skip to Main Content

Mongolia

Mongoliassa ikävöidään etäällä asuvia perheenjäseniä tai sitä puolisoa, jonka kanssa meni naimisiin mutta jonka alkoholi tärveli. Tyhjyyttä täytetään materialla tai epäjumalilla. Perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

”Sinun tahtosi tielle, Herra, me ikävöimme, me kaipaamme sinua.” Jes. 26:8

− Elämä on hyvin vaikeaa. En ymmärrä, mihin minun pitäisi mennä ja mitä tehdä. Radio-ohjelmanne kosketti
sydäntäni. Haluan tietää enemmän Jeesuksesta ja saada hänet elämäni Herraksi. Miten voin päästä yhteyteen
kanssanne, kysyy radionkuuntelija Mongoliasta.

Perheradio vastaa huutoon

Ulaanbaatarissa toimivan Perheradio Wind FM:n johtaja Batjargal Tuvshintsengel tietää mongolialaisten tarpeet:

− Meillä on suuria haasteita: korkea inflaatio ja työttömyys, suuret avioero- ja aborttiluvut sekä alkoholismi ja korruptio. Voin sanoa, että yhteiskuntamme seilaa myrskyävällä merellä ilman arvojen ja päämäärien peräsintä.

− Näiden haasteiden keskellä meidän kristittyjen on tärkeä toimia. Ei vain puolustaa uskoamme, vaan tarjota apua ja toivoa hukassa oleville ja rikkonaisille ihmisille. Kristillisenä radioasemana meillä on suorastaan velvollisuus tehdä ohjelmia, jotka tuovat toivoa ja rauhaa perheisiin sekä johtavat sovintoon Jumalan kanssa.

Jokunen mongolialainen fakta

 • Mongolia on lähes viisi kertaa Suomen kokoinen, maailman harvimmin asuttu maa, jonka väkiluku on 3,1 miljoonaa.
 • Yhä useampi muuttaa pääkaupunki Ulaanbaatariin, jossa on tällä hetkellä 1,3 miljoonaa asukasta.
 • Uskontojakauma: buddhalaisia 53 %, uskonnottomia 39 %, samanisteja 3 %, muslimeja 3 %, kristittyjä 2 %

Perheradio Wind FM:

 • Sansa tukee Mongoliassa toimivan perheradio Wind FM:n ohjelmia jo 11 paikkakunnalla.
 • Kuuntelijoita on viikoittain noin 200 000.
 • Tutkimusten mukaan se on pääkaupungin kuunnelluin radioasema.
 • Radioasema on osa laajempaa medialähetysjärjestö FEBC:n (Far East Broadcasting Company) verkostoa Aasiassa.
 • Lähetystyöntekijämme Sirpa Rissanen toimii radioaseman hallinnon tehtävissä.

Sansan kustantamia ohjelmia:

 • Apologetics (True facts about Jesus) on uskoa puolustava, teologinen ohjelma.
 • Kuiskaus on erityisesti nuorille suunnattu ohjelma, joka tarjoaa ennaltaehkäisevää tietoa ja jälkikäteistä apua sekä terveystietoa maassa, jossa teiniraskaudet ovat melkoinen ongelma.
 • Elämän solmu -ohjelma antaa ratkaisuja perhe-elämän solmujen käsittelyyn.

Perheradio Wind FM:n ohjelmissa kerrotaan Jumalan rakkaudesta ja opetetaan hyviä toimintatapoja. Samalla luodaan toivoa ja yhteyttä taivaan kotiin. Me suomalaiset voimme olla linkkinä tässä yhteydessä rukoilemalla perheradiotyön puolesta ja tukemalla sitä taloudellisesti. Kristilliset radio-ohjelmat lievittävät mongolialaisten ikävää ja kertovat evankeliumin Jeesuksesta.

Voit lahjoittaa myös soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15,36 euroa + paikallisverkkomaksu.

Kiitos. Jumala siunatkoon lahjasi!

 • Keräys kohdentuu seuraaviin työmuotoihin Mongoliassa: True facts about Jesus -ohjelma, Kuiskaus-ohjelma, Elämän solmu -ohjelma – tai muu perheradiotyö Aasiassa vuosina 2019–2021.

Osallistu keräykseen!

Kuvakollaasissa Ulaanbaataria: kaksi radio-ohjelman toimittajaa, radiotalo ja yleismaisemaa kaupungista.


Kuvat: Sirpa Rissanen ja Shutterstock.

Lue Mongolian mediatyön uutisia!

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

lahjoituskohteet-intia

Intia

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan. Kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

lahjoituskohteet-SAT-7

SAT-7 – toivoa Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Sansa kustantaa radio-ohjelmia Toivoa naisille -työn kautta Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Lisäksi tehdään sosiaalisen median työtä arabian kielellä. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

lahjoituskohteet-turkki

Turkki – SAT-7 Türk

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

lahjoituskohteet-kohti-toivoa copy

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku