Hyppää sisältöön

Domini Lifella on jo 6500 käyttäjää

Domini Life Kuolleessameressä

Domini Life on suunnattu kaikille, jotka haluavat olla yhteydessä Jumalaan missä ja milloin vain. Sovellusta testattiin viime viikolla myös Kuolleessameressä. Kuva: Mimmi Nietula.

Domini Life -älypuhelinsovelluksen käyttäjäjoukko kasvaa tasaisesti. Joulukuussa julkaistulla sovelluksella on jo lähes 6500 käyttäjää. Sovellus on suomalainen keksintö, ja se on myös koodattu kotimaassa.

Domini Life on juuri saanut rekisteröinnin Euroopan Unionin tavaramerkiksi. Tavaramerkin haltijalla on yksinoikeus nimen ja brändin käyttämiseen tavaran tai palvelun tunnuksena.

Kalifornialaisen Fullerin teologisen seminaarin professori, Amerikan luterilaisen kirkon pastori Veli-Matti Kärkkäinen tutustui Domini Lifeen Tansaniassa pidetyssä maailmanlähetyskonferenssissa keväällä.

– Olin etsinyt jo jonkin aikaa suomenkielistä sovellusta, jossa yhdistyisi päivittäistä hartauselämää varten raamatunlukua ja rukousinspiraatiota. Se kaikki löytyi Domini Lifesta. Samalla tajusin, että siinä on paljon muutakin eli tietoa ja innostusta lähetystyöstä eri puolilta maailmaa, Veli-Matti Kärkkäinen kertoo.

Englanninkielinen versio on tekeillä

Tällä hetkellä Domini Lifesta on tekeillä englanninkielinen versio. Sovellus on herättänyt kiinnostusta myös arabian-, turkin-, hindin-, kiinan-, viron- ja swahilinkielisten tahojen keskuudessa, sanoo Domini Life -hankkeen vetäjä, Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

– Sovellus on suunnattu kaikille, jotka haluavat olla yhteydessä Jumalaan missä ja milloin vain. Siinä on evankelioiva ulottuvuus, sillä rukoillessamme toisten puolesta ja jättämällä omia rukousaiheita viestimme Jumalan hyvyyttä tähän maailmaan, Mervi Viuhko kertoo ja jatkaa:

– Matkapuhelin on yhteydenpidon väline, ja kuinka tärkeä sitä olisi käyttää myös elämän tärkeimmän suhteen eli Jumala-suhteen hoitamiseen.

Mediat-osiossa jo 16 sisällöntuottajaa

Domini Life yhdistää kirkkokuntia, kristillisiä järjestöjä ja muita toimijoita. Mediat-osiossa voi seurata reaaliajassa uutissisältöä jo 16 tuottajalta. Uutislähteitä ovat sansa.fi, sana.fi, seurakuntalainen.fi, sanansaattaja.fi, piplia.fi, kylvaja.fi, uusitie.fi, radiodei.fi, toivoanaisille.fi, minuuttihartaus.fi, evl.fi, kotimaa24.fi, opendoorsfinland.fi, missionmen.fi, katolinen.fi ja verkkokirkko.fi.

Domini Life on ladattavissa maksutta ja ilman kirjautumista Android- ja iOS-laitteille. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, ja seuraava uusi ominaisuus on arkihaaste. Lähiaikoina on luvassa myös uusia raamatunhahmoja.

Domini Life on Sansan ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke. Projektitiimissä ovat mukana myös Kirkon lähetystyön keskus, TietoPiiri sekä Suomen lähetysneuvoston alainen nuorten aikuisten lähetystyön edistämisen työryhmä, NALE. Tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy. Hanke on saanut Kirkon Mediasäätiön tukea.

– Kehitystiimissä unelmoimme, että vuoden loppuun mennessä Domini Lifellä olisi jo 20 000 käyttäjää. Voit auttaa pääsemään tähän tavoitteeseen lataamalla sovellus, ellet vielä ole sitä tehnyt, ja kertomalla siitä vähintään kolmelle kaverille, Mervi Viuhko haastaa.

Lisätietoa ja latauslinkit: https://domini.life

Domini Life on myös Facebookissa

Katso, mitä mieltä Kirkkopäivien kehityspäällikkö Jari Kupiainen on Domini Lifesta!