Hyppää sisältöön

Tea Rasi vakinaistettiin Sansan seurakuntapalveluihin

Tea Rasi

− Sansa tukee seurakuntia lähetystehtävän toteuttamisessa erityisesti median välityksellä. Tehtäviini kuuluu seurakuntavierailujen koordinoiminen ja niistä tiedottaminen Sansan verkkosivuilla ja Lähde-lehdessä, Tea Rasi kertoo.

Kasvatustieteiden maisteri, tuotekehittäjä Tea Rasi, 44, aloitti 1. lokakuuta palvelukoordinaattorina Sansan seurakuntapalveluissa. Hän on työskennellyt Sansassa 1. huhtikuuta alkaen va. yhteyspäällikkönä. Lokakuun alussa Anitta Vuorela palasi yhteyspäälliköksi ja Marja Soikkeli vuorotteluvapaaltaan sidosryhmäpäälliköksi.

Tea Rasi on monipuolisesti perehtynyt koulutuspalveluihin ja kehittämiseen. Hän on valmistunut palveluliiketoiminnan osaajaksi Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta. Hän on pitkään työskennellyt Tampereella, muun muassa Opetusalan koulutuskeskus Educodessa ja edeltäjässä Opekossa sekä Tampereen teknillisen korkeakoulun täydennyskoulutuskeskus Edutechissa.

Rasi asuu Kangasalla, jossa hän tekee osan viikkoa etätöitä. Hänen perheeseensä kuuluvat aviopuoliso ja kaksi poikaa, 16- ja 19-vuotiaat.

− Sansa tukee seurakuntia lähetystehtävän toteuttamisessa. Pyrimme vahvistamaan medialähetystietoutta mm. seurakuntavierailuilla, joiden koordinoiminen kuuluu tehtäviini. Huolehdin niistä myös tietoa Sansan verkkosivuille ja Lähde-lehteen, Tea Rasi kertoo.