skip to Main Content

Aasian perheradioiden suurkaupunkityö

Aasialaiset muuttavat suurkaupunkeihin paremman elämän toivossa. Perheradiotyö tavoittaa heitä monen median kautta.

Elämä kaupungissa ei aina ole helppoa, ja moni kokee yksinäisyyttä suurten ihmismassojen keskellä. Perhe on saattanut jäädä kotipaikkakunnalle, ja ikävä on kova. Monen elämä on kännykässä, jolla pidetään yhteyttä, etsitään tietoa ja lohdutusta. Kristilliset mediasisällöt ovat keitaita juurettomuuden ja jatkuvien ärsykkeiden keskellä.

Aasian miljoonakaupungit eivät nuku. Maat kehittyvät kuitenkin eri tahtiin, joten myös mediankäytössä on suuria eroja. ”Thaimaan Bangkokissa, Kambodžan Phnom Penhissä ja Mongolian Ulaanbaatarissa työ on laajentumassa perinteisestä radiotyöstä FM-asemien kautta digitaalisen median käyttöön. Tämä näkyy kuuntelijavuorovaikutuksen lisääntymisenä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Keikon kirjelaatikko -ohjelman kuuntelijat Japanissa ovat jakautuneet niin, että vanhempi väestö kuuntelee ohjelmaa radiosta mutta keski-ikäiset ja nuoret netistä.”
– Mediatutkija Eila Murphy, Sansa

Haluan löytää jonkun, johon voin luottaa

”Halusin jo aiemmin aloittaa raamattukirjekurssin, mutta pelkäsin, koska ajattelin, että tulisin jotenkin aivopestyksi. Sitten kuulin Keikon kirjelaatikko -ohjelman, ja pelkoni kaikkosivat. Olen niin halunnut löytää jonkun, johon voin luottaa. Haluan tietää, onko Jeesus Kristus sellainen. Olisi ihanaa, jos Jumala todella on rakkaus, armo ja lohduttava Herra. Olen 63-vuotias mies ja elän taloudellisten vaikeuksien keskellä. En voi luottaa kehenkään muuhun kuin todelliseen Jumalaan. Ohjatkaa minua eteenpäin.”
– Japanilainen kuuntelija

Yhteys kotiin – perheradiotyö Aasiassa

oli Sansan vuositeema 2019. Ohjelmien avulla päästään koteihin kertomaan Jumalan rakkaudesta ja opettamaan hyviä toimintatapoja. Samalla luodaan yhteyttä taivaan kotiin. Sansa tukee ohjelmia indonesian, jaavan, japanin, kazakin, khmerin, mandariinikiinan, mongolin ja thain kielillä. Yhteistyökumppaneina Aasiassa ovat FEBC International, Luterilainen maailmanliitto, TWR ja Voice of Salvation.

Katso video Japanin mediatyöstä

Varojen käyttö:
Keräyksen tuotto käytetään Aasian perheradiotyöhön sekä muuhun medialähetystyöhön keräysvuonna ja sitä seuraavina kahtena vuotena medialähetysjärjestö FEBC:n (Far East Broadcasting Company), TWR:n (Trans World Radio) ja VOS (Voice of Salvation) kautta. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön yhteistyökumppanien kautta.

 


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-evankeliumia

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

Yhteydenpitotyö

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

lahjoituskohteet-yleiskannatus copy

Yleiskannatus

Tue medialähetystyötä siellä, missä varoja tarvitaan eniten juuri nyt.

lahjoituskohteet-afrikka

Afrikan mediatyö

Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat toivoa Saharan eteläpuolella asuville afrikkalaisille viidellä kielellä.

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Evankeliumi etenee Indonesiassa. Keräämme varoja mm. radio-ohjelmiin, kriisiradiotyöhön sekä koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin 14 kielellä nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

Japanilaisia nuoria koulupuvut päällä.

Japani

Japanissa tuemme Keikon kirjelaatikko -ohjelman tuotantoa. Ohjelmassa mm. rukoillaan kuuntelijoiden puolesta.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Medialähetys on mahdollista myös siellä, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tule mukaan Keski-Aasian Toivoa naisille -työhön!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-kroatia-4

Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kumppanina toimii Kroatian evankelinen kirkko.

lahjoituskohteet-mongolia

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanaisille-2022

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan. Sunnuntaina 13.3.2022 oli Sansan kolehtipyhä Toivoa naisille -työn hyväksi. Vielä voit osallistua!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku