skip to Main Content

”On tosi kiva tehdä tätä vapaaehtoistyötä – se on mielekästä sekä kääntäjänä että kristittynä. Koen tämän selväksi Jumalan lahjaksi minulle”, kertoo Eeva-Kaisu Törönen, vapaaehtoinen kielenkääntäjä.

”Haluan tehdä Sansan vapaaehtoistyötä kertoakseni, että tänä päivänä tekniikka on tehnyt mahdolliseksi viedä evankeliumin kaikkialle”, sanoo Salamat Masih, kirkon ja lähetyksen seniorityöntekijä.

Aikasi on arvokas lahja

Haluaisitko antaa aikaasi toivon viemiseksi lähimmäiselle – medialähetystyön kautta? Me Sansassa tarvitsemme sinua!

Millainen toiminta sinua kiinnostaakin, aikasi ja lahjasi ovat meille arvokkaita. Sansan vapaaehtoisverkostossa pääset vaikuttamaan toimimalla. Tarjoamme sinulle merkityksellistä tekemistä, kokemuksia, sopivasti vastuuta, kumppanuutta ja työtoveruutta.

Miljoona tapaa toimia

Vain mielikuvitus on rajana sille, kuinka voit toimia medialähetystyön hyväksi. Löytyisikö täältä sinulle sopiva tapa toimia?

Medialähetystyön esillä pitäminen

Etsimme ihmisiä ja varustamme heitä vapaaehtoisten aluetyöntekijöiden, Sansa-lähettiläiden ja Toivoa naisille -lähettiläiden sekä seniorityöntekijöiden tehtäviin. Lue lisää!

Pienryhmätoiminta

Löydä oma paikkasi pienryhmässä ja rakennu kristittyjen yhteydessä. Eri puolella Suomea kokoontuu lähes 180 pienryhmää, joissa virvoitutaan Sanan ja lähetysasian äärellä, rukoillaan, jaetaan asioita sekä pidetään mahdollisuuksien mukaan esillä medialähetystyötä.

Löydä oma Toivoa naisille -ryhmäsi
Haluatko perustaa uuden Toivoa naisille -ryhmän tai Matkalla Missiossa -ryhmän? Lue: Perusta pienryhmä
Hae materiaalia mediapankista
Rukoile yksin tai yhdessä

Lähetysaktio

Haluatko saada ihotuntumaa lähetystyöhön ulkomailla? Yhteistyössä eri järjestöjen kanssa toteutettava Lähetetty-koulutus on suunnattu noin 16–35-vuotiaille. Myös opintoihin liittyviä kansainvälisen työn jaksoja voi suorittaa Sansan kautta ulkomailla – tai lähteä muuten vain vapaaehtoiseksi maailmalle.

Toimistotehtävät ja projektit

Sansan toimitalossa Hyvinkäällä on usein tarvetta toimistovapaaehtoisille. Voit tulla esimerkiksi lähetyskauppa Putiikkiin kiireapulaiseksi, postittamaan, laskuttamaan tai auttamaan osoiterekisterin hallinnassa.

Medialliset tehtävät

Tule mukaan mediatiimiin! Siellä toimitaan videotuotannon, sosiaalisen median, graafisen suunnittelun, toimitustyön ja valokuvien parissa.

Verkostomatkat

Lue lisää verkostomatkoista!

Valitse oma tapasi toimia

HUOM! Vapaaehtoistyö.fi -palvelun päivittymisen myötä, järjestelmään kirjatut vapaaehtoistehtävämme ovat hävinneet – kirjaamme uusia tehtäviä uudistuneeseen palveluun piakkoin. Halutessasi voit kysellä vapaaehtoistehtäviä esimerkiksi alla olevan lomakkeen avulla.

Jos haluat vapaaehtoiseksi, muttet löydä juuri sinulle sopivaa tehtävää tai haluat keskustella vaihtoehdoista, täytä ystävällisesti oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Vapaaehtoistyöntekijäksi
Etunimi *
Sukunimi *
Kotisähköposti *
Matkapuhelinnumero
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Minulle saa lähettää tietoa Sansan toiminnasta
ja ajankohtaisista asioista
Samalla säästän Sansan postikuluja. Yhteystiedot tallennetaan Sansan osoiterekisteriin eikä tietoja luovuteta edelleen. Rekisteri- ja tietosuojaseloste: sansa.fi/asiakasrekisteri

 

 

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku