Hyppää sisältöön

Santtu Silventoinen aloitti Sansan järjestösihteerinä

Santtu Silventoinen.

Santtu Silventoinen on Sansan ensimmäinen järjestösihteeri. Hallinnollisten tehtävien ohella ja osana asiakaspalvelua hän vastaa myös toimiston puhelinvaihteeseen ja sähköposteihin. Kuva: Santtu Silventoinen.

Matka Sansan toimistolle käy joutuisasti Hyvinkäällä asuvalta 27-vuotiaalta Santtu Silventoiselta. Hän aloitti syyskuun alkupäivinä järjestösihteerinä ja on ottanut uudet työtehtävät haltuunsa ripeästi.

Yhteisöpedagogi (AMK) Santtu Silventoinen hoitaa erilaisia hallinnon tehtäviä ja asiakaspalvelua, hallinnoi jäsenrekisteriä ja esimerkiksi vastaa toimiston puhelinnumeroon ja sähköpostiin. Hän on aiemminkin toiminut järjestöhallinnon toimistotehtävissä ja luottamustehtävissä.

Hakiessaan töihin Sansaan häntä kiinnostivat konkreettisten työtehtävien ohella niin järjestön strategia kuin historiakin.

− Tunnen oloni tervetulleeksi ja tehtäväni tärkeäksi. Työt ovat alkaneet vauhdilla ja olen saanut oppia uutta. Odotan innolla tulevia hetkiä osana Sansan porukkaa!

Vapaa-ajalla Santtu Silventoinen soittaa pianoa, toimii yhdistyshallinnon luottamustehtävissä ja lukee kirjoja. Häntä kiinnostavat erityisesti sosiologian, politiikan ja filosofiset teokset. Lisäksi hän nauttii valokuvaamisesta ja on omien sanojensa mukaan “visuaalinen tyyppi”.

Aiemmin Sansan asiakaspalvelua, jäsenrekisteriä ja muun muassa toimiston juoksevia asioita hoitanut Helmi Mikkola on siirtynyt järjestön sisällä globaalin lähetystyön koordinaattoriksi.