

Varojen käyttö:
Keräyksen tuotto käytetään Aasian perheradiotyöhön sekä muuhun medialähetystyöhön vuosina 2019–2021 medialähetysjärjestö FEBC:n (Far East Broadcasting Company), TWR:n (Trans World Radio) ja VOS (Voice of Salvation) kautta.


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Indonesiassa keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna evankeliumi lahjaksi intialaisille.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža – perheradiotyö

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden. Lahjoita kambodžalaisille evankeliumi!

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan.

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-mongolia copy

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku