Anna Intian äidille toivoa

Sansan valtakunnallista kolehtipyhää vietetään äitienpäivänä 12.5.2024 kirkoissa kautta maan. Tervetuloa lähikirkkoosi! Voit myös lahjoittaa Intian äideille toivoa sekä tukea muuta Intiassa tehtävää medialähetystyötä alta löytyvin tiedoin.

Lahjoitus seurakuntalaisena – siten, että tieto omasta seurakunnastasi rekisteröityy lahjoitukseen mukaan

Muut lahjoitustavat:

MobilePay: 44744, viestikenttään: Intia (summan voi valita itse)
Puhelinlahjoitus: 0600 18808, 15,36€ + pvm (yleislahjoitus)
Tekstiviestilahjoitus: tekstaa 10SANSA numeroon 16588.
Viitenumerolahjoitus: FI37 5062 0320 0320 18, Viitenumero 7777 00057 (Intian työ)

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017 Poliisihallitus 26.08.2020. Voimassa 01.01.2021-

Lahjoita Intian naistyölle

Lahjoita kohteeseen

Vertaile Intian ja Suomen äidin elämää

Alla on viisi vertailukuvaa. Vedä keskellä kuvaa näkyvästä nuolesta edes takaisin nähdäksesi Suomi/Intia vertailun kokonaisuudessaan.

Tiesitkö, että maailman väkirikkaimman maan väestöstä vain kaksi prosenttia on kristittyjä? Intiassa kristityt kohtaavat paljon syrjintää ja suoranaista vainoa.

Suomi Intia
(Wikipedia)

Lisäksi naisen asema voi olla alueesta riippuen erittäin heikko. Siinä missä suomalainen 18 vuotta täyttänyt nainen vasta aloittelee aikuisuuttaan, Intiassa tytöistä lähes neljäsosa on jo naimisissa ennen täysi-ikäistymistään. Intialainen nainen tulee äidiksi keskimäärin 8 vuotta nuorempana kuin suomalainen, ja äiti- ja lapsikuolleisuus ovat moninkertaisesti suuremmat.

(CIA)

Mediatyö tuo kristillistä toivoa turvallisesti television, radion ja sosiaalisen median välityksellä jokaisen ulottuville. Hengelliset ohjelmat ovat vaikeuksien keskellä kuin luotettava ystävä, joka lohduttaa ja valaa toivoa.

Sansa tukee mediatyötä Intiassa Trans World Radio Intian kautta. Työtä tekevät paikalliset itse, ja ohjelmat vahvistavat omaa kieltä ja kulttuuria. Mediatyö mukautuu paikallisiin olosuhteisiin: esimerkiksi ohjelmat jaetaan usein sosiaaliseen mediaan, ja suurin osa tv-ohjelmien palautteista tulee nykyisin YouTubesta.

(CIA)

Kolehdin tuotolla tuetaan vähemmistökielisten audio-opetusten tuotantoa ja jakelua intialaisille pienryhmille sekä viidellä suurella kielellä lähetettäviä televisio-ohjelmia. Ohjelmat ovat Toivoa naisille -työtä, mikä vahvistaa naisten yhteiskunnallista asemaa levittämällä tietoa tasa-arvosta. Näissä keskusteluohjelmissa yhdistetään hengellistä antia sekä tärkeitä arkielämän tietoja ja taitoja.

(Wikipedia)

Intialaisella äidillä saattaa olla vahva tukiverkosto ympärillään, mutta yhtä asiaa hän ei yleensä saa perheeltään – Jumalan tuomaa toivoa ja rauhaa sydämeen. Me voimme tänä kolehtipyhänä antaa parhaan äitienpäivälahjan intialaiselle äidille!

Intiassa tuloerot ovat valtavat. Maasta löytyy suurta rikkautta, mutta toisaalta keskivertopalkka on vain 387 dollaria, mikä vastaa kuvassa esitetyn intialaisperheen kuukausituloja.

Skandinaavisen perheen elämä on paljon väljempää ja keskimäärin vauraampaa. Lämmitystä tarvitaan, viilennystä ei niinkään.

Kuvat, tiedot ja käyttölupa: gapminder.org / Dollar Street

Tämän intialaisen perheen kuukausitulot ovat 369 dollaria. Näin he asuvat. Tämän skandinaavisen perheen kuukausitulot ovat 4884 dollaria ja näin he asuvat.
intialaisen perheen ja skandinaaviperheen elämän vertailua.

Katso video Sansan radiokotiryhmätyöstä Intiassa

Katsojapalaute, hindinkielinen Toivoa naisille -ohjelma

”Mieheni on kohdellut minua väkivaltaisesti, koska yksikään lapsistamme ei ole elänyt yli 8 kuukautta syntymän jälkeen. Minusta tuntuu, ettei minua varten ole ketään tässä maailmassa.

Löysin vahingossa ohjelmanne televisiosta ja huomasin, että se on tarkoitettu naisille. Nyt minulla on keino jakaa suruni ja saada rukoustukea. Kiitän avustanne ja pyydän rukousta sen puolesta, että Jumala siunaisi kohtuani terveellä vauvalla.”

 

Osion kuva

Lahjoita Intian työlle seurakuntalaisena

Muut lahjoitustavat:

MobilePay: 44744, viestikenttään: Intia (summan voi valita itse)
Puhelinlahjoitus: 0600 18808, 15,36€ + pvm
Tekstiviestilahjoitus: tekstaa 10SANSA numeroon 16588. (10€)

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017 Poliisihallitus 26.08.2020. Voimassa 01.01.2021-

Lahjoita Intian naistyölle

Lahjoita kohteeseen