Hyppää sisältöön

Henkilö- ja tehtävävaihdoksia Sansassa

Juri Veikkola ja Roy Rissanen.

− Jumalalle mikään alue ei ole suljettu tai kiinni. Myös medialähetykselle ovet ovat selkosen selällään auki, vakuuttaa uudessa roolissa, globaalin lähetystyön johtajana aloittanut Juri Veikkola (vas.). Roy Rissanen on puolestaan nimitetty väliaikaiseksi Sansan kotimaantoimintojen johtajaksi. Kuva: Mikko Matikainen.

Sansan globaalin lähetystyön johtajaksi on nimitetty Juri Veikkola, joka aiemmin työskenteli ulkomaantyön kehittämispäällikkönä. Uusi tehtävä avautui, sillä ulkomaantyötä viimeksi johtanut ja tammi-kesäkuussa Sansan väliaikaisena toiminnanjohtajana työskennellyt Marko Pihlajamaa siirtyy Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n toiminnanjohtajaksi.

− Iloitsen siitä, että olen saanut olla medialähetyksen näköalapaikalla. Näiden vuosien aikana olen kuullut monta huikeaa kertomusta siitä, kuinka evankeliumi Jeesuksesta median kautta välitettynä on synnyttänyt uskoa ihmisten sydämissä, Marko Pihlajamaa kertoo.

Hän aloitti Sansassa kotimaantyön johtajana vuonna 2009 ja työskenteli useita vuosia myös henkilöstöjohtajana.

Viestintäjohtaja Mervi Viuhko jää opintovapaalle syyskuusta maaliskuuhun. Hänen työtehtäviään jaetaan eri ihmisten kesken, ja kokonaisvastuun viestinnästä, varainhankinnasta sekä seurakuntapalveluista ottaa väliaikaiseksi kotimaantoimintojen johtajaksi nimitetty Roy Rissanen.

− Minulle on suuri etuoikeus saada palvella tässä tehtävässä, joka on auennut muutoksen keskellä. Koen sen olevan hyvin linjassa oman kutsumukseni ja osaamiseni kanssa. Saan olla tekemässä Jumalan valtakunnan työtä upeiden ja motivoituneiden työtovereiden kanssa, Roy Rissanen sanoo.

Sijaisuuden jälkeen maaliskuun puolivälissä hän palaa Sansan lähetystyöntekijäksi.