skip to Main Content

Kambodža – perheradiotyö tuo yhteyden kotiin

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden. Lahjoita kambodžalaisille evankeliumi!

Katkera historia – suuri tarve yhteydelle

Kambodžalaisten haavat ovat syviä. 1970-luvun lopulla hirmuhallitsija Pol Pot ja punakhmerit aloittivat Kambodžassa mittavan hävitystyön. Jokainen suku menetti jäseniään, ja jäljelle jääneet tarvitsevat edelleen paljon tukea päästäkseen katkeruudesta.

Katso Champan huikea tarina:

Radio-ohjelmia kuullaan monen väylän kautta

Sansan yhteistyöradio, FEBC-Kambodžan alainen Krusa FM, lähettää ohjelmia paitsi Phnom Penhin aseman kautta myös Facebookissa sekä Kampong Thomin paikallislähettimen ja muutamien paikallisradioiden kautta. Kuuntelijoista yli kaksi kolmasosaa kuuntelee perheradion ohjelmia FM-radiosta ja joka kuudes Facebookissa. Lisäksi on lyhytaaltoradion kuuntelijoita ja kuuntelulaitteen välityksellä kuuntelevia. Nuorille Krusa FM suunnittelee uutta mobiilisovellusta.

Ohjelmat välittävät kokemuksen rakastavasta Jumalasta ja auttavat kuuntelijoita heidän perhe-elämässään. Sansa tukee Kambodžassa naisille suunnattua khmerinkielistä Toivon ilta -keskusteluohjelmaa sekä Toivoa naisille -ohjelmaa. Pastori Joseph Keo tekee myös perheradio-ohjelmia Suomen Lähetysseuran eläkkeellä olevien lähetystyöntekijöiden – Palmujen – avioliittokirjan pohjalta.

Yhteys kotiin – monella tavalla

Otamme yhteyden pastori Keon ja vaimo Makara Chanin kotiin kuullaksemme perheiden tilanteesta Kambodžassa.

Ohjelmien avulla päästään koteihin kertomaan Jumalan rakkaudesta ja opettamaan tapoja, joilla perheenjäsenet voivat löytää yhteyden toisiinsa. Samalla luodaan yhteyttä taivaan kotiin. Me suomalaiset voimme olla linkkinä tässä yhteydessä rukoilemalla ja tukemalla taloudellisesti.

Otamme yhteyden kambodžalaiseen kotiin

Perheradiotoimittaja, pastori Joseph Keo kirjoittaa Sansan nettiin blogia kevään kuluessa. Sen välityksellä pääsemme tutustumaan paikalliseen perheeseen ja otamme konkreettisesti yhteyden kotiin. Pastori Keo kehottaa: ”Te voitte rukoilla uuden sukupolven kristittyjen puolesta Kambodžassa.”

Lahjoita soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15,36 euroa + paikallisverkkomaksu, tai osallistu keräykseen netissä!

Kiitos. Jumala siunatkoon lahjasi!

  • Keräys kohdentuu seuraaviin työmuotoihin Kambodžassa: Perheen parhaaksi -ohjelma, naisille suunnattu Toivon ilta -keskusteluohjelma ja Toivoa naisille -ohjelma sekä eri paikkakunnilla järjestettävät perheseminaarit – tai muu perheradiotyö Aasiassa vuosina 2019-2021.

Ota yhteys kambodžalaiseen kotiin Keon blogin kautta.

Lue mediatyön uutisia Kambodžasta!

Kuvat: Erja Tillgren ja Shutterstock.

mongolia-ykköskuva-800 copy

Mongolian perheradio

Mongoliassa ikävöidään etäällä asuvia perheenjäseniä tai sitä puolisoa, jonka kanssa meni naimisiin mutta jonka alkoholi tärveli. Tyhjyyttä täytetään materialla tai epäjumalilla. Perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Sansa kustantaa radio-ohjelmia Toivoa naisille -työn kautta Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Lisäksi tehdään sosiaalisen median työtä arabian kielellä. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

lahjoituskohteet-intia

Evankeliumin valoa Intiaan

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

lahjoituskohteet-SAT-7

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma, radioaalloilla ja mobiilisti!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

lahjoituskohteet-aasia

Lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat evankeliumin koko perheelle. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa.

lahjoituskohteet-kiina

Tavoitetaan miljoonia kiinalaisia

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan. Kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

lahjoituskohteet-turkki

Toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

lahjoituskohteet-israel

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

lahjoituskohteet-indonesia

Evankeliumin iloa Indonesiaan

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

lahjoituskohteet-iran

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku