skip to Main Content

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

Kunpa joku kuuntelisi

”Rukoilen puolestasi.” Mitä näiden sanojen kuuleminen sinussa herättää? Pienet sanat voivat tuoda suuren lohdun ja helpotuksen: en ole yksin, vaan rukouksin yhteydessä sekä toisiin kristittyihin että taivaan Isään. Ihmiset kaipaavat tätä hengellistä yhteyttä. Se syntyy etäältäkin. Usein omassa lähipiirissä ei ole edes saatavilla rukoustukea.

Medialähetyksen palautekanavien kautta avautuu uusi väylä yhteydelle. Ihmiset kertovat sitä kautta yhteydenpitotyötä tekeville asioista, joita eivät välttämättä voi kertoa edes parhaalle ystävälleen. Muodostuu näkymätön yhteys – rukousyhteys.

Tänä keväänä kerromme tästä työstä, jossa annetaan rukoustukea ja toimitaan kuulevana korvana ohjelmien kuuntelijoille ja katsojille. ”Ihmiset kaipaavat sitä, että heitä kuunnellaan”, tietää FEBC-Japanilla pitkään työskennellyt radiojuontaja Keiko Yoshizaki, joka saa kuukausittain noin 300 kuuntelijapalautetta. ”Me ohjaamme ihmiset etsimään apua Jeesukselta.”

Lyhytvideo kuulijatapaamisista

Rukousvastauksia ja tuhansia rohkaisuja

FEBC-Thaimaan kuuntelijapalvelun päällikkö Kamolthip Prapunpong kertoo kuuntelijasta, joka toivoi esirukousta saadakseen pienen kauppatilan. Hänellä oli paheneva silmäsairaus, mutta hän pystyi vielä elättämään itsensä myymällä tekemäänsä taidetta sekä kasvattamalla vihanneksia. Myöhemmin hän lähetti radioasemalle kirjeen, josta kävi ilmi, että rukouksiin oli vastattu: mies oli saanut kauppatilan. Ennen kuin hän lopulta menetti näkönsä kokonaan, hänen unelmansa oli käynyt toteen.

Taitelija, jonka unelma kaupasta toteutui.

Tämän thaimaalaisen taiteilijan unelma kävi toteen.

Yhteydenpitotyö numeroina

  1. Yksi Sansan kumppaneista, FEBC, saa yhteensä ympäri maailman lähes 2 miljoonaa kysymystä, rukouspyyntöä tai muuta yhteydenottoa vuosittain. Esimerkiksi FEBC-Thaimaa saa yhteydenottoja kuukausittain noin 2000.
  2. Kambodžassa puhelin soi 6000 kertaa vuodessa. Viime vuonna 125 ihmistä kertoi omassa elämässä tapahtuneesta rukousvastauksesta.
  3. Myös esimerkiksi Etiopiassa suurin osa palautteesta tulee puhelimitse.
  4. Mongoliassa sosiaalisen median kanavia pitkin vastaanotetaan lähes 2000 viestiä kuukaudessa.

Tukemalla työtä taloudellisesti mahdollistamme sen, että jokainen viestin lähettävä tai puhelun soittava saa vastauksen. Hän saa kokemuksen siitä, ettei ole yksin, ja että kristityt muistavat häntä rukouksin.

Lahjoita medialähetykselle – mahdollistat silloin myös vastauksia kysyville ja annat rukoustukea sitä tarvitseville.


Varojen käyttö:
Keräyksen tuotto käytetään laajasti Sansan monipuoliseen ohjelmien tuotantoon pääkumppaneidemme SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n kautta sekä erityisesti yhteydenpitotyöhön.


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-evankeliumia

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

lahjoituskohteet-yleiskannatus copy

Yleiskannatus

Tue medialähetystyötä siellä, missä varoja tarvitaan eniten juuri nyt.

lahjoituskohteet-afrikka

Afrikan mediatyö

Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat toivoa Saharan eteläpuolella asuville afrikkalaisille viidellä kielellä.

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Evankeliumi etenee Indonesiassa. Keräämme varoja mm. radio-ohjelmiin, kriisiradiotyöhön sekä koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin 14 kielellä nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

Japanilaisia nuoria koulupuvut päällä.

Japani

Japanissa tuemme Keikon kirjelaatikko -ohjelman tuotantoa. Ohjelmassa mm. rukoillaan kuuntelijoiden puolesta.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Medialähetys on mahdollista myös siellä, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tule mukaan Keski-Aasian Toivoa naisille -työhön!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-kroatia-4

Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kumppanina toimii Kroatian evankelinen kirkko.

lahjoituskohteet-mongolia

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanaisille-2022

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan. Sunnuntaina 13.3.2022 oli Sansan kolehtipyhä Toivoa naisille -työn hyväksi. Vielä voit osallistua!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku