Hyppää sisältöön

Viivi Niemenmaa aloitti Sansan sisällöntuottajana

Viivi Niemenmaa.

Viivi Niemenmaan perheeseen kuuluvat puolivuotias tytär sekä vanhempainvapaalla oleva puoliso. Perheen lisäksi vapaa-aikaan mahtuu kirpputoreilla kiertelyä, vesijuoksua ja true crime -podcasteja. Kuva: Vilma Laine.

Filosofian maisteri Viivi Niemenmaa, 28, on aloittanut Sansan sisällöntuottajana. Hän on jo aiemmin työskennellyt Sansassa määräaikaisissa viestinnän tehtävissä, mutta nyt pesti on vakinainen.

− Olen viettänyt alkuvuoden vanhempainvapaalla. On mukava palata tuttuun viestinnän tiimiin ja osin tuttuihin tehtäviin, nyt vakituisena työntekijänä. Sansassa on rohkaiseva ja perhemyönteinen ilmapiiri, ja myös uuden oppimiseen kannustetaan. Kaikki tämä edistää viihtyvyyttä työssä, hän kertoo.  

Hämeenlinnassa asuvan Viivi Niemenmaan tehtäviin kuuluu markkinointiviestintää, sosiaalisen median kehittämistä ja toteuttamista sekä materiaalikoordinaatiota, kuten raportteja. Aiempaa työkokemusta hänellä on videokuvausyrittäjänä sekä vapaiden suuntien seurakunnasta. Hänen kädenjälkensä näkyy myös useissa Sansan aiemmissa videotuotannoissa.