Hyppää sisältöön

Laura Ahonen aloitti yhteisötoimintojen koordinaattorina

Laura Ahonen.

− Uusien asioiden opettelu innostaa, olipa sitten kyseessä digijärjestelmä, villan kehruu tai vieras kieli, sanoo Sansan uusi yhteisötoimintojen koordinaattori Laura Ahonen.

Geronomi ja tradenomi Laura Ahonen aloitti Sansan yhteisötoimintojen koordinaattorina tammikuun alussa. Hän muun muassa koordinoi seurakuntavierailuja, pienryhmiä ja valtakunnallisen kolehtipyhän järjestelyjä sekä varustaa vapaaehtoisia toimimaan Sansa-lähettiläinä ympäri Suomen.

Laura Ahonen on työskennellyt aiemmin hallinto- ja toimistotehtävissä niin yrityksissä, julkisella puolella kuin järjestöissäkin, myös Suomen Lähetysseurassa. Sansaan hän siirtyi Jyväskylän ammattikorkeakoulun kansainvälistymispalveluista. Työn ohessa hän opiskelee palvelumuotoilua.

− Uusien asioiden opettelu innostaa, olipa sitten kyseessä digijärjestelmä, villan kehruu tai vieras kieli. Parasta on kuitenkin ihmisten kohtaaminen, tapahtuipa se suurkaupungin metrossa, metsäpolulla tai mongolialaisella arolla. Kaikkein parasta on kohdata elävä Jumala – ihan siinä arjen keskellä, hän kertoo.

43-vuotias Laura Ahonen on lähtöisin Helsingistä. Viimeksi hän on asunut Keski-Suomessa ja on nyt muuttamassa Päijät-Hämeeseen.

− Iloitsen, että voin olla mukana työssä, joka luo toivoa monille ympäri maailmaa. Sansan ja sen kumppaneiden avulla yhteys Jumalaan voi löytyä radion ja television lisäksi myös netistä. Ollaan yhteyksissä!