skip to Main Content

Yhteys muodostettu Intiaan

Media vie evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti. Sansan medialähetys Intiaan alkoi 30 vuotta sitten. Nyt on juhlakeräyksen aika, jotta yhä uudet ihmiset voisivat kuulla sanoman Jeesuksesta. Tuomme yhdessä evankeliumin yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Juhlakeräyksen tavoite on 200 000 euroa. Autathan meitä tavoitteen saavuttamisessa!

Jos olisit köyhä ja lukutaidoton Jeesukseen uskova Intian maaseudulta, miten voisit kasvaa kristittynä? Kirkkoon saattaa olla pitkä matka. Yksi ratkaisu ovat kristilliset radio-ohjelmat. Radiot ovat halpoja, joten ainakin yksi sellainen löytyy kylältäsi.

Lukutaidotonkin ymmärtää omalla kielellä kuultua ohjelmaa. Kokoonnutte yhteen kuuntelemaan, keskustelemaan ja oppimaan. Kuuntelijoista muodostuu säännöllinen kristillisten ohjelmien radiopiiri.

Radiopiireissä on turvallista jakaa tuttujen ihmisten seurassa oivalluksia Raamatusta. Radiopiireihin kutsutaan uskosta osattomia, ja niissä rukoillaan myös sairaiden tai muuta rukoustukea tarvitsevien puolesta. Näin evankeliumi leviää uusille alueille, joissa ei ole kirkkoja. Radiosta on muodostunut kasvualusta. Monelle intialaiselle radiopiiri on ensikohtaaminen elävän kristillisyyden kanssa, toisille se on kasvualusta kristittynä elämiseen.

Sansan erityiskohteena heimoalueet

Intian maaseutukylien asukkaille radio on yhä tärkein viestin. Sansa tukee radio-ohjelmia vähemmistökielillä, joilla ei ole muita kristillisiä ohjelmia – usein ei mitään muitakaan ohjelmia. Radiotyö on saanut suuria muutoksia aikaan heimoalueilla, erityisesti pienten kieliryhmien keskuudessa. Ohjelmat vahvistavat paikalliskulttuuria ja -kieltä. Koska Intian rajojen sisältä on kiellettyä lähettää uskonnollisia ohjelmia, Sansan tukemat ohjelmat radioidaan ulkomailta.

Muita työmuotoja

Sansan tukema televisiotyö Intiassa on tärkeää, sillä kaupungeissa katsotaan paljon televisiota. Tutkimusten mukaan kaupunkilaiset ovat avoimempia evankeliumille kuin maaseudulla.

Radio-ohjelmia jaetaan myös MP3-soittimilla ja muistikorteilla. MP3-soittimesta ohjelmia kuunnellaan ryhmissä. Muistikortteihin ladattuja ohjelmia voi kuunnella kännykällä.

Sansa tukee ja kehittää Intian luterilaisten kirkkojen Viestivä yhteisö -projektia, joka kouluttaa jäsenkirkkojen valitsemia henkilöitä nettisivujen ja radio-ohjelmien teossa heidän omilla kielillään. Koulutusohjelma innostaa kirkkoja tuottamaan kristillisiä ohjelmia ja tavoittamaan uusia ihmisiä. Tätä työtä tehdään yhdessä Luterilaisen maailmanliiton kanssa.

Kuuntelijat kertovat

”Olen pastori ja julistan evankeliumia sekä hindiksi että omalla kielelläni dhodiaksi. Nämä radio-ohjelmat ovat täysin muuttaneet elämäni, koska ne ovat niin hyödyllisiä hengellisen työn tekijöille. Pystyn tekemään työtä nyt paremmin. Olen oppinut lisää Raamatusta, ja koko arkinen elämäni on muuttunut. Haluan sydämestäni tehdä työtä, jotta heimomme ihmiset tulisivat tuntemaan Vapahtajansa Jeesuksen Kristuksen.”
Dhodiankielisen radio-ohjelman kuuntelija


”Olen kuunnellut khariankielisiä ohjelmia vuoden ajan. Ennen elimme täällä maaseudulla niin kuin heimomme esi-isät ennen meitä. Kiitos siitä, että opetatte meille Jumalan Sanaa ja autatte pois vääriltä teiltä. Ponnistelunne tuottavat hedelmää Jumalan kunniaksi!”
Kuuntelija Intian Jharkhandista

Vuonna 2024 Intiasta tulee maailman väkirikkain maa. Satsaus tämän kansanpaljouden tavoittamiseen Jeesukselle kannattaa. Intian teemavuoden keräyksen tuotto käytetään Intian mediatyöhön vuosina 2018–2020. Tuki kristilliseen radio- ja tv-työhön sekä viestintähankkeeseen menee perille luterilaisten kirkkojen ja medialähetysjärjestö TWR:n (Trans World Radio) kautta. Eräs Sansan tukema työmuoto on TWR-Intian Toivoa naisille -ohjelmat. Tehdään Jumalan rakkaus kuuluvaksi Intiassa!

Lue lisää ja katso videoita Intiasta!

sat-7-artikkelikuva

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

Sansan-lähettikeräys-2018-kevätkeräys-artikkelikuva-

Lähettikeräys 2018

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Raamattu_rkk-2018_C

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on pyörinyt radiossa vuodesta 1997. Se on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluin ohjelma. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia hyvän Sanan opetuksen äärelle. Niin siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

kätketyt aarteet-kohdekuva rajattu

Ota kantaa ihmiskauppaa vastaan – Kätketyt aarteet

Kätketyt aarteet on kuuntelulaitteille ladattava kuunnelmasarja, joka on tarkoitettu seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhreille. Sen todellisuuteen pohjautuva sisältö käsittelee asioita, joita nämä naiset joutuvat kokemaan, ja kertoo mahdollisuudesta uuteen elämään. Sansa tukee kuunnelmasarjan kansainvälistä tuotantoa ja kääntämistä useille kielille.

Son-Sey_Joulukerays-2017_Sansa

Paras lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat jouluevankeliumin koko perheelle tänäkin jouluna. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa. Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Hyvää adventtia sinulle ja perheradion kuuntelijoille Aasiassa!

Kiinakerays-paakuva_sh

Yhteys muodostettu – miljoonien kiinalaisten tavoittamiseksi

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla. Auta kiinalaisia ja osallistu keräykseen, jonka tuotolla tuetaan kristillisen vuorovaikutuksellisen median toimintaa ja kehitystyötä. Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Kiitos, Jumala sinua ja lahjaasi siunatkoon!

Myriam_lahjoitussivukuva tekstillä

Yhteys muodostettu – Lähi-idän lapsille toivoa pelon sijaan

”Uskon, että voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta Lähi-itään lapsi kerrallaan. Lähi-idällä on toivoa, jos voimme kylvää lapsiin rakkauden siemeniä”, vakuuttaa egyptiläinen Essam Nagy, SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja. Vaikuta lasten elämään ja epävakaiden alueiden tulevaisuuteen. Lahjoita SAT-7:n lastenohjelmiin! Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa.

Kambodza_lapsi_tyttö_ilo_hymy_katse_2014_pienimpi_koko__shutterstock_227737780

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

kazakstan-toivoa-naisille-475

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle: kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

nettikuva_sansafi-1

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

israel-mediatyöllä-kohti-messiaan-tuntemista-475

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

Moni iranilainen kristitty on uskossaan yksin. Median välityksellä hän pääsee mukaan uskovien yhteyteen.               Kuva: Shutterstock.

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Kuvateksti testaus Kuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testaus

Toivoa naisille!

Sansan Toivoa naisille -työ kustantaa radio-ohjelmia Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku