skip to Main Content

Lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat evankeliumin koko perheelle. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa.

 


Pienen kambodžalaisen Sonin kaltaisia, kovia kokeneita lapsia, aikuisia ja perheitä on Aasiassa paljon. Joulun lapsi, Jeesus, syntyi, jotta haavat paranisivat ja evankeliumi toisi ilon ja toivon sydämiin. Sonin kävi hyvin. Lähetystyöntekijät auttoivat hänet opintielle.

Vuodesta 2012 Son on itse voinut tukea ahtaalla olevia perheitä Sansan kumppanin, FEBC:n perheradion työntekijänä Kambodžassa. ”Jumala voi käyttää kaltaistani orpoa rakentamaan valtakuntaansa. Kun ajattelen elämääni, näen selvästi, että Herra on nostanut minut pimeydestä valoon”, kertoo Son Sey Kambodžasta. ”Rukouksenne ja työnne ei ole turha. Tahdon kiittää siitä teitä!”

Radiosta muutosvoimaa perheisiin

Evankeliumin kertomisen kanssa ei saa hidastella vaan on löydettävä keinot, kuinka mahdollisimman edullisesti ja tehokkaasti tavoitetaan mahdollisimman paljon ihmisiä. Nykyajan kehittyneet ja parantuneet liikenneyhteydet sekä radio, televisio, internet ja sosiaalinen media tekevät mahdolliseksi ihmisten saavuttamisen evankeliumilla heidän omassa arkiympäristössään.

Perheradiotyö on tehokasta, sillä moni perhe on saanut avun ohjelmien sanomasta ja löytänyt uskon Jeesukseen. Sansan yhteistyötahoja Aasiassa ovat TWR, FEBC ja VOS. Sansan tukemia perheradio-ohjelmia kuunnellaan Indonesiassa, Intiassa, Kazakstanissa, Kambodžassa, Kiinassa, Mongoliassa ja Thaimaassa. Joulukeräyksen tuotolla tuetaan kristillistä perheradiotuotantoa Aasiassa Sansan yhteistyökumppaneiden kautta vuosina 2017–2019.

Viisi videota perheradiotyöstä

Keräyksen aikana (viikoilla 46–50) julkaisemme viisi videota. Katso uusin video:

Voit katsoa myös muut, jo julkaistut perheradiotyöstä kertovat lyhytvideot:


Yhteys muodostettu – ole linkkinä ketjussa

Joulun sanoma on jakaminen. Me tiedämme, miksi joulua vietetään, ja meillä on joulun viettämisessä jo pitkät perinteet. Maailmassa on kuitenkin ihmisiä, joille kristillinen joulu on tuntematon. Jeesus on Jumalan lahja meille. Lahjoita Sinä jouluilo ja evankeliumi eteenpäin!

Lahjoita soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15,36 euroa + paikallisverkkomaksu.

Lue mediatyön uutisia Aasiasta!

mongolia-ykköskuva-800 copy

Mongolian perheradio

Mongoliassa ikävöidään etäällä asuvia perheenjäseniä tai sitä puolisoa, jonka kanssa meni naimisiin mutta jonka alkoholi tärveli. Tyhjyyttä täytetään materialla tai epäjumalilla. Perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Sansa kustantaa radio-ohjelmia Toivoa naisille -työn kautta Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Lisäksi tehdään sosiaalisen median työtä arabian kielellä. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

lahjoituskohteet-intia

Evankeliumin valoa Intiaan

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

lahjoituskohteet-SAT-7

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma, radioaalloilla ja mobiilisti!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

lahjoituskohteet-kiina

Tavoitetaan miljoonia kiinalaisia

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan. Kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

lahjoituskohteet-turkki

Toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

lahjoituskohteet-israel

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

lahjoituskohteet-indonesia

Evankeliumin iloa Indonesiaan

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

lahjoituskohteet-iran

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku