Hyppää sisältöön

Uusi Raamattu kannesta kanteen -sovellus on julkaistu

Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen kuvakaappauksia.

Uudessa Raamattu kannesta kanteen -sovelluksessa on myös monia käyttäjien toivomia ominaisuuksia. Sillä voi mm. seurata kuuntelun edistymistä Raamatun läpi, tallentaa omia kuuntelutietoja ja kelata tai nopeuttaa kuuntelua.

Täysin uudistettu Raamattu kannesta kanteen -älypuhelinsovellus on nyt saatavana sovelluskaupoissa. Sovelluksella on aiempaa helpompi lähestyä Raamatun sanomaa pastori Jukka Norvannon opetuksien kautta.

Sansan tuottama Raamattu kannesta kanteen -sovellus sisältää 1434 raamatunopetusta, ja niissä käydään koko Raamattu läpi. Android- ja iOS-laitteille saatavilla oleva maksuton sovellus sisältää myös paljon uusia, käyttäjien toivomia ominaisuuksia.

Sovelluksessa voi muun muassa seurata kuuntelun edistymistä Raamatun läpi, tallentaa omia kuuntelutietoja ja kelata tai nopeuttaa kuuntelua. Lisäksi sen kautta voi lukea ajankohtaisia uutisia medialähetystyöstä.

Viestintäjohtaja Mervi Viuhkon mukaan uusi Raamattu kannesta kanteen -sovellus on Sansalta merkittävä panostus raamatunopiskeluun kannustamisessa. Edellinen sovellus on vuodelta 2015, ja nyt oli aika uudistaa sovellus vastaamaan tämän päivän tarpeita.

− Tarjoamme nykyaikaisen tavan opiskella Raamattua. Raamatun opiskelu on sijoitus, ja toivomme, että sovelluksen käyttö on elämää rakentava ja rikastuttava kokemus.

Raamattu kannesta kanteen 25 vuotta

Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelma täyttää 3. maaliskuuta 25 vuotta. Suomessa ohjelma kuuluu Radio Deissä ja Järviradiossa viitenä päivänä viikossa ja tavoittaa viikoittain yhteensä noin 150 000 kuuntelijaa.

Yksi aktiivisista kuuntelijoista on laulaja Virpi Kätkä. Hän löysi Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen ystävänsä kehotuksesta ja on kuunnellut opetuksia parin vuoden ajan.

− Minulle Raamattu on ollut vaikea kirja enkä ole sitä siksi aiemmin lukenut. Nyt saan ahaa-elämyksiä joka päivä, ja Raamattu kannesta kanteen -sovellus on mukana jokapäiväisessä elämässäni. Kuuntelen sitä lenkkeillessä ja autoa ajaessa, hän kertoo.

Virpi Kätkä on mukana uuden sovelluksen videokampanjassa. Hän haluaa omalla esimerkillään rohkaista muitakin Raamatun äärelle. Sovelluksen tarjoamien raamatunopetusten merkityksestä elämänsä käännekohdissa kertovat videoilla myös ex-elinkautisvanki Lauri Johansson sekä räppäri Daniel ”Dani” Karjalainen.