Hyppää sisältöön

Pirjo Kuuluvainen ja Juri Veikkola ovat aloittaneet Sansassa

Nimitysuutiskuva, Pirjo Kuuluvainen ja Juri Veikkola.

Sansassa aloitti huhtikuussa kaksi uutta työntekijää. Pirjo Kuuluvainen työskentelee hallintojohtajan sijaisena ja Juri Veikkola kehittämispäällikkönä.

Sansan ulkomaantyön suunnittelun ja seurannan vahvistukseksi on saatu pappi ja lähetystyöntekijä Juri Veikkola. Hän toimii kehittämispäällikkönä, ja hänen tehtävänään on kehittää Sansan ulkomaantyön prosesseja, kumppanuuksia ja sopimusyhteistyötä.

Espoossa asuva Juri Veikkola on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Lähetysyhdistys Kylväjässä ja Suomen Lähetysseurassa, ja hänellä on pitkä työkokemus Hongkongista.

Pirjo Kuuluvainen on aloittanut hallintojohtaja Marja Soikkelin sijaisena Soikkelin jäätyä opintovapaalle. Hänen vastuulleen kuuluvat yhdistyksen talous ja hallinto sekä henkilöstöasiat, työhyvinvointi ja osaamisen kehittäminen.

Riihimäellä asuva Pirjo Kuuluvainen on tehnyt pitkän työuran erilaisissa talouden ja hallinnon tehtävissä niin yrityksissä, yhdistyksissä kuin seurakuntakentälläkin, viimeisimpänä Lopen seurakunnassa. Hän on koulutukseltaan merkonomi.