Hyppää sisältöön

Marjaana Keränen jatkaa Raamattu kannesta kanteen -toimittajana ja Sansan viestinnässä

Marjaana Keränen on nimitetty mediatoimittajaksi Sansaan.

Marjaana Keränen on nimitetty Sansan mediatoimittajaksi. Hän toimittaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa ja osallistuu muuhun Sansan viestintään. Kuva: Juha Keränen.

Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelman määräaikaisena toimittajana kesällä ja alkusyksystä toiminut Marjaana Keränen on vakinaistettu. Hän työskentelee Sansassa mediatoimittajan nimikkeellä. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan liittyvien tehtävien lisäksi hänen työpanoksensa näkyy Sansan viestinnässä, kuten video- ja audiotuotannossa sekä sosiaalisessa mediassa.

– Minulle on tärkeää, että saan tehdä työtä, jolla on jokin syvempi merkitys, ja Sansan kautta saan olla osa maailmanlaajuista lähetystyötä. Iloitsen myös siitä, että uusi työnkuvani sisältää monipuolisia viestinnän tehtäviä ja voin hyödyntää osaamistani laajasti, hän kertoo.

Helsingissä asuva Marjaana Keränen on 33-vuotias ja koulutukseltaan medianomi. Hän on aiemmin työskennellyt Radio Deissä toimittajana ja tuottajana.

Raamattu kannesta kanteen alkoi maaliskuussa 1997 ja on sen jälkeen jatkunut tauotta viitenä päivänä viikossa. Tällä hetkellä ohjelma kuuluu Radio Deistä ja Järviradiosta sekä Ruotsissa Radio Boråsista ja Norjassa saamelaisradio Radio DSF:sta. Ohjelman keskiössä olevia Jukka Norvannon opetuksia voi kuunnella myös netistä ja Rkk-sovelluksella.

Vuosina 1997–2013 ohjelmaa toimitti ja juonsi Inga-Lill Rajala. Sen jälkeen toimittajina ovat olleet ja Elina Vaittinen ja Elina Tuohisto-Kokko.