skip to Main Content

Sytytä evankeliumin valoja Intiaan

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

Voimakkaat värit, mangopuun lehdillä koristeltu koti, mausteiset ruuat perheen ja ystävien kera, lahjat ja keskiyön messu luovat joulun intialaisille kristityille. Paljon on kuitenkin heitä, jotka eivät vielä ole kuulleet Jeesuksesta ja hänen tuomastaan valosta ja toivosta. Mikä olisi paras lahja, jonka heille voisi antaa?

Paras lahja on evankeliumi omalla äidinkielellä

Sanoma elävästä ja rukouksia kuulevasta Jumalasta on vallankumouksellinen. Radio-ohjelmissa kerrotulla evankeliumilla on suuri vaikutus ihmisten arkeen. Sansan tukemien ohjelmien ulottuvilla on Intiassa jo puoli miljardia kuuntelijaa.

Katso, miten evankeliumi vaikuttaa Intiassa

Kuuntelijat kertovat

Ikävien tapahtumien johdosta en halunnut elää. Kerran kuulin kylässämme radiosta puhetta Jeesuksesta. En tiedä, mitä tapahtui, mutta ohjelman jälkeen sanoin: ”Herra Jeesus, auta minua.” Ymmärsin että Jeesus voi auttaa. Olen antanut elämäni Hänelle.
Maithilinkielinen kuuntelijapalaute

Olen kuunnellut ohjelmia nyt vuoden ajan. Ennen elimme täällä maaseudulla niin kuin heimomme esi-isät ennen meitä. Kiitos siitä, että opetatte meille Jumalan Sanaa ja autatte meidät pois vääriltä teiltä. Ponnistelunne tuottavat hedelmää Jumalan kunniaksi!
Palaute Intian Jharkhandista

Ole linkkinä ketjussa!

Osallistu keräykseen ja anna paras lahja, sanoma Jeesuksesta, intialaiseen kotiin!

Vuonna 2024 Intiasta tulee maailman väkirikkain maa. Satsaus tämän kansanpaljouden tavoittamiseen Jeesukselle kannattaa. Intian teemavuoden keräyksen tuotto käytetään Intian mediatyöhön ja muuhun TWR:n radiotyöhön vuosina 2018–2022. Tuki kristilliseen radio- ja tv-työhön sekä viestintähankkeeseen menee perille luterilaisten kirkkojen ja medialähetysjärjestö TWR:n (Trans World Radio) kautta. Eräs Sansan myös tukema työmuoto ovat TWR-Intian Toivoa naisille -ohjelmat. Tehdään Jumalan rakkaus kuuluvaksi Intiassa!

Tietoja Sansan tekemästä työstä Intiassa:

  • Intian yli 1,3 miljardista asukkaasta on kristittyjä arviolta 28 miljoonaa.
  • Sansan medialähetys Intiaan alkoi 30 vuotta sitten.
  • Sansa tukee mediatyötä Intiassa 14 kielellä.
  • Ohjelmat tuottaa TWR-Intia.
  • Intian luterilaisten kirkkojen yhteistyöelin UELCI on myös Sansan yhteistyökumppani. Sen jäseninä on 11 luterilaista kirkkoa.

”Valo loistaa pimeydessä” Joh. 1:5

kambodza-ykköskuva-800

Kambodža – perheradiotyö tuo yhteyden kotiin

”Yhteys kotiin – perheradiotyö Aasiassa” on Sansan vuositeema 2019. Teema kuvastaa monenlaisen yhteyden luomista radion, mobiilin ja sosiaalisen median välityksellä. Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden. Lahjoita kambodžalaisille evankeliumi!

sat-7-artikkelikuva

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

Raamattu_rkk-2018_C

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma, radioaalloilla ja mobiilisti!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Nyt viides viikoittainen radiointipäivä on uhattuna. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

Myriam_lahjoitussivukuva tekstillä

Yhteys muodostettu – Lähi-idän lapsille toivoa pelon sijaan

”Uskon, että voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta Lähi-itään lapsi kerrallaan. Lähi-idällä on toivoa, jos voimme kylvää lapsiin rakkauden siemeniä”, vakuuttaa egyptiläinen Essam Nagy, SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja. Vaikuta lasten elämään ja epävakaiden alueiden tulevaisuuteen. Lahjoita SAT-7:n lastenohjelmiin! Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa.

kazakstan-toivoa-naisille-475

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle: kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

nettikuva_sansafi-1

Toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku