Hyppää sisältöön

Marko Pihlajamaa Sansan väliaikaiseksi toiminnanjohtajaksi

Marko Pihlajamaa.

Marko Pihlajamaa on työskennellyt Sansassa vuodesta 2009. Hän vakuuttaa, että Sansan perustyö jatkuu henkilöstömuutoksista huolimatta. Kuva: Sari Savela.

Medialähetys Sanansaattajien väliaikaiseksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty Sansan ulkomaantyön operatiivinen johtaja Marko Pihlajamaa. Asiasta päätti Sansan hallitus 16. tammikuuta. Marko Pihlajamaa työskentelee väliaikaisena toiminnanjohtajana 17. tammikuuta alkaen siihen asti, kunnes uusi toiminnanjohtaja saadaan rekrytoitua.

Sansa tarvitsee uuden toiminnanjohtajan, sillä syyskuussa 2020 aloittanut rovasti Arto Antturi lopettaa tehtävässä eikä varatoiminnanjohtajaa ole nimetty.

− Rekrytointi aloitetaan välittömästi. Tavoitteena on, että uusi toiminnanjohtaja aloittaa syyskauden alussa, kertoo hallituksen puheenjohtaja Ville Hoikkala.

Hyvinkääläinen pastori Marko Pihlajamaa on työskennellyt Sansassa vuodesta 2009. Hän on toiminut kotimaantyön johtajana, henkilöstöjohtajana, toiminnanjohtajan sijaisena ja tällä hetkellä nimikkeellä operatiivinen johtaja (globaali lähetystyö).

Kesäkuussa 50 vuotta täyttävän Sansan perustyö jatkuu henkilöstömuutoksista huolimatta, Marko Pihlajamaa vakuuttaa:

− Mediatyö maailmalla jatkuu. Seuraamme kehitystä, kuinka medialähetystyölle avautuu uusia muotoja. Samalla teemme perustyötä ja rakennamme vaikuttavuutta sekä vahvaa arvoketjua yhdessä kumppaneidemme kanssa.