Hyppää sisältöön

Juha Auvinen sai rovastin arvonimen

Piispa Tapio Luoma antoi Sansan toiminnanjohtaja Juha Auviselle rovastin arvonimen 14.11.2017. Kuvassa myös notaari Pilvi Keravuori (vas.) ja oppilaitospastori Margit Peltovirta. Kuva: Espoon hiippakunta.

Espoon hiippakunnan piispa Tapio Luoma antoi 14.11.2017 rovastin arvonimen Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja Juha Auviselle. Perusteluissa piispa mainitsee, että Auvinen on taidolla ja huolella hoitanut pappisvirkaansa sekä käyttäytynyt ansiokkaasti.

Juha Auvinen, 62, on toiminut noin 40 vuotta kirkon eri tehtävissä ja järjestöissä, mm. Kotimaa-lehden toimittajana, lähetystyössä Papua-Uudessa-Guineassa ja Kirkon lähetystyön keskuksessa. Hän sai pappisvihkimyksen vuonna 2001. Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2002.

Espoon hiippakunnan juhlaistunnossa rovastin arvonimet saivat myös Espoon seurakuntayhtymän oppilaitospastori Margit Peltovirta ja Nurmijärven seurakunnan kirkkoherra Ari Tuhkanen. Director Musices -arvonimen sai Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Marja-Liisa Talja.