Hyppää sisältöön

Sansa satsaa viestintään

Elisheva Karonen, Viivi Niemenmaa ja Elina Uusikylä.

Elisheva Karonen, Viivi Niemenmaa ja Elina Uusikylä työskentelevät Sansassa 60 prosentin työajalla toukokuun loppuun asti.

Mediakoordinaattori Elisheva Karonen, mediatuottaja Viivi Niemenmaa ja mediatoimittaja Elina Uusikylä ovat aloittaneet Sansassa määräaikaisina työntekijöinä. He työskentelevät 60 prosentin työajalla 31.5.2022 saakka.

Vierumäellä asuva kirkon nuorisotyönohjaaja Elisheva Karonen tekee puolet työajastaan Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa. Hänen äänensä kuuluu ohjelmissa perjantai-iltaisin, välillä myös torstaina. Puolet työajastaan hän osallistuu Toivoa naisille -työhön verkostokoordinaattori Satu Hauta-ahon työparina.

Elisheva Karonen on jo entuudestaan tuttu Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelijoille, sillä hän työskenteli mediatuottaja Marjaana Keräsen vanhempainvapaan sijaisena noin puolentoista vuoden ajan. Elokuussa töihin palannut Marjaana Keränen jatkaa edelleen radio-ohjelmassa. Määräaikainen järjestely vapauttaa hänen työaikaansa myös muuhun Sansan viestintään, erityisesti sosiaalisen median suunnitteluun ja toteutukseen.

Opintovapaan sijaisuuksia

Hämeenlinnassa asuva filosofian maisteri Viivi Niemenmaa osallistuu muun muassa Sansan videotuotantoon ja käynnistää nuoremman sukupolven tavoittaminen -projektia. Hänen kasvonsa ja kädenjälkensä alkavat näkyä myös Sansan Instagram-tilillä. Parolassa asuva toimittaja ja muusikko Elina Uusikylä osallistuu erilaisiin viestinnän ja materiaalikoordinaation tehtäviin.

Viivi Niemenmaa ja Elina Uusikylä sijaistavat osittain mediatoimittaja Merja Kauppista hänen opintovapaansa ajan. Myös viime talvikaudella he työskentelivät Sansassa puoli vuotta opintovapaan sijaisina.