Rukoile Toimi Lahjoita

Vapaaehtoisena-Sansassa

”On tosi kiva tehdä tätä vapaaehtoistyötä – se on mielekästä sekä kääntäjänä että kristittynä. Koen tämän selväksi Jumalan lahjaksi minulle”, kertoo Eeva-Kaisu Törönen, vapaaehtoinen kielenkääntäjä.

”Haluan tehdä Sansan vapaaehtoistyötä kertoakseni, että tänä päivänä tekniikka on tehnyt mahdolliseksi viedä evankeliumin kaikkialle”, sanoo Salamat Masih, kirkon ja lähetyksen seniorityöntekijä.

Aikasi on arvokas lahja

Haluaisitko antaa aikaasi toivon viemiseksi lähimmäiselle – medialähetystyön kautta? Me Sansassa tarvitsemme sinua!

Millainen toiminta sinua kiinnostaakin, aikasi ja lahjasi ovat meille arvokkaita. Sansan vapaaehtoisverkostossa pääset vaikuttamaan toimimalla. Tarjoamme sinulle merkityksellistä tekemistä, kokemuksia, sopivasti vastuuta, kumppanuutta ja työtoveruutta.

Miljoona tapaa toimia

Vain mielikuvitus on rajana sille, kuinka voit toimia medialähetystyön hyväksi. Löytyisikö täältä sinulle sopiva tapa toimia?

Medialähetystyön esillä pitäminen

Etsimme ihmisiä ja varustamme heitä vapaaehtoisten aluetyöntekijöiden, Sansa- ja Hanna-lähettiläiden sekä seniorityöntekijöiden tehtäviin. Lue lisää!

Pienryhmätoiminta

Löydä oma paikkasi pienryhmässä ja rakennu kristittyjen yhteydessä. Eri puolella Suomea kokoontuu noin 160 pienryhmää, joissa virvoitutaan Sanan ja lähetysasian äärellä, rukoillaan, jaetaan asioita sekä pidetään mahdollisuuksien mukaan esillä medialähetystyötä.

Löydä oma Hanna-ryhmäsi
Haluatko perustaa uuden Hanna-ryhmän tai Matkalla Missiossa -ryhmän? Lue: Perusta pienryhmä
Hae materiaalia mediapankista
Rukoile ryhmässä ja yksin

Lähetysaktio

Haluatko saada ihotuntumaa lähetystyöhön ulkomailla? Sansan järjestämä Lähetyksen kesäkoulu (Summer Mission School eli SMS) ja yhteistyössä eri järjestöjen kanssa toteutettava MiniMissio on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille.

Myös opintoihin liittyviä kansainvälisen työn jaksoja voi suorittaa Sansan kautta ulkomailla – tai lähteä muuten vain vapaaehtoiseksi maailmalle.

Toimistotehtävät ja projektit

Sansan toimitalossa, Hyvinkäällä, on usein tarvetta toimistovapaaehtoisille. Voit tulla esimerkiksi lähetyskauppa Putiikkiin kiireapulaiseksi, postittamaan, laskuttamaan tai auttamaan osoiterekisterin hallinnassa.

Medialliset tehtävät

Tule mukaan mediatiimiin! Siellä toimitaan videotuotannon, sosiaalisen median, graafisen suunnittelun, toimitustyön ja valokuvien parissa.

Verkostomatkat

Tulossa: visiomatka Wieniin ja Bratislavaan 2.–4.4.2017. Lue lisää verkostomatkoista!

Valitse oma tapasi toimia

Voit tutustua erilaisiin Sansan vapaaehtoistehtäviin Suurella Sydämellä-vapaaehtoistyön verkkopalvelussa. Etsi oma vapaaehtoistehtäväsi!

Jos haluat vapaaehtoiseksi, muttet löydä juuri sinulle sopivaa tehtävää tai haluat keskustella vaihtoehdoista, täytä ystävällisesti oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ulkopuoliset henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Kotisähköposti *
Matkapuhelinnumero
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Minulle saa lähettää tietoa Sansan toiminnasta
ja ajankohtaisista asioista
Yhteystiedot tallennetaan Sansan osoiterekisteriin
eikä tietoja luovuteta edelleen

 

 

Pin It on Pinterest

Haku